Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

λέω να φτιάξω μακαρονάδα φούρνου σήμερα.......για να σκάσει κάποιος που έχει γ@........οτι έχω πάρει πολλά κιλά....ρε μια σκοτούρα που έχουν!!!!!άμα μεγαλώνει ο άνθρωπος χάνει λάδια,όχι τίποτε άλλο αλλά της βάζουμε και ακριβά:lol::lol::lol:!!!!!!μάκιααααααααα...Η Βίκυ που έχει χαθεί σήμερα;η Χριστίνα να είναι καλά;Μωρή Άντζυ με τις μπουγάτσες:rolleyes:

ΕΤΟΙΜΑΖΩ ΚΡΕΒΑΤΙ ΚΑΚΟΜΟΙΡΑ ΜΟΥ ΚΑΝΟΝΙΣΕ ΝΑ ΜΗΝ ΕΡΘΕΙΣ,ΔΕ ΘΑ ΞΑΝΑ ΜΠΩ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΓΕΝΝΗΣΩ ΜΕΤΑ!!!!!!!

ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΛΕΕΙ Ο ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΣΕ ΕΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙ Ε?

ΠΕΣ ΤΟΥ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΝΑ..ΝΑ ..ΝΑ ..ΝΑ!

Ε,ΑΝΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΠΕΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΝΑ ΚΟΙΤΑΝΕ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΟΥΣ ΜΗΝ ΕΡΘΩ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΞΕΣΠΑΣΩ ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΤΗΣ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ ΠΑΝΩ ΤΟΥΣ!!!

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

:lol::lol:Νικολ μπενακιας βγαινάκιας όσοι αδιακριτοι λενε και λένε!!!!!!!!!!

Αντζυ ελπίζω να εισαι καλύτερα μετα τισ ασχημες σκεψεις και διαθέσεις. Και εγώ συχνα ειμαι ετσι με κλαματα και σκέτομαιι οτι μεσα στο σπιτι συνέχεια εχω γινει μια αχρησητη Σε καταλαβαινω σαν να ακουω τον εαυτο μου.

Ακου σκηνικο σε μενα εχτες:. Επειδη εχουμε πιεστει πολυ οικονομικα με τους γιατρους και τα μαιευτηρια και τα προικια του μωρου αντρας μου ειναι σε ενα σχετικο εκνευρισμο. Εχθες που εκανα την πρωτη συνάντηση με τη μαια του γιατρού για συζητηση και αναπνοες -γυρισα που λες και εγω χαρουμενη να του πω αυτα που μου ειπε. Πριν προλάβω να πω οτι δηποτε με το μπαινω μεσα με ρωτα : Λέγε -Ποσα θέλει για να έρθει στο τοκετο????:mad::-x

Του λέω : Καλα μπορουμε να μη μιλάμε κατευθειαν για τα χρηματα και συζητηουσμε για κάποιες χρησιμες οδηγίες που μου έδωσε?????

Και μου λεει οχι γιατι 1000 απο δω 500 απο δω 300 απο δω δεν μπορω άλλο να σε στηριξω οικονομικά. Και τι θα μας προσφερει να ερθει μαζίμας ????τοσες γυναικες γεννήσαν χωρις ιδωτική μαια τοσες μαιες θαναι εκει και αλλα τετοια. Αρχιζω και εγώ τα κλάμματα και τα γνωστα Για μιση μερα ειμασταν χαλια Ματα ζητησε συγνώμη.

Ετσι ειναι ρε γαμωτο Πιστευω και οι αντρες μας κ εμεις αισθανομαστε περιεργα αυτο το καιρο .

Νομιζω η καθεμια μας έχει κ μια ιστορια να μας πει. Υπομονη και αλληλοκατανοηση να υπάρχει:lol::lol::lol:

ΒΑΣΩ ΜΟΥ ΛΟΓΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΤΡΙΜΩΧΝΟΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ,ΕΙΔΙΚΑ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ ΒΑΛΕΙ ΚΑΤΙ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ!ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΜΩΡΟΥ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΤΑ ΘΥΣΙΑΖΟΥΜΕ ΟΛΑ!ΤΩΡΑ ΘΕΛΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΜΗ ΕΧΟΥΝ ΕΞΕΛΙΧΘΕΙ ΛΙΓΑΚΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ,ΕΧΟΥΜΕ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΑΝΩΔΥΝΟΥ ΤΟΚΕΤΟΥ,ΜΑΙΕΣ ΔΙΠΛΑ ΜΑΣ..ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΣΗ ΤΗ ΔΙΚΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΤΕΣ! ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΚΙ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΣΟΥ ΟΤΑΝΕ ΡΘΕΙ Η ΩΡΑ :-!

8yrVp3.png

WAy0p2.png

Διαφημίσεις

ΚΑΜΙΑ ΙΔΕΑ ΓΙΑ ΣΟΥΠΑ ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ?ΝΑ ΔΩ ΚΑΙ ΤΙ ΘΑ ΨΩΝΙΣΩ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ,ΝΑ ΠΑΡΩ ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗ ΣΟΥΠΙΤΣΑ ΜΟΥ!!

8yrVp3.png

WAy0p2.png

:lol::lol:Νικολ μπενακιας βγαινάκιας όσοι αδιακριτοι λενε και λένε!!!!!!!!!!

Αντζυ ελπίζω να εισαι καλύτερα μετα τισ ασχημες σκεψεις και διαθέσεις. Και εγώ συχνα ειμαι ετσι με κλαματα και σκέτομαιι οτι μεσα στο σπιτι συνέχεια εχω γινει μια αχρησητη Σε καταλαβαινω σαν να ακουω τον εαυτο μου.

Ακου σκηνικο σε μενα εχτες:. Επειδη εχουμε πιεστει πολυ οικονομικα με τους γιατρους και τα μαιευτηρια και τα προικια του μωρου αντρας μου ειναι σε ενα σχετικο εκνευρισμο. Εχθες που εκανα την πρωτη συνάντηση με τη μαια του γιατρού για συζητηση και αναπνοες -γυρισα που λες και εγω χαρουμενη να του πω αυτα που μου ειπε. Πριν προλάβω να πω οτι δηποτε με το μπαινω μεσα με ρωτα : Λέγε -Ποσα θέλει για να έρθει στο τοκετο????:mad::-x

Του λέω : Καλα μπορουμε να μη μιλάμε κατευθειαν για τα χρηματα και συζητηουσμε για κάποιες χρησιμες οδηγίες που μου έδωσε?????

Και μου λεει οχι γιατι 1000 απο δω 500 απο δω 300 απο δω δεν μπορω άλλο να σε στηριξω οικονομικά. Και τι θα μας προσφερει να ερθει μαζίμας ????τοσες γυναικες γεννήσαν χωρις ιδωτική μαια τοσες μαιες θαναι εκει και αλλα τετοια. Αρχιζω και εγώ τα κλάμματα και τα γνωστα Για μιση μερα ειμασταν χαλια Ματα ζητησε συγνώμη.

Ετσι ειναι ρε γαμωτο Πιστευω και οι αντρες μας κ εμεις αισθανομαστε περιεργα αυτο το καιρο .

Νομιζω η καθεμια μας έχει κ μια ιστορια να μας πει. Υπομονη και αλληλοκατανοηση να υπάρχει:lol::lol::lol:

Δυστυχώς το οικονομικό είναι μεγάλο ζήτημα. Φέρνει πάντα γκρίνιες. Ευτυχώς που το ξεπέρασε εύκολα και ζήτησε συγνώμη για να μην σε στενοχωρεί κι εσένα.

ZYoVp3.png

60gdp3.png

ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ πια με το φαι!!!!!!ααααααααα!!!!!

πες τα Μαρακι!

αλλα Νικολ..καλα θα κανεις!ακου εκει...να κοιταν τον δικο τους κωλο!!!!!

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

ΒΑΣΩ ΜΟΥ ΛΟΓΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΤΡΙΜΩΧΝΟΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ,ΕΙΔΙΚΑ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ ΒΑΛΕΙ ΚΑΤΙ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ!ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΜΩΡΟΥ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΤΑ ΘΥΣΙΑΖΟΥΜΕ ΟΛΑ!ΤΩΡΑ ΘΕΛΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΜΗ ΕΧΟΥΝ ΕΞΕΛΙΧΘΕΙ ΛΙΓΑΚΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ,ΕΧΟΥΜΕ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΑΝΩΔΥΝΟΥ ΤΟΚΕΤΟΥ,ΜΑΙΕΣ ΔΙΠΛΑ ΜΑΣ..ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΣΗ ΤΗ ΔΙΚΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΤΕΣ! ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΚΙ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΣΟΥ ΟΤΑΝΕ ΡΘΕΙ Η ΩΡΑ :-!

OXIIIIIIIIIIIII,δεν είναι λογικό!!!!!έμεις δουλεύαμε με την κοιλιά εκεί πέρα......χαχαχαχαχα έχει καταντήσει γραφική η γριά λέμε!!!!!!!τελευταία τα γράφω όλα!!!!ας λένε οτι θέλουν.......

Grya.jpgGryap3.png

Διαφημίσεις

ΚΑΜΙΑ ΙΔΕΑ ΓΙΑ ΣΟΥΠΑ ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ?ΝΑ ΔΩ ΚΑΙ ΤΙ ΘΑ ΨΩΝΙΣΩ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ,ΝΑ ΠΑΡΩ ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗ ΣΟΥΠΙΤΣΑ ΜΟΥ!!

πατάτα,καρότο,σέλινο,πιπεριά...οτι πράσινο βρείς πάρτο:wink:

Grya.jpgGryap3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...