Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια !!! Καλές γιορτές με υγεία και ευτυχία στα σπίτια σας!!! Και σύντομα να γεμίσουν οι αγκαλιές μας!!! 
      Σημερα είχαμε κάποια πολύ ενθαρρυντικά νέα όχι τέλεια αλλά βλέπω λίγο φως στο τούνελ !!!

πήραμε αποτελέσματα σπέρματος και επιτέλους η καλλιέργεια ειναι αρνητική και το dfi έπεσε απο 66% στο 38% ( το ξέρω ειναι ακόμα πολύ ανεβασμένο αλλά θεωρώ καλό σημάδι πως έπεσε αρκετά σε δυο μήνες άρα όντως οφειλόταν ο πυρετός ) και έπισης ανέβηκε ο αριθμός σπερματοζωαρίων από 1,5 εκ στα 15εκ!!

Ήθελα να σας ρωτήσω αν γνωρίζετε επειδή ακόμα το ποσοστό ποιοσφαιριων είναι αρκετά ανεβασμένο αλλά η καλιεργια αρνητική υπάρχει περίπτωση να υποδηλώνει ουρεοπλασμα μυκόλασμα ή χλαμύδια ; (Τα οποία δεν φαίνονται στην καλιεργια και χρειάζονται άλλη εξέταση ) 

• Μου αρέσει 1

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

irev την καλησπερα μου :)

Αυτος ο ιατρος που θα μου κανει την Β'επιπεδου δεν ειναι ο γιατρος μου ,συνεργαζονται και εκανα εκει και την αυχενικη και ειμαι πολυ ικανοποιημενη.

Ενημερωσα βεβαια και τον γυναικολογο μου και μου ειπε οτι ειμαστε μεσα στο οριο αντε να δουμε.

Εκανα και τις γενικες

Σνιφ σνιφ πριν ενα χρονο ειχα αιματοκριτη 44 και τωρα ειμαι 33 με σιδηρο 200!!!! ειναι δυνατον.:(

Ζαχαρο 80 ουφ (καλα δεν σας λεω που πηγα και εκανα και χοληστερινη και ειμαι να σκασω)

k30rm7.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Πάντως βρε κορίτσια αυτό που κατάλαβα είναι πως θα μαστε συνεχώς τσιτώμένες με τις εξετάσεις... την μια η αυχενική να ναι καλή... άντε να περιμένεις με αγωνία την β' επιπέδου.... ξανά τα ίδια και μετά όλες οι άλλες εξετάσεις ουφ... δεν περίμενα να ναι έτσι η εγκύμοσυνη έλεγα πως θα ήμουν σε ροζ συννεφάκι αυτήν την περίοδο της ζωης μου..:rolleyes:

Καλά αποτελέσματα να έχουμε όλες και χαλάλι η αγωνία!!

3XcCp3.png

z9S3p3.png

tatti :tongue:

Ταττι, για τον αιματοκριτη σου μην σκας. Απλως τρωγε καλα (αυτα που πρεπει) και παιρνε τον σιδηρο σου. Εγω πριν ενα μηνα ειχα πεσει στο 32. Τωρα σιγουρα ακομα πιο χαμηλα και πριν την εγκυμοσυνη ημουν στο 41. ΕΙναι απολυτα φυσιολογικο. Οσο για την χοληστερινη, εκανα κι εγω το λαθος κι εκανα εξεταση κι η γιατρος μονο που δεν μ'εβρισε. Δεν κοιταμαι ποτε χοληστερινη στην εγκυμοσυνη γιατι ανεβαινει κατακορυφα επειδη το συκωτι εκκρινει λιπος για την αναπτυξη του μωρου και γι'αυτο εχουμε τοσο ψηλη χοληστερινη. Τιποτα το ανησυχητικο δηλ. Γι'αυτο, μη σκας βρε κοριτσακι και αναστατωνεις και το μωρακι σου.

mel_ πολυ χαρηκα μ'αυτο που σου ειπε ο γιατρος σου. Ειδες που στενοχωριοσουν αδικα? Κι εσυ dimidana μου, μην στενοχωριεσαι. Ολα καλα θα ειναι. Υπομονη για τον επομενο υπερηχο.

ZYoVp3.png

60gdp3.png

χαχα αντέ ίσως και φαγανούλα δηλαδή.Μπερδεύτηκα με όλα τα αγοράκια του Απριλίου!!

Πήγα στη γιατρό σήμερα και μου είπε ότι οι μετρήσεις δεν είναι μη φυσιολογικές, και πρέπει να είναι πολύ ψείρες στο κέντρο που έκανα τον υπέρηχο γιατί το φυσιολογικό είναι μέχρι 6 και εμάς ήταν 6.1 ενώ ανησυχία υπάρχει αν δούμε 9 ή 10!!

Λεέι με αυτές τις μετρήσεις είναι 999/1000 ότι στον υπέρηχο της 28ης εβδομάδας θα είναι όλα κανονικά.

Και γενικά είπε όλα τέλεια οπότε έφυγε και ένα σχετικό άγχος που υπήρχε.

Χάρηκα πολύ γι αυτά που σου είπε η γιατρός σου!

όσο για το ...φαγανούλης, απλά σε πειράζω, όπως κατάλαβες...χιχι ---γερό να 'ναι!

irev την καλησπερα μου :)

Αυτος ο ιατρος που θα μου κανει την Β'επιπεδου δεν ειναι ο γιατρος μου ,συνεργαζονται και εκανα εκει και την αυχενικη και ειμαι πολυ ικανοποιημενη.

Ενημερωσα βεβαια και τον γυναικολογο μου και μου ειπε οτι ειμαστε μεσα στο οριο αντε να δουμε.

Εκανα και τις γενικες

Σνιφ σνιφ πριν ενα χρονο ειχα αιματοκριτη 44 και τωρα ειμαι 33 με σιδηρο 200!!!! ειναι δυνατον.:(

Ζαχαρο 80 ουφ (καλα δεν σας λεω που πηγα και εκανα και χοληστερινη και ειμαι να σκασω)

Νομίζω ότι ήδη σου απάντησαν περί χοληστερίνης....τι σ' έπιασε και σένα βρε παιδί μου?...

Όσον αφορά τον υπέρηχο, το είπα απλά επειδή υποθέτω ότι θα περίμενες να δεις το μωρό κι έμεινες...με τη..γλύκα

tatti μου..τι ροζ συννεφάκι??? ρώτα και καμία που τα έχει περάσει ήδη.....Κι εγώ στο γιο μου έτσι νόμιζα-----αλλά τώρα είμαι μαθημένη. Ναι μεν παίρνεις χαρά όταν σε κλωτσάει κλπ... και όταν βέβαια είναι καλές οι εξετάσεις----αλλά αυτό το άγχος δεν παλεύεται. Εξαρτάται και από το χαρακτηρα βέβαια.

QuW0p3.png

Διαφημίσεις

γλυκά μου κοριτσάκια καλησπέραααααααααααααααααααααααα!

είμαι πολύ πολύ ευτυχισμένη γιατί έκανα τη β επιπέδου και μας είπε η γιατρός οτι είναι τέλεια η κόρη μας!!!όλα καλά και είναι κοριτσάκι!!δόξα το Θεούλη και την Παναγίτσα..δεν είχε 3d,είχε 2d,φάνηκε η φατσούλα της και τ ρ ε λ α θ ή κ α μ ε!σε κάποια φάση σχολίασε:"όλο σκέρτσο είναι αυτό το μωρό",τη ρώτησα τι εννοεί,αλλα δεν απάντησε,με το ζόρι της έπαιρνες κουβέντα:mad: .είναι 400 γρ.το σκατό!

δεν ξέρετε πόσο ανακουφίστηκα,γιατί με όλα αυτά που έχω περάσει είχα τρελή αγωνία για το αν αναπτύσσεται σωστά..

tatti μου,δεν ξέρω πόσο αιματοκρίτη έχεις,αλλά δύσκολο να παίζει πιο κάτω από τον δικό μου,στην τελευταία μέτρηση είχα αιμοσφαιρίνη 8.5,παρόλο που κάνω ειδική διατροφή.σε μια εβδομάδα θα ξανακάνω&αν πέσει κι άλλο πάμε για μετάγγιση.αλλά,πίστεψέ με,αυτό είναι από τα πιο απλά προβλήματα σε μια εγκυμοσύνη,γι'αυτό πάρε το χαλαρά!κι αφού μεγαλώνει σωστά το δικό μου μωρό,όλα θα είναι καλά και με το δικό σου!να σκέφτεσαι θετικά!

το ίδιο ισχύει και για σένα elisavet καλή μου,κάνε μόνο λίγη υπομονή,ε?

''εσείς κι εγώ...

όταν έχω εσένα μπορώ να βάψω με ασήμι τη σκουριά

μπορώ να κοιμηθώ με σιγουριά

να πιάσω με τα χέρια μου τους δράκους να σκοτώσω..''

mel όλα να είναι καλά στην επόμενη μέτρηση!

dimidana το ίδιο εύχομαι και για το δικό σου μωράκι και καλή επιτυχία στην επέμβαση της μικρής σου!προσπάθησε να περιορίσεις το άγχος σου,που είναι απόλυτα κατανοητό και να είσαι αισιόδοξη.καλή δύναμη.

eugie καλώς ήρθες στην παρέα μας και με το καλό το μωράκι σου!

strata σχετικά με το πού θα ψωνίσω πράγματα για το μωρό,δεν μένω Αθήνα ,οπότε...και μόνο από το διαδίκτυο οτι έχω δει.

σας φιλώ

''εσείς κι εγώ...

όταν έχω εσένα μπορώ να βάψω με ασήμι τη σκουριά

μπορώ να κοιμηθώ με σιγουριά

να πιάσω με τα χέρια μου τους δράκους να σκοτώσω..''

Εχουμε στην παρεα μας ταυρακια?

Εμενα ο ανδρας μου εχει γεννεθλία 6 Μαιου κι εγω 29 Απριλιου κι η ΠΗΤ μου ειναι 26/04/2010 (ωραιαο πασχα θα περασω :tongue:)

Μια οικογενεια απο 3 ταυρους θα ειμαστε τι αλλο να ζητησουμε?

Κι εγω ταύρος, 13/5, ο άντρας μου Δίδυμος αλλά ομπέμπης μ΄σλλον κριαράκι.

ntesehjufpgrhgvn.png

πολύ μου έχετε λείψει...

τα λέω συνοπτικά γιατί τρέχω τον τελευταίο καιρό:

έκανα τον β' επιπέδου και το μωρό ίσως έχει υδρονέφρωση. θα ξαναδούμε τα νεφρά της στις 17 δεκέμβρη (στις 24 εβδομάδες δηλαδη). κάναμε και υπέρηχο καρδιάς στο έμβρυο για να αποκλείσουμε καρδιολογικά προβλήματα και ευτυχώς αποκλείστηκαν!

την τρίτη θα κάνουμε άλλη μια επέμβαση για την σχιστεία της πρώτης μας κορούλας και έχω φρικάρει...

πάω να σκάσω από το άγχος:-(

η εγκυμοσύνη γενικά κυλάει χωρίς προβλήματα και συμπτώματα μόνο που μου άνοιξε πολύ η όρεξη και πονάει λίγο η μέση μου...

εσείς τι νέα;

Καλή επιτυχία στην εγχείρηση της κορούλας σου κ με το μωρό να σκέφτεσαι θετικα!!!Τι εννοούν υδρονέφρωση;;;

ntesehjufpgrhgvn.png

Ας αναπνεύσω λοιπόν, αφού δεν μπορώ να κάνω τίποτε άλλο!!!!!!!Αχ βρε κορίτσια εύχομαι μόνο να πάνε όλα καλά και να μπορέσω κι εγώ να ηρεμήσω λιγάκι μετά και να απολαύσω την υπόλοιπη εγκυμοσύνη μου.Το άγχος θα με φάει εμένα......

Αλλά αν είναι όλα καλά την Παρασκευή θα στολίσω κιόλας και θα του πάρω του μπέμπη μου και το πρώτο του δωράκι!!!!!!!I promise!!!!!!!!!!!!!!!!

Εlisavet όλα καλά θα πάνε .Θετική ενέργεια σου στέλνουμε.:-P:-P:-PΧαλάρωσε,αναπνοές κ όλα καλά!!!

ntesehjufpgrhgvn.png

Διαφημίσεις

Πάντως βρε κορίτσια αυτό που κατάλαβα είναι πως θα μαστε συνεχώς τσιτώμένες με τις εξετάσεις... την μια η αυχενική να ναι καλή... άντε να περιμένεις με αγωνία την β' επιπέδου.... ξανά τα ίδια και μετά όλες οι άλλες εξετάσεις ουφ... δεν περίμενα να ναι έτσι η εγκύμοσυνη έλεγα πως θα ήμουν σε ροζ συννεφάκι αυτήν την περίοδο της ζωης μου..:rolleyes:

Καλά αποτελέσματα να έχουμε όλες και χαλάλι η αγωνία!!

tatti κ γω το ίδιο νιώθω.

Εμένα μ έχει πιάσει άγχος επειδή λίγο να περπατήσω νιώθω φοβερούς πόνους στα πόδια κ τη μέση:confused::confused::confused::confused: κ νιώθω κ πολύ αγχομένη που ενω νιώθω περάσματα του μικρού κλωτσιές δεν έχω νιώσει ακόμη:o:o:oκ σήμερα έκανα μαύρες σκέψεις!!!!Μάλλον βαθιές αναπνοές χρειαζόμαστε όλες.Θυμησέ μου που μένεις κ ανεβαίνεις Αθήνα για τις εξετάσεις.

ntesehjufpgrhgvn.png

Καλημέρα φουσκωμένες κοιλίτσες!!! Τι κάνετε;;;

Καταρχήν καλή επιτυχία στην κορούλα σου dimidana μου!!! Η θετική μας ενέργεια θα είναι μαζί σου!!!

Elisavet ολα θα πάνε καλά με την Β-επιπέδου σου!!!

Anna_22, κοριτσάκι μου ευτυχώς που είναι το έντερο... Να πάρεις μια ανάσα και να χαλαρώσεις λιγάκι!!! Οσο για τι διάρρηξη... Τι να πω... Να προσέχετε!!!

tatti μου... προσπάθησε να ανέβεις ψυχολογικά... Ολα πάνε καλά... Και εμένα ο αιματοκρίτης μου πεσμένος είναι... και στις περισσότερες εγκύους!!! Χαλάρωσε λιγάκι...

atlantis μου ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!!!!!!!! Με το καλό κοπέλα μου!!!

Τώρα και τα δικά μου νέα!!! Κάναμε την Β-επιπέδου!!!!!!!!!! ΟΛΑ ΤΕΛΕΙΑ Δόξα το Θεο!!!

Είμαστε 450gr και μεγαλώνουμε!!! Πολύ υπάκουω μωράκι έχω... Δεν κούρασε καθόλου την γιατρό... Πάει και αυτό κορίτσια!!! Ολα καλά!!!

Καλή επιτυχία σε όλες όσες δεν εχετε κάνει ακόμα!!!

Φιλάκια πολλά!!!!

angel_ μου καλημέρα!!!

Qmsgp3.png

ha6zp3.png

mel μου σας εύχομαι να είναι όλα καλά στην επόμενη μέτρησή σας!

dimidana στο έχω ξαναπεί ότι σε λίγα χρόνια όλα θα είναι μία ανάμνηση για εσάς και η Στελλίτσα δεν θα θυμάται καν τίποτα....Καλή επιτυχία για την επέμβασή σας , είσαστε μέσα στις προσευχές μου το ίδιο και η μικρή σας μπουμπού... γλυκιά μου όλα θα πάνε καλά!!!!

Elisavet μου θα πάω να χαζέψω στο ΛΗΤΩ μωρουδοπραγματάκια, μήπως να του έπαιρνα προκαταβολικά το δωράκι του ? γιατί να το καθυστερείς μέχρι αύριο? αφού όλα θα πάνε καλά!!!

atlantis μου συγχαρητήρια !!!! Άλλο ένα κοριτσάκι στην παρεούλα μας!!!!! Θα τα φτάσουμε τα αγοράκια πού θα πάει....:-)

Μανούλες, διάβαζα από εχτές ένα άρθρο στο Zougla.gr για μία κυρία που έκανε το εμβόλιο και τώρα είναι με ένα σωρό παρενέργειες. Ο ΕΟΦ απών, το ίδιο και η φαρμακευτική που κάνει την εισαγωγή του εμβολίου. Το μόνο που κάνουν είναι να ΚΑΤΑΓΡΑΦΟΥΝ ΤΙΣ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ!!!!!!!!!!!! ΑΝΤΕ ΓΕΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!

Πλάκα μας κάνουν ? Πειράματα στα μωρά μας θα κάνουν? Να κάνουν στα παιδιά τους και τα εγκόνια τους οι υπουργοί που συνυπόγραψαν την "Πανδημία" και επέτρεψαν να μας κάνουν Πειραματόζωα. Τσ τσ τσ ......... Αφού η γρίπη δεν περνάει από τον πλακούντα στο έμβρυο μόνο η μητέρα νοσεί, γιατί να κάνω το αγέννητο παιδί μου πειραματόζωο? Εδώ χάνουμε τον ύπνο μας με μία "χλωμή" διάγνωση, να κάνουμε και εμείς από πάνω εν γνώση μας πιθανόν κακό στο μικρό μας? (Πρέπει να τον κόψω τον καφέ..... ανεβάζω λάδια μου φαίνεται.....)

Επεξεργάστηκαν by angel_

GaiGp3.png

Τώρα και τα δικά μου νέα!!! Κάναμε την Β-επιπέδου!!!!!!!!!! ΟΛΑ ΤΕΛΕΙΑ Δόξα το Θεο!!!

Είμαστε 450gr και μεγαλώνουμε!!! Πολύ υπάκουω μωράκι έχω... Δεν κούρασε καθόλου την γιατρό... Πάει και αυτό κορίτσια!!! Ολα καλά!!!

Καλή επιτυχία σε όλες όσες δεν εχετε κάνει ακόμα!!!

Μπράβο Valia μου!!!!!!!

450γρ παίδαροςςςςς!!!!!!!!! Με το καλό γλυκιά μου , να έχουν όλες οι μανούλες τόσο καλά νέα από τις εξετάσεις τους!!!!!

GaiGp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...