Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

εμενα λες?

λεω να κανω αρακα!

κ εγω εβαλα τωρα ενα πλυντηριο κατι κουβερτακια που εκανε η πεθερα μου, θελω να παμε σουπερ, κ θελω να συμαζεψω το μπαλκονι (ρετιρε!)λιγο μιας κ θα κανει καλο καιρο αυτες τις μερες.....

κουραστικα μονο που τα ανεφερα!χαχαχ

καλα μπουγατσα με σοκολατα ομολογω δεν εχω φαει!!!!!:confused::(

δεν εχεις φαει??τι γευσεις εχετε εκει??με κρεμα,με τυρι και τι αλλο?εδω εχει μια αλυσιδα γνωστη τον ΣΑΒΒΑ ΠΟΥ ΧΕΙ ΟΛΟ ΜΠΟΥΓΑΤΣΕΣ..ΚΙ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ,ΜΕ ΚΡΕΜΑ ΚΑΙ ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΓΕΜΑΤΗ!!!!ΕΦΑΓΑ ΤΗ ΜΙΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΚΙ ΑΦΗΣΑ 3 ΚΟΜΜΑΤΑΚΙΑ ΓΙΑ ΜΕΤΑ,ΕΙΧΕ ΤΟΣΗ ΜΕΡΕΝΤΑ ΠΟΥ ΛΗΓΩΘΗΚΑ!! :wink: ΑΡΑΚΑ??ΔΕ ΜΟΥ ΠΟΛΥ ΑΡΕΣΕΙ,ΔΕ ΜΕ ΧΟΡΤΑΙΝΕΙ!ΕΓΩ ΛΕΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΣΟΥΠΙΤΣΑ ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ,ΚΑΤΣΕ ΝΑ ΨΑΞΩ ΣΤΙΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΤΗΣ ΠΑΡΕΑΣ ΝΑ ΒΡΩ ΚΑΜΙΑ ΝΕΑ ΣΥΝΤΑΓΗ!

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

εχουμε κρεμα, τυρι,κιμα, αλαντικα...σοκολατα δεν εχω δει!:(

παω σουπερ κ ερχομαι!

α το παιδι μου κ εγω το παιρνω καθε μηνα...διαβαζα ενα αρθρο που λεει οτι ξεχναμε πιο ευκολα γιατι πηγαινει περισσοτερο αιμα στο εμβρυο με αποτελεσμα να μην αιματωνεται καλα ο εγκεφαλος μας!:shock::shock:

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

Καλημέρα μανούλες!!! Πρωινή πρωινή σήμερα... Από τις 7.00 σηκώθηκα. Δεν είχα ύπνο και έχω βάλει ήδη δυο πλυντήρια (1 ρούχων + 1 πιάτων). Είμαι προκομένη μάνα... χιχιχι

Λοιπόν, αρχικά ήρθαν τα πραγματάκια του αγοριού μου και είναι όλα τέλεια!!! Οταν τα στήσω όλα θα βγάλω φωτο να σας δείξω!!! Είμαι πολύ συγκινημένη μόνο που τα βλέπω και ανυπομονώ να γεννηθεί με το καλό το ζουζούνι μου να τα χαρεί!!!

Το αγοράκι μου σας στέλνει όλη του την αγάπη και σας ευχαριστεί για την παρέα που του κάνετε!!! Περιμένει να γνωρίσει τα φιλαράκια του!!! Είμαστε σχεδόν 2100gr, ο πλακούντας μια χαρά και το αμνιακό υγρό μια χαρά!!! Με το κεφάλι κάτω είμαστε (αυτό πλέον δεν αλλάζει) και κοιτάμε πίσω (πλάτη) και λίγο δεξιά... Το τέλος της σπονδυλικής του στήλης τελειώνει λίγο πιο πάνω από τον οφαλό μου... Το μωράκι μου δεν είναι κάθετα αλλά διαγώνια προς το παρόν... Να δείτε κάτι σπρωξίματα που έριχνε εκείνη την ώρα... Εχει ακόμα λίγο χώρο για να περιστρέφεται!!! Ο γιατρός μου είπε ότι πλέον περιστρέφονται γύρω από τον εαυτό του... σαν τη σβούρα ένα πράμα!!! χαχαχα

Υπολογίζει να γεννηθεί ο μπέμπαρος γύρω στα 3100 - 3300gr... Ούτως ή άλλος μου είπε ότι για τα "κυβικά" μου δεν θα μπορούσα να γεννήσω μεγαλύτερο παιδί! Ολα πάνε μια χαρά Δόξα το Θεό και με βλέπει να γεννάω φυσιολογικά όπως ήξερα και από την αρχή!!!

Θα με βλέπει κάθε 2 εβδομάδες μέχρι να γεννήσω!!! Γιούπι!!!!!!!!! Γιούπι!!!!!!!!! Γιούπι!!!!!!!!! Η πίεση μου είναι 10 με 6 και από κιλά είμαι 60.3, δηλαδή +16.... και εννοείται ότι δεν είπε τίποτα γιατί ήμουν πολύ αδύνατη!!!

Σας κούρασα με την πολύλογία μου πρωί πρωί...

Τελειώνοντας... σήμερα θα πάμε με τον αντρούλη μου να πάρουμε βάση κουνουπιέρας, εεεε, αντε και τίποτε άλλο για το bebe μας, στο ΜΑΚRO να πάρουμε Pampers και σερβιέτες για την μαμά... και μάλλον στα ΜΟΥΣTAKA να χαζολογίσουμε για τον γιόκα μας!!! Οπότε μανούλες λογικά θα τα πούμε μεσημέρι ή απόγευμα!!!

Σας φιλώ και σας εύχομαι να περάσετε όμορφα!!!

1845748khmxbju03n.gif

Συναδελφισσα "φοβιτσιαρουλα" και συνονοματη Βάλια όλα καλά λοιπόν φαινονται με το μικρουλη σου!!!!!! Πολλα μπράβο όλα καλά σου έυχομαι και χωρις φόβους. Ε δεν θα μας πετάξουν και σε κανα χωράφι να γεννήσουμε όλοι εκει θα ειναι μαζί μας!!!!!!!!( Τα λέω να τα ακούω και εγώ!!!!!!!!!))

Το τελευταιο μηνα δεν θα σε βλέπει κάθε εβδομάδα???? Εμενα μου ειπε απο 36 καθε εβδομάδα. Τελοσπαντων φιλάκια

Διαφημίσεις

Αντζούλα, κι εγώ πρώτη φορά ακούω για μπουγάτσα με σοκολάτα. Ακουγεται πολυ νόστιμη. Ούτε αυτη την αλυσίδα εχω ξανακουσει. Θα την ψαξω στο ιντερνετ να δω που εχει. Μου ανοιξες την όρεξη τωρα!

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Καλημέρα κορίτσια! Μπράβο Βάλια μου! Εγώ θα είμαι πιο σύντομη: Ο μπεμπαρος είναι 2221γρ με το κεφαλάκι κάτω κι ο πλακούντας μια χαρά! Κι εμένα μου είπε οτι πάμε βάσει προγράμματος. Θα με δει σε 3 εβδομάδες μου είπε δηλαδή στις 12/3 (τυχερούλα εσενα πιο νωρις).

Εγώ έχω πάρει 8 κιλά περίπου, 60.7 έφτασα αισίως...

Αυτά τα νέα μου, πάω να κάνω κι εγώ δουλίτσες!!!

Μπραβο κοριτσαρα!!!!!Αντρακλας και ο δικος σου!!!!!!!

Τελεια τελεια!!!Αυτα ειναι!!Εεερε τι αντρακλες θα γεννηθουν τον Απριλιο!!!!

Ολες οι γυναικες στα ποδια τους!!!!Χιχιχιχιχιχιχιχι:P:p:p:p:p:p

Τι θα κάνετε σήμερα; Εμείς λέγαμε μήπως το μεσημεράκι πηγαίναμε καμιά βόλτα προς Γλυφάδα ήταν για φαγητό είτε για καφεδάκι. Θα δείξει.

Εσείς;

Καλημέρα σόλες τις κοπέλες:-P:-P

Σήμερα έχει πολυ ωραιο καιρό για βόλτα να πάτε όσες μπορειτε τυχερούλες

φιλάκια

καλημέρα κι από εμένα κοριτσάκια!!

κι επειδή σκέτος καφές Σάββατο πρωί δεν πάει:

http://www.impactlab.com/wp-content/uploads/2008/06/big-breakfast-67.jpg

valia και andria μπράβο στα μωρουλίνια σας,όλα τέλεια!!

dim angel να χαρείς την άδειά σου,να απολαύσεις κάθε στιγμή!!

taniabell κι εγώ το τυφλό σύστημα κάνω πια,κι εκεί που νομίζω οτι τα έχω πάει καλά,μετά ανακαλύπτω...ατέλειες..κι εμένα ο καλός μου θα με βοηθήσει πριν έρθει η ώρα,αλλά με φοβίζει κιόλας αυτό,δεν του έχω απόλυτη εμπιστοσύνη-σε κανέναν δεν έχω.όταν έκανα την περίδεση ''τελειοποίησε'' η μαία την περιοχή και πάλι φοβόμουν!

strata μου χθές νύσταξα και έκλεισα τον η/υ,sorry!(βέβαια όταν πήγα στο κρεβάτι διάβαζα για 2 ώρες για να με πάρει ο ύπνος).χαίρομαι πολύ που είσαι καλά!σου αξίζουν χίλια μπράβο για την προσπάθεια&την επιτυχία!φαντάζομαι όλες οι εξετάσεις είναι καλές,ε?λίγο αυτό που δεν πίνεις νερό με προβληματίζει...αλλά αυτός ξέρει,ε?ο γιατρός σου σε έχει δει καθόλου?προσπάθησε να ξεκουράζεσαι οσο πιο πολύ μπορείς!όσο για το ταξίδι,εγώ δεν θα το έκανα σ'αυτή τη φάση..να προσέχεις!

αχ,σήμερα παρόλο που έχω κοιμηθεί πολύ λίγο(γμτ ξυπνάω στις 7 και μέχρι τις 8 τρώω κατι και πίνω 3 χαπάκια)είμαι πολύ χαρούμενη γιατί ο καλός μου δεν έφυγε πρωί για δουλειά&μείναμε 3 ώρες στο κρεβάτι&χουζουρεύαμε&ήταν υπέροχα!και η μπέμπα πρώτη φορά έκανε σαν τρελή τόσο πρωί&για τόσες ώρες,νομίζω χαιρόταν μαζί μας!!

''εσείς κι εγώ...

όταν έχω εσένα μπορώ να βάψω με ασήμι τη σκουριά

μπορώ να κοιμηθώ με σιγουριά

να πιάσω με τα χέρια μου τους δράκους να σκοτώσω..''

Διαφημίσεις

Κι εμείς έχουμε πάλι εργάτες οπότε εδώ θα την βγάλουμε αναγκαστικά. Και το απόγευμα που θα φύγουν θα πρέπει πάλι να μαζεύουμε σκόνες. Η ρουτίνα του ΣΚ μας είναι αυτή τελευταία. Αντε, να τελειώσει κι αυτό...

Χαρα στο κουράγιο βρε κοριτσι!! Στη καταστα ση σου να κάνεις και τόσες δουλειές να προσέχεις μη το παρακάνεις!!!!!!!!!!!;););)

Αντζούλα, κι εγώ πρώτη φορά ακούω για μπουγάτσα με σοκολάτα. Ακουγεται πολυ νόστιμη. Ούτε αυτη την αλυσίδα εχω ξανακουσει. Θα την ψαξω στο ιντερνετ να δω που εχει. Μου ανοιξες την όρεξη τωρα!

ΕΜ,ΟΧΙ ΝΑ ΜΟΥ ΤΑ ΚΑΝΕΤΕ ΜΟΝΟ ΕΣΕΙΣ!!!ΧΑ ΧΑ!ΕΔΩ ΣΤΑ ΜΕΡΗ ΜΟΥ ΕΧΕΙ 2 Ή 3 ΜΑΓΑΖΙΑ ΑΝΑ ΠΕΡΙΟΧΗ ΑΥΤΟΣ ΑΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΚΑΛΑ!ΓΙΑ ΨΑΞΤΟ!

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

λέω να φτιάξω μακαρονάδα φούρνου σήμερα.......για να σκάσει κάποιος που έχει γ@........οτι έχω πάρει πολλά κιλά....ρε μια σκοτούρα που έχουν!!!!!άμα μεγαλώνει ο άνθρωπος χάνει λάδια,όχι τίποτε άλλο αλλά της βάζουμε και ακριβά:lol::lol::lol:!!!!!!μάκιααααααααα...Η Βίκυ που έχει χαθεί σήμερα;η Χριστίνα να είναι καλά;Μωρή Άντζυ με τις μπουγάτσες:rolleyes:

Grya.jpgGryap3.png

λέω να φτιάξω μακαρονάδα φούρνου σήμερα.......για να σκάσει κάποιος που έχει γ@........οτι έχω πάρει πολλά κιλά....ρε μια σκοτούρα που έχουν!!!!!άμα μεγαλώνει ο άνθρωπος χάνει λάδια,όχι τίποτε άλλο αλλά της βάζουμε και ακριβά:lol::lol::lol:!!!!!!μάκιααααααααα...Η Βίκυ που έχει χαθεί σήμερα;η Χριστίνα να είναι καλά;Μωρή Άντζυ με τις μπουγάτσες:rolleyes:

σωστή σε βρίσκω;)!!μακαρονάδα φούρνου ποιπόν σήμερα και να την απολαύσεις χωρίς τύψεις!!

''εσείς κι εγώ...

όταν έχω εσένα μπορώ να βάψω με ασήμι τη σκουριά

μπορώ να κοιμηθώ με σιγουριά

να πιάσω με τα χέρια μου τους δράκους να σκοτώσω..''

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...