Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

ΤΑΝΙΑ ΜΟΥ ΜΕ ΜΕΤΡΟ ΟΙ ΔΟΥΛΕΙΕΣ,Ε???ΑΝΤΕ...

ΝΙΚΟΛΙΤΣΑ ΜΟΥ ΠΟΤΕ ΘΑ ΕΡΘΕΙΣ ΑΘΗΝΑ???? ΘΕΣ ΝΑ ΣΕ ΦΙΛΟΞΕΝΗΣΩ ΕΓΩ ΚΙ Η ΜΠΕΜΠΑ??

κορίτσαρε χίλια ευχαριστώ για την κουβέντα σου και μόνο!!!!!θα ανέβω 2 Μάρτη για κάτι δουλειές....να κανονίσουμε καφεδάκι,πολύ θα το χαρώ....:tongue:ο Χρήστος ανεβαίνει Δευτέρα για 2 βδομάδες:-(

Grya.jpgGryap3.png

κορίτσαρε χίλια ευχαριστώ για την κουβέντα σου και μόνο!!!!!θα ανέβω 2 Μάρτη για κάτι δουλειές....να κανονίσουμε καφεδάκι,πολύ θα το χαρώ....:tongue:ο Χρήστος ανεβαίνει Δευτέρα για 2 βδομάδες:-(

ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΓΙΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ ΕΓΩ ΜΩΡΗ!!ΑΝΤΕ ΜΑΖΕΨΕ ΔΥΟ ΦΟΡΜΕΣ ΣΟΥ ΚΙ ΕΛΑ,ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΝΑΙ ΜΙΚΡΟ ΤΟ ΣΠΙΤΑΚΙ ΜΑΣ,ΑΛΛΑ ΧΩΡΑΜΕ ΜΙΑ ΧΑΡΑ!ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΜΟΝΕΣ ΜΑΣ ΘΑ ΜΑΣΤΕ,Ο ΚΩΣΤΑΣ ΓΥΡΝΑΕΙ 6-7 ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ!ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΝΑ ΦΑΓΗΤΑΚΙ(ΘΑ ΜΟΥ ΛΕΣ ΕΣΥ ΑΥΤΑ ΤΑ ΥΓΙΕΙΝΑ ΣΟΥ),ΚΑΙ ΘΑ ΑΡΑΖΟΥΜΕ!ΘΑ ΣΕ ΤΡΙΓΥΡΙΣΩ ΚΙ ΕΔΩ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΑ ΚΑΤΑΤΟΠΙΑ ΜΑΣ!ΕΛΑΑΑΑΑ !!!!:wink:

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

ΤΑΝΙΑ ΜΟΥ ΜΕ ΜΕΤΡΟ ΟΙ ΔΟΥΛΕΙΕΣ,Ε???ΑΝΤΕ...

ΝΙΚΟΛΙΤΣΑ ΜΟΥ ΠΟΤΕ ΘΑ ΕΡΘΕΙΣ ΑΘΗΝΑ???? ΘΕΣ ΝΑ ΣΕ ΦΙΛΟΞΕΝΗΣΩ ΕΓΩ ΚΙ Η ΜΠΕΜΠΑ??

Προσπαθώ άντζυ μου αλλά δυστυχώς δεν τα καταφέρνω! αν δεν έχεις και βοήθεια δύσκολα τα πράγματα. Η μαμά έχει ταβέρνα οπότε όλη τη μ έρα είνια εκεί, η πεθερά μακριά οπότε ο κλήρος πέφτει στο γενναίο!!

Σα να γκρινιάζω και δε μου αρέσει!

Εχει τέλεια μέρα!

Και ορίστε τα πιο super καφεδάκια για τις φιλενάδες μου

174613-Latte-Art_1.jpg

5Kiep3.png

hAk2p3.png

Διαφημίσεις

καλημερα μανουλινια κ απο μενα!!!!

Βαλια μου μπραβο για τον μπεμπακο σου!!!!τα χαιρετισματα της μπουμπους μας να του πεις!:tongue:

good_morning-7994.gif

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

Καλημέρα μανούλες!!! Πρωινή πρωινή σήμερα... Από τις 7.00 σηκώθηκα. Δεν είχα ύπνο και έχω βάλει ήδη δυο πλυντήρια (1 ρούχων + 1 πιάτων). Είμαι προκομένη μάνα... χιχιχι

Λοιπόν, αρχικά ήρθαν τα πραγματάκια του αγοριού μου και είναι όλα τέλεια!!! Οταν τα στήσω όλα θα βγάλω φωτο να σας δείξω!!! Είμαι πολύ συγκινημένη μόνο που τα βλέπω και ανυπομονώ να γεννηθεί με το καλό το ζουζούνι μου να τα χαρεί!!!

Το αγοράκι μου σας στέλνει όλη του την αγάπη και σας ευχαριστεί για την παρέα που του κάνετε!!! Περιμένει να γνωρίσει τα φιλαράκια του!!! Είμαστε σχεδόν 2100gr, ο πλακούντας μια χαρά και το αμνιακό υγρό μια χαρά!!! Με το κεφάλι κάτω είμαστε (αυτό πλέον δεν αλλάζει) και κοιτάμε πίσω (πλάτη) και λίγο δεξιά... Το τέλος της σπονδυλικής του στήλης τελειώνει λίγο πιο πάνω από τον οφαλό μου... Το μωράκι μου δεν είναι κάθετα αλλά διαγώνια προς το παρόν... Να δείτε κάτι σπρωξίματα που έριχνε εκείνη την ώρα... Εχει ακόμα λίγο χώρο για να περιστρέφεται!!! Ο γιατρός μου είπε ότι πλέον περιστρέφονται γύρω από τον εαυτό του... σαν τη σβούρα ένα πράμα!!! χαχαχα

Υπολογίζει να γεννηθεί ο μπέμπαρος γύρω στα 3100 - 3300gr... Ούτως ή άλλος μου είπε ότι για τα "κυβικά" μου δεν θα μπορούσα να γεννήσω μεγαλύτερο παιδί! Ολα πάνε μια χαρά Δόξα το Θεό και με βλέπει να γεννάω φυσιολογικά όπως ήξερα και από την αρχή!!!

Θα με βλέπει κάθε 2 εβδομάδες μέχρι να γεννήσω!!! Γιούπι!!!!!!!!! Γιούπι!!!!!!!!! Γιούπι!!!!!!!!! Η πίεση μου είναι 10 με 6 και από κιλά είμαι 60.3, δηλαδή +16.... και εννοείται ότι δεν είπε τίποτα γιατί ήμουν πολύ αδύνατη!!!

Σας κούρασα με την πολύλογία μου πρωί πρωί...

Τελειώνοντας... σήμερα θα πάμε με τον αντρούλη μου να πάρουμε βάση κουνουπιέρας, εεεε, αντε και τίποτε άλλο για το bebe μας, στο ΜΑΚRO να πάρουμε Pampers και σερβιέτες για την μαμά... και μάλλον στα ΜΟΥΣTAKA να χαζολογίσουμε για τον γιόκα μας!!! Οπότε μανούλες λογικά θα τα πούμε μεσημέρι ή απόγευμα!!!

Σας φιλώ και σας εύχομαι να περάσετε όμορφα!!!

1845748khmxbju03n.gif

Καλημέρα κορίτσια! Μπράβο Βάλια μου! Εγώ θα είμαι πιο σύντομη: Ο μπεμπαρος είναι 2221γρ με το κεφαλάκι κάτω κι ο πλακούντας μια χαρά! Κι εμένα μου είπε οτι πάμε βάσει προγράμματος. Θα με δει σε 3 εβδομάδες μου είπε δηλαδή στις 12/3 (τυχερούλα εσενα πιο νωρις).

Εγώ έχω πάρει 8 κιλά περίπου, 60.7 έφτασα αισίως...

Αυτά τα νέα μου, πάω να κάνω κι εγώ δουλίτσες!!!

B8ZWp3.png

Jk5rp2.png

Κοριτσάκια να ρωτήσω κάτι? με την περιοχή κάτω τι κάνετε? Εγω πια δεν βλέπω τίποτα και δεν μπορώ να την περιποιηθώ και πολύ. ?Καμιά ιδέα?

χαχαχ'!!!!ασε...στα τυφλα!!!!οτι πιανει το χερι κ παει το ξεραφι!!!!:tongue:

αν κανατε αποτριχωση μπορειτε να συνεχισετε...

εγω δεν αντεξα ποτε να κανω αποτριχωση εκει κατω!!!!

Οσο για τις δουλειες σου ,κοιτα... με προσοχη εεεεε!!!!!!;)

pSC1p2.png

Καλημέρα κορίτσια! Μπράβο Βάλια μου! Εγώ θα είμαι πιο σύντομη: Ο μπεμπαρος είναι 2221γρ με το κεφαλάκι κάτω κι ο πλακούντας μια χαρά! Κι εμένα μου είπε οτι πάμε βάσει προγράμματος. Θα με δει σε 3 εβδομάδες μου είπε δηλαδή στις 12/3 (τυχερούλα εσενα πιο νωρις).

Εγώ έχω πάρει 8 κιλά περίπου, 60.7 έφτασα αισίως...

Αυτά τα νέα μου, πάω να κάνω κι εγώ δουλίτσες!!!

Μπραβο κ σε σενα κοπελαρα μου!!!!

αλλα ..βρε τσιλιμπριθρονια!!!!μη μιλατε για κιλα!!!εγω ξεκινησα με 60!!!:tongue::tongue:ειστε κουκλαρες μανουλες!!!

pSC1p2.png

ΜΠΡΑΒΟ ΑΝΝΥ ΜΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΠΕΜΠΙΝΟ ΣΟΥ!!!!!!!!

ΤΑΝΙΑ ΟΥΤΕ ΕΓΩ ΒΛΕΠΩ ΠΙΑ ΚΙ ΕΤΣΙ ΚΑΝΩ ΤΟ ΤΥΦΛΟ ΣΥΣΤΗΜΑ!ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΠΡΙΝ ΠΑΜΕ ΝΑ ΓΕΝΝΗΣΟΥΜΕ ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΧΩ ΚΑΝΕΙ ΜΠΑΝΑΚΙ,ΝΑ ΧΩ ΞΥΡΙΣΤΕΙ,ΝΑ ΧΩ ΣΤΕΓΝΩΣΕΙ ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΔΕ ΘΑ ΒΛΕΠΩ ΤΗΝ ΤΥΦΛΑ ΜΟΥ!ΑΛΛΑ ΜΟΥ ΧΕΙ ΠΕΙ Ο ΚΩΣΤΑΣ ΟΤΙ ΘΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ,ΜΑΛΛΟΝ ΔΕ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΙ ΑΛΛΙΩΣ!!

8yrVp3.png

WAy0p2.png

Διαφημίσεις

ΕΣΤΕΙΛΑ ΤΩΡΑ ΤΟΝ ΚΩΣΤΑ ΝΑ ΜΟΥ ΠΑΡΕΙ ΜΠΟΥΓΑΤΣΑ ΜΕ ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΑΒΒΑ!!ΜΙΑΜ....ΔΕΝ ΑΝΤΕΞΑ!ΠΗΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΚΑΙ ΝΕΟΙ ΓΙΝΕΙΣ ΚΙ ΕΧΕΙ ΔΩΡΟ ΕΝΑ ΜΟΥΣΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΑΚΙ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΜΕΛΩΔΙΕΣ!ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΧΕΙ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ!Η ΝΙΚΟΛ ΠΟΥ ΠΗΓΕ ΚΑΛΕ??ΣΟΥ ΠΑ ΟΤΙ ΘΑ ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΡΟΤΙΜΑΣ ΝΑ ΚΑΤΣΕΙΣ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ????????

ΑΝΝΥ ΜΟΥ ΤΙ ΘΑ ΦΑΤΕ ΕΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ?

8yrVp3.png

WAy0p2.png

Καλημέρα και στις υπόλοιπες. Ανδρια συγχαρητήρια για τον μπεμπάκο σου και για σένα. Φτου φτου σου κι εσυ μια χαρά κρατιέσαι οπως η Βάλια μας.

Όσο για την επίμαχη περιοχη, κι εγώ στα τυφλά κι ο Θεός βοηθος. Ούτε εγώ αντέχω την αποτρίχωση οπότε ξυραφάκι στα τυφλά σχεδόν.

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Περιμενουμε αναφορα απ'τις δυο μανουλες που θα δουν τα μωρακια τους σημερα.

Κοριτσακια, μια ερωτηση: σας εχει πει ο γιατρος να μετρατε πιεση δυο φορες τη βδομαδα; Εμενα ετσι μου'πε την τελευταια φορα. Την μετραω κ εχω 9 με 5 συνηθως. Εκεινη μου ειπε να την ενημερωσω μονο οταν ειναι πανω απο 14 με 9. Αλλα εμενα ειναι αρκετα χαμηλη. Πειραζει;

καλημερα μανουλιτσες κ καλο σ/κ!

πολλα φιλακια στα μωρακια που τα ειδαν χθες οι μανουλες τους!

Μαρακι κ εγω εχω χαμηλη πιεση,συνηθως 10-6 κ καμια φορα νοιωθω αδυναμια. οταν πηγαινω στο γιατρο παντα εχω 12-7 κ δεν μου εχει πει να τη μετραω αλλα τωρα τελευταια τη μετραω σχεδον καθε μερα. τον πηρα τηλ να του πω που ειναι χαμηλη κ μου ειπε οτι δεν πειραζει κ να πινω ενα χυμο αν ζαλιζομαι με κατι αλμυρο.

a%3E

pHNqp3.png9S1np2.png

Πριν λιγο ήρθε το ριλαξάκι που παραγγείλαμε και μόλις το συναρμολογήσαμε. Πολύ ωραίο είναι! Είναι και κούνια.

Ηρθε και το κρεμαστό κούνια που θα κάνω δώρο σε μια φίλη μου που γέννησε αρχές του μήνα.

Αννυ μπράβο για το μωράκι σου! Ολα καλά και με σένα! Αντε να παίρνουμε σειρά κι εμείς σιγά σιγά. Τελευταία φορά ήταν 890γρ. και είμαι πολύ περιεργη να δω πόσο θα'χει φτάσει.

Τη Δευτέρα θα πάω και στο ΙΚΑ για τις κλασικές εξετάσεις και ελπίζω να πάρω και το επίδομα τοκετού.

X4pTp3.png

ΕΣΤΕΙΛΑ ΤΩΡΑ ΤΟΝ ΚΩΣΤΑ ΝΑ ΜΟΥ ΠΑΡΕΙ ΜΠΟΥΓΑΤΣΑ ΜΕ ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΑΒΒΑ!!ΜΙΑΜ....ΔΕΝ ΑΝΤΕΞΑ!ΠΗΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΚΑΙ ΝΕΟΙ ΓΙΝΕΙΣ ΚΙ ΕΧΕΙ ΔΩΡΟ ΕΝΑ ΜΟΥΣΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΑΚΙ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΜΕΛΩΔΙΕΣ!ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΧΕΙ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ!Η ΝΙΚΟΛ ΠΟΥ ΠΗΓΕ ΚΑΛΕ??ΣΟΥ ΠΑ ΟΤΙ ΘΑ ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΡΟΤΙΜΑΣ ΝΑ ΚΑΤΣΕΙΣ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ????????

ΑΝΝΥ ΜΟΥ ΤΙ ΘΑ ΦΑΤΕ ΕΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ?

εμενα λες?

λεω να κανω αρακα!

κ εγω εβαλα τωρα ενα πλυντηριο κατι κουβερτακια που εκανε η πεθερα μου, θελω να παμε σουπερ, κ θελω να συμαζεψω το μπαλκονι (ρετιρε!)λιγο μιας κ θα κανει καλο καιρο αυτες τις μερες.....

κουραστικα μονο που τα ανεφερα!χαχαχ

καλα μπουγατσα με σοκολατα ομολογω δεν εχω φαει!!!!!:confused::(

pSC1p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...