Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Δημητρόυλα, επιτέλους τελείωσε το μαρτύριο της δουλειάς. Ακου 12ωρα στην κατάστασή σου! Ευτυχως πάει κι αυτό.

Καλημερα Νικολ. Εχουν εξαφανιστεί όλες απο χθες. Δεν ξέρω γιατί. Βεβαια, Σαββατο πρωι είναι, ίσως χουζουρεύουν τα κοριτσια μας.

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημέρα κοιλίτσες....που χανόσαστε όλες;;;;;;θα βάλω τις φωνές πρωί πρωί...κυρία Βίκυ καφέ δεν έχει σήμερα;;;;;

Βάλια μου μπράβο για τον μπέμπαρο.....κοντεύεις να τον δείς και εσύ΄έξω απ την κοιλίτσα:tongue:μεγειά τα πραγματάκια και περιμένουμε φώτο;)

Η Άννυ δεν μπήκε να μας πεί για το μωρούλι της..........:(

Αρχηγέ έχεις πάρει απουσία....τι παράδειγμα είναι αυτό που δίνεις;άντεεεεεεε ξυπνήστεεεεεεεεεεεεε

Ελπίζω κι η Χριστίνα να είναι καλύτερα σήμερα.

X4pTp3.png

Διαφημίσεις

Τι θα κάνετε σήμερα; Εμείς λέγαμε μήπως το μεσημεράκι πηγαίναμε καμιά βόλτα προς Γλυφάδα ήταν για φαγητό είτε για καφεδάκι. Θα δείξει.

Εσείς;

ο Χρήστος δουλεύει σήμερα οπότε το απόγευμα μήπως πάμε για καφεδάκι...τι ζέστη είναι αυτή βρε κορίτσια......σκάω

Grya.jpgGryap3.png

Καλημερα γλυκες μανουλες!!!!!Τι μου κανετε???

Μπραβο βρε Βαλια για τον αντρακλα!!Ωραια νεα!!!!!Με το καλο;);)

Η Αννη δεν μπηκε ακομα να μας πει για το ζουζουνι:-(:-(

Εγω εχω φερει μια κυρια να με βοηθησει λιγο στις δουλειες

γιατι μετα το βαψιμο επικρατει ενα χαος και δεν μπορω πλεον να τα

κανω μονη μου!Οποτε θα μπαινω σε δοσεις!!Καλο καφεδακι κοριτσοπουλα!!!

ΑΑΑΑΑ και καλο Σ/Κ!!!!

Κι εμείς έχουμε πάλι εργάτες οπότε εδώ θα την βγάλουμε αναγκαστικά. Και το απόγευμα που θα φύγουν θα πρέπει πάλι να μαζεύουμε σκόνες. Η ρουτίνα του ΣΚ μας είναι αυτή τελευταία. Αντε, να τελειώσει κι αυτό...

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Διαφημίσεις

καλημερα ΜΑΝΟΥΛΙΤΣΕΣ!!!!!!!!!!!!ΕΠΑΝΗΛΘΑ ΚΙ ΕΓΩ!ΜΟΥ ΧΕ ΠΑΡΕΙ Ο ΑΔΕΡΦΟΣ ΜΟΥ ΤΟ ΛΑΠΤΟΠ ΑΠΟ ΧΤΕΣ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΚΙ ΕΙΧΕ ΚΟΛΛΗΣΕΙ ΚΙ ΕΠΑΙΖΕ...ΚΑΙ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΜΕ ΕΙΧΕ ΠΙΑΣΕΙ ΥΣΤΕΡΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΜΠΕΙ ΤΟΣΕΣ ΩΡΕΣ(Ο ΚΩΣΤΑΣ ΜΟΥ ΛΕΓΕ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΕΞΑΡΤΗΜΕΝΗ!!ΧΑΧΑ!) ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΗΡΑ ΤΗΛ ΝΑ ΜΟΥ ΤΟ ΦΕΡΕΙ,ΑΛΛΑ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΑ..ΚΑΤΑΝΟΗΣΑ ΠΟΥ ΝΑΙ ΧΩΡΙΣΜΕΝΟΣ Κ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΚΟΛΛΗΣΕΙ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΠΟΚΕΡ ΣΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ!ΚΙ ΕΤΣΙ ΞΥΠΝΗΣΑ ΠΡΩΙ ΠΡΩΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΝΟΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΗΓΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΗΡΑ :-) :-)

ΒΑΛΙΑ ΜΟΥ ΧΑΡΗΚΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΜΕ ΤΟ ΜΠΕΜΠΗ ΣΟΥ,ΕΙΝΑΙ ΠΙΑ ΣΧΕΔΟΝ ΕΤΟΙΜΟΣ ΝΑ ΣΚΑΣΕΙ ΜΥΤΗ,ΠΗΡΑ ΚΙΛΑΚΙΑ,ΠΗΡΕ ΚΑΙ ΘΕΣΗ!!!ΜΠΡΑΒΟ,ΑΝΤΕ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ!!!!!

ΑΝΝΥ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΚΙ ΕΣΥ??????????

ΚΑΛΩΣΗΡΘΕΣ ΝΕΑ ΜΑΝΟΥΛΑ(ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΟΥ?) !ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΚΙ ΕΣΕΝΑ Η ΜΠΕΜΠΑ ΣΟΥ!

ΒΙΚΥ,ΝΙΚΟΛ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ????

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

goodmorning.jpg

Καλημέρα κοριτσάκια!

Τι κάνετε σήμερα?

Βάλια μου μπράβο για τον μπέμπη, πάντα τέτοια!!!!Περιμένουμε και φωτο απο τα πραγματάκια!

Δήμητρα απο δω και πέρα κοίτα να το απολαύσεις με την άδεια!

Εγώ σήμερα έλεγα να ξεκουραστώ γιατί τις τελευταίες μέρες το παράκανα λιγάκι όμως χτες το βράδυ με ενημέρωσαν ότι απο αυριο θα αρχίσουν οι εργασίες για την κουζίνα μας οπότε σήμερα πρέπει να αδειάσω τα ντουλάπια, να δω που θα τα βάλω! Το καλό είναι ότι μέχρι Τετάρτη θα έχουν τελειώσει όλα, και μετά μένει να έρθει ο πεθερός μου το άλλο ΣΚ και να βάλει το πλακάκι.

Απο τη μέρα που σταμάτησα απο τη δουλειά, το μόνο ππου κάνω είναι δουλειές και μου την έχει δώσει λιγάκι. Ευτυχώς σήμερα το βράδυ θα βγούμε μια βολτίτσα γιατι θα σκάσω!!

5Kiep3.png

hAk2p3.png

καλημερα ΜΑΝΟΥΛΙΤΣΕΣ!!!!!!!!!!!!ΕΠΑΝΗΛΘΑ ΚΙ ΕΓΩ!ΜΟΥ ΧΕ ΠΑΡΕΙ Ο ΑΔΕΡΦΟΣ ΜΟΥ ΤΟ ΛΑΠΤΟΠ ΑΠΟ ΧΤΕΣ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΚΙ ΕΙΧΕ ΚΟΛΛΗΣΕΙ ΚΙ ΕΠΑΙΖΕ...ΚΑΙ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΜΕ ΕΙΧΕ ΠΙΑΣΕΙ ΥΣΤΕΡΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΜΠΕΙ ΤΟΣΕΣ ΩΡΕΣ(Ο ΚΩΣΤΑΣ ΜΟΥ ΛΕΓΕ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΕΞΑΡΤΗΜΕΝΗ!!ΧΑΧΑ!) ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΗΡΑ ΤΗΛ ΝΑ ΜΟΥ ΤΟ ΦΕΡΕΙ,ΑΛΛΑ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΑ..ΚΑΤΑΝΟΗΣΑ ΠΟΥ ΝΑΙ ΧΩΡΙΣΜΕΝΟΣ Κ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΚΟΛΛΗΣΕΙ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΠΟΚΕΡ ΣΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ!ΚΙ ΕΤΣΙ ΞΥΠΝΗΣΑ ΠΡΩΙ ΠΡΩΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΝΟΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΗΓΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΗΡΑ :-) :-)

ΒΑΛΙΑ ΜΟΥ ΧΑΡΗΚΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΜΕ ΤΟ ΜΠΕΜΠΗ ΣΟΥ,ΕΙΝΑΙ ΠΙΑ ΣΧΕΔΟΝ ΕΤΟΙΜΟΣ ΝΑ ΣΚΑΣΕΙ ΜΥΤΗ,ΠΗΡΑ ΚΙΛΑΚΙΑ,ΠΗΡΕ ΚΑΙ ΘΕΣΗ!!!ΜΠΡΑΒΟ,ΑΝΤΕ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ!!!!!

ΑΝΝΥ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΚΙ ΕΣΥ??????????

ΚΑΛΩΣΗΡΘΕΣ ΝΕΑ ΜΑΝΟΥΛΑ(ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΟΥ?) !ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΚΙ ΕΣΕΝΑ Η ΜΠΕΜΠΑ ΣΟΥ!

ΒΙΚΥ,ΝΙΚΟΛ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ????

ουουουουου, καλημέρα!!!!εδώ είμαι...

Grya.jpgGryap3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...