Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , vivina είπε:

σε ευχαριστώ πολύ πολύ… είναι δύσκολο να το αποδεχτώ ακόμη, αλλά πιστεύω ότι με τον καιρό θα το ξεπεράσω… δύσκολο βέβαια…

Δεν ξέρω τι να σου πω για να νιώσεις λίγο καλύτερα, πιστεύω ότι και να πω θα είναι βλακεια. Να είσαι δίπλα στον αντρουλη σου και θα το ξεπεράσετε σιγά σιγά. Είναι μια πληγή που πάντα θα πονάει όσο καλά και να είσαι, αλλά μην το βάζεις κάτω, χαμόγελα και προχώρα 

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

καλησπέρα μανούλες και από μενα.....που είσαστε όλες;έχω πόση ώρα και σας διαβάζω αλλά δεν θυμάμαι τίποτα!!!!:rolleyes:καλέ είναι καμία εδώ;;;;;;ουουουουου

εγω εδω ειμαι!!!γυρησες εσυ????

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

ευτυχως!:tongue:καλε δεν ξερω..εξαφανιστηκαν ολες σημερα!

Νικολιτσα μου θα κλεισω κ εγω να δω μια ταινια στο μεγκα που θα αρχισει τωρα....

θα σε καληνυχτισω!σμουτσ!!!

173855-Tired_at_Work.jpg

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

ευτυχως!:tongue:καλε δεν ξερω..εξαφανιστηκαν ολες σημερα!

Νικολιτσα μου θα κλεισω κ εγω να δω μια ταινια στο μεγκα που θα αρχισει τωρα....

θα σε καληνυχτισω!σμουτσ!!!

173855-Tired_at_Work.jpg

καληνύχτα κοπελάρα μου..πάω για ύπνογιατί είμαι κομμάτια...τα λεμε αύριο....φιλιά πολλά

Grya.jpgGryap3.png

Διαφημίσεις

Thalia μου καταρχήν συγχαρητήρια για την μπέμπα σου!!!!

Κάποτε και εγώ ήθελα να κάνω θρησκευτικό γάμο (δλδ ήθελα να παντρευτώ επί της ουσίας...), κάπου μετά από 6 χρόνια σχέσης, ο καλός μου έλεγε και τί διαφορά έχει ο γάμος από την συγκατοίκηση και γιατί να μπούμε σε μία τέτοια διαδικασία και γενικά μία μουρμούρα άνευ προηγουμένου. Κάπου εκεί χτύπησε ο αδερφός μου σε ένα ατύχημα και έχασε τα πόδια του, 2 χρόνια στα νοσοκομεία μέσα-έξω, οπότε αναβλήθηκε επ'αορίστου το θέμα. Μετά από 3 χρόνια είπα να το κάνουμε χαλαρά και τυπικά γιατί με είχαν ζαλίσει όλοι γιατί δεν παντρεύομαι κλπ.. κάναμε έναν γάμο παρωδία, η πρόθεση ήταν να είναι κάπως διαφορετικός, τον κάναμε σε ένα μουσείο με λίγους και καλούς, και μετά είχε κανονιστεί και ένα όμορφο τραπέζι στην παραλία. Και κάπου εκεί ξεκίνησε η κωμωδία, ο πατέρας μου με τον θείο μου κάθονταν σε μία πλευρά, ο πατριός μου στην απέναντι, ο πατέρας του άντρα μου ήρθε με την γυναίκα του, και η μάνα του με την αδερφή του, αλλά αυτοί επειδή είναι ξένοι , δεν έχουν την κατινοκουλτούρα μας και ήταν τυπικοί οι άνθρωποι. Η μαμά μου κλασικά ήρθε με καθυστέρηση νύφης.....

Μόλις τελείωσε ο γάμος, ο πατέρας μου έφυγε και δεν ξαναγύρισε από πείσμα, πήρε και τον θεό μου μαζί του για τιμωρία, αφού πρώτα ψιλοτσακώθηκε με τον πατριό μου. Μετά από λίγο στο τραπέζι έφυγε και η πεθερά μου γιατί νύσταζε (?) και εμείς κάναμε τους καραγκιόζηδες μπας και το σώσουμε. Είχε κι άλλα ευτράπελα το θέμα, πολλά και διάφορα αλλά από τακτ δεν τα αναφέρω....

Άρα καλύτερα να μην είχα κάνει τίποτα και να είχα γλυτώσει την σύγχυση...

Όταν πρωτοείπα για παιδί, (τον χαβά μου εγώ να κάνω οικογένεια) έπεσα πάνω σε προσωρινό τοίχο, τον οποίο χάζευα για 2-3 χρόνια, μέχρι που αποφάσισα να κάνω την ζωή μου, και δη μόνη μου, και ταρακουνήθηκαν τα πράγματα.

Την μέρα που ανακάλυψα ότι ήμουν έγκυος και του το είπα δεν κούνησε ούτε βλέφαρο από το σοκ του, είχε και πένθος γιατί 3 μήνες πριν είχε αυτοκτονήσει η μητέρα του και του έκατσε στραβά η χαρά, και εγώ σηκώθηκα και πήγα για καφεδάκι γιατί έτσι είχε το πρόγραμμα. Μέρες μετά, αποφάσισα να του πω ότι αν δεν το θέλει το παιδί να μου το έλεγε γιατί το concept ήταν η οικογένεια και όχι το θέατρο του παραλόγου, ταρακουνήθηκε πολύ και άλλαξε γραμμή πλεύσης οριστικά και από τότε είμαστε πολύ καλύτερα.

Το παρασκήνιο είναι μεγάλο, και από τις 2 μας οικογένειες, βοήθεια κυρίως ψυχολογική-συναισθηματική δεν υπάρχει καμία, και ενίοτε επιβαρύνουν και την κατάσταση, οπότε κάνω και εγώ οριστικά delete πλέον, και σε όποιον αρέσει...

Γλυκειά μου έπαθα πλάκα με την ιστορία σου.Νόμιζα πως μόνο οι δικοι μου είναι ανισόροποι αλλά βλέπω πολλές ψυχοπαθολογίες κ οι δικοι σου κ πολύς εγωκεντρισμός.Καλή μου σε πεισμα όλων θα τα καταφέρουμε κ θα γίνουμε κ καλές μαμάδες.Εγω κάνω πολύ γενναία προσπάθεια να μην ταράζομαι με τη μάνα μου να μη θολώνω.Τώρα όσο είμαι στο σπίτι της προσπαθώ να μην έχω κοινές δράσεις μαζίτης.Εγω κορίτσια δεν παντρεύτηκα κ δεν σκοπεύω προς το παρόν γιατί ο σύντροφος μου εμπιστοσύνη δεν μου εμπνέει κ δεν πιστεύω να καταφέρουμε να μαστε για πολύ μαζί κ έπειτα αν είανι για το γλέντι το κάνω κ χωρίς γάμοόσο για την πολιτική βάπτιση εγω θέλω να δηλώσουμε το όνομα του παιδιού στο ληξιαρχείο οταν γεννηθεί κ τέλος.Κ εννοείται το όνομα θα είναι άσχετο απ των πατεράδων μας.Να προχωράμε σιγά σιγά σε άλλες τακτικές κ συμπεριφορές.

Κ όσοι δεν μας κάνουνε μακριά ειτε γονείς μας είτε ο τι άλλο

ntesehjufpgrhgvn.png

επ και εσύ......μου ξέφυγες!!!άντε να δούμε ποιό θα είναι το πρώτο μπεμπάκι του Απρίλη!!!

Άννυ μου στην αδερφούλα:cool:δεν παίζει να πάω!!!ξενοδοχείο επίσης δεν παίζει,θα δούμε!!!!

Μη με ξεχνάτε κ μένα 8-9 Απρίλη για να δουμε!!!!

ntesehjufpgrhgvn.png

Γεια σας μανουλες!!!!!Καλε που εισαστε ολες????????????????????

Που ειναι οι καλες εποχες που γεμιζαμε σελιδες και θελαμε 2 ωρες να

διαβασουμε τα νεα της ημερας???????

Βαλια και Αννη τι εγινε???Που εισαστε?Δεν μας ειπατε νεα απο τα

ζουζουνακια και με εχει ταραξει στην κλωτσια ο γιοκας μου, διαμαρτηρετε

γιατι περιμενει νεα απο τους φιλους του!!!!!!

Ουτε η προεδρος μεσα......ουτε η Νικολιτσα τιποτα τιποτα πολυ ησυχια!

Καλα παω και εγω για νανακια και θα τα πουμε αυριο!!!!!!

Φιλακια κοιλιτσες!!!!!

πέρασα κι εγώ να πω μια καληνύχτα:

strata,συνάδελφε πως είσαι?

Επεξεργάστηκαν by atlantis

''εσείς κι εγώ...

όταν έχω εσένα μπορώ να βάψω με ασήμι τη σκουριά

μπορώ να κοιμηθώ με σιγουριά

να πιάσω με τα χέρια μου τους δράκους να σκοτώσω..''

δε με παιρνει ο υπνος με τιποτα...σηκωνομαι,ξανα ξαπλωνω...κανω ενα διαλειμμα και κλαιω χωρις λογο πια,δεν ξερω μηπως μου γινει και κολλημα κ μετα..μα τοσο πολυ τρελλαινονται οι ορμονες μας ή οι δικες μου ειναι ελαττωματικες??

κλαιω καθε μερα σχεδον,σε ασχετες φασεις...για ασχετα πραγματα..

τωρα μου περασε που θα δει τη μπαλα,αλλα σκεφτομαι γιατι δε με καταλαβαινει κ δεν ξερει οτι οπως κι εκεινον κ μενα με χει κουρασει το στανταρ αυτο προγραμμα πια..κ νιωθω σαν γρια νοικοκυρα..αλλα τι να κανω,δεν εχω κι επιλογες..κι εκεινος κλεινεται μεσα μαζι μου για να μη νιωθω μονη,αλλα θελει κ καποιες του συνηθειες να μην αλλαξουν.και καπου εκει με πιανει το εγωιστικο μου κ λεω οχι ρε φιλε κι εγω ηθελα να μαι οπως πριν,να παιρνω το αμαξι μου στις 2 τη νυχτα κ να τριγυρναω,να βγαινω εξω,να πηγαινουμε εκδρομες..αλλα κανω υπομονη.και καθομαι εδω.απεριποιητη,μπροστα σε μια χαζοτηλεοραση ή στον υπολογιστη,και χαζευωωωωωωω....και βλεπω στανταρ προσωπα καθε μερα.και κανω στανταρ κινησεις.και βαριεμαι...και θελω να καταλαβει ολα αυτα που νιωθω..και το φοβο που εχω καθε βραδυ οταν πεφτω στο κρεβατι οτι κατι δε θα παει καλα..οτι θα φοβαμαι κ θα ποναω στη γεννα..κι οτι κανεις δε θα μπορει να με βοηθησει//κι ολες αυτες τις χαζες αλλα καθημερινες μου σκεψεις...

τι σας λεω νυχτιατικα...δεν παω καλα...

το μονο που λεω ειναι ευτυχως ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΤΕ ΚΙ ΕΣΕΙΣ κοριτσια κ εχω σε καποιον να τα πω που ειναι στην ιδια θεση με μενα..

Μια χαρά τα λες κ καλά πας κ αμάν πια μ αυτές τις ορμόνες.Εγω το είπα κ στον άντρα μου κ στη μάνα μου οταν κάτι μου κάνουν κ στεναχωριέμαι κ μου λένε κ απο πάνω οτι γκρινιάζω απ τις ορμόνες ''ΟΙ ορμονες μου έχουν το ταλέντο να σας καθιστουν ηλίθιους;;;;Οι ορμόνες μου φταίνε που φέρεστε ηλίθια;;;" κ γω με κάτι τετοια ενοχλούμαι με τον άντρα μου κ σκέφτομαι τι θα κάνει μετά με το μωρό.Να πάει κ συ να κανονίσεις κάτι άλλο.ν

ntesehjufpgrhgvn.png

Διαφημίσεις

πέρασα κι εγώ να πω μια καληνύχτα:

strata,συνάδελφε πως είσαι?

Κοριτσάκι μου ελπιζω να σαι καλά.Είχα να μπω απ την τρίτη κ διάβασα κοντά 20 σελιδες.κ μετά μέχρι να μπω κοιμάστε.Δεν προλαβαίνω να μπω τελευταία.Μια το μάθημα στην Ευτοκία ,μια ο νηστειοθεραπευτής, μια οι εξετάσεις εν ολίγοις με μετακινήσεις Μαρούσι,Αμπελοκήπους κΧολαργό το αποτέλεσμα είναι να κουράζομαι πάραπολύ κ οταν μπαίνω να σας βρω να ξενυχτάω.Δεύτερη φορά που μέκραξε χθες ο νηστειοθεραπευτής γιατί είχα πίεση 8 κ είπε απο κακό ύπνο κ να κοιμάμαι το αργότερο στις 10!κ μια ώρα το μεσημέρι.

Σήμερα που δεν μετακινήθηκα απ το σπίτι έκανα όμορφα πράγματα με τον μπέμπη.Κάναμε γυμναστική,γιογκα,χορέωαμε κ τραγουδήσαμε.Κατα τ άλλα

στο νηστειοθερπευτή πάω κάθε βδομάδα.έχω χάσει 6 κιλά ως τώρα κ μου βάζει κάθε βδομάδα εξετάσεις αίματος,ούρων,κ κάποιες άλλες για να παρακολουθει τα νεφρά.Μου δίνει κάθε βδομάδα κ νέα διατροφή.Δεν πεινάω καθόλου,δεν έχω νιώσει να μου λείπει κάτι απο φαί μόνο το νερό.Αλλά πίνω χυμούς.Απλά πολλά λεφτά ρε κορίτσια.όλο λέω να κατέβω στην Ικαρία για 3-4 μέρες κ όλο σκλεφτομαι πως είναι υπερβολή δυο 8ωρα ταξίδια σε 4μέρες.

Επίσης ψυχολογικά νιώθω καλύτερα γιατί προσπαθω να εστιάζω σε μενα κ το μωρό κ να διοχετεύω εκε΄την ενέργεια μου.

Για να σας προλαβαίνω μάλλον θα μπαίνω κ θα φράφω χωρίς να ενημερώνομαι για τα προηγούμενα.Πάω πια να ξεκουραστώ ξιατί λέω να πάω αύριο να ψάξω τα σεντονάκια .

χριστινάκι κ Μαράκι κ γω πάντα χαμηλή πίεση είχα αλλά ο γιατρος λέει οτι πολύ χαμηλή δειχνει κακό ύπνο.Οπότε σκεφτείτε το.Καληνύχτα κοριτσάκια.

ntesehjufpgrhgvn.png

Καλημέρα μανούλες!!! Πρωινή πρωινή σήμερα... Από τις 7.00 σηκώθηκα. Δεν είχα ύπνο και έχω βάλει ήδη δυο πλυντήρια (1 ρούχων + 1 πιάτων). Είμαι προκομένη μάνα... χιχιχι

Λοιπόν, αρχικά ήρθαν τα πραγματάκια του αγοριού μου και είναι όλα τέλεια!!! Οταν τα στήσω όλα θα βγάλω φωτο να σας δείξω!!! Είμαι πολύ συγκινημένη μόνο που τα βλέπω και ανυπομονώ να γεννηθεί με το καλό το ζουζούνι μου να τα χαρεί!!!

Το αγοράκι μου σας στέλνει όλη του την αγάπη και σας ευχαριστεί για την παρέα που του κάνετε!!! Περιμένει να γνωρίσει τα φιλαράκια του!!! Είμαστε σχεδόν 2100gr, ο πλακούντας μια χαρά και το αμνιακό υγρό μια χαρά!!! Με το κεφάλι κάτω είμαστε (αυτό πλέον δεν αλλάζει) και κοιτάμε πίσω (πλάτη) και λίγο δεξιά... Το τέλος της σπονδυλικής του στήλης τελειώνει λίγο πιο πάνω από τον οφαλό μου... Το μωράκι μου δεν είναι κάθετα αλλά διαγώνια προς το παρόν... Να δείτε κάτι σπρωξίματα που έριχνε εκείνη την ώρα... Εχει ακόμα λίγο χώρο για να περιστρέφεται!!! Ο γιατρός μου είπε ότι πλέον περιστρέφονται γύρω από τον εαυτό του... σαν τη σβούρα ένα πράμα!!! χαχαχα

Υπολογίζει να γεννηθεί ο μπέμπαρος γύρω στα 3100 - 3300gr... Ούτως ή άλλος μου είπε ότι για τα "κυβικά" μου δεν θα μπορούσα να γεννήσω μεγαλύτερο παιδί! Ολα πάνε μια χαρά Δόξα το Θεό και με βλέπει να γεννάω φυσιολογικά όπως ήξερα και από την αρχή!!!

Θα με βλέπει κάθε 2 εβδομάδες μέχρι να γεννήσω!!! Γιούπι!!!!!!!!! Γιούπι!!!!!!!!! Γιούπι!!!!!!!!! Η πίεση μου είναι 10 με 6 και από κιλά είμαι 60.3, δηλαδή +16.... και εννοείται ότι δεν είπε τίποτα γιατί ήμουν πολύ αδύνατη!!!

Σας κούρασα με την πολύλογία μου πρωί πρωί...

Τελειώνοντας... σήμερα θα πάμε με τον αντρούλη μου να πάρουμε βάση κουνουπιέρας, εεεε, αντε και τίποτε άλλο για το bebe μας, στο ΜΑΚRO να πάρουμε Pampers και σερβιέτες για την μαμά... και μάλλον στα ΜΟΥΣTAKA να χαζολογίσουμε για τον γιόκα μας!!! Οπότε μανούλες λογικά θα τα πούμε μεσημέρι ή απόγευμα!!!

Σας φιλώ και σας εύχομαι να περάσετε όμορφα!!!

1845748khmxbju03n.gif

Qmsgp3.png

ha6zp3.png

Καλημερα κοριτσακια!

Χθες το βραδυ εγραψα δυο φορες κ μου σβηστηκαν οποτε νευριασα κ δεν ξαναγραψα. Στρατα μου, ο καθενας κουβαλαει τον σταυρο του σ'αυτη τη ζωη. Ευτυχως που βρηκες τι πραγματικα αξιζει την προσοχη σου κ καταναλωνεις εκει την ενεργεια σου. Μπραβο σου κοριτσακι. Κ συγχαρητηρια για τα κιλα! Εισαι πολυ δυνατη.

Βαλια, πολυ χαρηκαμε για τον μπεμπη σου κι εσενα.

Καλημερα κ καλο ΣΚ σε ολες!

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Καλημέρα κι από μένα!! :)

Είμαι πολύ χαρούμενη γιατί από σήμερα θα έχω επιτέλους χρόνο για μένα, τον άντρα μου και το ζουζουνάκι μου! Θα ξεκουραστώ και δε θα έχω άγχος πια. Σωστά καταλάβατε, ξεκίνησε η άδεια μου.

Τις τελευταίες μέρες βέβαια δούλευα περίπου 12 ώρες τις ημέρες για να προλάβω να παραδώσω... αλλά δε βαριέσαι. Χαλάλι!

Angie μου πολύ χάρηκα με την εξέλιξη των "νεύρων" σου. Αν και ήμουν σίγουρη ότι εκεί θα κατέληγε.

Κοριτσακια, μια ερωτηση: σας εχει πει ο γιατρος να μετρατε πιεση δυο φορες τη βδομαδα; Εμενα ετσι μου'πε την τελευταια φορα. Την μετραω κ εχω 9 με 5 συνηθως. Εκεινη μου ειπε να την ενημερωσω μονο οταν ειναι πανω απο 14 με 9. Αλλα εμενα ειναι αρκετα χαμηλη. Πειραζει;

Μαράκι εμένα από την αρχή της εγκυμοσύνης μου είπε να τη μετράω την πίεση μου κάθε 2η μέρα γιατί υπάρχει ιστορικό προεκλαμψίας στην οικογένεια και ήμουν πολύ αγχωμένη γιατί δεν είχαν πάει καθόλου καλά τα πραγματα και φοβόμουν μην πάθω τα ίδια. Κι ευτυχώς όλα καλά.

Εν τω μεταξύ με πονάει ο λαιμός μου πάλι σήμερα. Η μια πλευρά σαν να είναι γρατσουνισμένη και με πνίγει όταν πάω να μιλήσω. Τι στο καλό έχω πάθει δεν ξέρω. Όσα κρυολογήματα δεν πέρασα όλη μου τη ζωή, θα τα περάσω σε αυτή την εγκυμοσύνη.

Εχω ακριβώς το ίδιο πράγμα !!! Εχει ξεκινήσει από την παραμονή Πρωτοχρονιάς! Πονάει τρελά! Σαν σου έχουν χαράξει μια κάθετη γραμμάη στην αριστερή πλευρά του λαιμου. Αν το πιστεύεις μετά απο 2 μήνες ακόμα με πονάει. Πιστεύω ότι από την εγκυμοσύνη κι αυτό πια.

Βάλια συγχαρητήρια για το μωράκι! Ολα πάνε κατ'ευχήν. Μπράβο!

Τελικά ο νηστειοθεραπευτής μας βγήκε τζιμάνι. Strata δώσε μας κανένα tip γιατί με βλέπω την Παρασκευή που θα παώ στο γιατρό να με κράζει.

X4pTp3.png

καλημέρα κοιλίτσες....που χανόσαστε όλες;;;;;;θα βάλω τις φωνές πρωί πρωί...κυρία Βίκυ καφέ δεν έχει σήμερα;;;;;

Βάλια μου μπράβο για τον μπέμπαρο.....κοντεύεις να τον δείς και εσύ΄έξω απ την κοιλίτσα:tongue:μεγειά τα πραγματάκια και περιμένουμε φώτο;)

Η Άννυ δεν μπήκε να μας πεί για το μωρούλι της..........:(

Αρχηγέ έχεις πάρει απουσία....τι παράδειγμα είναι αυτό που δίνεις;άντεεεεεεε ξυπνήστεεεεεεεεεεεεε

Grya.jpgGryap3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...