Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 6 ώρες πρίν, makio85 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια! Είμαι στην πρώτη μου εξωσωματική και είμαι στα χαμένα...μου αρέσει που είστε όλες μια παρέα !!! Πάρτε με κι εμένα καλεεεεε χαχα.Στο δια ταύτα.

Ειμαι στην 9η ημέρα διέγερσης με femara-puregon και orgalutran.

1ος υπέρηχος 2 ωάρια 11 και 14

2ος σήμερα με 2 ωάρια 14 και 17

Αιματολογικες δεν μου έβαλε καθόλου να κάνω... 

Επόμενος υπέρηχος την Δευτέρα 

Πφφφφ με δύο ωάρια που πάμε ? Έχω στεναχωρεθει λιγάκι 😥

Καλή αρχή και καλή επιτυχία κορίτσι μου! Πώς θα κινηθείτε ακριβώς? Θα κάνετε ωοληψιες κ μετά θα τα γονιμοποιησετε? Την Δευτέρα πάντως θα είναι έτοιμα..

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Κορίτσια, πάω και εγώ να ξαπλώσω λιγάκι γιατί είμαι πολύ ώρα καθιστή και δεν κάνει. Μην τα χαλάσω τώρα στο τέλος!!! Θα τα ξαναπούμε, πολλά φιλιά σε όλες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Εγώ έχω ΠΗΤ 7/4 και γεννάω στο ΙΑΣΩ.

Πολύ χαίρομαι που πάλι θα τα λέμε!!!

Ναι κοριτσάκι μου θα τα λέμε, τουλάχιστον όσο δεν είμαι στη δουλειά, γιατί από εκεί είναι λίγο δύσκολο. Φιλάκια Βαλάκι!!

Περιμενουμε αναφορα απ'τις δυο μανουλες που θα δουν τα μωρακια τους σημερα.

Κοριτσακια, μια ερωτηση: σας εχει πει ο γιατρος να μετρατε πιεση δυο φορες τη βδομαδα; Εμενα ετσι μου'πε την τελευταια φορα. Την μετραω κ εχω 9 με 5 συνηθως. Εκεινη μου ειπε να την ενημερωσω μονο οταν ειναι πανω απο 14 με 9. Αλλα εμενα ειναι αρκετα χαμηλη. Πειραζει;

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Καλησπέρα μανούλες!!

Με το καλό να γυρίσουν τα κορίτσια από τον γιατρό να μας πουν τα νέα τους!!

Εμένα Μαράκι μου μετράει ο ίδιος την πίεση όποτε με βλέπει, δεν μου έχει πει τπτ για επιπλέον μετρήσεις. Προς το παρόν τουλάχιστον.

Εγώ απ'ότι θυμάμαι είμαι περίπου 5,5 με 11 με μέτρηση σε ψηφιακό πιεσόμετρο.

Την τελευταία φορά ο γιατρός την βρήκε τσιμπημένη για τα στάνταρ μου δλδ 6,5 με 13 αλλά δεν μου είπε τπτ, επειδή μάλλον κατάλαβε ότι μου την ανέβασε ο ίδιος με τα ζυγίσματα.

GaiGp3.png

Διαφημίσεις

Γεια σου Βικάκι. Το'βαλα κι αυτο στην λίστα με τις ερωτήσεις για την Δευτέρα. Δεν θα μου ξεφύγει αυτη τη φορά! Σε πήραν απο Φαιναρέτη; Τελικά Δευτέρα θα γίνει αυτή τη φορά, ίδια ώρα. Εν τω μεταξύ με πονάει ο λαιμός μου πάλι σήμερα. Η μια πλευρά σαν να είναι γρατσουνισμένη και με πνίγει όταν πάω να μιλήσω. Τι στο καλό έχω πάθει δεν ξέρω. Όσα κρυολογήματα δεν πέρασα όλη μου τη ζωή, θα τα περάσω σε αυτή την εγκυμοσύνη.

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Γεια σου Βικάκι. Το'βαλα κι αυτο στην λίστα με τις ερωτήσεις για την Δευτέρα. Δεν θα μου ξεφύγει αυτη τη φορά! Σε πήραν απο Φαιναρέτη; Τελικά Δευτέρα θα γίνει αυτή τη φορά, ίδια ώρα. Εν τω μεταξύ με πονάει ο λαιμός μου πάλι σήμερα. Η μια πλευρά σαν να είναι γρατσουνισμένη και με πνίγει όταν πάω να μιλήσω. Τι στο καλό έχω πάθει δεν ξέρω. Όσα κρυολογήματα δεν πέρασα όλη μου τη ζωή, θα τα περάσω σε αυτή την εγκυμοσύνη.

Με πήραν από την Φαιναρέτη και με ενημέρωσαν , ξέχασα να στο πω...:cool::cool: Θα το θυμόμουν μέσα στο σ/κ όμως :tongue:;)

Πώς την πατάς έτσι κοριτσάρα μου? Γράψε το και αυτό στην λίστα μήπως και σου δώσει τπτ βιταμινούλες να παίρνεις να ανεβάσεις την άμυνά σου λιγάκι. Δοκίμασε λίγο μελάκι για τον λαιμουδάκο σου. Πάω μέχρι το φαρμακείο να πάρω την δόση μου, θα μετρήσω και την πίεσή μου μιας και το αναφέραμε...

GaiGp3.png

Περιμενουμε αναφορα απ'τις δυο μανουλες που θα δουν τα μωρακια τους σημερα.

Κοριτσακια, μια ερωτηση: σας εχει πει ο γιατρος να μετρατε πιεση δυο φορες τη βδομαδα; Εμενα ετσι μου'πε την τελευταια φορα. Την μετραω κ εχω 9 με 5 συνηθως. Εκεινη μου ειπε να την ενημερωσω μονο οταν ειναι πανω απο 14 με 9. Αλλα εμενα ειναι αρκετα χαμηλη. Πειραζει;

εγω Μαρακι την μετραω πρωι βραδυ καθε μερα εδω κ μια βδομαδα!!!!μου ειπε αν ειναι για καποιες μερες πιο πανω απο τα κανονικα μου -δηλ 13 με 8 περιπου- να παω να κανω κ μια γενικη ουρων κ εννοειται να τον ενημερωσω...πανω απο 14 με 9 ειναι επιφοβο για προεκλαμψια...

τωρα το 9 με 5 που εχεις εσυ μου φαινεται χαμηλο...εχεις κ χαμηλο αιματοκριτη?

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

Ναι, έχω και χαμηλό αιματρκρίτη (32 ήταν την τελευταία φορά, ελπίζω όμως ότι έχει ανέβει).

α κ μενα 32 ειναι!παντα ηταν δηλαδη χαμηλος!

κ η πιεση μου γυρω στο 11-12 με 6-7.κ επειδη με βρηκε μια φορα με πιεση 13-8 με αναγκασε να μετριεμαι καθε μερα...εσυ δεν ζαλιζεσαι με τοσο χαμηλη πιεση?μηπως για αυτο εισαι κομματια?:confused:

οχι οτι δεν ειμαι κ εγω κομματια ολη μερα!:rolleyes:

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

Διαφημίσεις

Δεν μπορώ να πω οτι ζαλίζομαι. Αλλά οτι νιώθω εξάντληση εύκολα, είναι αλήθεια. Θα μιλήσω στην γιατρό μου την Δευτέρα. Σε ευχαριστώ για την απάντηση. Εϊχα κι εγώ την αίσθηση οτι είναι χαμηλή η πίεσή μου αλλά νόμιζα ότι είναι φυσιολογικό λογω εγκυμοσύνης. Η γιατρός μου είχε πει πάντως ότι δεν την νοιάζει αν είναι χαμηλή, υψηλή δεν θέλει να είναι. Πάντως θα της μιλήσω.

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Γύρισα και εγώ....

Κορίτσια δεν βρίσκω βενζίνη πουθενά.... και όπου να 'ναι θα ανάψει η ρεζέρβα. Την πάτησα δλδ... Μακάρι να λήξει αυτό με τις απεργίες γιατί θα με φάνε τα ταξί...

Μαράκι μέτρησα την πίεσή μου (ζήλεψα...) στο φαρμακείο που πήγα για την δόση μου και ήταν μία χαρά δλδ 6,9 με 12,9 άρα όλα οκ.

Καλέ που χάθηκαν όλες?

GaiGp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...