Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 6 ώρες πρίν, makio85 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια! Είμαι στην πρώτη μου εξωσωματική και είμαι στα χαμένα...μου αρέσει που είστε όλες μια παρέα !!! Πάρτε με κι εμένα καλεεεεε χαχα.Στο δια ταύτα.

Ειμαι στην 9η ημέρα διέγερσης με femara-puregon και orgalutran.

1ος υπέρηχος 2 ωάρια 11 και 14

2ος σήμερα με 2 ωάρια 14 και 17

Αιματολογικες δεν μου έβαλε καθόλου να κάνω... 

Επόμενος υπέρηχος την Δευτέρα 

Πφφφφ με δύο ωάρια που πάμε ? Έχω στεναχωρεθει λιγάκι 😥

Καλή αρχή και καλή επιτυχία κορίτσι μου! Πώς θα κινηθείτε ακριβώς? Θα κάνετε ωοληψιες κ μετά θα τα γονιμοποιησετε? Την Δευτέρα πάντως θα είναι έτοιμα..

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Κοριτσάκια μπήκα για λίγο δεν αισθάνομαι πολύ καλά. Μέτρησα την πίεση 11 με 7 την μικρή καλή είναι γιατί εχθές με τόσο αίμα που μου πήραν κατέβηκε 8,8 με 5,5 η μικρή...

Δεν ξέρω θέλω να περάσει η ώρα να πάω σπίτι να ξαπλώσω αν συνεχίσω έτσι με ατονία και ζαλάδα θα πάρω τηλέφωνο τον γιατρό μου να δω τι θα κάνω...σας φιλώ!!!

Αχ βρε κοριτσάκι μου πολύ στεναχωριέμαι... Οσο περνάει ο καιρός βγάζουμε προμλήματα :confused::confused::confused:

B8ZWp3.png

Jk5rp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

ΓΙΑΤΙ ΧΡΙΣΤΙΝΑΚΙ ΜΟΥ ΓΛΥΚΟ??ΑΝ ΠΙΕΙΣ ΜΙΑ ΠΟΡΤΟΚΑΛΑΔΙΤΣΑ ΜΗΠΩΣ ΝΙΩΣΕΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ??! ΠΑΡΕ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΣΟΥ ΕΝΑ ΤΗΛΕΦΩΝΟ,ΞΕΡΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΚΕΙΝΟΣ,ΘΑ ΣΟΥ ΠΕΙ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ,ΝΑ ΗΣΥΧΑΣΟΥΜΕ ΚΙ ΕΜΕΙΣ...

αγγελικούλα μου νιώθω τόσο ατονία που πραγματικά δυσκολεύομαι να γράψω για δουλειά δεν το συζητώ, σήμερα λίγα πράγματα έχω κάνει απλά μπαίνω λίγο να ξεχαστω....δυστυχώς όμως αισθάνομαι σκατά μην με παρεξηγήσετε αλλά δεν θα μπορέσω να ξαναμπώ σήμερα εκτός σε λίγο που θα πάω σπίτι κοιμηθώ και αισθανθώ καλύτερα το βραδάκι.

Που χαθήκατε βρε κορίτσια;;; Τι κάνεις Βίβιαν μου;; Ολα καλά; Eσύ πως πας κοριτσάκι μου; Πες μου τα νέα σου!!!

Καλά είμαι Βαλάκι μου! Είμαι σπίτι αυτές τις μέρες γιατί στον τελευταίο υπέρηχο που έκανα μου είπε ότι το αμνιακό υγρό είναι λίγο λιγότερο απ΄ότι θα έπρεπε και μου είπε να κάτσω ξάπλα για δύο εβδομάδες και μετά θα με ξαναδεί. Κατά τα άλλα όλα πάνε υπέροχα, η μπεμπούλα είναι 1567 γρ.!! και ανυπομονώ να την κρατήσω αγκαλιά!!!

Χριστινάκι μου ελπίζω να μην είναι τίποτα... Μηπως βρε κορίτσι μου δεν έχεις φάει καλά σήμερα;;; Και εγώ πριν ζαλίστικα για λίγο αλλά τώρα είμαι καλά!!!

το πρωί έφαγα 1 γιαουρτάκι και μια μπανάνα και πριν έφαγα ενα σαντουιτσ με τυρί ντομάτα ...αυτά δεν ξέρω τι να πω....μήπως μου έχει πέσει ο αιματοκρίτης? θα δούμε!

Καλά είμαι Βαλάκι μου! Είμαι σπίτι αυτές τις μέρες γιατί στον τελευταίο υπέρηχο που έκανα μου είπε ότι το αμνιακό υγρό είναι λίγο λιγότερο απ΄ότι θα έπρεπε και μου είπε να κάτσω ξάπλα για δύο εβδομάδες και μετά θα με ξαναδεί. Κατά τα άλλα όλα πάνε υπέροχα, η μπεμπούλα είναι 1567 γρ.!! και ανυπομονώ να την κρατήσω αγκαλιά!!!

Πόσο εβδομάδων είσαι;;; Είσαι της παρέας μας;;; Aπριλιάτικη μπεμπούλα;;;

Να προσέχεις κοπέλα μου και μην χαθούμε!!! Πως αισθάνεσαι; Για πες μας!!!

Qmsgp3.png

ha6zp3.png

Διαφημίσεις

Xριστινιω εγω λεω να φυγεις απο την δουλεια κ να πας σπιτακι σου να ξαπλωσεις!ξαναμετρα κ την πιεση σου...

αν συνεχισεις να μην νοιωθεις καλα παρε τηλ τον γιατρο σου!κ ξαναφαε!

ολο κουλα θα αρχισουμε να παθαινουμε απο εδω κ τωρα..κ μενα πριν με επιασε ενας σφαχτης κατω απο το στηθος στο διαφραγμα!φρικη!

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

το πρωί έφαγα 1 γιαουρτάκι και μια μπανάνα και πριν έφαγα ενα σαντουιτσ με τυρί ντομάτα ...αυτά δεν ξέρω τι να πω....μήπως μου έχει πέσει ο αιματοκρίτης? θα δούμε!

Πιες και ένα χυμό πορτοκάλι κοπέλα μου μήπως σε βοηθήσει και πήγαινε στο σπίτι σου να ξεκουραστείς.

Και εννοείται... πάρε τηλέφωνο τον γιατρό σου!!!

Ευχομαι να μην είναι κάτι και γενικά όσες μέρες μας απομένουν εύχομαι να είμαστε καλά!!!

Qmsgp3.png

ha6zp3.png

Χριστινάκι, περαστικά κοριτσάκι μου. Ελπίζω να νιώσεις καλύτερα σύντομα. Μήπως όμως πρεπει να φας ή να πιεις κάτι ακόμα; Δεν ξέρω πόσο τρως συνήθως αλλά μου φαίνονται πολύ λίγα αυτά που έχεις φάει απ'το πρωί. Εκτός βέβαια κι αν κάθε μέρα τόσο τρως οπότε έχεις συνηθίσει. Πάρε όμως και τον γιατρό σου καλού κακού.

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Πόσο εβδομάδων είσαι;;; Είσαι της παρέας μας;;; Aπριλιάτικη μπεμπούλα;;;

Να προσέχεις κοπέλα μου και μην χαθούμε!!! Πως αισθάνεσαι; Για πες μας!!!

Είμαι 2 εβδομάδες λιγότερο από εσένα, ξέχασες;;; Ναι και εγώ της παρεούλας σας είμαι, αν και εισέβαλα λίγο βίαια, αλλά ήταν τόσο μεγάλη η χαρά μου που σε βρήκα, ελπίζω να με συγχωρέσουν τα υπόλοιπα κορίτσια!!

Όσο για το πως αισθάνομαι, κορίτσια δεν μπορώ να το περιγράψω. Όταν προσπαθείς τόσο πολύ καιρό για ένα μωράκι και τελικά έρχεται, τα συναισθήματα είναι πολύ δύσκολο να τα περιγράψεις με λέξεις. Εσύ Βαλάκι ξέρεις και νομίζω ότι μπορείς να καταλάβεις τι εννοώ. Ζω την καλύτερη φάση της ζωής μου και το ομορφότερο είναι ότι θα υπάρξει και ακόμα καλύτερη μόλις γεννηθεί το κοριτσάκι μου!!!! Δεν είναι απίθανο αυτό;;;

Είμαι 2 εβδομάδες λιγότερο από εσένα, ξέχασες;;; Ναι και εγώ της παρεούλας σας είμαι, αν και εισέβαλα λίγο βίαια, αλλά ήταν τόσο μεγάλη η χαρά μου που σε βρήκα, ελπίζω να με συγχωρέσουν τα υπόλοιπα κορίτσια!!

Όσο για το πως αισθάνομαι, κορίτσια δεν μπορώ να το περιγράψω. Όταν προσπαθείς τόσο πολύ καιρό για ένα μωράκι και τελικά έρχεται, τα συναισθήματα είναι πολύ δύσκολο να τα περιγράψεις με λέξεις. Εσύ Βαλάκι ξέρεις και νομίζω ότι μπορείς να καταλάβεις τι εννοώ. Ζω την καλύτερη φάση της ζωής μου και το ομορφότερο είναι ότι θα υπάρξει και ακόμα καλύτερη μόλις γεννηθεί το κοριτσάκι μου!!!! Δεν είναι απίθανο αυτό;;;

Οχι... το θυμήθηκα αφού το έγραψα... :rolleyes::rolleyes:

Καλως ήρθες στην παρεούλα μας!!! Να μην μας ξεχνάς!!!

Δεν υπάρχει καλύτερο πράγμα από το μωράκι που μεγαλώνει μέσα μας!!!

Δεν περιγράφεται με λέξεις!!! Και ειδικά μετά από ότι περάσαμε για να το αποκτήσουμε!!! Με το καλό να κρατήσεις την μπεμπούλα σου αγκαλία!!!

Στο Μητέρα δεν γεννάς εσύ;;; Αχ, βάλε ένα tickeraki κι εσύ!!! Τι ΠΗΤ έχεις;;; :tongue:

Qmsgp3.png

ha6zp3.png

Διαφημίσεις

Οχι... το θυμήθηκα αφού το έγραψα... :rolleyes::rolleyes:

Καλως ήρθες στην παρεούλα μας!!! Να μην μας ξεχνάς!!!

Δεν υπάρχει καλύτερο πράγμα από το μωράκι που μεγαλώνει μέσα μας!!!

Δεν περιγράφεται με λέξεις!!! Και ειδικά μετά από ότι περάσαμε για να το αποκτήσουμε!!! Με το καλό να κρατήσεις την μπεμπούλα σου αγκαλία!!!

Στο Μητέρα δεν γεννάς εσύ;;; Αχ, βάλε ένα tickeraki κι εσύ!!! Τι ΠΗΤ έχεις;;; :tongue:

Δε σας ξεχνάω, δε μπορώ να ξεχάσω καμία από τις κοπέλες που έγραψαν στο topic της inka. Σε ευχαριστώ για τις ευχές σου Βαλάκι μου. Με το καλό και εσύ να κρατήσεις στην αγκαλίτσα σου το μπέμπη σου!! Ναι στο Μητέρα γεννάω και έχω 20/4 ΠΗΤ. Εσύ μάλλον κατα τις αρχές ε; Και εσύ στο Μητέρα δε γεννάς;

Καλως ηλθες στην παρεα μας, Βιβιαν ειπαμε; Με το καλο κι εσυ να δεχτεις το μωρακι σου.

Εγω κοριτσακια παω να ξαπλαρω γιατι ειμαι πτωμα. C u later!

Σε ευχαριστώ πολύ Μαράκι!! Καλή ξεκούραση!! Και εσύ κοπέλα μου ότι επιθυμείς!!

Δε σας ξεχνάω, δε μπορώ να ξεχάσω καμία από τις κοπέλες που έγραψαν στο topic της inka. Σε ευχαριστώ για τις ευχές σου Βαλάκι μου. Με το καλό και εσύ να κρατήσεις στην αγκαλίτσα σου το μπέμπη σου!! Ναι στο Μητέρα γεννάω και έχω 20/4 ΠΗΤ. Εσύ μάλλον κατα τις αρχές ε; Και εσύ στο Μητέρα δε γεννάς;

Εγώ έχω ΠΗΤ 7/4 και γεννάω στο ΙΑΣΩ.

Πολύ χαίρομαι που πάλι θα τα λέμε!!!

Qmsgp3.png

ha6zp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...