Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , vivina είπε:

σε ευχαριστώ πολύ πολύ… είναι δύσκολο να το αποδεχτώ ακόμη, αλλά πιστεύω ότι με τον καιρό θα το ξεπεράσω… δύσκολο βέβαια…

Δεν ξέρω τι να σου πω για να νιώσεις λίγο καλύτερα, πιστεύω ότι και να πω θα είναι βλακεια. Να είσαι δίπλα στον αντρουλη σου και θα το ξεπεράσετε σιγά σιγά. Είναι μια πληγή που πάντα θα πονάει όσο καλά και να είσαι, αλλά μην το βάζεις κάτω, χαμόγελα και προχώρα 

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Βρε κορίτσια τι μου λέτε τώρα? Εμένα μου έχει δώσει τελευταία ημερομηνια Μ. Σαββατο 3/4!!!

Ελα βρε!!! Με την μαγειρίτσα και το κόκκινο αυγό στο χέρι θα είμαστε!!! :tongue::tongue::tongue:

Δεν το βλέπω να μας αφήσουν τόοοοσο πολύ πια... ή θα έχουν σπάσει τα νερά (μακάρι...) ή θα μας βάλουν νωρίτερα για πρόκληση...

Qmsgp3.png

ha6zp3.png

κι εγω φοβαμαι κοριτσακια ωρες ωρες. προχθες το βραδυ με επιασε ενας φοβος κ ζαλιζομουν κ λιγακι λογω χαμηλης πιεσης. σκεφτηκα να παρω το γιατρο αλλα οταν με πηρε αγκαλιτσα ο αντρας μου εφαγα κ κατι αλμυρα μπισκοτακια για την πιεση εννοιωσα πολυ καλυτερα. αυτο που προσπαθω να σκεφτομαι ειναι οτι ειναι κ αυτος ενας πονος που οσο δυνατος κι αν ειναι θα περασει οπως ολοι οι πονοι. αυτο που μου τη δινει ειναι οταν μου λενε να μη φοβαμαι. τι ειμαι, απο πετρα? κ βεβαια φοβαμαι αλλα θελω να ερθει εκεινη η στιγμη γιατι πλεον εχω κουραστει κ ειδικα απο τους πονους στα ποδια κ τη μεση.

a%3E

pHNqp3.png9S1np2.png

ΚΙ ΕΓΩ ΕΤΣΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΒΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!!ΚΑΤΑΡΧΑΣ ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ Η ΠΗΤ ΕΙΝΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΗΜΕΡ/ΝΙΑ,ΣΥΝΗΘΩΣ ΓΕΝΝΑΣ 10 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ ΚΑΠΟΥ..ΕΜΕΝΑ ΕΤΣΙ ΜΟΥ ΧΕ ΠΕΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝ - ΠΛΗΝ ΔΕΚΑ ΜΕΡΕΣ ΠΕΡΙΠΟΥ..ΑΡΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΕΧΟΥΝ ΠΙΑΣΕΙ ΟΙ ΠΟΝΟΙ Ή ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΣΠΑΣΕΙ ΤΑ ΝΕΡΑΚΙΑ!!!!!!ΝΑ ΓΕΝΝΗΣΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΤΕ ΚΙ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΜΕΤΑ ΝΑ ΜΑΣΤΕ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΜΕΝΕΣ!!

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

hello!!!!!!!!!!

Γύρισα και εγώ κατόπιν μάσας, και διαβάζω για τοκετούς....

Δεν νομίζω ότι θα φοβηθώ ποτέ για τον τοκετό, για το μόνο που φοβάμαι είναι μήπως δεν μπορέσω να ξεχωρίσω σωστά τους πόνους και γεννήσω πριν της ώρας μου σε κανένα σούπερ μάρκετ... δεν ξέρω τί να πώ. Μέσα στο νοσοκομείο τί να φοβηθείς? Ότι είναι να γίνει θα το κάνουν άλλοι , εμείς μόνο για την φυσική μας παρουσία φροντίζουμε.

Σήμερα έχω περάσει την περισσότερη μέρα στον καναπέ, γιατί τελικά οι συσπάσεις είναι περισσότερες από εχτές και έχω αρχίσει να αγχώνομαι. Τώρα κανένα μισάωρο χαλάρωσαν λιγάκι (μήπως από τις πατατούλες φούρνου που έφαγα?). Ο καλός μου με έκραξε για τις δουλειές που έχω κάνει όσο έλειπε στην δουλειά, αλλά κάποιος πρέπει να τις κάνει τις ψιλές...

Θα προσπαθήσω να κοιμηθώ λιγάκι και θα τα πούμε αργότερα μανούλες!!

Α, εμάς μας έχει δώσει τελευταία ημερομηνία την Μ. Τρίτη , άρα αν πάω βάση προγράμματος Ανάσταση η κοντέσα θα κάνει σπιτάκι της....

GaiGp3.png

Διαφημίσεις

Ελα βρε!!! Με την μαγειρίτσα και το κόκκινο αυγό στο χέρι θα είμαστε!!! :tongue::tongue::tongue:

Δεν το βλέπω να μας αφήσουν τόοοοσο πολύ πια... ή θα έχουν σπάσει τα νερά (μακάρι...) ή θα μας βάλουν νωρίτερα για πρόκληση...

Μακαρι! Σου εχει πει ο γιατρός σου τιποτα σχετικα με το ποτε το βλέπει να γεννας??? Εμένα δεν μου έχει πει. Λες να ρωτήσω σημερα??

B8ZWp3.png

Jk5rp2.png

Μακαρι! Σου εχει πει ο γιατρός σου τιποτα σχετικα με το ποτε το βλέπει να γεννας??? Εμένα δεν μου έχει πει. Λες να ρωτήσω σημερα??

Δεν μου έχει πει πότε το βλέπει... αλλά όταν είχα ρωτήσει από πότε θα πρέπει να το περιμένω μου είπε 3 εβδομάδες νωρίτερα από την ΠΗΤ...

Λες να μας πουν και πόσο υπολογίζουν να γεννηθουν τα αντράκια μας;;;; :tongue:

Qmsgp3.png

ha6zp3.png

Δεν μου έχει πει πότε το βλέπει... αλλά όταν είχα ρωτήσει από πότε θα πρέπει να το περιμένω μου είπε 3 εβδομάδες νωρίτερα από την ΠΗΤ...

Σήμερα ελπιζω να τα ρωτήσω όλα αυτά!

B8ZWp3.png

Jk5rp2.png

Γειά σας κι από μένα. Τι ακούω; Πάλι φοβομαστε; Γιατί βρε κοριτσάρες; Αφού όλα θα πάνε τέλεια. Λίγο θα πονέσουμε, αλλά θα έχουμε τα μωράκια μας μετά!

Νομίζω ότι τελικά στην Φαιναρέτη κάνουν πολύ καλή δουλειά. Εγώ που ήμουν τόσο φοβιτσιάρα, τώρα δεν φοβάμαι καθόλου, και το Βικάκι δεν καταλαβαίνει τίποτα (δεν ξέρω αν ήσουν έτσι και πριν).

Σας αφήνω και πάλι γιατί πάμε για φαγάκι.

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Κοριτσάκια μπήκα για λίγο δεν αισθάνομαι πολύ καλά. Μέτρησα την πίεση 11 με 7 την μικρή καλή είναι γιατί εχθές με τόσο αίμα που μου πήραν κατέβηκε 8,8 με 5,5 η μικρή...

Δεν ξέρω θέλω να περάσει η ώρα να πάω σπίτι να ξαπλώσω αν συνεχίσω έτσι με ατονία και ζαλάδα θα πάρω τηλέφωνο τον γιατρό μου να δω τι θα κάνω...σας φιλώ!!!

Διαφημίσεις

Κοριτσάκια μπήκα για λίγο δεν αισθάνομαι πολύ καλά. Μέτρησα την πίεση 11 με 7 την μικρή καλή είναι γιατί εχθές με τόσο αίμα που μου πήραν κατέβηκε 8,8 με 5,5 η μικρή...

Δεν ξέρω θέλω να περάσει η ώρα να πάω σπίτι να ξαπλώσω αν συνεχίσω έτσι με ατονία και ζαλάδα θα πάρω τηλέφωνο τον γιατρό μου να δω τι θα κάνω...σας φιλώ!!!

Χριστινάκι μου ελπίζω να μην είναι τίποτα... Μηπως βρε κορίτσι μου δεν έχεις φάει καλά σήμερα;;; Και εγώ πριν ζαλίστικα για λίγο αλλά τώρα είμαι καλά!!!

Qmsgp3.png

ha6zp3.png

Βάλια!!!! Τί κάνεις κοριτσάκι μου?? Όλα καλά?? Πω, πω... πάει τόοοοοσος καιρός που έχουμε να τα πούμε, σχεδόν από τότε που άνοιξε το cafe. Πάντως θέλω να ξέρεις πως σε σκέφτομαι συχνά!! Πώς είσαι, πώς νιώθεις; Το όνειρο γίνεται πραγματικότητα σε λίγες μέρες!!!!! Έμαθα και τα ευχάριστα για την Όλγα, και την Ειρήνη!!! Ευτυχώς έχω τη Γεωργίτσα που με ενημερώνει πυκνά συχνά!! Τί κάνει το μωράκι σου? Του στέλνω ένα γλυκό χαδάκι!

ΓΙΑΤΙ ΧΡΙΣΤΙΝΑΚΙ ΜΟΥ ΓΛΥΚΟ??ΑΝ ΠΙΕΙΣ ΜΙΑ ΠΟΡΤΟΚΑΛΑΔΙΤΣΑ ΜΗΠΩΣ ΝΙΩΣΕΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ??! ΠΑΡΕ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΣΟΥ ΕΝΑ ΤΗΛΕΦΩΝΟ,ΞΕΡΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΚΕΙΝΟΣ,ΘΑ ΣΟΥ ΠΕΙ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ,ΝΑ ΗΣΥΧΑΣΟΥΜΕ ΚΙ ΕΜΕΙΣ...

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

Βάλια!!!! Τί κάνεις κοριτσάκι μου?? Όλα καλά?? Πω, πω... πάει τόοοοοσος καιρός που έχουμε να τα πούμε, σχεδόν από τότε που άνοιξε το cafe. Πάντως θέλω να ξέρεις πως σε σκέφτομαι συχνά!! Πώς είσαι, πώς νιώθεις; Το όνειρο γίνεται πραγματικότητα σε λίγες μέρες!!!!! Έμαθα και τα ευχάριστα για την Όλγα, και την Ειρήνη!!! Ευτυχώς έχω τη Γεωργίτσα που με ενημερώνει πυκνά συχνά!! Τί κάνει το μωράκι σου? Του στέλνω ένα γλυκό χαδάκι!

Που χαθήκατε βρε κορίτσια;;; Τι κάνεις Βίβιαν μου;; Ολα καλά; Eσύ πως πας κοριτσάκι μου; Πες μου τα νέα σου!!!

Qmsgp3.png

ha6zp3.png

Χριστινιώ φάε και πιές χυμό!! Τις βιταμίνες τις πήρες?

Τι κάνετε τα υπόλοιπα κοριτσάκια?? Έχετε άγχος για τον τοκετό ε??

Θα σας το πω λοιπόν.. Δούλευα σε μαιευτήριο πριν λίγα χρόνια.. Δεν έχω καταλήξει όμως στο εάν είναι καλό να τα ξέρεις ΟΛΑ μα Ολα ή να είσαι απλώς ενημερωμένη..:confused:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...