Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , vivina είπε:

σε ευχαριστώ πολύ πολύ… είναι δύσκολο να το αποδεχτώ ακόμη, αλλά πιστεύω ότι με τον καιρό θα το ξεπεράσω… δύσκολο βέβαια…

Δεν ξέρω τι να σου πω για να νιώσεις λίγο καλύτερα, πιστεύω ότι και να πω θα είναι βλακεια. Να είσαι δίπλα στον αντρουλη σου και θα το ξεπεράσετε σιγά σιγά. Είναι μια πληγή που πάντα θα πονάει όσο καλά και να είσαι, αλλά μην το βάζεις κάτω, χαμόγελα και προχώρα 

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

εγω θα βαζω τον αντρα μου να κραταει το μωρο κ εγω θα το σαπουνιζω. οταν το γυρισε για να πλυνει την πλατουλα του το νερο δεν ετρεξε προς τον αφαλο? απ'οτι ξερω δεν πειραζει αν βραχει λιγο αρκει να μη μεινει αρκετη ωρα σε στασιμα νερα κ μουλιασει. γι'αυτο δεν το βαζουμε μεσα στη μπανιεριτσα του οσο εχει ακομα τον λωρο.

a%3E

Σε εμάς το αστείο είναι που το είδε ο μπαμπάς μου και ο οποίος χθες έλεγε σε εμένα και την μαμά μου (η οποία έχει σπουδάσει μαία αν και δουλεύει ως νοσηλεύτρια), τωρα που είδα πως γίνεται θα σας κάνω και παρατηρήσεις αν δεν περιποιήστε καλά το παιδί!!!

eNortjKzUjI0Mjc2MlGyBlwwFXYC0A,,71.png

rdESp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Μην μου θυμίζεις ότι είμαι πιο κοντά......... Από την μια θέλω πολύ αλλά από την άλλη φοβάμαιιιιιιιιιιι :rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Εγώ βρε κορίτσια νιώθω ότι κουράστηκα να είμαι έγκυος!!!

B8ZWp3.png

Jk5rp2.png

Γειά σας και πάλι φιλενάδες, ήρθε μια φίλη για καφέ και γι αυτό εξαφανίστηκα ξαφνικά!

Ανυπομονώ και εγώ να έρθει η ώρα να τα πάρουμε αγκαλιά τα ζουζουνάκια μας, να τα κάνουμε βολτίτσες. Πω πω θα είναι τέλεια!!!

ΚΑι εδώ έχει υπέροχη μέρα, να βάλω σίδερο ή να το αφήσω?:rolleyes:

Βάλια και αννυ μου με το καλό να δείτε τα αγοράκια σας σήμερα!!! Θα περιμένουμε νέα σας!!!!

Αντζυ μου χαίρομαι πάρα πολύ που είσαι ΄καλά σήμερα και που πέρασες τελικά όμορφα το βράδυ;)

Χριστινάκι να χεις καλά αποτελέσματα, και ελπίζω να σου πέρασαν οι στομαχικές διαταραχές!

5Kiep3.png

hAk2p3.png

Βρε συμφωνώ... αλλά φοβάμαι και λιγάκι... Εσύ δεν φοβάσαι????

Δεν ξέρω, μάλλον η άγνοια μου δίνει κουράγιο... Είναι κάτι που δεν θα αποφύγω, οποτε τωρα που σχεδόν έφτασε ο καιρός προτιμώ όσο πιο γρήγορα...

B8ZWp3.png

Jk5rp2.png

Διαφημίσεις

Μην μου θυμίζεις ότι είμαι πιο κοντά......... Από την μια θέλω πολύ αλλά από την άλλη φοβάμαιιιιιιιιιιι :rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Καλο μεσημερι σε όλα τα κοριτσια!!!!!

Βάλια μου το έχει το ονομα τελικά:(. Όλες οι βασιλικές ειμαστε φοβιτσιάρες ρε γμτ???????????:-(και εγώ ακριβώς το ίδιο αισθάνομαι :rolleyes: Ανυπομονώ και τρέμω απο την άλλη... σνιφ σνιφ

Δεν ξέρω, μάλλον η άγνοια μου δίνει κουράγιο... Είναι κάτι που δεν θα αποφύγω, οποτε τωρα που σχεδόν έφτασε ο καιρός προτιμώ όσο πιο γρήγορα...

Λές να μας προστατευει η άγνοια καλύτερα ???????? Πάντως εμενα η πολύ ενημερωση κακο μου έκανε οποτε μπορει να έχεις δικιο τελικά:P

Ξερετε κάτι ????? Αυτο που με ανυσυχει και θα το συζητήσω συντομα κ με το γιατρό ειναι τι θα κανουμε που τις πιο κρισιμες εβδομάδες μας θα ειναι Μ Εβδομάδα και Πάσχα τα ιατρεία κλεινουν κτλ . Υποτιθεται θα πρεπει τις τελευταιες βδομάδες να μας παρακολουθει συνέχεια-πώς θα το κάνουμε ακριβώς δεν ξερω!!!!Το εχετε συζητησει καθόλου το θεματακι αυτο?????

Ξερετε κάτι ????? Αυτο που με ανυσυχει και θα το συζητήσω συντομα κ με το γιατρό ειναι τι θα κανουμε που τις πιο κρισιμες εβδομάδες μας θα ειναι Μ Εβδομάδα και Πάσχα τα ιατρεία κλεινουν κτλ . Υποτιθεται θα πρεπει τις τελευταιες βδομάδες να μας παρακολουθει συνέχεια-πώς θα το κάνουμε ακριβώς δεν ξερω!!!!Το εχετε συζητησει καθόλου το θεματακι αυτο?????

Δεν νομίζω ότι θα μας αφήσουν έτσι!!! Το πολύ πολύ να μας λένε να πηγαίνουμε στο μαιευτήριο να μας βλέπουν!!! ;)

Qmsgp3.png

ha6zp3.png

Διαφημίσεις

Λές να μας προστατευει η άγνοια καλύτερα ???????? Πάντως εμενα η πολύ ενημερωση κακο μου έκανε οποτε μπορει να έχεις δικιο τελικά:P

Εγώ πάντως δεν ξέρω τι είναι καλύτερο... όσο διαβάζω ανγχώνομαι και απο την άλλη όταν δεν ξέρω πάλι τρομάζω. Η μαία μου πάντως είναι της γνώμης να ξέρουμε τι θα αντιμετωπίσουμε και γι αυτό φροντίζει σε κάθε μας συνάντηση να μου λέει τα στάδια του τοκετού!

Το θέμα με εμένα είναι ότι ποτέ δεν είχα πρόβλημα με τη γέννα μέχρι που έζησα απο κοντά την γέννα της κουμπάρας μου και είδα όσα είδα. Απο τότε έτρεμα τη στιγμη που θα ερχόταν η ώρα να γεννήσω... Για να δούμε τι θα γίνει όταν φτάσει η στιγμή...

5Kiep3.png

hAk2p3.png

Βασουλα μου εγω νομιζω οτι θα γεννησω μεσα στην Μ.Εβδομαδα!

Δεν ξερω γιατι αλλα τοτε νομιζω θα με πιασουν οι πονοι!!!

Θα τον κουβαλαω τον γιατρο απο το τραπεζι με το αρνι!!!!!

ΚΙ ΕΓΩ ΦΟΒΑΜΑΙ ΠΟΛΥ ΚΟΡΙΤΣΙΑ..... ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ,ΤΟΝ ΠΟΝΟ ,ΤΗΝ ΑΓΩΝΙΑ,ΑΝ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΩ......ΟΥΦ....ΜΕΤΑ ΛΕΩ ΟΤΙ ΤΟΣΕΣ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ,ΑΡΑ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΜΕ ΚΙ ΕΜΕΙΣ!ΑΛΛΑ ΤΟ ΑΓΧΟΣ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ :-)

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

Βρε κορίτσια τι μου λέτε τώρα? Εμένα μου έχει δώσει τελευταία ημερομηνια Μ. Σαββατο 3/4!!!

ΜΕΓΑΛΟ ΣΑΒΒΑΤΟ???????ΑΓΧΩΘΗΚΑ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΤΩΡΑ!!!ΑΡΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΕΝΝΗΣΕΙΣ Κ ΠΙΟ ΠΡΙΝ...ΠΩ,ΠΩ..

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...