Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια! Είμαι στην πρώτη μου εξωσωματική και είμαι στα χαμένα...μου αρέσει που είστε όλες μια παρέα !!! Πάρτε με κι εμένα καλεεεεε χαχα.Στο δια ταύτα.

Ειμαι στην 9η ημέρα διέγερσης με femara-puregon και orgalutran.

1ος υπέρηχος 2 ωάρια 11 και 14

2ος σήμερα με 2 ωάρια 14 και 17

Αιματολογικες δεν μου έβαλε καθόλου να κάνω... 

Επόμενος υπέρηχος την Δευτέρα 

Πφφφφ με δύο ωάρια που πάμε ? Έχω στεναχωρεθει λιγάκι 😥

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

ΤΙ ΧΑΡΑ,ΤΙ ΧΑΡΑ ΣΚΙΖΕΙ Η ΒΑΡΚΑ ΤΑ ΝΕΡΑ!!!!!!!!!! ΘΕΛΩ ΝΑ ΓΕΝΝΗΣΟΥΜΕ ΑΥΡΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΑΓΚΑΛΙΑ ΤΑ ΜΠΕΜΠΙΝΑΚΙΑ ΜΑΣ ΓΡΗΓΟΡΑ!!!!!ΚΙ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΦΩΤΟ ΜΕ ΤΙΣ ΚΟΙΛΟΥΜΠΕΣ,ΝΑ ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΙΣ ΦΑΤΣΟΥΛΕΣ ΤΩΝ ΜΩΡΩΝ ΜΑΣ!!!!!!!!

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

ΤΙ ΧΑΡΑ,ΤΙ ΧΑΡΑ ΣΚΙΖΕΙ Η ΒΑΡΚΑ ΤΑ ΝΕΡΑ!!!!!!!!!! ΘΕΛΩ ΝΑ ΓΕΝΝΗΣΟΥΜΕ ΑΥΡΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΑΓΚΑΛΙΑ ΤΑ ΜΠΕΜΠΙΝΑΚΙΑ ΜΑΣ ΓΡΗΓΟΡΑ!!!!!ΚΙ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΦΩΤΟ ΜΕ ΤΙΣ ΚΟΙΛΟΥΜΠΕΣ,ΝΑ ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΙΣ ΦΑΤΣΟΥΛΕΣ ΤΩΝ ΜΩΡΩΝ ΜΑΣ!!!!!!!!

και εγώ στην θέση σου θα τραγουδούσα !!!!!! (μετά το χτεσινοβραδυνό...:tongue: )

Άπλωσα τα σελτεδάκια-πανες κλπ της μπέμπας και πάω να μαγειρέψω τπτ γιατί με έχει φάει η πείνα.....

I'll be back!!!

(Χριστινάκι, πώς την πάτησες έτσι με τις εξαγωγές??? Περαστικά μανούλα..)

GaiGp3.png

Αχ πόσο με εκφράζεις βρε Αγγελικούλα!!!

B8ZWp3.png

Jk5rp2.png

Καλημερα γλυκες μανουλες!!!Πολυ ωραια μερα σημερα!!!Φτου φτου!!!!

Βαλια και Αννυ με το καλο να δειτε τους αντρακλες σημερα!!!!!!!Τι ωραια!!!

angie μας, γλυκο μας κοριτσακι μην ξανακλαψεις και στεναχωρεις και την

μπουμπουκα σου γιατι δεν θα τα παμε καλα, στο λεω να το ξερεις!!!!

Τρελλη μανα!!!!;);););););)

Διαφημίσεις

καλημέρα καλά μου στρουμφάκια!!

ναι,ναι Δεσποινάκι,κι εγώ την είδα και τρελάθηκα,συγκινήθηκα αλλά και στενοχωριόμουν που έκλαιγε έτσι....εγώ το ξέρω από τώρα,όταν κλαίει πολύ θα κλαίω κι εγώ,σα να με βλέπω!(ωχ,τώρα βλέπω και τον καλό μου να με μαλώνει που κάνω υστερίες κτλ:cool::cool::cool::cool:).ήταν 14 ημερών είπαν το ζουζούνι!είδες πως ηρέμησε με το που την τύλιξε με την κουβερτούλα?ααααααααααααχ,ανυπομονώ!

όσες δείτε σήμερα τα μωράκια σας να τα χαρείτε!!!!και να είναι όλα καλά!!!

Χριστινάκι καλά αποτελέσματα στις εξετάσεις σου!κι εύχομαι γρήγορα να νιώσεις καλύτερα,να σταματήσεις να ανακατεύεσαι...

angie μου σήμερα τραγουδάμε τι χαρά,τι χαρά,ε?????παλιοζούζουνο!!όχι τίποτα άλλο,τζάμπα γκαντέμιασες και την ομαδάρα:lol::lol::lol::lol:

angel πολύ καλά έκανες με την πίτσα,κάπου κάπου χρειάζεται κι ένα kit-kat,ε?

''εσείς κι εγώ...

όταν έχω εσένα μπορώ να βάψω με ασήμι τη σκουριά

μπορώ να κοιμηθώ με σιγουριά

να πιάσω με τα χέρια μου τους δράκους να σκοτώσω..''

μαλλον κρυωνε το ζουζουνακι γι'αυτο εκλαιγε. ειδες ποση κρεμα για συγκαμα εβαλε? το γεμισε το μωρο! κ τι ανετα που το επιανε! αχ υπομονη σε λιγο καιρο θα κανουν κ τα δικα μας πλιτς πλιτς!

a%3E

pHNqp3.png9S1np2.png

Αννη μου σε ευχαριστώ πολυ!!! Αχ, αχ... θα έχουν μεγαλώσει τα αντράκια μας!!!

Oλα καλά θα είναι!!! Κράμπα στον ύπνο... είναι πολύ πακέτο... εχω πάθει αρκετές φορές...

Χριστινάκι μου ήδη χαίρεται που τον σκεφτόσαστε!!! Τι έφαγες εσύ καλή μου και σε πήραξε???

Qmsgp3.png

ha6zp3.png

μαλλον κρυωνε το ζουζουνακι γι'αυτο εκλαιγε. ειδες ποση κρεμα για συγκαμα εβαλε? το γεμισε το μωρο! κ τι ανετα που το επιανε! αχ υπομονη σε λιγο καιρο θα κανουν κ τα δικα μας πλιτς πλιτς!

[/img]

ναι,έβαλε πολλή κρέμα,δε χρειάζεται τόση,λίγη μόνο στις πτυχώσεις.και πρέπει να προσέχουμε να μη τη βάζουμε κοντά στις...τρυπούλες νομίζω.την άνεση που το έπιανε δεν τη συζητώ,εμένα θα τρέμει η ψυχή μου,ειδικά στην αρχή....

''εσείς κι εγώ...

όταν έχω εσένα μπορώ να βάψω με ασήμι τη σκουριά

μπορώ να κοιμηθώ με σιγουριά

να πιάσω με τα χέρια μου τους δράκους να σκοτώσω..''

Διαφημίσεις

εγω θα βαζω τον αντρα μου να κραταει το μωρο κ εγω θα το σαπουνιζω. οταν το γυρισε για να πλυνει την πλατουλα του το νερο δεν ετρεξε προς τον αφαλο? απ'οτι ξερω δεν πειραζει αν βραχει λιγο αρκει να μη μεινει αρκετη ωρα σε στασιμα νερα κ μουλιασει. γι'αυτο δεν το βαζουμε μεσα στη μπανιεριτσα του οσο εχει ακομα τον λωρο.

a%3E

pHNqp3.png9S1np2.png

ΠΟΣΟ ΑΝΥΠΟΠΟΝΩ ΚΙ ΕΓΩ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΜΟΥ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΠΑΝΑΚΙ ΤΑ ΜΩΡΟΥΛΙΝΙΑ ΜΑΣ!!ΝΑ ΜΥΡΙΖΟΥΝ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΜΥΡΩΔΙΑ ΜΩΡΟΥ!!!ΑΧ...ΚΙ ΕΧΩ ΑΚΟΜΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΟΥ 1,5 ΜΗΝΑ ΣΤΑΝΤΑΡ,Ε??ΘΑ ΣΚΑΣΩ!

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ΒΑΛΙΑ ΜΟΥ!!! ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΚΟΝΤΑ!ΠΩΣ ΚΟΛΛΗΣΑΝΕ ΕΤΣΙ ΟΙ ΜΕΡΕΣ ΞΑΦΝΙΚΑ ΓΑΜΩΤΟ??

Μην μου θυμίζεις ότι είμαι πιο κοντά......... Από την μια θέλω πολύ αλλά από την άλλη φοβάμαιιιιιιιιιιι :rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Qmsgp3.png

ha6zp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...