Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΦΙΛΕΣ ΜΑΝΟΥΛΙΤΣΕΣ!!!!!!!!ΜΟΛΙΣ ΞΥΠΝΗΣΑ,ΑΦΟΥ ΚΑΤΕΛΗΞΑ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΩ 3,30 Η ΩΡΑ!!! ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΟΛΑ!!ΧΑ ΧΑ!!ΜΑΛΛΟΝ ΕΙΜΑΙ ΤΡΕΛΛΗ :-) :-) ΚΑΙ ΓΙΑ ΔΕΣΙΜΟ ΚΙΟΛΑΣ!!!! ΠΗΓΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΣΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ,Ο ΚΩΣΤΑΣ ΚΟΙΜΟΤΑΝ ΚΙ ΕΙΧΑ ΓΥΡΙΣΕΙ ΣΤΟ ΠΛΑΙ ΚΙ ΕΚΛΑΙΓΑ(ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΞΕΡΩ ΓΙΑΤΙ ΟΜΩΣ) ΚΑΙ ΠΕΤΑΧΤΗΚΕ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΟΥ ΛΕΓΕ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ ΤΙ ΕΧΕΙΣ,ΓΙΑΤΙ ΚΛΑΙΣ?(ΟΠΩΣ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΟΝΙΑΡΑ ΣΕ ΜΕΓΙΣΤΟ ΒΑΘΜΟ Κ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΟΥ ΔΙΝΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΣΗΜΑΣΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΝΟΝΙΚΟ!!) ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΥΝΕΧΙΖΑ ΝΑ ΚΛΑΙΩ Κ ΝΑ ΜΗ ΤΟΥ ΜΙΛΑΩ.ΕΤΣΙ ΞΥΠΝΗΣΕ Ο ΔΥΣΤΥΧΟΣ!ΚΑΙ ΜΕ ΠΑΙΡΝΕ ΑΓΚΑΛΙΤΣΑ Κ ΜΟΥ ΛΕΓΕ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΜΗ ΣΤΕΝΑΧΩΡΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΑΣ.ΚΙ ΟΤΑΝ ΤΟ ΠΕ ΑΥΤΟ,ΛΕΩ ΜΕΣΑ ΜΟΥ ΚΑΛΑ ΧΑΖΗ ΕΙΜΑΙ?ΕΠΕΙΔΗ ΘΑ ΔΕΙ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΚΑΘΟΜΑΙ Κ ΚΛΑΙΩ ΚΑΙ ΣΥΓΧΥΖΩ Κ ΤΗ ΜΠΕΜΠΑ?ΟΧΙ..ΣΗΚΩΘΗΚΑ,ΣΚΟΥΠΙΣΑ ΤΗ ΜΥΤΗ ΜΟΥ(ΧΑΧΑΧΑΧΑ!ΜΙΑ ΩΡΑ ΕΚΛΑΙΓΑ,ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ?) ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΞΑΠΛΩΣΑ.ΜΕΤΑ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΣΑ ΟΤΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΤΙ ΔΡΑΣΤΙΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΤΕΛΕΙΩΣ ΟΛΑ!ΚΙ ΕΤΣΙ ΣΤΙΣ 3 Η ΩΡΑ ΜΕΣ ΣΤΗ ΜΑΥΡΗ ΝΥΧΤΑ ΤΟΝ ΑΠΟΠΛΑΝΗΣΑ!!ΧΑ ΧΑ ΧΑ :-) :-) ΓΕΛΑΩ ΓΙΑΤΙ ΣΤΙΣ 7 ΠΟΥ ΣΗΚΩΘΗΚΕ ΓΙΑ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΕΡΝΟΤΑΝΕ!!ΚΑΙ ΚΑΠΩΣ ΕΤΣΙ ΜΕΤΑ ΠΙΑ ΜΕ ΠΗΡΕ Ο ΥΠΝΟΣ ΚΙ ΗΡΕΜΗΣΑ!!ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΔΙΑΒΑΖΩ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΓΡΑΦΑ ΚΑΙ ΛΕΩ ΑΧ ΘΕΕ ΜΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΧΩ ΓΙΝΕΙ ΣΕΝΑΡΙΟΓΡΑΦΟΣ,ΤΟΣΟ ΖΗΛΟΣ ΚΙ ΥΠΕΡΒΟΛΗ ΠΙΑ!!ΤΟ ΠΑΘΑΙΝΕΙ ΚΑΜΙΑ ΑΛΛΗ Ή ΕΙΜΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΤΡΕΛΛΗ??ΤΑ ΛΕΩ ΤΗ ΜΙΑ ΜΕΡΑ Κ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΛΕΩ "Α,ΔΕΝ ΠΑΩ ΚΑΛΑ!"

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα και από εμάς μανούλες!

Τι ωραία να ξυπνάς και να βλέπεις ήλιο, σου φτιάχνει την διάθεση.

Ξυπνήσαμε καλά και εμείς αφου κοιμηθήκαμε και καλά, χωρίς πολλές διακοπές, κάναμε το φαγάκι μας, γεμιστά (με πιπεριές), τώρα ψήνονται και μοσχοβόλησαν και είπαμε να πιούμε καφεδάκι μαζί σας.

Αντζυ ελπίζω σήμερα να φύγαν τα νεύρα!

Και εμείς επιτέλους σήμερα θα πάμε με τους γονείς μου να παραγγείλουμε το κρεββάτακι!

eNortjKzUjI0Mjc2MlGyBlwwFXYC0A,,71.png

rdESp2.png

valia Μου welcome to the club!κ μενα ολα οι γονεις μου μου τα πηραν!!!κρεβατια συρταριερες προικα κτλ...ο πεθερος..μονο το καροτσι κ κατι κουβερτακια που κεντησε η πεθερα μου!:mad::-x

κοριτσακια θα σας αφησω σε λιγο γιατι θα ρθει να με παρει ο μπαμπας μου να παμε για καφε!θα παω για φωτοσυνθεση!:tongue:

αντζυ μου ο Κωστας μολις ξυπνησε ηπιε καφε κ πηγε στην μηχανη του να την κανει παρεα!!!χαχαχα!!!!αλλα δεν συγχιζομαι!!!καλα εκανες κ τον αποπλανησες χθες!!!!!:tongue::tongue::tongue:

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

Άντζυ, άντε βγήκες και κερδισμένη! Όσο για το κλάμα δεν το συζητάω, δεν τολμάει ο Γιάννης να πεί καμιά κουβέντα παραπάνω ή να μου πει δεν θα κάνουμε αυτό που θές και ανοίγουν οι βρύσες.... και μιλάμε για κλάμα με παράπονο! Και μετά ο καημένος αρχίζει τα καλοπιάσματα και φυσικά γίνεται το δικό μου. Οπότε το έχει πάρει απόφαση και πλέον μου κάνει όλα τα χατίρια!

eNortjKzUjI0Mjc2MlGyBlwwFXYC0A,,71.png

rdESp2.png

Διαφημίσεις

Good morning μανούλες!!!

Αγγελικούλα μου ηρέμησες κοπέλα μου καθόλου;; Mην μου στενοχωριέσαι...

Βίκυ και Μαράκι είσαστε καλά;;;

Εμείς χθες πήγαμε και πληρώσαμε (ο μπαμπάκας μου δηλαδή) τα πράγματα του μπεμπούλη μας τα οποία τελικά τα περιμένουμε σήμερα!!! Εχω στενοχωρηθεί όμως βρε μανούλες γιατί ενώ είχαμε συμφωνήσει να μας κάνουν οι γονείς μου μόνο το καρότσι δώρο τελικά αποφάσισε ο μπαμπάς μου να μας τα κάνει όλα δώρο... (3πλό καρότσι, συρταριέρα-αλλαξιέρα, προίκα μωρού)... Εχουν κάνει τόσα πολλά οι γονείς μου πια για εμάς που δεν ήθελα να γίνει αυτό... Και πριν το παιδί μας έχουν στηρίξει απίστευτα... και δεν είναι τίποτα λεφτάδες οι άνθρωποι... Και τα πεθερικά τι έχουν κάνει;;; ΤΙΠΟΤΑ Αισθάνομαι πολύ άσχημα...

Σήμερα εκτός από τα πράγματα του μπουμπούκου μου, θα πάω και στον γιατρό να τον δω!!! Και εχω μεγάλη χαρά και αγωνία!!!

Καλημέρα κοριτσάκι μεγειά όλα τα πραγματάκια του μπέμπη σας...!!! με το καλό στο νέο δωματιάκι!!! Μην αισθάνεσαι άσχημα που οι γονείς σου σε βοηθάνε τα ίδια κάνουν και οι δικοί μου....όσο για την πλευρά των συμπεθέρων κράταγε δανικά ίσως κάποια στιγμή χρησιμοποιήσεις καταστάσεις και συμπεριφορές:wink:;-):wink:;-) οι γονείς σου χαίροντε με το να κάνουν δώρα στα εγγονάκια τους και περισσότερο όταν βλέπουν και τα παιδιάτους χαρούμενα!!!:tongue::tongue::tongue::tongue:

valia Μου welcome to the club!κ μενα ολα οι γονεις μου μου τα πηραν!!!κρεβατια συρταριερες προικα κτλ...ο πεθερος..μονο το καροτσι κ κατι κουβερτακια που κεντησε η πεθερα μου!:mad::-x

κοριτσακια θα σας αφησω σε λιγο γιατι θα ρθει να με παρει ο μπαμπας μου να παμε για καφε!θα παω για φωτοσυνθεση!:tongue:

αντζυ μου ο Κωστας μολις ξυπνησε ηπιε καφε κ πηγε στην μηχανη του να την κανει παρεα!!!χαχαχα!!!!αλλα δεν συγχιζομαι!!!καλα εκανες κ τον αποπλανησες χθες!!!!!:tongue::tongue::tongue:

Annie μου... τουλάχιστον ο πεθερός σου σας πήρε το καρότσι και τα κουβερτάκια της πεθεράς...

Εμάς δεν έχουν ξεστομίσει τίποτα.... :mad::x:x:x:x:x:x:x:x:x

Qmsgp3.png

ha6zp3.png

Αντζουλα χαιρομαι που εισαι καλυτερα. Ωρες ωρες φαινεται οι ορμονες κανουν παρτυ και μας τρελαινουν.

Λοιπον Βικυ, προλαβες να σε υιοθετησουν, εγω μονο θελω να τους δανειστω για λιγο. Γινεται; Καλα, εισαι πολυ τυχερη κοριτσακι! Να'ναι παντα καλα οι ανθρωποι.

Εγω συγκινηθηκα πολυ προχθες που μιλησα με την μελλουσα νονα της Αθηνουλας κ μου ειπε οτι θελουν να μας κανουν δωρο το τριπλο καροτσι. Ευτυχως θα μας τα δωσει ολα η ξαδερφη μου οποτε δεν χρειαζεται. Αλλα συγκινηθηκα γιατιτα παιδια δεν εχουν λεφτα τα παιδια.

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Χριστινάκι μας έλειψες!!! Πότε θα πάρεις τα αποτελέσματα της καμπύλης;;; Θα είναι καλά, θα το δεις!!!

Αννη μου (andria27) καλορίζικα τα πραγματάκια του γιόκα σου!!! Με το καλό να τα χαρεί όλα!!! Με το καλό να τον δεις σήμερα!!! Μεγάλη μέρα και για τις δυο μας!!! ::tongue:

ζουζούνα μου σε 10 ημέρες μου είπανε μάζι με όλες τις άλλες εξετάσεις μου θα πάνε στο γιατρό μου!!!:wink:;-):wink:

καλώς το Χριστινάκι!!!!!!!!!!

Βλέπω το έχεις ρίξει στο τρέξιμο και εσύ ε?

Γεια σου και σενα μανουλίτσα...ναι τρέχω αρκετά...σήμερα, τώρα πριν δέκα λεπτάκια πήγα και για ένα γρήγορο εμετούλη...δεν πτοούμε όμως συνεχίζω ακάθεστη!!!:tongue::tongue::tongue::tongue:

Διαφημίσεις

Annie μου... τουλάχιστον ο πεθερός σου σας πήρε το καρότσι και τα κουβερτάκια της πεθεράς...

Εμάς δεν έχουν ξεστομίσει τίποτα.... :mad::x:x:x:x:x:x:x:x:x

σιγα τα 200 ευρω!!!!

κ φανταζεσαι να πουν κ τιποτα?να κοκορευονται για το καροτσι!??θα τους βαλω τα 200 μην πω που!

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

Χριστινάκι μας έλειψες!!! Πότε θα πάρεις τα αποτελέσματα της καμπύλης;;; Θα είναι καλά, θα το δεις!!!

Αννη μου (andria27) καλορίζικα τα πραγματάκια του γιόκα σου!!! Με το καλό να τα χαρεί όλα!!! Με το καλό να τον δεις σήμερα!!! Μεγάλη μέρα και για τις δυο μας!!! ::tongue:

Καλημέρα γλυκά μου κοριτσάκια! Αντζυ πολυ χαιρομαι που είσαι καλύτερα σήμερα!

Βαλια μου με το καλο και εσένα τα πραγματάκια :lol: Σήμερα ιδια μέρα, ίδια ώρα έχουμε γιατρό! Αντε να μας πάνε όλα καλα! Θα έχουν φτάσει 2 κιλα τώρα οι άντρες μας!

Χθες το βράδυ μ'επιασε κράμπα στη γάμπα και πέθανα από τον πόνο...:shock:

B8ZWp3.png

Jk5rp2.png

:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:Αγγελικουλίνη μου μπράβο χαίρομαι που τα ξανασκέφτηκες, που είσαι καλύτερα σήμερα και που περάσατε όμορφα το βραδάκι...πονηρούλα!!!!

αχαχαχα μπράβο καρδούλα μου έτσι σε θέλω με ηθικό ανεβασμένο και να περνάς όμορφα!!!:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

valia μου σήμερα έχουμε συνάντηση κορυφής με το μπεμπάκι ε??? να μας τον φιλήσεις στα πατουσάκια του μωρεεεεεεε!!! και να τον χαιρετήσεις απο τους νέους του φίλους και φίλες:wink:;-):wink:;-):wink:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...