Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια !!! Καλές γιορτές με υγεία και ευτυχία στα σπίτια σας!!! Και σύντομα να γεμίσουν οι αγκαλιές μας!!! 
      Σημερα είχαμε κάποια πολύ ενθαρρυντικά νέα όχι τέλεια αλλά βλέπω λίγο φως στο τούνελ !!!

πήραμε αποτελέσματα σπέρματος και επιτέλους η καλλιέργεια ειναι αρνητική και το dfi έπεσε απο 66% στο 38% ( το ξέρω ειναι ακόμα πολύ ανεβασμένο αλλά θεωρώ καλό σημάδι πως έπεσε αρκετά σε δυο μήνες άρα όντως οφειλόταν ο πυρετός ) και έπισης ανέβηκε ο αριθμός σπερματοζωαρίων από 1,5 εκ στα 15εκ!!

Ήθελα να σας ρωτήσω αν γνωρίζετε επειδή ακόμα το ποσοστό ποιοσφαιριων είναι αρκετά ανεβασμένο αλλά η καλιεργια αρνητική υπάρχει περίπτωση να υποδηλώνει ουρεοπλασμα μυκόλασμα ή χλαμύδια ; (Τα οποία δεν φαίνονται στην καλιεργια και χρειάζονται άλλη εξέταση ) 

• Μου αρέσει 1
      • Λουλούδια 1

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Elisavet συμφωνώ με την προλαλήσασα!!

"Ειιιιιιιιίσποήηηηη......... έεεεεκπνοήηηηηη...."

Iwanna είσαι άπαιχτη!

Ας αναπνεύσω λοιπόν, αφού δεν μπορώ να κάνω τίποτε άλλο!!!!!!!Αχ βρε κορίτσια εύχομαι μόνο να πάνε όλα καλά και να μπορέσω κι εγώ να ηρεμήσω λιγάκι μετά και να απολαύσω την υπόλοιπη εγκυμοσύνη μου.Το άγχος θα με φάει εμένα......

Αλλά αν είναι όλα καλά την Παρασκευή θα στολίσω κιόλας και θα του πάρω του μπέμπη μου και το πρώτο του δωράκι!!!!!!!I promise!!!!!!!!!!!!!!!!

an1cHjB0g410010NDc3MTRkfDQ1MzIwNjkyanBhfG15IGxpdHRsZSBhbmdlbCBpcw.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Elisavet συμφωνώ με την προλαλήσασα!!

Iwanna είσαι άπαιχτη!

:D

Elisavet, άσε τα άγχη και άρχισε να σκέφτεσαι τί δώρο θα του πάρεις του παιδιού...! Κι όταν το μυαλό σου πάει πάλι εκεί, εσύ να σκέφτεσαι αυτόματα φορμάκια, κουδουνίστρες και πιπίλες! Εντάξει?!?

Άντε, είναι κρίμα να φοβόμαστε προκαταβολικά!

Μπέμπη της Εlisavet, εμείς είμαστε εδώ για μάρτυρες! Την Παρασκευή θα έχεις το πρώτο σου δώρο! Η μαμά σου το υποσχέθηκε!!!

jp0Lp3.png 1533345xcnw09g7xt.gifA0Yxp3.png

Dimidana kai Elisavet ολα καλα να σας πανε βρε κοριτσακια. Η Παναγια μαζι σας και με τα μωρακια σας.

Κι εγω παω την αλλη Παρασκευη κι εχω αγχωθει απο τωρα. Ουφ! Αντε, να'ναι ολα καλα να ηρεμησουμε ολες.

Καλο βραδυ να'χουμε.

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Iwanna είσαι άπαιχτη!

Χα χα χα χα χα χα χα χα χα

Πολυ καλοοοοοοοοοοοοοο:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

RVysp3.png

eimai mia xazomama !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

uF2hp3.png

Διαφημίσεις

:D

Elisavet, άσε τα άγχη και άρχισε να σκέφτεσαι τί δώρο θα του πάρεις του παιδιού...! Κι όταν το μυαλό σου πάει πάλι εκεί, εσύ να σκέφτεσαι αυτόματα φορμάκια, κουδουνίστρες και πιπίλες! Εντάξει?!?

Άντε, είναι κρίμα να φοβόμαστε προκαταβολικά!

Μπέμπη της Εlisavet, εμείς είμαστε εδώ για μάρτυρες! Την Παρασκευή θα έχεις το πρώτο σου δώρο! Η μαμά σου το υποσχέθηκε!!!

Ναι, ναι θα του πάρω δωράκι , αν είναι καλό παιδάκι!!!!!!!!!!!!!!!

Καλησπέρα κορίτσια και από μένα καλό μήνα σε όλες μας!

Σας διαβάζω καθημερινά όμως ( δεν καταλαβαίνω το γιατί) δεν είμαι στα καλύτερα μου τελευταία... μετά από τις εξετάσεις που έκανα και την πτώση του αιματοκρίτη... έπεσε εντελώς η διάθεση μου...:( Έχω αγχωθεί πολύ .. τουλάχιστον την άλλη εβδομάδα θα πάμε με τον αντρούλη μου Αθήνα για β' επιπέδου να δούμε αν είναι καλά το μπεμπέκι...γιατί φοβάμαι πώς με την αναιμία μπορεί να μην μεγαλώνει.... τί να πω ...? :shock:Σας κούρασα... αυτά ... εισπνοές και γώ μάλλον..

3XcCp3.png

z9S3p3.png

tatti :tongue:

Καλησπέρα κορίτσια και από μένα καλό μήνα σε όλες μας!

Σας διαβάζω καθημερινά όμως ( δεν καταλαβαίνω το γιατί) δεν είμαι στα καλύτερα μου τελευταία... μετά από τις εξετάσεις που έκανα και την πτώση του αιματοκρίτη... έπεσε εντελώς η διάθεση μου...:( Έχω αγχωθεί πολύ .. τουλάχιστον την άλλη εβδομάδα θα πάμε με τον αντρούλη μου Αθήνα για β' επιπέδου να δούμε αν είναι καλά το μπεμπέκι...γιατί φοβάμαι πώς με την αναιμία μπορεί να μην μεγαλώνει.... τί να πω ...? :shock:Σας κούρασα... αυτά ... εισπνοές και γώ μάλλον..

Καλέ τί είναι αυτά που λες;;;Πιο χαμηλό από εμένα αποκλείεται να έχεις.Να φανταστείς έχω 27 λόγω στίγματος.Τα μωράκια παίρνουν αυτό που χρειάζονται, εμείς είναι που χρειαζόμαστε τόνωση.

Τρώγε κόκκινο κρέας, όσπρια και λαχανικά (τα καλύτερα πράματα δηλαδή!!!!).Μη σε φοβίζει τόσο ο αιματοκρίτης, είναι κάτι συνηθισμένο στην εγκυμοσύνη.

πολύ μου έχετε λείψει...

τα λέω συνοπτικά γιατί τρέχω τον τελευταίο καιρό:

έκανα τον β' επιπέδου και το μωρό ίσως έχει υδρονέφρωση. θα ξαναδούμε τα νεφρά της στις 17 δεκέμβρη (στις 24 εβδομάδες δηλαδη). κάναμε και υπέρηχο καρδιάς στο έμβρυο για να αποκλείσουμε καρδιολογικά προβλήματα και ευτυχώς αποκλείστηκαν!

την τρίτη θα κάνουμε άλλη μια επέμβαση για την σχιστεία της πρώτης μας κορούλας και έχω φρικάρει...

πάω να σκάσω από το άγχος:-(

η εγκυμοσύνη γενικά κυλάει χωρίς προβλήματα και συμπτώματα μόνο που μου άνοιξε πολύ η όρεξη και πονάει λίγο η μέση μου...

εσείς τι νέα;

Να χαιρόμαστε τα παιδάκια μας και με το καλό και τα δεύτερα. Και στην mel είπαν κάτι παρόμοιο για υδρονέφρωση αν δεν κάνω λάθος. Μην ανησυχείς, να δεις που όλα θα πάνε καλά κι εύχομαι τα αποτελέσματα της Στελλίτσας να είναι suuuuuuuper!!!!!

Elisavet ολα καλα να πανε! Εννοείται ότι κι εσύ έχεις τις θετικές σκέψεις όλων μας!

Γεια σας κοριτσια :)

Ο δικος μου υπερηχος τελικα δεν εγινε ειχε γεννα ο γιατρος..

Σε 2 εβδομαδες τωρα και ειχα μια λαχταρα..

Πω πωωωωωω! Εγώ δεν θα άντεχα. Στο ιατρείο του θα τον έκανες? Και γιατί τόσο 2 βδομάδες? Εγώ θα πήγαινα κάπου εξω να κάνω έναν υπέρηχο...μη με τρώει και η αγωνία.

QuW0p3.png

Διαφημίσεις

πολύ μου έχετε λείψει...

έκανα τον β' επιπέδου και το μωρό ίσως έχει υδρονέφρωση. θα ξαναδούμε τα νεφρά της στις 17 δεκέμβρη (στις 24 εβδομάδες δηλαδη). κάναμε και υπέρηχο καρδιάς στο έμβρυο για να αποκλείσουμε καρδιολογικά προβλήματα και ευτυχώς αποκλείστηκαν!

την τρίτη θα κάνουμε άλλη μια επέμβαση για την σχιστεία της πρώτης μας κορούλας και έχω φρικάρει...

η εγκυμοσύνη γενικά κυλάει χωρίς προβλήματα και συμπτώματα μόνο που μου άνοιξε πολύ η όρεξη και πονάει λίγο η μέση μου...

εσείς τι νέα;

Apo την καρδιάμας ευχομαστε όλα να πάνε καλά!!! Μια διευκρινηση Τι ειανι υδρονέφρωση??? Δεν το έχω ξανακουσει

καλη επιτυχία στην επεμβασούλα και έχε πιστη στη παναγία

Τι εννοείς...........φαγανούλης ?????????????

Λες να είναι προφητικό??? Γιατί ακόμα δεν ξέρω και το φύλλο........χαχαχα

Θα σου πω την Παρασκευή...μάλλον ... μετά το β' επιπέδου

χαχα αντέ ίσως και φαγανούλα δηλαδή.Μπερδεύτηκα με όλα τα αγοράκια του Απριλίου!!

Πήγα στη γιατρό σήμερα και μου είπε ότι οι μετρήσεις δεν είναι μη φυσιολογικές, και πρέπει να είναι πολύ ψείρες στο κέντρο που έκανα τον υπέρηχο γιατί το φυσιολογικό είναι μέχρι 6 και εμάς ήταν 6.1 ενώ ανησυχία υπάρχει αν δούμε 9 ή 10!!

Λεέι με αυτές τις μετρήσεις είναι 999/1000 ότι στον υπέρηχο της 28ης εβδομάδας θα είναι όλα κανονικά.

Και γενικά είπε όλα τέλεια οπότε έφυγε και ένα σχετικό άγχος που υπήρχε.

και εγώ απο αναβολή σε αναβολή παει η Β επιπέδου γιατι αρρώστησε ο γιατρος. Και θέλω να τον δω για να μου πει τι θα κάνουμε με το ριμαδο -εμβόλιο!!!!

Αντε μας πι'ανουν και τα κρύα και έχω αρχίσει και τρωω κόλλημα με τις γρίπες ειαμι καχύποπτη σε οποιον με πλησιαζει να με φιλήσει φοβάμαι θα γίνω αντικοινωνική στο τέλος

Εσεις φοβάστε με τις γριπες??

φιλιά

πολύ μου έχετε λείψει...

εσείς τι νέα;

dimidana,μην ανυσηχείς και εμένα έτσι μου είπαν όταν έκανα τη β'επιπέδου αλλά η γιατρός σήμερα με καθησυχασε. Συνήθως διορθώνεται μόνο του και θα φανεί στον υπέρηχο την 28η εβδομάδα. Πόσο είναι η μέτρησή σας, θυμάσαι??

Apo την καρδιάμας ευχομαστε όλα να πάνε καλά!!! Μια διευκρινηση Τι ειανι υδρονέφρωση??? Δεν το έχω ξανακουσει

καλη επιτυχία στην επεμβασούλα και έχε πιστη στη παναγία

Υδρονέφρωση είναι όταν υπάρχει κάποιο εμπόδιο στο ουροποιητικό σύστημα και δεν φεύγουν τα ούρα τελείως από τα νεφρά. Αυτό σημαίνει ότι όταν γεννηθεί το μωρό και δεν εχει διορθωθεί το πρόβλημα απο μόνο του (γιατί τελικά αποτι μας είπαν το πιο συνηθισμένο είναι να διορθωθεί πριν γεννηθεί) έχει μεγάλη πιθανότητα να πάθει ουρολοίμωξη και θα πρέπει να παρει αντιβίωση για να το αποφύγει.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...