Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 9 λεπτά , Marlen13 είπε:

Το orgalutran φυλάσσεται στο φυγειο όπως οι υπόλοιπες ενέσεις? Γιατί δεν αναγράφεται στο φυλλάδιο. Λέει απλά να μην καταψύχετε. Εσείς τι τα κάνατε?

Όχι, δεν χρειάζονται ψυγείο.

πρίν από 50 λεπτά , makio85 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια! Είμαι στην πρώτη μου εξωσωματική και είμαι στα χαμένα...μου αρέσει που είστε όλες μια παρέα !!! Πάρτε με κι εμένα καλεεεεε χαχα.Στο δια ταύτα.

Ειμαι στην 9η ημέρα διέγερσης με femara-puregon και orgalutran.

1ος υπέρηχος 2 ωάρια 11 και 14

2ος σήμερα με 2 ωάρια 14 και 17

Αιματολογικες δεν μου έβαλε καθόλου να κάνω... 

Επόμενος υπέρηχος την Δευτέρα 

Πφφφφ με δύο ωάρια που πάμε ? Έχω στεναχωρεθει λιγάκι 😥

Κάθε αρχή και αναγνωριστική θα πω😀 κάνετε φουλ δόση 300 ή λιγότερα? Σημασία έχει να πάρετε δύο ωάρια και να γίνουν δύο έμβρυα! Ή ακόμα κι ένα! 

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Kαλημερα μανουλομανουλινια!

Βικυ βαλε αλλο ενα φλυτζανι με ολιγη ζαχαρη πλζ!!!!

Αντζουλα μου κοριτσακι σου στα ειπα κ χθες..αστον..μην τον πιεζεις για τετοια πραγματα..θα στο κραταει μετα...οπως λεει κ η Βικυ μετα θα γυρισει χαρουμενος κ ανανεωμενος(εκτος αν χασουν χαχα)-(πλακα κανω). Κ μενα μου την δινει που καποιες Κυριακες που δεν δουλευει παιρνει τα βουνα με τα κωλομηχανακια τους αλλα τι να κανω..απ το να ειναι εδω μεσα κ να μου σπαει τα @ρχ...@ καλυτερα να πηγαινει εκει!!!

λεω να συνεχισω τις μπουγαδες σημερα..ε?

τι θα φαμε σημερα??????:confused:

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

ρε συ Βικυ..ειδα κ εγω την διαφημιση..εχει κ στην Καθημερινη κ στα ΝΕΑ...το ιδιο cd νομιζω..μπερδευτικα!

ετσι είναι το Σάββατο το έχουν τα Νεα και την Κυριακή η καθημεριμή, απλά η καθημερινή θα συνεχίσει θα βγάλει τις επόμενες εβδομάδες και αλλά με απιδικά τραγούδια.

5Kiep3.png

hAk2p3.png

δε με παιρνει ο υπνος με τιποτα...σηκωνομαι,ξανα ξαπλωνω...κανω ενα διαλειμμα και κλαιω χωρις λογο πια,δεν ξερω μηπως μου γινει και κολλημα κ μετα..μα τοσο πολυ τρελλαινονται οι ορμονες μας ή οι δικες μου ειναι ελαττωματικες??

κλαιω καθε μερα σχεδον,σε ασχετες φασεις...για ασχετα πραγματα..

τωρα μου περασε που θα δει τη μπαλα,αλλα σκεφτομαι γιατι δε με καταλαβαινει κ δεν ξερει οτι οπως κι εκεινον κ μενα με χει κουρασει το στανταρ αυτο προγραμμα πια..κ νιωθω σαν γρια νοικοκυρα..αλλα τι να κανω,δεν εχω κι επιλογες..κι εκεινος κλεινεται μεσα μαζι μου για να μη νιωθω μονη,αλλα θελει κ καποιες του συνηθειες να μην αλλαξουν.και καπου εκει με πιανει το εγωιστικο μου κ λεω οχι ρε φιλε κι εγω ηθελα να μαι οπως πριν,να παιρνω το αμαξι μου στις 2 τη νυχτα κ να τριγυρναω,να βγαινω εξω,να πηγαινουμε εκδρομες..αλλα κανω υπομονη.και καθομαι εδω.απεριποιητη,μπροστα σε μια χαζοτηλεοραση ή στον υπολογιστη,και χαζευωωωωωωω....και βλεπω στανταρ προσωπα καθε μερα.και κανω στανταρ κινησεις.και βαριεμαι...και θελω να καταλαβει ολα αυτα που νιωθω..και το φοβο που εχω καθε βραδυ οταν πεφτω στο κρεβατι οτι κατι δε θα παει καλα..οτι θα φοβαμαι κ θα ποναω στη γεννα..κι οτι κανεις δε θα μπορει να με βοηθησει//κι ολες αυτες τις χαζες αλλα καθημερινες μου σκεψεις...

τι σας λεω νυχτιατικα...δεν παω καλα...

το μονο που λεω ειναι ευτυχως ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΤΕ ΚΙ ΕΣΕΙΣ κοριτσια κ εχω σε καποιον να τα πω που ειναι στην ιδια θεση με μενα..

Καλημέρα πρώτα-πρώτα σε σένα γλυκουλίνα μανουλίτσα...!!! δεν κατάφερα να μπω δυο μέρες διότι στο σπίτι κάποιο πρόβλημα είχε το internet και όπως ξέρεις είχα 2 μερούλες άδεια λόγω του μαθήματος μας την Τετάρτη και εχθές που πήγα στο ΙΚα για εξετάσεις αίματος, ούρων και την μεγάλη καμπύλη ζαχάρου...εύχομαι όλα να είναι καλά αυτή τη φορά!!!

Αγαπούλα μου γλυκιά μην στεναχοριέσαι για τίποτα δεν είναι κακό να θέλει ο άντρας σου κάποιες ώρες να κάνει ένα χόμπι του ή να πάει να δει κάποιον αγώνα εφ όσον είσαι καλά και δεν έχεις κάποιο πρόβλημα στην εγκυμοσύνη...σκέψου ότι εσύ έχεις κοντα και την μαμά σου.

Καταλαβαίνω ότι μερικές φορές σε πιάνει το παράπονο ή αισθάνεσαι μόνη σου κλπ...!!! σκέψου επίσης ότι και εκείνος δεν σου γκρινιάζει πχ το Σάββατο που βγήκαμε για το καφεδάκι μας σου είπε γιατί πηγές? νομίζω όχι....οπότε όπως και μεις θέλουμε κάποιες προσωπικές μας στιγμές να τις περνάμε όπως μας ευχαριστουν έτσι και αυτοι θέλουν λίγο τον χρόνο και τον χώρο τους, το κακό θα ήταν να ξενυχτάει τα βράδυα και να σε αφήνει μόνη σου ή να βγαίνει συνεχώς με φίλους και συ να μένεις μέσα!!!

Νομίζω ότι δεν έχετε κανένα πρόβλημα δεν είσαι η μόνη που βιώνεις αυτό το θέμα και μένα ο άντρας μου μέρα παρά μέρα πηγαίνει για καμιά ωρίτσα να δει τους δικούς του...τι να του πω γιατί πας??? ή είμαι έγκυος και αφού κάθομαι σπίτι πρέπει να κάτσεις και συ συνεχώς μέσα...θα τρελλαθούμε τότε ομαδικός...άσε που εστω και αυτές τις ώρες που λείπει τις γεμίζω με άλλα πραγματα που θέλω να κάνω εγω με την ηρεμία μου έστω και να πάρω και ένα τηλέφωνο μια φίλη μου να πούμε τα δικά μας χωρίς να είναι και εκείνος εκεί....κατάλαβες γλυκιά στρουμφίτα....δεν θέλω να στεναχωριέσαι και ότι χρειαστείς είμαστε εδω...το τηλ μου το ξερεις είναι 24 ώρες το 24αρωρο ανοιχτό όποτε θες να μιλήσεις και να τα βγάλεις θα με πάρεις....εντάξει???:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue: Σ αγαπάμε πολύ!!!!

ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑΑΑ!!!

ετσι είναι το Σάββατο το έχουν τα Νεα και την Κυριακή η καθημεριμή, απλά η καθημερινή θα συνεχίσει θα βγάλει τις επόμενες εβδομάδες και αλλά με απιδικά τραγούδια.

αααα!!!!!τωρα καταλαβα!:cool:αρα να παρουμε της Καθημερινης!;)

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

Διαφημίσεις

Ζουζουνίτσες μανουλίτσες δεν πρόλαβα να διαβάσω όλες τις σελίδες αλλά υπόσχομαι ότι σήμερα κούτσα-κούτσα θα τις δΙαβάσω όλες...Εύχομαι όλες να είστε καλά σας στέλνω την πιο γλυκιά μου καλημέρα!!!

Good morning μανούλες!!!

Αγγελικούλα μου ηρέμησες κοπέλα μου καθόλου;; Mην μου στενοχωριέσαι...

Βίκυ και Μαράκι είσαστε καλά;;;

Εμείς χθες πήγαμε και πληρώσαμε (ο μπαμπάκας μου δηλαδή) τα πράγματα του μπεμπούλη μας τα οποία τελικά τα περιμένουμε σήμερα!!! Εχω στενοχωρηθεί όμως βρε μανούλες γιατί ενώ είχαμε συμφωνήσει να μας κάνουν οι γονείς μου μόνο το καρότσι δώρο τελικά αποφάσισε ο μπαμπάς μου να μας τα κάνει όλα δώρο... (3πλό καρότσι, συρταριέρα-αλλαξιέρα, προίκα μωρού)... Εχουν κάνει τόσα πολλά οι γονείς μου πια για εμάς που δεν ήθελα να γίνει αυτό... Και πριν το παιδί μας έχουν στηρίξει απίστευτα... και δεν είναι τίποτα λεφτάδες οι άνθρωποι... Και τα πεθερικά τι έχουν κάνει;;; ΤΙΠΟΤΑ Αισθάνομαι πολύ άσχημα...

Σήμερα εκτός από τα πράγματα του μπουμπούκου μου, θα πάω και στον γιατρό να τον δω!!! Και εχω μεγάλη χαρά και αγωνία!!!

Qmsgp3.png

ha6zp3.png

Καλημέρα κοριτσάρες!!!!!

Λοιπόν, συννέφιασε πάνω που τελείωσε το πλυντήριο με τα σελτεδάκια και τα πανάκια.

Γκαντεμόσαυρος είμαι?

Θα φάνε καλοριφέρ και θα γίνουν ριγέ....

GaiGp3.png

Ζουζουνίτσες μανουλίτσες δεν πρόλαβα να διαβάσω όλες τις σελίδες αλλά υπόσχομαι ότι σήμερα κούτσα-κούτσα θα τις δΙαβάσω όλες...Εύχομαι όλες να είστε καλά σας στέλνω την πιο γλυκιά μου καλημέρα!!!

Χριστινάκι μας έλειψες!!! Πότε θα πάρεις τα αποτελέσματα της καμπύλης;;; Θα είναι καλά, θα το δεις!!!

Αννη μου (andria27) καλορίζικα τα πραγματάκια του γιόκα σου!!! Με το καλό να τα χαρεί όλα!!! Με το καλό να τον δεις σήμερα!!! Μεγάλη μέρα και για τις δυο μας!!! ::tongue:

Qmsgp3.png

ha6zp3.png

Good morning μανούλες!!!

Αγγελικούλα μου ηρέμησες κοπέλα μου καθόλου;; Mην μου στενοχωριέσαι...

Βίκυ και Μαράκι είσαστε καλά;;;

Εμείς χθες πήγαμε και πληρώσαμε (ο μπαμπάκας μου δηλαδή) τα πράγματα του μπεμπούλη μας τα οποία τελικά τα περιμένουμε σήμερα!!! Εχω στενοχωρηθεί όμως βρε μανούλες γιατί ενώ είχαμε συμφωνήσει να μας κάνουν οι γονείς μου μόνο το καρότσι δώρο τελικά αποφάσισε ο μπαμπάς μου να μας τα κάνει όλα δώρο... (3πλό καρότσι, συρταριέρα-αλλαξιέρα, προίκα μωρού)... Εχουν κάνει τόσα πολλά οι γονείς μου πια για εμάς που δεν ήθελα να γίνει αυτό... Και πριν το παιδί μας έχουν στηρίξει απίστευτα... και δεν είναι τίποτα λεφτάδες οι άνθρωποι... Και τα πεθερικά τι έχουν κάνει;;; ΤΙΠΟΤΑ Αισθάνομαι πολύ άσχημα...

Σήμερα εκτός από τα πράγματα του μπουμπούκου μου, θα πάω και στον γιατρό να τον δω!!! Και εχω μεγάλη χαρά και αγωνία!!!

καλημέρα Valia!!

Μια χαρά είμαστε εμείς......Άστα μην συγκρίνεις καταστάσεις... Απλά διακριτικά κάποια στιγμή ρώτησέ τους αν θα τους ενδιέφερε να υιοθετήσουν και μία κόρη ακόμα, είναι στα 33 πες τους, ήσυχο παιδί και θα κάνει και κοριτσάκι, να έχουν ενα και ένα τα εγγόνια....:D:D

Να κοιτάξεις να χαρείς τον μπέμπη σου απόψε και άσε τα πεθερικά να κάνουν τις πάπιες.....

GaiGp3.png

Διαφημίσεις

μποντζορνο μανουλες! πως ειστε σημερα? εδω εχει πολυ ωραια μερα κ μου φτιαχνει τη διαθεση μετα απο τοσες μερες συννεφιας!

neraidoula κι εμενα τα ποδια μου ειναι λιγο πρησμενα χαμηλα κοντα στους αστραγαλους. ο γιατρος μου τα ψιλαφησε την τελευταια φορα κ μου ειπε να μην τρωω πολυ αλατι κ να κοψω κ τη φετα γιατι εχει πολυ αλατι. ενα ελαφρυ πρηξιμο ειναι φυσιολογικο κ κυριως το βραδυ που τα ποδια ειναι πολυ κουρασμενα.

ειδατε χθες στον ομορφο κοσμο που εκαναν μπανιο μια μπεμπουλα? ηταν πολυ μικρουλα περιπου 20 ημερων μου φανηκε. αρχισα να κλαιω κ ο αντρας μου με μαλωνε. τι να κανω? ηταν τοσο γλυκουλα!:tongue:

a%3E

pHNqp3.png9S1np2.png

καλημέρα Valia!!

Μια χαρά είμαστε εμείς......Άστα μην συγκρίνεις καταστάσεις... Απλά διακριτικά κάποια στιγμή ρώτησέ τους αν θα τους ενδιέφερε να υιοθετήσουν και μία κόρη ακόμα, είναι στα 33 πες τους, ήσυχο παιδί και θα κάνει και κοριτσάκι, να έχουν ενα και ένα τα εγγόνια....:D:D

Να κοιτάξεις να χαρείς τον μπέμπη σου απόψε και άσε τα πεθερικά να κάνουν τις πάπιες.....

:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue: Να είσαι καλά βρε Βικάκι μου!!!

Θα χαρούν με την μπέμπα... Ειδικά η μαμά μου που ήθελε να κάνω κοριτσάκι!!! Αλλά και ο εγγονός δεν την χαλάει καθόλου τώρα... Βλέπεις δυο κόρες έκανε εκείνη!!! ;)

Qmsgp3.png

ha6zp3.png

:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue: Να είσαι καλά βρε Βικάκι μου!!!

Θα χαρούν με την μπέμπα... Ειδικά η μαμά μου που ήθελε να κάνω κοριτσάκι!!! Αλλά και ο εγγονός δεν την χαλάει καθόλου τώρα... Βλέπεις δυο κόρες έκανε εκείνη!!! ;)

Το επόμενο λοιπόν κοριτσάκι ε?

Και εγώ πάντως αν με ρωτούσε κανείς κοριτσάκια θα ήθελα!!! πολλά κιόλας!!

GaiGp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...