Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Μαριλού_11 είπε:

Καταρχάς να σου ζήσουν τα μικράκια σου! Να είναι γερά κι ευτυχισμένα!! Κι εγω αυτά που γράφεις έχω σκεφτεί να πάω σε παιδοψυχολόγο κλπ κλπ... Μόνο που εγώ σκέφτομαι μη τυχόν το μάθει και μετά τι? Θα με βλέπει σα μαμά ή όχι? Κι η εφηβεία που είναι δύσκολη? Μη τυχόν πει οτι δεν είμαι μαμά του κλπ κλπ.... Ολοι οι φόβοι ξυπνάνε και τσουπ εμφανίζονται χαχχαχαχαχαχαχα Απο ότι καταλαβαίνω από αυτά που γράφεις μάλλον είναι χαζομάρες από το στρες και τις ορμόνες (που κάνουν πάρτυ) Από τη μία τα οιστρογόνα από την άλλη η κλιμακτήριος... Εξάψεις και νεύρα Φοβερός συνδυασμός :)

Σου εύχομαι από καρδιάς να πάνε όλα καλά!!!!

Καλημέρα! Ευχαριστώ πολύ!Απ' ότι κατάλαβα είσαι εγκυος τώρα; Με το καλό!!!

Κι εγώ το σκέφτηκα μήπως το μάθουν τυχαία, αλλά πώς; Η μόνη ένδειξη θα είναι η ομάδα αίματος, που αν έχουν του πατέρα τους δε θα φαίνεται ούτε από εκεί. Σε εμένα δλδ, που είναι δίδυμα, το ένα έχει του μπαμπά, το άλλο, προφανώς της δότριας.. όμως και αυτό πως θα το μάθουν; Εγώ ας πούμε δεν ξέρω την ομάδα αίματος των γονιών μου, ούτε χρειάστηκε ποτέ.. τώρα σε περίπτωση που θα συμβεί κάτι ακραίο και θα χρειαστει συμβατότητα, ε, εκεί νομίζω το μικρότερο πρόβλημα θα ήταν ότι είναι τα παιδιά με δωρεά!

Απ' την άλλη σκέφτομαι, ότι όταν θα φτάσουν αυτά τα παιδιά σε ηλικία να καταλαβαίνουν και να μπορείς να τους εξηγήσεις τέτοια πράγματα, η επιστήμη και η τεχνολογία θα έχει προχωρήσει τόσο πολύ, που μπορεί να μήν τους κάνει καν εντύπωση. Φαντάσου ότι κάποτε ήταν ταμπού η κλασική εξωσωματική και τώρα είναι κουβέντα κομμωτηρίου.. πάντως σίγουρα και οι ορμόνες παίζουν τεράστιο ρόλο!!! Εγώ σου λέω, σε όλη την εγκυμοσύνη το σκεφτόμουν!!!! Με το καλό!!!

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Εμένα μου έχει διαγνωστεί φλεβική ανεπάρκεια, την οποία έχω τα 3 τελευταία χρόνια και δυστυχώς θα την έχω για πάντα. Επαιρνα φυλικό και άλλο έχα χάπι για την σωστή κυκλοφορία του αίματος.

Οταν το είπα στο 1 ραντεβού στο γιατρό μου, φοβόταν πως θα πάει η εγκυμοσύνη. Γιατί είναι συνηθισμένο σύμπτωμα το οίδημα στα κάτω άκρα. Παραδόξως θα έλεγα ότι εγκυμοσύνη με έχει βοηθήσει πολύ και σπάνια πρήζονται τα πόδια, κι αν πρηστουν είναι λίγο.

Αυτό που πρέπει να κάνεις είναι να μην είναι ακίνητα πολύ ώρα. Ακόμα κι όταν κάθεσαι πρέπει να τα κινείς όσο γίνεται. Υπάρχουν καποιες πολύ απλές κινήσεις. Πρέπει να μην είναι ζεστά. Μη φοράς πολύ κλειστά παπούτσια ή ζεστές κάλτσες. Τα αθλητικά παπούτσια βοηθάνε.Επίσης αν είσαι ξαπλωμένη προσπαθησε να βάλεις ένα μαξιλάρι για να είναι λίγο ανασηκωμένα.

Χμμμ μαλιστα!!!Θα το εχω υποψιν!Και εμενα λιγο πρηζονται.Δεν αγχονομαι πολυ γιατι εχω ακουσει

και απο αλλες κοπελες και μου ειπαν οτι ειναι φυσιολογικο ειδηκα τους τελευταιους μηνες!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Thanks κοριτσακι μου!!!!!

Ναι ναι αυριο τα κεφαλια μεσα!Αν και ερχετε Σ/Κ που ειναι για

εξω εμεις θα φαμε σπιτικο καλο φαγακι!!!

Τα ποδια σας πρηζονται καθολου βρε κοριτσια?Εμενα μου φαινονται

πρησμενα!

Τα πόδια μου πρήστηκαν τον Αύγουστο και έκτοτε δεν ξαναξεπρήστηκαν, απλά άλλαξα νούμερο παπουτσιού. Ελαφρώς όμως, όχι σαν οίδημα.

Προληπτικά έβγαλα και την βέρα μου τον προηγούμενο μήνα...

GaiGp3.png

Διαφημίσεις

Κοριτσακια μου παω για υπνο δεν αντεχω αλλο!!!

Πολλα φιλακια σε ολες!!!Τα λεμε αυριο!!!!!!Σμουτς!!!!:P:p:p:p:p:p

Πάω κι εγώ σιγά σιγά. Καληνύχτα κοριτσάκια!

Όνειρα γλυκά μανούλες!!!!

Καλή ξεκούραση !!

(Μαράκι συγχαρητήρια για την πανάθα χρυσή μου....)

Δήμητρά μου Καλό βράδυ και σε εσένα, πάω και εγώ να κάνω νάνι (ελπίζω να καταφέρω να κοιμηθώ μετά από τέτοιο φαγητό...)

Byezzzzzzzzz!!!!!!!!!!!!!!!!

GaiGp3.png

δε με παιρνει ο υπνος με τιποτα...σηκωνομαι,ξανα ξαπλωνω...κανω ενα διαλειμμα και κλαιω χωρις λογο πια,δεν ξερω μηπως μου γινει και κολλημα κ μετα..μα τοσο πολυ τρελλαινονται οι ορμονες μας ή οι δικες μου ειναι ελαττωματικες??

κλαιω καθε μερα σχεδον,σε ασχετες φασεις...για ασχετα πραγματα..

τωρα μου περασε που θα δει τη μπαλα,αλλα σκεφτομαι γιατι δε με καταλαβαινει κ δεν ξερει οτι οπως κι εκεινον κ μενα με χει κουρασει το στανταρ αυτο προγραμμα πια..κ νιωθω σαν γρια νοικοκυρα..αλλα τι να κανω,δεν εχω κι επιλογες..κι εκεινος κλεινεται μεσα μαζι μου για να μη νιωθω μονη,αλλα θελει κ καποιες του συνηθειες να μην αλλαξουν.και καπου εκει με πιανει το εγωιστικο μου κ λεω οχι ρε φιλε κι εγω ηθελα να μαι οπως πριν,να παιρνω το αμαξι μου στις 2 τη νυχτα κ να τριγυρναω,να βγαινω εξω,να πηγαινουμε εκδρομες..αλλα κανω υπομονη.και καθομαι εδω.απεριποιητη,μπροστα σε μια χαζοτηλεοραση ή στον υπολογιστη,και χαζευωωωωωωω....και βλεπω στανταρ προσωπα καθε μερα.και κανω στανταρ κινησεις.και βαριεμαι...και θελω να καταλαβει ολα αυτα που νιωθω..και το φοβο που εχω καθε βραδυ οταν πεφτω στο κρεβατι οτι κατι δε θα παει καλα..οτι θα φοβαμαι κ θα ποναω στη γεννα..κι οτι κανεις δε θα μπορει να με βοηθησει//κι ολες αυτες τις χαζες αλλα καθημερινες μου σκεψεις...

τι σας λεω νυχτιατικα...δεν παω καλα...

το μονο που λεω ειναι ευτυχως ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΤΕ ΚΙ ΕΣΕΙΣ κοριτσια κ εχω σε καποιον να τα πω που ειναι στην ιδια θεση με μενα..

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

Καλημέρα μανούλια!!!

Αντζουλίνο μου μην μου στεναχωριέσαι κοριτσάρα μου, τελικά όλες μας πειράζουν οι ορμόνες , απλά σε διαφορετικό χρονικό σημείο με διαφορετικό τρόπο. Φυσιολογικό είναι να νιώθεις ότι νιώθεις, να εξωτερικεύεις τα συναισθήματά σου όπως μπορείς μην κρατάς ούτε σταγόνα. Δεν νομίζω ότι πρόκειται να σε παρεξηγήσει κανείς... Θα περάσει και αυτό το στάδιο και τότε θα καταλάβεις ότι ο διακόπτης έκανε το κλικ του ...

Η Άντζυ συγχωρείται που λείπει το πρωί γιατί ξενύχτησε, η Νικόλ ενημέρωσε...

Οι υπόλοιπες μανούλες πού είσαστε?

Για να μαζευόμαστε να πιούμε τον καφέ μας !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

GaiGp3.png

Εδώ είμαι κι εγώ. Καλημέρα!!! Αχ Αντζούλα, γιατί βρε κορτσάκι μου ταλαιπωρείς έτσι τον εαυτό σου με τέτοιες σκέψεις. Η περίοδος αυτη που ζούμε είναι τόσο όμορφη. Να νιώθεις αυτό το πλασματάκι μέσα σου να κλωτσάει και να κουνιέται. Εγώ χαζεύω με τς ώρες την κοιλιά μου και χθες έλεγα στον άντρα μου τι άδικο που είναι για αυτούς που δεν μπορούν να νιώσουν αυτά που νιώθουμε όταν κλωτσάει το μωρο. Πραγματικά είμαστε ευνοημένες απ'τον Θεό και την φύση που έχουμε αυτή την δυνατότητα να μεγαλώνουμε μια ζωή μεσα μας. Κανένας άντρας δεν έχει αυτό το προνόμιο. Δες το έτσι. Άσε τους αυτούς στον μικρό τους κόσμο, με τον Ολυμπιακό τους και ότι άλλο τους διασκεδάζει μια στο τόσο (μην γίνεται καθημερινά μόνο), και ζήσε εσύ αυτό το μεγαλειώδες δωρο που σου έδωσε ο Θεός. Εντάξει κοριτσάκι? Έτσι θα το βλέπεις από δω και πέρα. Θα τον λυπάσαι που δεν μπορεί να το ζήσει κι αυτός.

Βικάκι μου, πολύ ωραίο το καφεδάκι! Να'σαι καλά! Το χρειαζόμουν.

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα Βικάκι μου, ο ύπνος μια απ'τα ίδια, μόνο που τώρα καταφέρνω και κοιμάμαι λίγο το μεσημέρι οπότε κάπως διορθώνεται η κατάσταση. Η Αθηνούλα πολύ πολύ ζωηρή, όπως πάντα. Η φίλη μας η Λούση τι κάνει?

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Η μικρή συνεχίζει το πρόγραμμα το χτεσινό. Ακόμα και την ώρα που έπεσα στο κρεβάτι δεν σταματούσε με τίποτα, τελικά εγώ κοιμήθηκα και αυτή χόρευε. Το πρωί συνέχισε το ρεσιτάλ της...

fyi Τελικά τα παιδικά cd είναι την Κυριακή στην εφημερίδα Καθημερινή. Το λέω τώρα που το είδα για να μη το ξεχάσω πάλι.....

Επεξεργάστηκαν by angel_

GaiGp3.png

Έχεις δίκιο για την Καθημερινη. Κι εγώ το άκουσα χθες στην τηλεόραση αλλά δεν ήμουν σίγουρη ότι μιλούσατε για αυτά.

Εμάς έφερε ο πεθέρος μου έναν εργάτη σήμερα χωρίς να μας ενημερώσει και γίνεται ένας τρικούβερτος τσακωμός με τον Κώστα γιατί είχαμε προγραμματίσει ένα κάρο δουλειές.

Εγώ σας εγκαταλείπω για λίγο να κάνω κάτι δουλίτσες και τα λέμε αργότερα.

Ciao for now!

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Καλημέρα και απο μας!!!

Καφέ μυρίστηκα και σηκώθηκα!

αντζυ μου γλυκιά, ελπίζω σήμερα να είσαι καλύτερα! Ξέρεις ότι εμείς σε νοιώθουμε και σε καταλαβαίνουμε!!!

Και η δική μου κάνει πάρτυ σήμερα, κουνιέται συνεχώς, πραγματικά είναι τέλειο συναίσθημα!

5Kiep3.png

hAk2p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...