Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Μαριλού_11 είπε:

Καταρχάς να σου ζήσουν τα μικράκια σου! Να είναι γερά κι ευτυχισμένα!! Κι εγω αυτά που γράφεις έχω σκεφτεί να πάω σε παιδοψυχολόγο κλπ κλπ... Μόνο που εγώ σκέφτομαι μη τυχόν το μάθει και μετά τι? Θα με βλέπει σα μαμά ή όχι? Κι η εφηβεία που είναι δύσκολη? Μη τυχόν πει οτι δεν είμαι μαμά του κλπ κλπ.... Ολοι οι φόβοι ξυπνάνε και τσουπ εμφανίζονται χαχχαχαχαχαχαχα Απο ότι καταλαβαίνω από αυτά που γράφεις μάλλον είναι χαζομάρες από το στρες και τις ορμόνες (που κάνουν πάρτυ) Από τη μία τα οιστρογόνα από την άλλη η κλιμακτήριος... Εξάψεις και νεύρα Φοβερός συνδυασμός :)

Σου εύχομαι από καρδιάς να πάνε όλα καλά!!!!

Καλημέρα! Ευχαριστώ πολύ!Απ' ότι κατάλαβα είσαι εγκυος τώρα; Με το καλό!!!

Κι εγώ το σκέφτηκα μήπως το μάθουν τυχαία, αλλά πώς; Η μόνη ένδειξη θα είναι η ομάδα αίματος, που αν έχουν του πατέρα τους δε θα φαίνεται ούτε από εκεί. Σε εμένα δλδ, που είναι δίδυμα, το ένα έχει του μπαμπά, το άλλο, προφανώς της δότριας.. όμως και αυτό πως θα το μάθουν; Εγώ ας πούμε δεν ξέρω την ομάδα αίματος των γονιών μου, ούτε χρειάστηκε ποτέ.. τώρα σε περίπτωση που θα συμβεί κάτι ακραίο και θα χρειαστει συμβατότητα, ε, εκεί νομίζω το μικρότερο πρόβλημα θα ήταν ότι είναι τα παιδιά με δωρεά!

Απ' την άλλη σκέφτομαι, ότι όταν θα φτάσουν αυτά τα παιδιά σε ηλικία να καταλαβαίνουν και να μπορείς να τους εξηγήσεις τέτοια πράγματα, η επιστήμη και η τεχνολογία θα έχει προχωρήσει τόσο πολύ, που μπορεί να μήν τους κάνει καν εντύπωση. Φαντάσου ότι κάποτε ήταν ταμπού η κλασική εξωσωματική και τώρα είναι κουβέντα κομμωτηρίου.. πάντως σίγουρα και οι ορμόνες παίζουν τεράστιο ρόλο!!! Εγώ σου λέω, σε όλη την εγκυμοσύνη το σκεφτόμουν!!!! Με το καλό!!!

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Ε,ΡΕ ΤΙ ΤΡΑΒΑΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΜΑΡΤΥΡΑΩ....

ΜΑ ΠΟΛΛΑ ΝΕΥΡΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΟ ΛΟΓΟ..ΚΑΛΕ ΟΛΑ ΜΟΥ ΦΤΑΙΝΕ..ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΜΑΙ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΓΛΥΚΕΣ ΕΝΩ ΔΕΝ ΤΟΥ ΜΙΛΑΩ..ΜΕ ΝΕΥΡΙΑΖΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ..

Οσμίζομαι ένα υπέροχο βράδυ ;)

X4pTp3.png

angie μου έχεις δίκιο,μακάρι να μας καταλάβαιναν όλοι τόσο καλά που δεν θα χρειαζόταν να εξηγούμαστε και να έβαζαν τις δικές μας ανάγκες πάνω από τις δικές τους.τότε θα ζούσαμε σε έναν ιδανικό κόσμο...

επειδή όμως δε ζούμε,έχω καταλάβει οτι κάποιοι άνθρωποι παρόλο που αναγνωρίζουν τις δικές μας θυσίες κάποιες φορές κάνουν το δικό τους,αν και ξέρουν οτι θα μας δυσαρεστήσουν..ειδικά όταν πρόκειται για άντρες και την ομάδα τους!αυτό δε σημαίνει οτι μας αγαπάνε λιγότερο..ούτε πρόκειται να βγάλεις τίποτα αν το κάνεις θέμα.θα σου πει δεν τρέχει τίποτα να λείψω 3 ώρες,κάθε Σ-Κ είμαστε μαζί!θα το θεωρήσει παράλογο αν του ζητήσεις να μην πάει.μην τρελένεσαι λοιπόν,άστον,τόσες ώρες είμαστε μόνες,τι να μας κλ@σουν ακόμα λίγες?

τώρα οταν θα έρθεουν τα μωράκια μας και είναι πιο πολλές οι απαιτήσεις,μόνοι τους θα κόψουν κάποια πράγματα,θα το δείς!

dim angel ευχαριστώ!με το καλό να χαρείς την άδειά σου!σκέψου αύριο μεσημέρι την ώρα που θα κλείνεις την πόρτα πίσω σου!!!

όνειρα γλυκά σε όλες σας!!!!

Επεξεργάστηκαν by atlantis

''εσείς κι εγώ...

όταν έχω εσένα μπορώ να βάψω με ασήμι τη σκουριά

μπορώ να κοιμηθώ με σιγουριά

να πιάσω με τα χέρια μου τους δράκους να σκοτώσω..''

α,είναι η μέρα των επισκέψεων σήμερα..απολαύστε την ηρεμία τώρα!

γιατί angie μου του θύμωσες?λογικό είναι να θέλει να πάει σε τελικό της ομάδας του,cool!εκτός κι αν σε πείραξε ο τρόπος του,κάνουν κάτι τέτοια μαγικά!

angel τι έφαγες-τρως?

Αμα σας πω τί έφαγα θα με μουτζώνετε χέρια-πόδια.

Δεν άντεξα και λύγισα, παράγγειλα μία vegeterian χωρίς ελιές όμως:tongue: από το l'artigiano και την έκανα ταράτσα......... Μήνες είχα να φάω πίτσα....

Και τώρα βαριανασαίνω... και πίνω zero μπας και χωνέψω. Πάρτυ θα κάνουν οι καούρες απόψε!!!!!!!!!!!!

GaiGp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα Δήμητρα!!

atlantis τί έγινε? ακόμα εδώ? :-)

Τί έπαθε η Άντζυ? Χτύπησαν οι ορμόνες κόκκινο ε?

Άστον παιδάκι μου, τί θέλεις? Να πιάσει καναπέ και να χτυπιέται εκεί μέσα? απαπα

Να φύγετε κύριε, να πάτε αλλού...

Εγώ παρακαλάω να πηγαίνει για τα χόμπυ του, γιατί μία μέρα θα το χτυπήσει και θα πει αμάν πια, και θα τραβάω τις τρίχες της κεφαλής του.... Άσε που γυρίζει και ανανεωμένος και χαρούμενος.

GaiGp3.png

Μιαμ μιαμ. Καλή χώνεψη.

Μιας και μιλάγατε για συσπάσεις νωρίτερα νομίζω πως κι εγώ έχω που και που. Νιώθω κάτι σαν σουβλιά χαμηλά στη μήτρα, μερικές φορές και πόνο. Αλλά οι εντονες είναι σπάνιες κι έτσι δεν ανησυχώ.

X4pTp3.png

Γεια σας μανουλες!Τετοια ωρα που μπηκα την κανετε σιγα σιγα ε????

Περναει ο καιρος και παμε νωρις για υπνο!!

Εγω τωρα καταφερα να μπω!Τελειωσαμε το βαψιμο του δωματιου του

μπεμπη καθαρισα εβαλα και καποια πραγματα μεσα, εβαλα και το κουρτινοξυλο και τωρα δεν μπορω να παρω τα ποδια μου!!!!!!

Παραγγειλαμε και το στρωμα σημερα και κουρτινα και μενει να δω τι αλλο

μου λειπει και τα δικα μου για το μαιευτηριο που δεν εχω παρει τιποτα ακομα γιατι ηδη δεν μπορω να κανω βημα!!!

Βικακη καλη η πιτσα ε????Εγω εφαγα Goodys και σε λιγο θα παω να ξεραθω!!!!!!!Μια κοκα θελω να πιω τωρα αλλα δεν εχω!!!Την ζηταει ο οργανισμος μου!!!!!

Μιαμ μιαμ. Καλή χώνεψη.

Μιας και μιλάγατε για συσπάσεις νωρίτερα νομίζω πως κι εγώ έχω που και που. Νιώθω κάτι σαν σουβλιά χαμηλά στη μήτρα, μερικές φορές και πόνο. Αλλά οι εντονες είναι σπάνιες κι έτσι δεν ανησυχώ.

Thanks , αλλά με βλέπω να χωνεύω κάποια στιγμή μέσα στο σαββατοκύριακο :lol::lol::lol:

Πάντως οι συσπάσεις παρόλη την πίτσα συνεχίζονται. Η μπέμπα όμως ξεράθηκε στον ύπνο...:cool::cool:

GaiGp3.png

Γεια σας μανουλες!Τετοια ωρα που μπηκα την κανετε σιγα σιγα ε????

Περναει ο καιρος και παμε νωρις για υπνο!!

Εγω τωρα καταφερα να μπω!Τελειωσαμε το βαψιμο του δωματιου του

μπεμπη καθαρισα εβαλα και καποια πραγματα μεσα, εβαλα και το κουρτινοξυλο και τωρα δεν μπορω να παρω τα ποδια μου!!!!!!

Παραγγειλαμε και το στρωμα σημερα και κουρτινα και μενει να δω τι αλλο

μου λειπει και τα δικα μου για το μαιευτηριο που δεν εχω παρει τιποτα ακομα γιατι ηδη δεν μπορω να κανω βημα!!!

Βικακη καλη η πιτσα ε????Εγω εφαγα Goodys και σε λιγο θα παω να ξεραθω!!!!!!!Μια κοκα θελω να πιω τωρα αλλα δεν εχω!!!Την ζηταει ο οργανισμος μου!!!!!

Με γειά το δωμάτιο !!!

Απόψε είναι junk food night , από αύριο τα κεφάλια μέσα!!!

GaiGp3.png

Διαφημίσεις

Γειά σας! Υποσχέθηκα οτι θα γυρίσω αν νικήσει η ομαδαρα μου και να'μαι! Βρε Αντζούλα, άσε τον άνθρωπο μια φορά την εβδομάδα να κάνει το κέφι του. Καταλαβαίνω πως νιώθεις, όμως μόνο κακό μπορείς να του κάνεις στερώντας του λίγη προσωπική ευχαρίστηση. Θα έχει νεύρα και θα στο κοπανάει μετά. Ενώ όπως πολύ σωστά είπε η Βίκυ, μετά θα είναι χαρούμενος και ανανεωμένος. Στο κάτω κάτω, κανόνιζε κι εσύ να κάνεις κάτι όταν λείπει.

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Με γειά το δωμάτιο !!!

Απόψε είναι junk food night , από αύριο τα κεφάλια μέσα!!!

Thanks κοριτσακι μου!!!!!

Ναι ναι αυριο τα κεφαλια μεσα!Αν και ερχετε Σ/Κ που ειναι για

εξω εμεις θα φαμε σπιτικο καλο φαγακι!!!

Τα ποδια σας πρηζονται καθολου βρε κοριτσια?Εμενα μου φαινονται

πρησμενα!

Βικάκι, η πίτσα δεν είναι τόσο κακή. Είναι απο τα πιο υγιεινά junk, αν μπορείς να την πεις junk κιόλας. Ειδικά η χορτοφαγική που πήρες εσύ. Μην αισθάνεσαι άσχημα. Αν έβλεπες τι τρωω εγώ απο junk κι από γλυκά κάθε μέρα θα ήσουν πολύ περήφανη για τον εαυτό σου.

ZYoVp3.png

60gdp3.png

πρησμενα!

Το πρήξιμο είναι συμπτωμα της εγκυμοσύνης. Εμένα προσωπικα δεν μου έχει συμβει ακόμα. Πάντως ότι μας συμβαίνει καλό είναι να το συζητάμε με τον γιατρό μας.

ZYoVp3.png

60gdp3.png

πρησμενα!

Εμένα μου έχει διαγνωστεί φλεβική ανεπάρκεια, την οποία έχω τα 3 τελευταία χρόνια και δυστυχώς θα την έχω για πάντα. Επαιρνα φυλικό και άλλο έχα χάπι για την σωστή κυκλοφορία του αίματος.

Οταν το είπα στο 1 ραντεβού στο γιατρό μου, φοβόταν πως θα πάει η εγκυμοσύνη. Γιατί είναι συνηθισμένο σύμπτωμα το οίδημα στα κάτω άκρα. Παραδόξως θα έλεγα ότι εγκυμοσύνη με έχει βοηθήσει πολύ και σπάνια πρήζονται τα πόδια, κι αν πρηστουν είναι λίγο.

Αυτό που πρέπει να κάνεις είναι να μην είναι ακίνητα πολύ ώρα. Ακόμα κι όταν κάθεσαι πρέπει να τα κινείς όσο γίνεται. Υπάρχουν καποιες πολύ απλές κινήσεις. Πρέπει να μην είναι ζεστά. Μη φοράς πολύ κλειστά παπούτσια ή ζεστές κάλτσες. Τα αθλητικά παπούτσια βοηθάνε.Επίσης αν είσαι ξαπλωμένη προσπαθησε να βάλεις ένα μαξιλάρι για να είναι λίγο ανασηκωμένα.

Επεξεργάστηκαν by dim_angel

X4pTp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...