Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 12 ώρες πρίν, Anna7190 είπε:

Καλησπέρα,εκανα πριν 20 μερες arvekap 3.75 κ κανονικα σε 10-15 μερες επρεπε να εχω αδιαθετησει,εχει τυχει σε καποια κοπελα?να ανησυχησω?

Καλησπέρα κορίτσι μου! Σε μένα έτυχε αλλά στη 10η μέρα αδιαθετησα. Είχα μιλήσει με τον γιατρό και μου είχε πει ότι το κάνει αυτό η arvekap αλλά αν στις 15 μέρες δεν αδιαθετησω να μιλήσουμε. Οπότε καλύτερα κάλεσε τον να δεις τι θα σε συμβουλέψει. Δεν είναι ανησυχητικο όλα λυνονται αλλά επειδή είναι 20 μέρες λογικά θα σου δώσει κάτι για να σου έρθει. Καλή επιτυχία σου εύχομαι!

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

χε,χε,κι εγώ καλή μου,μη νομίζεις,μόνο ιδέες και λόγια είμαι!!

annie σοβαρά μιλάς?καλεσε κόσμο στο σπίτι σου χωρίς να σε ρωτήσει?φάουλ!

''εσείς κι εγώ...

όταν έχω εσένα μπορώ να βάψω με ασήμι τη σκουριά

μπορώ να κοιμηθώ με σιγουριά

να πιάσω με τα χέρια μου τους δράκους να σκοτώσω..''

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

χε,χε,κι εγώ καλή μου,μη νομίζεις,μόνο ιδέες και λόγια είμαι!!

annie σοβαρά μιλάς?καλεσε κόσμο στο σπίτι σου χωρίς να σε ρωτήσει?φάουλ!

τι φαουλ??!!ΚΟΚΚΙΝΗ καρτα!εν το μεταξυ της λεει η φιλη της να μη ερθει εδω κ με ενοχλησουν να πανε εξω, και λεει αυτη οχι οχι δεν την πειραζει (συγχρονως με ρωταει)ελα κ θα βγουμε μετα!!!

κ ηρθε η γυναικα, υποχρεωθηκε να φερει κ ενα μπουκαλι κρασι ,ηπιε ενα καφε με το ζορι(ενοιωθε ασχημα μαλλον)κ την σηκωνε να πανε εξω για καφε...η δικια μας τιποτα στην κοσμαρα της.

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

Επίσης μία πολύ καλή ιδέα για τους ανεπιθύμητους μουσαφιραίους (τίποτα off limit πεθερές & ΣΙΑ) είναι να τους βάζεις να κάνουνε δουλειές, σίδερο, ότι απαιτεί σκύψιμο ή τίποτα ψηλές ντουλάπες... χεχεχε εκεί να δεις για πότε θα φύγουν

GaiGp3.png

τι φαουλ??!!ΚΟΚΚΙΝΗ καρτα!εν το μεταξυ της λεει η φιλη της να μη ερθει εδω κ με ενοχλησουν να πανε εξω, και λεει αυτη οχι οχι δεν την πειραζει (συγχρονως με ρωταει)ελα κ θα βγουμε μετα!!!

κ ηρθε η γυναικα, υποχρεωθηκε να φερει κ ενα μπουκαλι κρασι ,ηπιε ενα καφε με το ζορι(ενοιωθε ασχημα μαλλον)κ την σηκωνε να πανε εξω για καφε...η δικια μας τιποτα στην κοσμαρα της.

Καλό το κρασάκι τουλάστιχον?

GaiGp3.png

Τί γαϊδουρα, χαιρέτισε η island και το Maraki Και τώρα το είδα....

Καλό βράδυ κοριτσάρες!!!!

Πάω να σκάψω στην κουζίνα να δώ τί θα φάω γιατί έχω μία πείνα....

Επιστρέφω!!

GaiGp3.png

Διαφημίσεις

Καλό το κρασάκι τουλάστιχον?

μπα!μια μ@λ@κια ηταν!

οσο για το σιδερο..τι μου θυμησατε τωρα...τις ιδιες μερες ηταν που ειχα 2 πλυντηρια ασιδερωτα κ ολο ελεγε οτι θα τα κανει κ ποτε δεν τα πιανε..καποια στιγμη που βγηκε στην αγορα τα σιδερωσα εγω..γυρναει κ λεει..βρε γιατι τα εκανες..?θα τα εκανα εγω.....

α καλα λεω...γιουχου!

pSC1p2.png

γεια σας κοριτσάκια, φύγανε οι επισκέψεις συμμάζεψα και τώρα ξάπλα με το laptop αγκαλιά!

Αννυ μου όποτε θες έλα θα σου φτιάξω τα καλύτερα εσένα, μιαμιση ώρα δρόμο είναι:tongue:

Για τον παιδιάτρο έχω αποφασίσει αλλά και εγώ δεν ξέρω αν πρέπει να τον ενημερώσω πριν απο τη γέννα η μετά.:rolleyes:

5Kiep3.png

hAk2p3.png

επιτελους ΜΟΝΗ!!ή εχω γινει πολυ αντικοινωνικη λογω εγκυμοσυνης,ή σημερα δεν ειναι η μερα μου..ολα με ενοχλουν!ΛΟΙΠΟΝ ΗΤΑΝ ΝΑ ΡΘΕΙ Η ΠΕΘΕΡΑ ΜΟΥ ΝΑ ΤΗΣ ΔΕΙΧΝΑΜΕ Κ ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ ΠΡΑΓΜΑΤΑΚΙΑ Κ ΝΑ ΠΙΝΕ ΚΙ ΕΝΑ ΚΑΦΕ.ΑΛΛΑ Η ΝΑΣΙΑ-ΤΟΥ ΑΔΕΡΦΟΥ ΜΟΥ-ΚΙ Η ΒΑΣΩ-ΤΟΥ ΑΔΕΡΦΟΥ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ- ΕΙΧΑΝ ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΚΑΦΕ Κ ΠΗΡΑΝ ΤΗΛ ΟΤΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΔΩ.ΕΤΣΙ ΞΑΦΝΙΚΑ!ΚΑΙ ΣΚΑΕΙ ΜΥΤΗ ΚΑΙ Η ΠΕΘΕΡΑ-ΠΟΥ ΤΑ ΛΕΕΙ Κ ΜΕ ΤΙΣ - ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΟΥ ΔΕ ΜΙΛΑΓΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΩΣΤΑ-ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΝΕΥΡΙΑΣΕ ΠΟΥ ΜΟΥ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ ΟΤΙ ΣΑΒΒΑΤΟ ΒΡΑΔΥ ΕΧΕΙ ΤΕΛΙΚΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Κ ΘΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙ ΒΡΕΞΕΙ-ΧΙΟΝΙΣΕΙ- ..ΚΑΘΟΜΟΥΝ ΑΜΙΛΗΤΗ ΚΙ ΕΒΛΈΠΑ ΛΑΚΗ ΓΛΥΚΟΥΛΗ,ΠΟΥ ΔΕ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΚΙΟΛΑΣ..

ΟΥΦ... ΕΦΥΓΕ Η ΝΑΣΙΑ,Η ΟΠΟΙΑ ΧΩΡΙΣΕ ΠΡΟΧΤΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΔΕΡΦΟ ΜΟΥ ΚΙ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΚΛΑΜΜΕΝΟ ....ΜΗΝ ΠΩ,ΕΜΕΙΝΕ Η ΒΑΣΩ-ΠΟΥ ΧΕ ΑΓΚΑΛΙΑΣΕΙ ΤΟ ΛΑΠΤΟΠ- ΚΙ Η ΠΕΘΕΡΑ ΜΟΥ ΠΟΥ ΧΕ ΚΕΦΙ ΓΙΑ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΗΡΕ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ..

ΑΥΤΑ! ΕΣΕΙΣ??

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

επιτελους ΜΟΝΗ!!ή εχω γινει πολυ αντικοινωνικη λογω εγκυμοσυνης,ή σημερα δεν ειναι η μερα μου..ολα με ενοχλουν!ΛΟΙΠΟΝ ΗΤΑΝ ΝΑ ΡΘΕΙ Η ΠΕΘΕΡΑ ΜΟΥ ΝΑ ΤΗΣ ΔΕΙΧΝΑΜΕ Κ ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ ΠΡΑΓΜΑΤΑΚΙΑ Κ ΝΑ ΠΙΝΕ ΚΙ ΕΝΑ ΚΑΦΕ.ΑΛΛΑ Η ΝΑΣΙΑ-ΤΟΥ ΑΔΕΡΦΟΥ ΜΟΥ-ΚΙ Η ΒΑΣΩ-ΤΟΥ ΑΔΕΡΦΟΥ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ- ΕΙΧΑΝ ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΚΑΦΕ Κ ΠΗΡΑΝ ΤΗΛ ΟΤΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΔΩ.ΕΤΣΙ ΞΑΦΝΙΚΑ!ΚΑΙ ΣΚΑΕΙ ΜΥΤΗ ΚΑΙ Η ΠΕΘΕΡΑ-ΠΟΥ ΤΑ ΛΕΕΙ Κ ΜΕ ΤΙΣ - ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΟΥ ΔΕ ΜΙΛΑΓΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΩΣΤΑ-ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΝΕΥΡΙΑΣΕ ΠΟΥ ΜΟΥ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ ΟΤΙ ΣΑΒΒΑΤΟ ΒΡΑΔΥ ΕΧΕΙ ΤΕΛΙΚΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Κ ΘΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙ ΒΡΕΞΕΙ-ΧΙΟΝΙΣΕΙ- ..ΚΑΘΟΜΟΥΝ ΑΜΙΛΗΤΗ ΚΙ ΕΒΛΈΠΑ ΛΑΚΗ ΓΛΥΚΟΥΛΗ,ΠΟΥ ΔΕ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΚΙΟΛΑΣ..

ΟΥΦ... ΕΦΥΓΕ Η ΝΑΣΙΑ,Η ΟΠΟΙΑ ΧΩΡΙΣΕ ΠΡΟΧΤΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΔΕΡΦΟ ΜΟΥ ΚΙ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΚΛΑΜΜΕΝΟ ....ΜΗΝ ΠΩ,ΕΜΕΙΝΕ Η ΒΑΣΩ-ΠΟΥ ΧΕ ΑΓΚΑΛΙΑΣΕΙ ΤΟ ΛΑΠΤΟΠ- ΚΙ Η ΠΕΘΕΡΑ ΜΟΥ ΠΟΥ ΧΕ ΚΕΦΙ ΓΙΑ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΗΡΕ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ..

ΑΥΤΑ! ΕΣΕΙΣ??

ωραια βραδυααα:(

pSC1p2.png

α,είναι η μέρα των επισκέψεων σήμερα..απολαύστε την ηρεμία τώρα!

γιατί angie μου του θύμωσες?λογικό είναι να θέλει να πάει σε τελικό της ομάδας του,cool!εκτός κι αν σε πείραξε ο τρόπος του,κάνουν κάτι τέτοια μαγικά!

angel τι έφαγες-τρως?

''εσείς κι εγώ...

όταν έχω εσένα μπορώ να βάψω με ασήμι τη σκουριά

μπορώ να κοιμηθώ με σιγουριά

να πιάσω με τα χέρια μου τους δράκους να σκοτώσω..''

Διαφημίσεις

ΟΧΙ,ΓΙΑΤΙ ΠΙΑ ΔΕ ΒΡΙΣΚΩ ΤΙΠΟΤΑ ΛΟΓΙΚΟ.ΕΧΩ ΦΡΙΚΑΡΕΙ ΚΛΕΙΣΜΕΝΗ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ,ΚΙ ΑΚΟΜΑ ΚΙ ΟΤΑΝ ΒΓΩ ΠΕΡΝΑΩ ΒΑΣΑΝΙΣΤΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΟΥΔΙΑΣΜΑ,ΤΟ ΠΙΑΣΙΜΟ ΚΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΝΟΥΣ ΠΟΥ ΜΕ ΚΑΤΑΒΑΛΛΟΥΝ.ΕΠΙΣΗΣ ΔΕ ΒΡΙΣΚΩ ΛΟΓΙΚΟ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙ ΚΑΘΕ ΚΥΡΙΑΚΗ ΚΑΙ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΜΕΣ ΣΤΗ ΒΔΟΜΑΔΑ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΟΥ ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΟΣ,ΕΙΤΕ ΕΔΩ ΜΕ ΦΙΛΟΥΣ,ΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΚΑΦΕΤΕΡΙΑ ΚΙ ΕΓΩ ΝΑ ΜΑΙ ΣΑΝ ΤΟΝ ΚΟΥΚΟ ΜΟΝΗ ΜΟΥ.ΤΟ ΜΩΡΟ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΑ ΕΓΩ,ΠΑΡΕΑ ΤΟ ΚΑΝΑΜΕ.ΚΙ ΑΝ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΑΝΕΤΟ ΤΩΡΑ,ΜΕΤΑ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ?ΘΑ ΚΟΥΡΑΖΕΤΑΙ Κ ΘΑ ΒΓΑΙΝΕΙ ΜΕ ΚΑΝΑ ΦΙΛΟ Κ ΕΓΩ ΘΑ ΚΑΘΟΜΑΙ ΜΕ ΤΗ ΜΠΕΜΠΑ ΣΠΙΤΙ??Ε,ΟΧΙ..ΚΑΛΑ ΤΑ ΧΩ ΠΑΡΕΙ ΤΩΡΑ..ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΟΛΑ..Ο ΚΩΣΤΑΣ ΟΛΗ ΤΗ ΒΔΟΜΑΔΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙ,ΓΥΡΝΑΕΙ ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΟΣ Κ ΕΓΩ ΠΑΛΙ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΚΑΘΟΜΑΙ ..ΑΡΑ ΤΟ Σ/Κ ΑΡΑΖΟΥΜΕ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΜΑΖΙ.ΣΑΒΒΑΤΟ ΒΡΑΔΥ ΤΕΛΙΚΟΣ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΔΩ ΑΠΟ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ Κ ΘΑ ΡΘΕΙ

12-1 Η ΩΡΑ.ΕΓΩ ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ?ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΤΗ ΜΑΝΑ ΜΟΥ Ή ΤΗ ΜΑΝΑ ΤΟΥ,ΑΥΤΟ ΘΑ ΜΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ.ΟΧΙ ΡΕ ΦΙΛΕ,ΒΑΡΙΕΜΑΙ,ΔΕ ΘΕΛΩ.ΝΑ ΒΓΩ ΕΞΩ?ΜΕ ΠΟΙΟΝ?Κ ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΩ ΠΟΥ ΝΑ ΒΟΛΕΥΟΜΑΙ?ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ Κ ΜΕ ΠΙΑΝΕΙ ΚΡΙΣΗ..ΜΟΥ ΤΗ ΔΙΝΕΙ ΟΤΑΝ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΠΩΣ ΠΕΡΝΑΣ Κ ΤΟ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΛΑΚΑ.ΟΤΙ ΠΟΝΑΣ,ΟΤΙ ΔΕ ΜΠΟΡΕΙΣ ΠΟΥΘΕΝΑ,ΟΤΙ ΚΛΑΙΣ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ Ή ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΕΦΙ,ΛΕΣ ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΝΑ ΤΑ ΘΕΛΩ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΝΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ?ΑΛΛΑ ΜΟΥ ΡΧΟΝΤΑΙ.

8yrVp3.png

WAy0p2.png

Καλησπέρα κοριτσάκια!

Σχετικά με το μωράκι στο Ελενα, ευτυχώς όλα καλά! Ο καλός μου μου είπε ότι ήταν ψυχικά ασθενής αυτή που το βούτηξε...

Atlantis να χαίρεσαι τον άντρα σου! Φάε λίγη τουρτίτσα και για μας :tongue:

Εγώ έχω την άλλη Παρασκευή ραντεβού επιτέλους με το γιατρό και προσπαθώ (τώρα ...) να χάσω κανά κιλό. Αρα τη βγάζω με φρούτα και σαλάτες.

Και σε εσένα πολλά φιλάκια στα πατουσάκια (όχι τα δικά σου.... :-) )

Καλή συνέχεια και υπομονή.... bb

Angel_ με πέθανε η ατάκα σου! :lol:

Angie θα μπορούσε να είναι πολύ χειρότερα...Μη σκας. Κάνε μόνο ευχάριστες σκέψεις.

Εγω προσπαθώ να χωνέψω ότι αύριο είναι η τελευταία μέρα δουλειάς. Αλλά δε φαντάζεστε πως το περιμένω! :-)

X4pTp3.png

αντζυ μου μην συγχιζεσαι κοριτσι μου χωρις λογο!δεν αξιζει να νευριαζεις!εγω, εμεις δηλαδη σε καταλαβαινουμε τι λες κ πως νοιωθεις αλλα δυστυχως μπορουμε μονο εμεις να σε καταλαβουμε απολυτα..

οι αντρες μας ειναι αντρες!το χουμε ξαναπει!

be cool!!!:cool::cool::cool:

pSC1p2.png

Ε,ΡΕ ΤΙ ΤΡΑΒΑΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΜΑΡΤΥΡΑΩ....

ΜΑ ΠΟΛΛΑ ΝΕΥΡΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΟ ΛΟΓΟ..ΚΑΛΕ ΟΛΑ ΜΟΥ ΦΤΑΙΝΕ..ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΜΑΙ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΓΛΥΚΕΣ ΕΝΩ ΔΕΝ ΤΟΥ ΜΙΛΑΩ..ΜΕ ΝΕΥΡΙΑΖΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ..

8yrVp3.png

WAy0p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...