Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Μαριλού_11 είπε:

Καταρχάς να σου ζήσουν τα μικράκια σου! Να είναι γερά κι ευτυχισμένα!! Κι εγω αυτά που γράφεις έχω σκεφτεί να πάω σε παιδοψυχολόγο κλπ κλπ... Μόνο που εγώ σκέφτομαι μη τυχόν το μάθει και μετά τι? Θα με βλέπει σα μαμά ή όχι? Κι η εφηβεία που είναι δύσκολη? Μη τυχόν πει οτι δεν είμαι μαμά του κλπ κλπ.... Ολοι οι φόβοι ξυπνάνε και τσουπ εμφανίζονται χαχχαχαχαχαχαχα Απο ότι καταλαβαίνω από αυτά που γράφεις μάλλον είναι χαζομάρες από το στρες και τις ορμόνες (που κάνουν πάρτυ) Από τη μία τα οιστρογόνα από την άλλη η κλιμακτήριος... Εξάψεις και νεύρα Φοβερός συνδυασμός :)

Σου εύχομαι από καρδιάς να πάνε όλα καλά!!!!

Καλημέρα! Ευχαριστώ πολύ!Απ' ότι κατάλαβα είσαι εγκυος τώρα; Με το καλό!!!

Κι εγώ το σκέφτηκα μήπως το μάθουν τυχαία, αλλά πώς; Η μόνη ένδειξη θα είναι η ομάδα αίματος, που αν έχουν του πατέρα τους δε θα φαίνεται ούτε από εκεί. Σε εμένα δλδ, που είναι δίδυμα, το ένα έχει του μπαμπά, το άλλο, προφανώς της δότριας.. όμως και αυτό πως θα το μάθουν; Εγώ ας πούμε δεν ξέρω την ομάδα αίματος των γονιών μου, ούτε χρειάστηκε ποτέ.. τώρα σε περίπτωση που θα συμβεί κάτι ακραίο και θα χρειαστει συμβατότητα, ε, εκεί νομίζω το μικρότερο πρόβλημα θα ήταν ότι είναι τα παιδιά με δωρεά!

Απ' την άλλη σκέφτομαι, ότι όταν θα φτάσουν αυτά τα παιδιά σε ηλικία να καταλαβαίνουν και να μπορείς να τους εξηγήσεις τέτοια πράγματα, η επιστήμη και η τεχνολογία θα έχει προχωρήσει τόσο πολύ, που μπορεί να μήν τους κάνει καν εντύπωση. Φαντάσου ότι κάποτε ήταν ταμπού η κλασική εξωσωματική και τώρα είναι κουβέντα κομμωτηρίου.. πάντως σίγουρα και οι ορμόνες παίζουν τεράστιο ρόλο!!! Εγώ σου λέω, σε όλη την εγκυμοσύνη το σκεφτόμουν!!!! Με το καλό!!!

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Για τον παιδιάτρο καλό θα ήταν να ρωτήσεις τυχόν γνωστούς σου με παιδάκια να σου συστήσουν καποιον και μετά προσπαθεις να επιβεβαιωσεις κι απο αλλου αν είναι καλός.

Επίσης ο γιατρός σου μπορει να σου συστησει καποιον, ο οποιος πιθανόν να είναι και στο μαιευτήριο. Στο μαιευτήριο κάποιος γιατρός θα το κοιτάξει σίγουρα αλλά όταν έρθεις σπίτι θα θέλεις να το δει κι ο γιατρός που έχεις διαλέξει. Χθες στην Φαιναρέτη μας είπαν ότι μετα το μαιευτηριο, δεν χρειάζεται να το δει γιατρος για 40 ημέρες (εφόσον εχουν κάνει όλες τις εξετάσεις μέσα και όλα είναι καλα). Όμως όλοι οι γνωστοί μου φερνουν παιδίατρο στο σπίτι την επόμενη μέρα αφου γυρισουν απ'το μαιευτήριο ώστε να ξεκινήσει απ'την αρχή ο γιατρός που έχεις επιλέξει. Οτι θέλει η καθεμία μας επιλέγει.

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Διαφημίσεις

εγω εχω ακουσει απο την τηλεοραση που βγαζει η Μενεγακη που κ που ενα παιδιατρο, οτι τουλαχιστον μια φορα την μερα το μωρο πρεπει να πλυθει με νερο!(εκτος απο το βραδυνο μπανιο)

να ρωτησω κ εγω κατι...παιδιατρο βρηκατε?αν ναι πως?η θα βρουμε στην κλινικη?δεν πρεπει να ξερουμε καποιον?λενε οτι πρεπει σε καποιες μερες να ρθει παιδιατρος να δει το μωρο.

ο παιδίατρος είναι ένα μεγάλο θέμα...εμείς μάλλον θα πάμε στον παιδίατρο που έχει και η κουμπάρα μας,χωρίς να τον ξέρουμε όμως...και δεν μπορεί να έρθει σπίτι..και είναι και μισή ώρα μακριά.(εδώ υπάρχουν τέσσερις,αλλά ακούγονται διάφορα για όλους..)δεν ξέρω,είναι πολύ σημαντικό ποιον παιδίατρο θα επιλέξεις..εκεί να δείς λίστες που θα ετοιμάζω!!!

''εσείς κι εγώ...

όταν έχω εσένα μπορώ να βάψω με ασήμι τη σκουριά

μπορώ να κοιμηθώ με σιγουριά

να πιάσω με τα χέρια μου τους δράκους να σκοτώσω..''

Για τον γιατρό συμφωνώ με το Μαράκι. Είναι καλύτερα να επιλέξουμε παιδίατρο αφού έχουμε ρωτήσει κάποιους γνωστούς μας.

Από την φίλη μου που γέννησε πριν 1,5 μήνα ξέρω ότι έφερε παιδίατρο στο σπίτι όταν η μπέμπα ήταν 10 ημερών. Έτσι της είχαν πει στη κλινική

Κοριτσάκια θα σας αφήσω. Πάω να δω την ομάδα μου (ΠΑΟ). Αν νικήσουμε και είμαι χαρούμενη θα περάσω για καληνύχτα, αλλιώς θα πάω κατευθείαν για ύπνο. Φιλάκια.

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Για τον παιδιάτρο καλό θα ήταν να ρωτήσεις τυχόν γνωστούς σου με παιδάκια να σου συστήσουν καποιον και μετά προσπαθεις να επιβεβαιωσεις κι απο αλλου αν είναι καλός.

Επίσης ο γιατρός σου μπορει να σου συστησει καποιον, ο οποιος πιθανόν να είναι και στο μαιευτήριο. Στο μαιευτήριο κάποιος γιατρός θα το κοιτάξει σίγουρα αλλά όταν έρθεις σπίτι θα θέλεις να το δει κι ο γιατρός που έχεις διαλέξει. Χθες στην Φαιναρέτη μας είπαν ότι μετα το μαιευτηριο, δεν χρειάζεται να το δει γιατρος για 40 ημέρες (εφόσον εχουν κάνει όλες τις εξετάσεις μέσα και όλα είναι καλα). Όμως όλοι οι γνωστοί μου φερνουν παιδίατρο στο σπίτι την επόμενη μέρα αφου γυρισουν απ'το μαιευτήριο ώστε να ξεκινήσει απ'την αρχή ο γιατρός που έχεις επιλέξει. Οτι θέλει η καθεμία μας επιλέγει.

εχω 2 στο μυαλο μου..εναν της ξαδερφης μου κ εναν αλλο που εχει ιατρειο κοντα μου κ εχω ακουσει καλα λογια για αυτον.

δεν ηξερα οτι τον φωναζουν την επομενη μερα κιολας..νομιζα μετα απο κανα μηνα οτι ερχεται να εξετασει το μωρο...θεωρειτε σωστο να τον εχω ενημερωσει πριν γενησω???

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

Διαφημίσεις

σας ευχαριστώ πολύ για τις ευχές κοριτσάρες!!!!

angel έχεις καμιά καλή ιδέα για να τον χαρώ απόψε?:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

(σε πειράζω γιατί μασάς με αυτό το θέμα:wink:;-):wink:;-):wink:)

maraki τι τέλεια καληνύχτα!!

καλή ξεκούραση!

''εσείς κι εγώ...

όταν έχω εσένα μπορώ να βάψω με ασήμι τη σκουριά

μπορώ να κοιμηθώ με σιγουριά

να πιάσω με τα χέρια μου τους δράκους να σκοτώσω..''

atlantis χρόνια πολλά και από εμάς!!!

(λες να είναι φίλες της πεθεράς της?)

το γελας καλε?

εμενα μου το χει κανει η πεθερα μου αυτο!

ηρθε εδω για 2 μερες και την πρωτη μερα πηρε τηλ μια φιλη της κ την καλεσε για καφε!!!κ ενω μιλαει στο τηλ μαζι της μου λεει ''δεν πιστευω να σε πειραζει ε?'':shock::shock::shock:

αλλα επρεπε να της πω ΝΑΙ ΜΕ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΕΙΜΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ!!!!

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

σας ευχαριστώ πολύ για τις ευχές κοριτσάρες!!!!

angel έχεις καμιά καλή ιδέα για να τον χαρώ απόψε?:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

(σε πειράζω γιατί μασάς με αυτό το θέμα:wink:;-):wink:;-):wink:)

maraki τι τέλεια καληνύχτα!!

καλή ξεκούραση!

αν έχω ιδέες?

Δυστυχώς μόνο ιδέες έχω... μπου χουυυυυυυυυυυυυυυυυυυ

Και επειδή πεινάω κιόλας (πίτσα δεν έφτιαξα απόψε τελικά) και πεινάω για γλυκό, εκεί να δεις γλυκιές ιδέες....:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

GaiGp3.png

το γελας καλε?

εμενα μου το χει κανει η πεθερα μου αυτο!

ηρθε εδω για 2 μερες και την πρωτη μερα πηρε τηλ μια φιλη της κ την καλεσε για καφε!!!κ ενω μιλαει στο τηλ μαζι της μου λεει ''δεν πιστευω να σε πειραζει ε?'':shock::shock::shock:

αλλα επρεπε να της πω ΝΑΙ ΜΕ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΕΙΜΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ!!!!

μόνο για καφέ της είπε?

έπρεπε να καλέσει όλη την παλιοπαρέα για καφέ - φαγητό - μπιρίμπα...

Και για μία στρωματσάδα φανταστικά θα είναι...

GaiGp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...