Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 12 ώρες πρίν, Anna7190 είπε:

Καλησπέρα,εκανα πριν 20 μερες arvekap 3.75 κ κανονικα σε 10-15 μερες επρεπε να εχω αδιαθετησει,εχει τυχει σε καποια κοπελα?να ανησυχησω?

Καλησπέρα κορίτσι μου! Σε μένα έτυχε αλλά στη 10η μέρα αδιαθετησα. Είχα μιλήσει με τον γιατρό και μου είχε πει ότι το κάνει αυτό η arvekap αλλά αν στις 15 μέρες δεν αδιαθετησω να μιλήσουμε. Οπότε καλύτερα κάλεσε τον να δεις τι θα σε συμβουλέψει. Δεν είναι ανησυχητικο όλα λυνονται αλλά επειδή είναι 20 μέρες λογικά θα σου δώσει κάτι για να σου έρθει. Καλή επιτυχία σου εύχομαι!

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

εμένα σήμερα η μικρή μου κολυμβήτρια είναι πολύ ήσυχη&καθόλου δε μου αρέσει:-(:sad:

πως σκέφτεστε να πλένετε το μωράκι σας τοπικά στην αλλαγή πάνας?έχω ακούσει από παιδιάτρους οτι δεν πρέπει να το κάνουμε με μωρομάντηλα,οτι πρέπει να τα χρησιμοποιούμε μόνο όταν είμαστε εκτός σπιτιού...

θα πρέπει να τα πλένουμε μόνο με νεράκι ή και με σαπούνι κάθε φορά?ή δεν κάνει να το χρησιμοποιούμε τόσο συχνά?σας έχουν πει κάτι στα μαθήματα όσες κάνετε?(:-(:-(:-(εγώ δεν μπορώ να τα παρακολουθήσω λόγω σχετικής ακινησίας και πολύ λυπάμαι...)

''εσείς κι εγώ...

όταν έχω εσένα μπορώ να βάψω με ασήμι τη σκουριά

μπορώ να κοιμηθώ με σιγουριά

να πιάσω με τα χέρια μου τους δράκους να σκοτώσω..''

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Βικάκι, μου το'πε ο Βασίλης. Σήμερα κουράστηκα πολύ στην γυμναστική. Όχι δηλ εκείνη την ώρα αλλά με το που βγήκα δεν μπορούσα να πάρω τα πόδια μου. Έχω αρχίσει να κουράζομαι πολύ εύκολα και να νυστάζω. Ποτέ δεν κοιμόμουν το μεσημέρι και τώρα το χρειάζομαι. Ελπίζω να είσαι νιώσεις πολύ καλύτερα σύντομα.

Στην γιατρό μου δεν το έχω πει, ούτε για τις συσπάσεις ουτε για την απαίσια γεύση. Αν με αφήσει να μιλησω (γιατί έχει ένα θεματάκι πολυλογίας) θα της το πω την Δευτέρα.

Είμαστε στην τελική ... ευθεία... και μας πήρε η κατηφόρα..;);)

Βασικά, γράψε λίστα για τον γιατρό, και μόλις σου κάνει την εξέταση πες της έχω και μερικές ερωτήσεις και δείξε της το χαρτί. Πολλές κοπέλες το κάνουν αυτό.

Εγώ καλούτσικα νιώθω, είναι ένα mix κούρασης, ζαλάδας από την πολύ ξάπλα, και μία πλέον μόνιμη εξάντληση...

GaiGp3.png

Εμάς ακόμα δεν μας έχουν πει τίποτα που να αφορά την φροντίδα του μωρού. Ακόμα μιλάμε για την γέννα. Όταν θα μάθουμε θα σου πούμε κι εσένα καλή μου. Μη στενοχωριέσαι. Αν και νομίζω πως αυτά μας τα λένε οι παιδίατροι ανάλογα με την πολιτική που ακολουθεί ο καθένας.

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Είμαστε στην τελική ... ευθεία... και μας πήρε η κατηφόρα..;);)

Βασικά, γράψε λίστα για τον γιατρό, και μόλις σου κάνει την εξέταση πες της έχω και μερικές ερωτήσεις και δείξε της το χαρτί. Πολλές κοπέλες το κάνουν αυτό.

Εγώ καλούτσικα νιώθω, είναι ένα mix κούρασης, ζαλάδας από την πολύ ξάπλα, και μία πλέον μόνιμη εξάντληση...

Αυτό λέω κάθε φορά ότι θα κάνω και ποτέ δεν το κάνω. Αυτή την φορά θα το κάνω όμως. Αρχίζω να ετοιμάζω την λίστα μου.

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Εγώ έκανα μια ώρα να τα απλώσω! Και είχα και πολλά καλτσάκια!

Όσο για το σιδέρωμα.... αύριο θα έρθει η αδερφή μου να τα κάνει!!!! :lol:

Όσα έπλυνε η μάμα μου σπίτι της τα σιδέρωσε η αδερφή μου!!

Annie να σου την στείλω?

εχω κ εγω την γιαγια μου!χθες μου σιδερωσε μια στοιβα σεντονακια μαξιλαροθηκες κ πανες!σημερα ειπα να δω την εμπειρια!:rolleyes:

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

Διαφημίσεις

εχω κ εγω την γιαγια μου!χθες μου σιδερωσε μια στοιβα σεντονακια μαξιλαροθηκες κ πανες!σημερα ειπα να δω την εμπειρια!:rolleyes:

Α!!! Καλά είσαι κι εσύ!

Εγώ λέω να μείνω στην εμπειρία του απλώματος :lol:

Από ότι έχω ακούσει πάντως τα μωρομάντηλα είναι καλό να τα χρησημοποιούμε όταν είμαστε εκτός .. έδρας . Ένα τοπικό πλυσιματάκι είναι ότι πρέπει για το άλλαγμα της πάνας.

Το βραδάκι του κάνεις ένα ωραίο μπανάκι και μασαζάκι και ρίχνει τις ντάγλες του...

GaiGp3.png

Εμάς ακόμα δεν μας έχουν πει τίποτα που να αφορά την φροντίδα του μωρού. Ακόμα μιλάμε για την γέννα. Όταν θα μάθουμε θα σου πούμε κι εσένα καλή μου. Μη στενοχωριέσαι. Αν και νομίζω πως αυτά μας τα λένε οι παιδίατροι ανάλογα με την πολιτική που ακολουθεί ο καθένας.

εγω εχω ακουσει απο την τηλεοραση που βγαζει η Μενεγακη που κ που ενα παιδιατρο, οτι τουλαχιστον μια φορα την μερα το μωρο πρεπει να πλυθει με νερο!(εκτος απο το βραδυνο μπανιο)

να ρωτησω κ εγω κατι...παιδιατρο βρηκατε?αν ναι πως?η θα βρουμε στην κλινικη?δεν πρεπει να ξερουμε καποιον?λενε οτι πρεπει σε καποιες μερες να ρθει παιδιατρος να δει το μωρο.

pSC1p2.png

thanks maraki!

ναι,ναι,κάνε λίστα,αλλιώς όλο και κάτι θα ξεχάσεις!

ΑΜΑΝ!

μόλις έφαγα μια κουταλιά από μια πάστα μπισκότο-σοκολάτα που έτρωγε ο αντρούλης μου(έχει τα γενέθλιά του το αγοράκι μου σήμερα!!!)και θυμήθηκα τι έχανα τόσο καιρό:shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock:

''εσείς κι εγώ...

Α!!! Καλά είσαι κι εσύ!

Εγώ λέω να μείνω στην εμπειρία του απλώματος :lol:

ναι ναι!καλα θα κανεις!;)κ εγω ξανα μονο στο απλωμα θα μεινω....

pSC1p2.png

Διαφημίσεις

Αυτό λέω κάθε φορά ότι θα κάνω και ποτέ δεν το κάνω. Αυτή την φορά θα το κάνω όμως. Αρχίζω να ετοιμάζω την λίστα μου.

Ρώτα τα πάντα, γιατί ο καθένας έχει τον τρόπο του, δλδ άλλη άποψη έχει η μαία μας στην Φαιναρέτη και άλλη μπορεί να έχει ο γιατρός μας. Κάνε την διαπραγμάτευσή σου.

GaiGp3.png

atlantis μου να τον χαιρεσαι τον αντρουλη σου!!!!:P:p

παιδια η Αντζυ θα εχει φρικαρει!!ειχε που ειχε νευρα της εκατσε κ επισκεψη η πεθερα και 2 φιλες της!:tongue:

pSC1p2.png

εγω εχω ακουσει απο την τηλεοραση που βγαζει η Μενεγακη που κ που ενα παιδιατρο, οτι τουλαχιστον μια φορα την μερα το μωρο πρεπει να πλυθει με νερο!(εκτος απο το βραδυνο μπανιο)

να ρωτησω κ εγω κατι...παιδιατρο βρηκατε?αν ναι πως?η θα βρουμε στην κλινικη?δεν πρεπει να ξερουμε καποιον?λενε οτι πρεπει σε καποιες μερες να ρθει παιδιατρος να δει το μωρο.

Εγώ από παιδίατρο είμαι καλυμμένη! Ο μπέμπης θα έχει τον παιδίατρο που είχα εγώ! Είναι από τους κορυφαίους στην Ελλάδα και βραβευμένος!

atlantis μου να τον χαιρεσαι τον αντρουλη σου!!!!:P:p

παιδια η Αντζυ θα εχει φρικαρει!!ειχε που ειχε νευρα της εκατσε κ επισκεψη η πεθερα και 2 φιλες της!:tongue:

ευχαριστώ!!!:-P:-P:-P:-P:-P

2 φίλες της πεθεράς ή δικές της??

αουτς!

''εσείς κι εγώ...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...