Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Βικάκι, μου έλειψες σήμερα στην γυμναστική. Χθες στην Φαιναρέτη ήρθε αυτή η κοπέλα που γέννησε στο Αλεξανδρα χωρις επισκληρίδιο και έφερε και τον μπέμπη της για να μας διηγηθεί την εμπειρία της. Κρίμα που δεν ήσουν εκεί. Ενδέχεται την άλλη βδομάδα να το κάνουμε Δευτέρα το μάθημα γιατι η Χρύσα και η Κατερίνα γεννάνε απο μέρα σε μέρα και θέλει να τους κάνει άλλο ένα μάθημα. Θα μας πάρει τηλ/νο να μας πει.

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Εν τω μεταξύ μου έχει επιστρέψει ένα σ΄μπτωμα που είχα και στις αρχές. Έχω συνεχώς μια απαίσια γεύση (ισως μεταλλική, δεν μπορώ να προσδιορίσω ακριβως) η οποία με κάνει να θέλω κάτι γλυκό συνεχώς μηπως φύγει, αλλά όσο και να τρώω ή πίνω δεν φεύγει.

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Αυτό είναι οι συσπάσεις....

Απλά δεν τις νιώθουμε όλες στην ίδια ένταση.

Παλιότερα και εγώ τις αντιλαμβανόμουν μόνο ξαπλωτή. Πλέον βαράτε πολυβόλα....

Ειναι φυσιολογικο έτσι?? Να μην αγχώνομαι...

B8ZWp3.png

Jk5rp2.png

Διαφημίσεις

Βικάκι, μου έλειψες σήμερα στην γυμναστική. Χθες στην Φαιναρέτη ήρθε αυτή η κοπέλα που γέννησε στο Αλεξανδρα χωρις επισκληρίδιο και έφερε και τον μπέμπη της για να μας διηγηθεί την εμπειρία της. Κρίμα που δεν ήσουν εκεί. Ενδέχεται την άλλη βδομάδα να το κάνουμε Δευτέρα το μάθημα γιατι η Χρύσα και η Κατερίνα γεννάνε απο μέρα σε μέρα και θέλει να τους κάνει άλλο ένα μάθημα. Θα μας πάρει τηλ/νο να μας πει.

Δεν θέλω να το ρισκάρω και να είναι καμία ιωσούλα και να κολλήσω όλη την ομάδα. Γκαντεμοεβδομάδα, σαν κοτόπουλο είμαι.

Έστειλα sms το πρωί στον Βασίλη και τον ενημέρωσα, να μην με ψάχνει..

Από Δευτέρα θα κάνω και πάλι το ντεμπούτο μου. Απλά το σου-κου δεν θα ακροασθώ κανέναν για ασφάλεια...(δική μου...).

Γμτ έχασα χτες ε?

GaiGp3.png

Ειναι φυσιολογικο έτσι?? Να μην αγχώνομαι...

Εγώ έτσι τις αντιλαμβάνομαι, τώρα η κάθε μία μανούλα έχει τον δικό της τρόπο που το αντιλαμβάνεται. Καλό θα ήταν να ενημερώσεις και τον γιατρό σου να σου κάνει έλεγχο με το μηχάνημα. Ελπίζω να μου κάνει και ο δικός μου αμα του το πω....

GaiGp3.png

Εν τω μεταξύ μου έχει επιστρέψει ένα σ΄μπτωμα που είχα και στις αρχές. Έχω συνεχώς μια απαίσια γεύση (ισως μεταλλική, δεν μπορώ να προσδιορίσω ακριβως) η οποία με κάνει να θέλω κάτι γλυκό συνεχώς μηπως φύγει, αλλά όσο και να τρώω ή πίνω δεν φεύγει.

Το 'χω ξανακούσει αυτό, αλλά νόμιζα ότι το συναντάμε μόνο στην αρχή...

Ο ντόκτορ τί λέει? ή θα το συζητήσετε την Δευτέρα?

GaiGp3.png

Εγώ έτσι τις αντιλαμβάνομαι, τώρα η κάθε μία μανούλα έχει τον δικό της τρόπο που το αντιλαμβάνεται. Καλό θα ήταν να ενημερώσεις και τον γιατρό σου να σου κάνει έλεγχο με το μηχάνημα. Ελπίζω να μου κάνει και ο δικός μου αμα του το πω....

Εχω αυριο ραντεβου και θα του το πω. Με τον απλο υπέρηχο το βλέπει ή είναι κάποιο ειδικό μηχάνημα? (Σορυ για το πρήξιμο...)

B8ZWp3.png

Jk5rp2.png

Διαφημίσεις

νοιωθω κ εγω που κ που κατι πονους σαν περιοδου αλλα για πολυ λιγο κ μετα περνανε...μαλλον αυτο ειναι...

Α!τα τραγουδια ειναι στα ΝΕΑ.

κ προσοχη στις μπουγαδες σας αυτες τις μερες!θα ρθει σκονη απο την ερημο παλι ειπανε!

εγω μολις τελειωσα το σιδερο κ τα χω φτυσει!!!ωραια εμπειρια να σιδερωνεις τοσο μικρα ρουχαλακια αλλα απο την αλλη ειναι λιγο ''μανικι'' τοσο μικρες επιφανειες που εχουν...

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

καλησπέρααα!

κοριτσάκια,σε κάθε περίπτωση αν νιώθετε συσπάσεις(πέτρωμα κοιλιάς)πρέπει να το αναφέρετε στο γιατρό σας.ειδικά αν συνοδέυονται από πόνους περιόδου,πόνους στη μέση ή αυτή τη δυσφορία-σφίξιμο.δεν μπορείτε να ξέρετε αν είναι οι braxton hicks αν δεν κάνετε τον απαραίτητο έλεγχο,ο οποίος πρέπει να γίνει για να δείτε την ένταση&τη συχνότητά τους.μιλήστε με τους γιατρούς σας!!

(όλες έχουμε συσπάσεις,απλά τις νιώθουν όσες από εμάς έχουν πιο ευαίσθητη μήτρα.δεν είμαι ειδική,απλά ταλαιπωρούμαι 1,5 μήνα τώρα&θέλοντας και μη έμαθα αρκετά γι'αυτές.....:-(:-(:-(:-(:-(:-()

''εσείς κι εγώ...

όταν έχω εσένα μπορώ να βάψω με ασήμι τη σκουριά

μπορώ να κοιμηθώ με σιγουριά

να πιάσω με τα χέρια μου τους δράκους να σκοτώσω..''

Εχω αυριο ραντεβου και θα του το πω. Με τον απλο υπέρηχο το βλέπει ή είναι κάποιο ειδικό μηχάνημα? (Σορυ για το πρήξιμο...)

Μην ξαναπείς εδώ μέσα σόρυ γιατί θα σε παρεξηγήσουμε....:tongue::tongue::tongue::tongue:

Είναι κάποιο ειδικό μηχάνημα ή το nst ή κάτι άλλο..πάντως κάπως το λένε ...:D:D

GaiGp3.png

Βικάκι, μου το'πε ο Βασίλης. Σήμερα κουράστηκα πολύ στην γυμναστική. Όχι δηλ εκείνη την ώρα αλλά με το που βγήκα δεν μπορούσα να πάρω τα πόδια μου. Έχω αρχίσει να κουράζομαι πολύ εύκολα και να νυστάζω. Ποτέ δεν κοιμόμουν το μεσημέρι και τώρα το χρειάζομαι. Ελπίζω να είσαι νιώσεις πολύ καλύτερα σύντομα.

Στην γιατρό μου δεν το έχω πει, ούτε για τις συσπάσεις ουτε για την απαίσια γεύση. Αν με αφήσει να μιλησω (γιατί έχει ένα θεματάκι πολυλογίας) θα της το πω την Δευτέρα.

ZYoVp3.png

60gdp3.png

νοιωθω κ εγω που κ που κατι πονους σαν περιοδου αλλα για πολυ λιγο κ μετα περνανε...μαλλον αυτο ειναι...

Α!τα τραγουδια ειναι στα ΝΕΑ.

κ προσοχη στις μπουγαδες σας αυτες τις μερες!θα ρθει σκονη απο την ερημο παλι ειπανε!

εγω μολις τελειωσα το σιδερο κ τα χω φτυσει!!!ωραια εμπειρια να σιδερωνεις τοσο μικρα ρουχαλακια αλλα απο την αλλη ειναι λιγο ''μανικι'' τοσο μικρες επιφανειες που εχουν...

Εγώ έκανα μια ώρα να τα απλώσω! Και είχα και πολλά καλτσάκια!

Όσο για το σιδέρωμα.... αύριο θα έρθει η αδερφή μου να τα κάνει!!!! :lol:

Όσα έπλυνε η μάμα μου σπίτι της τα σιδέρωσε η αδερφή μου!!

Annie να σου την στείλω?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...