Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Σήμερα η κοντέσα έχει σπάσει κάθε ρεκόρ κουνήματος, και σαν να μην φτάνει αυτό, έχω βιώσει τις άπειρες συσπάσεις ή έτσι μάλλον νομίζω... τί να φταίει και γίνεται αυτό?

τι να γίνει...κοντεύουμε....:Pκαι εμένα έχει τρελαθεί στο κούνημα....μετά τον 7ο έχω διαβάσει για τις συσπάσεις braxton(κάπως έτσι τις λένε)είναι φυσιολογικές!!!!!!!!!

ρε αμα λέω εγώ οτι δε μιλάνε μου τη λέτε!:rolleyes:

Grya.jpgGryap3.png

Ρε Νικολίτσα μήπως τους έδωσε ο γιατρός το πράσινο φως και το έχουνε ρίξει όλες στο θεχ?

Αρχηγέ!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Τί παράδειγμα είναι αυτό?

λες;;;;;οι λυσσάρες!!!η Χριστίνα από πότε έχει να μπεί;ν' αρχίσω να ανησυχώ;

Grya.jpgGryap3.png

Δεν την είδα σήμερα πάντως..........

Πάω σου-μου με τον άντρα μου τώρα που μπορεί, γιατί η κουλαμάρα μου δεν έχει όρια αυτές τις μέρες.....

Νικολ μου θα σε προλάβω μετά?

GaiGp3.png

Διαφημίσεις

Δεν την είδα σήμερα πάντως..........

Πάω σου-μου με τον άντρα μου τώρα που μπορεί, γιατί η κουλαμάρα μου δεν έχει όρια αυτές τις μέρες.....

Νικολ μου θα σε προλάβω μετά?

δεν ξέρω κοριτσάρα...αν δε σε δώ θα τα πούμε αύριο απόγευμα;)να μου φιλήσεις την κοντέσα και να προσέχεις,φιλάκια πολλά!

Grya.jpgGryap3.png

Καλησπερα κοριτσακια. Αντζουλα τι επαθες παλι κι εχεις νευρα?

Εγω τωρα γυρισα απο Γλυφαδα με την κολλητη μου. Κουραζομαι τοσο ευκολα πια.

Βικάκι κι εμενα τελευταια με κλωτσαει παρα πολυ και πονανε κιολας οι κλωτσιες. Χθες μου τις εριχνε σε καποια οργανα ψηλα δεξια και δεν αντεχα. Και πολλες συσπασεις τελευταια. Μερικες φορες ανησυχω, αλλα μετα περνανε οποτε λεω οκ.

Την Δευτερα παω επιτελους στην γιατρο και θα δω την μπουμπου μου μετα απο 5 εβδομαδες! Ανυπομονω!

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Διαφημίσεις

Γεια σου κι εσένα Μαράκι!

Angie μου γιατί έχεις νευράκια?

Κι εμένα το καμάρι μου βαράει αρκετά! Να φανταστείτε χθες το μεσημέρι που ξάπλωσα η κοιλιά μου έκανε σαν ζελέ! Έφευγε μία δεξιά μία αριστερά και ο μπαμπάς μας έλεγε "Τι κάνει τώρα? Τι έπαθε? Είναι φυσιολογικό?"

κ μενα ετσι παει η κοιλια μου...σαν να χορευει!οσο για συσπασεις..δεν ξερω πως τις νοιωθετε εσεις αλλα εγω νοιωθω ακομη πιο εντονα το χτυπημα στον τραχηλο...(μαρακι θυμασαι που το λεγαμε?)

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

Καλησπέρα! Εγώ σημερα είμαι πολύ κουρασμένη, γιατί δεν κοιμήθηκα καλα το βράδυ, δεν με επαιρνε ο υπνος και κοιμηθηκα κατα τις 4 και ξυπνησα στις 7 που είχε βάλει ξυπνητήρι ο αντρας μου.. Το μεσημέρι δεν μπορεσα να κοιμηθώ.. δεν ξέρω τι με έχει πιάσει!!!

Anyway, μου ήρθαν τα πράγματα του μπέμπη σήμερα και είμαι πολύ χαρούμενη!!! Αύριο θα πάω και στον γιατρό να δω τον λεβέντη μου!

B8ZWp3.png

Jk5rp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...