Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια !!! Καλές γιορτές με υγεία και ευτυχία στα σπίτια σας!!! Και σύντομα να γεμίσουν οι αγκαλιές μας!!! 
      Σημερα είχαμε κάποια πολύ ενθαρρυντικά νέα όχι τέλεια αλλά βλέπω λίγο φως στο τούνελ !!!

πήραμε αποτελέσματα σπέρματος και επιτέλους η καλλιέργεια ειναι αρνητική και το dfi έπεσε απο 66% στο 38% ( το ξέρω ειναι ακόμα πολύ ανεβασμένο αλλά θεωρώ καλό σημάδι πως έπεσε αρκετά σε δυο μήνες άρα όντως οφειλόταν ο πυρετός ) και έπισης ανέβηκε ο αριθμός σπερματοζωαρίων από 1,5 εκ στα 15εκ!!

Ήθελα να σας ρωτήσω αν γνωρίζετε επειδή ακόμα το ποσοστό ποιοσφαιριων είναι αρκετά ανεβασμένο αλλά η καλιεργια αρνητική υπάρχει περίπτωση να υποδηλώνει ουρεοπλασμα μυκόλασμα ή χλαμύδια ; (Τα οποία δεν φαίνονται στην καλιεργια και χρειάζονται άλλη εξέταση ) 

• Μου αρέσει 1
      • Λουλούδια 1

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Εμένα η ΠΗΤ μου είναι 7/4 αλλά το πιο φυσιολογικό είναι να γεννήσουμε τέλος Μάρτη λόγω Πάσχα... Β-επιπέδου θα κάνω σήμερα στο Μαρούσι σε ιατρείο!!! Εσύ έχεις κάνει;;; Δεν θυμάμαι.. :rolleyes: και ο γιατρός μου λέγεται Μαντούδης!!!

Πλάκα θα έχει να είμαστε και στο ίδιο δωμάτιο!!!;););)

Τέλεια θα είναι να είμαστε στο ιδιο δωματιο :lol::lol::lol: Αρχές Μαρτίου θα ανταλάξουμε πληροφορίες μήπως και βρεθούμε στο νοσοκόμειο! 4 Μαρτίου έχει ο άντρας μου γενεθλια, 20 Μαρτίου έχω εγώ γενέθλια οπότε αν είναι και ο μπεμπάκος του Μαρτίου θα έχει πολύ πλάκα!

Εγώ την Δευτέρα θα κάνω β επιπέδου στο Ιασώ. Θα μου την κάνει ο γιατρός μου.

Ειναι 1-2 εβδομάδες που εχω νιώσει τον μπέμπη μου και είμαι πολύ χαρούμενη!!!!

B8ZWp3.png

Jk5rp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Τέλεια θα είναι να είμαστε στο ιδιο δωματιο :lol::lol::lol: Αρχές Μαρτίου θα ανταλάξουμε πληροφορίες μήπως και βρεθούμε στο νοσοκόμειο! 4 Μαρτίου έχει ο άντρας μου γενεθλια, 20 Μαρτίου έχω εγώ γενέθλια οπότε αν είναι και ο μπεμπάκος του Μαρτίου θα έχει πολύ πλάκα!

Εγώ την Δευτέρα θα κάνω β επιπέδου στο Ιασώ. Θα μου την κάνει ο γιατρός μου.

Ειναι 1-2 εβδομάδες που εχω νιώσει τον μπέμπη μου και είμαι πολύ χαρούμενη!!!!

Ναι, ναι...να είμαστε παρεούλα!!! :tongue::tongue::tongue:

Η πλάκα είναι ότι και εγώ έχω γεννέθλια 2 Απριλίου και ο αντρούλης μου 11 Απριλίου... όποτε ο μπεμπούκος μας ή που θα γεννηθεί με το καλό αναμεσά μας ή απλά θα είναι Κριαράκι σαν και εμας!!!

Καλή επιτυχία και σε εσένα κοπέλα μου για τη Β-επιπέδου!!!

Qmsgp3.png

ha6zp3.png

Καλημερα μανουλες ....

Καλο μηνα σε ολους μας κι να πανε καλα οι εξετασεις της Β-Επιπεδου.....

Πως πηγανε οι εξετασεις για την Β-επιπεδου κοριτσια οσες το κανατε?

Πως ειναι τα αποτελεσματα σας?

Εμενα μαλλον τελικα δεν ειναι συσπασεις αλλα το εντερο που με ενοχλουσε αυτες τις μερες (κι καλυτερα κιολας) Ηπια χαπι για τις συσπασεις αλλα παλι το ιδιο κι μετα βουσκοπαν κι αμεσως καλυτερα ενοιωσα.

Τωρα δεν ξερω τι φταει το φαγητο που τρωω δεν ξερω οσο κι αν σκεφτομαι προσεχω το τι θα βαλω στο στομα μου αλλα δεν ξερω :(

Πηγανε να μας ανοιξουν το καινουριο μας σπιτι !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

:mad::mad::mad:

Εχουμε μεσα βαλει ηδη ρουχα ηλεκτρικα κι ολα οσα αφορουν το σπιτι μας.

Δεν μπορουσαμε να ανοιξουμε την κλειδαρια κι μπηκε η μητερα μου απο το παραθυρο κι μας ανοιξε.

ΕΛΕΟΣ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ακομα δεν προλαβαμε να μπουμε στο σπιτι κιολας να το ζησουμε.:mad::mad::mad::mad::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry:

Τελευταια αληθεια το παρακανω πολυ με τον υπνο κοιμαμε 1 το βραδυ κι ξυπναω 1 το μεσημερι.Φυσιολογικο?:confused:

RVysp3.png

eimai mia xazomama !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

uF2hp3.png

Η πλάκα είναι ότι και εγώ έχω γεννέθλια 2 Απριλίου και ο αντρούλης μου 11 Απριλίου... όποτε ο μπεμπούκος μας ή που θα γεννηθεί με το καλό αναμεσά μας ή απλά θα είναι Κριαράκι σαν και εμας!!!

Εχουμε στην παρεα μας ταυρακια?

Εμενα ο ανδρας μου εχει γεννεθλία 6 Μαιου κι εγω 29 Απριλιου κι η ΠΗΤ μου ειναι 26/04/2010 (ωραιαο πασχα θα περασω :tongue:)

Μια οικογενεια απο 3 ταυρους θα ειμαστε τι αλλο να ζητησουμε?

RVysp3.png

uF2hp3.png

Ο άντρας μου έχει γενέθλια στις 8 Απριλίου, ο μπαμπάς μου στις 9 και ο πεθερός μου στις 11! :D

Λέτε να το γεμίσουμε το κενό στις 10?! :D;):D

Εγώ έχω γενέθλια ένα μήνα ακριβώς μετά από τον άντρα μου οπότε δεν παίζει για τότε τπτ!

jp0Lp3.png 1533345xcnw09g7xt.gifA0Yxp3.png

Διαφημίσεις

Καλημερα μανουλες ....

Καλο μηνα σε ολους μας κι να πανε καλα οι εξετασεις της Β-Επιπεδου.....

Πως πηγανε οι εξετασεις για την Β-επιπεδου κοριτσια οσες το κανατε?

Πως ειναι τα αποτελεσματα σας?

Εμενα μαλλον τελικα δεν ειναι συσπασεις αλλα το εντερο που με ενοχλουσε αυτες τις μερες (κι καλυτερα κιολας) Ηπια χαπι για τις συσπασεις αλλα παλι το ιδιο κι μετα βουσκοπαν κι αμεσως καλυτερα ενοιωσα.

Τωρα δεν ξερω τι φταει το φαγητο που τρωω δεν ξερω οσο κι αν σκεφτομαι προσεχω το τι θα βαλω στο στομα μου αλλα δεν ξερω :(

Πηγανε να μας ανοιξουν το καινουριο μας σπιτι !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

:mad::mad::mad:

Εχουμε μεσα βαλει ηδη ρουχα ηλεκτρικα κι ολα οσα αφορουν το σπιτι μας.

Δεν μπορουσαμε να ανοιξουμε την κλειδαρια κι μπηκε η μητερα μου απο το παραθυρο κι μας ανοιξε.

ΕΛΕΟΣ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ακομα δεν προλαβαμε να μπουμε στο σπιτι κιολας να το ζησουμε.:mad::mad::mad::mad::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry:

Τελευταια αληθεια το παρακανω πολυ με τον υπνο κοιμαμε 1 το βραδυ κι ξυπναω 1 το μεσημερι.Φυσιολογικο?:confused:

Καλά, για τη διάρρηξη τί να πω?! Κανένα συνεγερμό να βάλετε οπωσδήποτε! Ελπίζω να μην σας ξαναενοχλήσουν...

Πάντως Άννα καλύτερα το έντερο παρά η μήτρα! Ευχάριστο είναι αυτό!

Εχουμε στην παρεα μας ταυρακια?

Εμενα ο ανδρας μου εχει γεννεθλία 6 Μαιου κι εγω 29 Απριλιου κι η ΠΗΤ μου ειναι 26/04/2010 (ωραιαο πασχα θα περασω :tongue:)

Μια οικογενεια απο 3 ταυρους θα ειμαστε τι αλλο να ζητησουμε?

Ο γιόκας μου ειναι ταύρος (19 Μαΐου)........ Το μωράκι σου όμωε έχει πιθανότητες και για κριαράκι (το δικό μου θα είναι σίγουρα και......ψιλοαγχώνομαι.........χαχα, πλάκα κάνω, δεν πολυ-πιστεύω στα ζώδια)

Οσο για τη διάρρηξη...τι να πω βρε παιδί μου.....αν σε βάλουν στόχο........ Εμάς μας έχουν κλέψει 2 φορες το αυτοκίνητο (απο 2 διαφορετικά σπίτια που μέναμε)!...

QuW0p3.png

Δεν ξεω γιατι αλλα εγω λεω πως ηταν καποιος απο αυτους που μας ειχαν βοηθησει με τα ηλεκτρικα κι ολα δηλαδη ηξεραν το τι ειχε μεσα.Διαφορετικα ποιος αλλος θα εμπαινε ετσι απλα?

Εμεις στην οικογενεια μου εχουμε 6 ταυρους μονο τωρα.Η κορη του πατερα μου (πατριου) εχει την ηδια ημερομενια γεννεθλια με εμενα αλλα ειναι μικροτερη ενα χρονο

Θα γεμισει το σοι μας με ταυρους

RVysp3.png

uF2hp3.png

Καλά, για τη διάρρηξη τί να πω?! Κανένα συνεγερμό να βάλετε οπωσδήποτε! Ελπίζω να μην σας ξαναενοχλήσουν...

Πάντως Άννα καλύτερα το έντερο παρά η μήτρα! Ευχάριστο είναι αυτό!

Ναι πραγματι ειναι ευχαριστω πολυ αυτο.

Αλλα φοβαμε με το εντερο ομως.

Δεν κανει να πιεζομαστε καθολου.Αν ομως δεν γινετε? Τρωω πολλα φρουτα κι σαλατες ειδικα το μεσημερι.Δεν ξερω τι ειναι αυτο

RVysp3.png

uF2hp3.png

πολύ μου έχετε λείψει...

τα λέω συνοπτικά γιατί τρέχω τον τελευταίο καιρό:

έκανα τον β' επιπέδου και το μωρό ίσως έχει υδρονέφρωση. θα ξαναδούμε τα νεφρά της στις 17 δεκέμβρη (στις 24 εβδομάδες δηλαδη). κάναμε και υπέρηχο καρδιάς στο έμβρυο για να αποκλείσουμε καρδιολογικά προβλήματα και ευτυχώς αποκλείστηκαν!

την τρίτη θα κάνουμε άλλη μια επέμβαση για την σχιστεία της πρώτης μας κορούλας και έχω φρικάρει...

πάω να σκάσω από το άγχος:-(

η εγκυμοσύνη γενικά κυλάει χωρίς προβλήματα και συμπτώματα μόνο που μου άνοιξε πολύ η όρεξη και πονάει λίγο η μέση μου...

εσείς τι νέα;

l8Yep3.pngcJLip3.png

Διαφημίσεις

πολύ μου έχετε λείψει...

τα λέω συνοπτικά γιατί τρέχω τον τελευταίο καιρό:

έκανα τον β' επιπέδου και το μωρό ίσως έχει υδρονέφρωση. θα ξαναδούμε τα νεφρά της στις 17 δεκέμβρη (στις 24 εβδομάδες δηλαδη). κάναμε και υπέρηχο καρδιάς στο έμβρυο για να αποκλείσουμε καρδιολογικά προβλήματα και ευτυχώς αποκλείστηκαν!

την τρίτη θα κάνουμε άλλη μια επέμβαση για την σχιστεία της πρώτης μας κορούλας και έχω φρικάρει...

πάω να σκάσω από το άγχος:-(

η εγκυμοσύνη γενικά κυλάει χωρίς προβλήματα και συμπτώματα μόνο που μου άνοιξε πολύ η όρεξη και πονάει λίγο η μέση μου...

εσείς τι νέα;

dimidana καλή επιτυχία στην επέμβαση της Στέλλας σου κ να μη φρικάρεις....όλα θα πάνε καλά! Όσο για το μωρούλι να μην ανησυχείς μέχρι την επόμενη εξέταση κοίτα να χαλαρώσεις όσο γίνεται κ να μη του μεταδίδεις το άγχος σου. Όσο μπορείς....οι προσευχές μας μαζί σου κ με τα δυο αγγελούδια σου. Να χαίρεσαι κ τη Στελλίτσα σου για τη γιορτή της!

Φιλιά....

Anna_22 καλύτερα που είναι το έντερο.Φαντάζομαι ότι ανακουφίστηκες και εσύ. Καλά για τη διάρρηξη τί να πω.Ζούγκλα έχουμε γίνει!!!!!

dimidana κι εμάς μας έλειψες πολύ.Όλη μας η αγάπη και η θετική ενέργεια θα είναι με το κοριτσάκι σου την Τρίτη.Όλα θα πάνε καλά!!!!!

Εγώ κορίτσια θα σκάσω μέχρι την Παρασκευή που έχω τη β' επιπέδου!!!!!!!!!Ας πάνε όλα καλά Παναγιά μου....

an1cHjB0g410010NDc3MTRkfDQ1MzIwNjkyanBhfG15IGxpdHRsZSBhbmdlbCBpcw.gif

dimidana, καιρό είχαμε να σε ακούσαμε!

Σας εύχομαι να μάθετε καλά νέα στις 17! Απ' ό,τι ξέρω το πρόβλημα συνήθως διορθώνεται πριν γεννηθεί το μωρό... Οι πιθανότητες είναι μαζί σας!

Και για την επέμβαση της μικρής εύχομαι να πάνε όλα καλά και ανώδυνα! Βαθιές αναπνοές και θετική σκέψη! :D

Elisavet, βαθιές αναπνοές κι εσύ και να σκέφτεσαι θετικά!

Έλα, πάμε όλες μαζί! "Ειιιιιιιιίσποήηηηη......... έεεεεκπνοήηηηηη...."

Όλα καλά θα πάνε θα το δεις!

Επεξεργάστηκαν by Iwanna

Ναι πραγματι ειναι ευχαριστω πολυ αυτο.

Αλλα φοβαμε με το εντερο ομως.

Δεν κανει να πιεζομαστε καθολου.Αν ομως δεν γινετε? Τρωω πολλα φρουτα κι σαλατες ειδικα το μεσημερι.Δεν ξερω τι ειναι αυτο

Αννα μου επειδή είχα πρόβλημα το είπα στο γιατρό κ μου έδωσε κ παίρνω σιροπάκι για να διευκολύνομαι....όχι για να ενεργούμαι, αλλά όταν ενεργούμαι να είναι τα πράγματα ευκολότερα...λιπαίνει λιγουλάκι κ δεν ταλαιπωρούμαι!!

Καλέ ακόμα δε μπήκατε καλά καλά εσείς κ προσπάθησαν να μπουν άλλοι???Σε τι κόσμο θα φέρουμε τα παιδιά μας.....

Elisavet, βαθιές αναπνοές κι εσύ και να σκέφτεσαι θετικά!

Έλα, πάμε όλες μαζί! "Ειιιιιιιιίσποήηηηη......... έεεεεκπνοήηηηηη...."

Όλα καλά θα πάνε θα το δεις!

Elisavet συμφωνώ με την προλαλήσασα!!

"Ειιιιιιιιίσποήηηηη......... έεεεεκπνοήηηηηη...."

Iwanna είσαι άπαιχτη!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...