Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Kαλημερα κι απο εμενα μανουλες!!

Τι καλημερα δηλαδη που με αυτα που ακουσα στον Παπαδακη κοντεψα να παθω εγκεφαλικο!!!!!Καλα δηλαδη οι μαιες του οροφου που ητανε ρε γ@μ...το????Ειναι για πολλες σφαλιαρες μιλαμε!!!!!!!Τι να πω μακαρι

να βρεθει το μωρακι γιατι ειναι να παρεις τα βουνα μετα!!!!Ρε σε τι κοσμο ζουμε...............

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΜΑΝΟΥΛΙΤΣΕΣ!! ΚΙ ΕΓΩ ΞΥΠΝΗΣΑ ΜΕΣ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ ΜΟΥ 7 Η ΩΡΑ ΠΟΥ Ο ΚΩΣΤΑΣ ΕΙΧΕ ΒΑΛΕΙ ΝΕΤ ΚΑΙ ΑΚΟΥΩ ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΣΤΟ ΕΛΕΝΑ...ΕΠΑΘΑ ΣΟΚ..ΤΙ ΛΕΝΕ ΡΕ?ΚΑΙ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΩΡΟ ΚΑΙ ΤΟ ΚΛΕΨΑΝΕ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΧΑΜΠΑΡΙ?ΤΣΑΝΤΑ Ή ΠΟΡΤΟΦΟΛΙ??ΘΑ ΧΑ ΒΑΛΕΙ ΦΩΤΙΑ ΣΤΟ ΜΑΙΕΥΤΗΡΙΟ...

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

καλε που πηγατε ολες?????οεο????

εγω εβαλα ενα πλυντηριο κουβερτακια!:P(να δω ποτε θα στεγνωσουν)κ τωρα μαγειρευω....

εχω μια νυστα...θελω ολη μερα να σερνομαι απο καναπε σε καναπε..οσο για τις παλιοκαουρες!απο χθες με εχουν ταραξει!!!:(

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

καλημέρα κι από μένα..

έχω σοκαριστεί κι εγώ με το μωράκι,είναι δυνατόν??προφανώς είναι.....μακάρι να βρεθεί.....

μπράβο angel09 για το μπέμππη σας!!!1200γρ=ολόκληρος άντρας!!

εμείς σήμερα είχαμε ραντεβού για doppler και μόλις με πήραν από το διαγνωστικό κέντρο να μου πουν οτι αναβάλλεται γιατί αρρώστησε ξαφνικά ο πατέρας της ιατρού...και δεν ξέρουν πότε θα γυρίσει..ο γιατρός όμως μου είχε δώσει ημερομηνία μέχρι 20/2.η γραμματέας που με πήρε μου είπε οτι με το doppler είναι χαλαροί με τις ημερομηνίες&θα μου πεί από Δευτέρα μάλλον πότε θα μπορέσει να μου κλείσει ραντεβού.γμτ!λέτε να πειράζει????????????δε θέλω να ενοχλήσω πάλι το γιατρό,χθες τον είχα πάρει για άλλο πρόβλημα...

κι όχι τίποτα άλλο,σήμερα έχει τα γενέθλιά του ο καλός μου και αυτό θα ήταν το δώρο του,να τη δεί........κλαψ..........

''εσείς κι εγώ...

όταν έχω εσένα μπορώ να βάψω με ασήμι τη σκουριά

μπορώ να κοιμηθώ με σιγουριά

να πιάσω με τα χέρια μου τους δράκους να σκοτώσω..''

ΟΥΦ ΚΑΝΕΙ ΠΟΛΥ ΖΕΣΤΗ.........ΚΑΛΕ Η ΑΧΡΗΣΤΗ Η ΜΑΝΑ ΕΝΑ ΠΛΗΝΤΥΡΙΟ ΕΙΠΑ ΝΑ ΒΑΛΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΑ ΑΠΛΩΣΑ ΜΕΣ ΣΤΗΝ ΚΡΕΒΑΤΟΚΑΜΑΡΑ ΣΤΗΝ ΑΠΛΩΣΤΡΑ ΚΙ ΕΧΟΥΝ ΞΕΒΑΨΕΙ 1 ΠΑΝΑΚΙ,1 ΣΕΛΤΕΔΑΚΙ ΚΙ ΕΝΑ ΠΕΤΣΕΤΑΚΙ :-( ΓΙΑΤΙ??ΑΦΟΥ ΗΤΑΝ ΟΛΑ ΡΟΖΟΥΛΙ ΚΑΙ ΤΑ ΒΑΛΑ ΣΤΟΥΣ 40(30 ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΜΕΝΑ)

8yrVp3.png

WAy0p2.png

Διαφημίσεις

ΟΥΦ ΚΑΝΕΙ ΠΟΛΥ ΖΕΣΤΗ.........ΚΑΛΕ Η ΑΧΡΗΣΤΗ Η ΜΑΝΑ ΕΝΑ ΠΛΗΝΤΥΡΙΟ ΕΙΠΑ ΝΑ ΒΑΛΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΑ ΑΠΛΩΣΑ ΜΕΣ ΣΤΗΝ ΚΡΕΒΑΤΟΚΑΜΑΡΑ ΣΤΗΝ ΑΠΛΩΣΤΡΑ ΚΙ ΕΧΟΥΝ ΞΕΒΑΨΕΙ 1 ΠΑΝΑΚΙ,1 ΣΕΛΤΕΔΑΚΙ ΚΙ ΕΝΑ ΠΕΤΣΕΤΑΚΙ :-( ΓΙΑΤΙ??ΑΦΟΥ ΗΤΑΝ ΟΛΑ ΡΟΖΟΥΛΙ ΚΑΙ ΤΑ ΒΑΛΑ ΣΤΟΥΣ 40(30 ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΜΕΝΑ)

πως ξεβαψαν καλε?δεν εχεις 30??μηπως εβαλες κ προπλυση???

την ζεστη που την ειδες?εμεις εχουμε ομιχλη εδω!

ΕΥΤΥΧΩΣ ΒΡΗΚΑΝ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ!!!!τι σοκ θα χει παθει η μανουλα του...

pSC1p2.png

α,είναι πολύ σπαστικό αυτό!να είσαι προσεκτική,να έχεις μια αγωνία αν θα βγουν όλα με το ίδιο χρώμα που τα έβαλες,να τα βγάζεις και να βλέπεις οτι αλλάζουν χρώμα....δεν πειράζει,αυτά είναι πράγματα που δεν πολυφαίνονται,δεν είναι ρούχα ας πούμε,ε?

εγώ έπλυνα τώρα την πάντα μέσα σε μαξιλαροθήκη και βγήκε η πονηρή την ώρα που πλενόταν,αλλά την είχα βάλει στα ευαίσθητα και στους 30&δεν έπαθε τίποτα,ευτυχώς.

έχω κολλήσει με τη μυρωδιά του proderm(μαλακτικό δεν έβαλα πουθενά)!!!!!

''εσείς κι εγώ...

ΕΥΤΥΧΩΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ....ΠΟΛΥ ΑΝΑΚΟΥΦΙΣΤΗΚΑ ΠΟΥ ΒΡΕΘΗΚΕ!

ΟΧΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ 30 ΤΟ ΠΛΗΝΤΥΡΙΟ ΜΟΥ:-( ΜΗΠΩΣ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ?ΕΧΕΙ ΓΡΗΓΟΡΟ ΠΛΥΣΙΜΟ ΣΕ ΜΙΣΗ ΩΡΑ ΠΟΥ ΝΑΙ ΚΡΥΟ,ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΠΛΥΣΗ.ΕΧΕΙ 40,60 ΚΑΙ 95 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΙ ΕΝΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΜΩΡΟΥ ΤΟ ΚΟΥΜΠΑΚΙ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ 95 ΒΑΘΜΟΙ!ΘΑ ΒΓΟΥΝΕ ΜΙΣΑ ΑΠΟ ΚΕΙ ΑΝ ΤΑ ΒΑΛΩ!ΕΝΤΑΞΕΙ,ΠΕΤΣΕΤΑΚΙ ΚΑΙ ΣΕΛΤΕΔΑΚΙ ΗΤΑΝ ΑΥΤΑ,ΛΙΓΟ ΕΧΟΥΝ ΞΕΒΑΨΕΙ ΘΑ ΤΑ ΚΑΝΩ ΤΩΡΑ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΦΥΓΕΙ...

8yrVp3.png

WAy0p2.png

που το βρήκαν?τι είχε συμβεί?

καλε δεν εχω καταλαβει!κατι ψιλα που καταλαβα....

μια γυναικα εγκυος μπηκε κ το πηρε, το βαλε στην τσαντα της κ εφυγε!

μετα πηρε τηλ σε αλλο μαιευτηριο κ ειπε οτι γεννησε κ να πανε να την παρουν.κ καπως ετσι το βρηκαν!

Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΡΕΛΟΣ!

pSC1p2.png

Διαφημίσεις

καλημέρα κοιλίτσες....όλα καλά;

λοιπόν Άννυ για να ανοίξεται οικογενειακή μερίδα πέρνει ο καλός σου ληξιαρχική πράξη γάμου και την πάει στο δήμο που ανήκει και την ανοίγουν εκεί.....αν θες να ψηφίζεις και εσύ εκεί το λες και ζητάνε ένα χαρτί μεταδημότευσης από το δήμο που ήσουν!!!αυτά

Ιωάννα μου για να πας από το ένα ταμείο στο άλλο πρέπει να λήξει πρώτα το ένα.....κάνεις μια αίτηση και γίνεται ....εσύ δε θα έχεις θέμα γιατί από ΙΚΑ σε ΙΚΑ θα πας.....εγώ πρέπει να γραφτώ στου δημοσίου οπότε πρέπει να τρέξω λίγο παραπάνω.....

αύριο πάω για δουλειά το πρωί,περνάω κάτι τιμολόγια σε μια εταιρία που και που.....αυτά τα νέα μου.....έκανα και τις εξετασούλες μου από Δευτέρα θα τις πάρω μάλλον!!!

Grya.jpgGryap3.png

πάλι καλά...δε φαντάζομαι την αγωνία της μητέρας,θα τρελάθηκε η καημένη...

ρε παιδιά έχετε δεί καθόλου το θέμα του Παναγιωτάκη στα θέματα του forum??

δεν ξέρω τι να πω,διάβασα τα σημερινά κι έχω......απ'οτι κατάλαβα εμείς της περιφέρειας δεν μπορούμε να κάνουμε κατι αν δεν πάμε Αθήνα,αλλά αν γνωρίζετε κάποιον οι μανούλες της Αθήνας&της Θεσσαλονίκης που θα ήταν διαθετειμένος να γίνει δότης νωτιαίου μυελού,ενημερώστε τον...μακάρι να πάνε όλα καλά,δεν έχω λόγια...

Επεξεργάστηκαν by atlantis

''εσείς κι εγώ...

καλημέρα κοιλίτσες....όλα καλά;

λοιπόν Άννυ για να ανοίξεται οικογενειακή μερίδα πέρνει ο καλός σου ληξιαρχική πράξη γάμου και την πάει στο δήμο που ανήκει και την ανοίγουν εκεί.....αν θες να ψηφίζεις και εσύ εκεί το λες και ζητάνε ένα χαρτί μεταδημότευσης από το δήμο που ήσουν!!!αυτά

Ιωάννα μου για να πας από το ένα ταμείο στο άλλο πρέπει να λήξει πρώτα το ένα.....κάνεις μια αίτηση και γίνεται ....εσύ δε θα έχεις θέμα γιατί από ΙΚΑ σε ΙΚΑ θα πας.....εγώ πρέπει να γραφτώ στου δημοσίου οπότε πρέπει να τρέξω λίγο παραπάνω.....

αύριο πάω για δουλειά το πρωί,περνάω κάτι τιμολόγια σε μια εταιρία που και που.....αυτά τα νέα μου.....έκανα και τις εξετασούλες μου από Δευτέρα θα τις πάρω μάλλον!!!

ΕΤΡΕΧΕΣ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΣΗΜΕΡΑ ΜΑΝΟΥΛΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗ,Ε!! ΜΕΤΑΔΗΜΟΤΕΥΣΗ ΕΜΕΙΣ ΚΑΝΑΜΕ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΣΤΟ ΛΗΞΙΑΡΧΕΙΟ ΜΕΤΑ ΤΟ ΓΑΜΟ.ΑΝ ΒΡΕΙΣ ΚΑΜΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ Κ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΜΕΤΑ ΣΦΥΡΑ Κ ΘΑ ΡΘΩ ΚΑΙ ΝΑΥΠΛΙΟ!ΧΑ ΧΑ!!

8yrVp3.png

WAy0p2.png

ΕΤΡΕΧΕΣ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΣΗΜΕΡΑ ΜΑΝΟΥΛΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗ,Ε!! ΜΕΤΑΔΗΜΟΤΕΥΣΗ ΕΜΕΙΣ ΚΑΝΑΜΕ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΣΤΟ ΛΗΞΙΑΡΧΕΙΟ ΜΕΤΑ ΤΟ ΓΑΜΟ.ΑΝ ΒΡΕΙΣ ΚΑΜΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ Κ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΜΕΤΑ ΣΦΥΡΑ Κ ΘΑ ΡΘΩ ΚΑΙ ΝΑΥΠΛΙΟ!ΧΑ ΧΑ!!

κάτσε να βρώ για μένα πρώτα.......εκεί για χαρτζιλίκι είναι.....αν και στην αρχή είχε δουλειά,τώρα .....τζίφος!!όσο για το μωράκι μου φαίνεται περίεργο να μπήκε στο δωμάτιο και να μην κατάλαβε κανείς τίποτα......κάποιον δεν θα έχουμε στο δωμάτιο;εκτός και αν πάμε για να ξεκουραστούμε εκεί......τι να πώ!!!!!

Grya.jpgGryap3.png

Καλημέρα και από εμένα μανούλες!

Καλά τι ήταν και αυτό το σημερινό με το μωράκι! Ευτυχώς που το βρήκαν γρήγορα γιατί η μανούλα του πρέπει να είχε τρελλαθεί, δεν θέλω ούτε να σκεφτώ πως θα ένιωσε.

Άννυ μου έμεινε ο χθεσινός τραχανάς που είπες και σήμερα αυτό έχει το μενού, μόνο που οταν τον πήρα δεν το πρόσεξα και είναι ξινός.

eNortjKzUjI0Mjc2MlGyBlwwFXYC0A,,71.png

rdESp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...