Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Και καλημέρα!

Ξύπνησα και άνοιξα για λίγο Παπαδάκη να δω τι γίνεται...και ρε παιδιά σοκαρίστηκα. Εξαφανίστηκε μωράκι από το Ελενα, το κλέψανε... δεν ξέρω.

Ελπίζω να βρεθεί και να είναι καλά!

X4pTp3.png

καλημέρα κοπελούδια!!!

Το διαβάζω και εγώ σε blog και μόλις το άκουσα και στον Παπαδάκη, της βούτηξαν το παιδί μέσα από το πυρεξάκι και εξαφανίστηκαν στις 4.30 το πρωί...

Καλά, εντάξει, δεν πάμε καθόλου καλά.........

GaiGp3.png

Διαφημίσεις

που ζουμε??????ελεος θεε μου!

πριν κατι μηνες ειχατε ακουσει την υποθεση με το νεογενητο απο το Ιπποκρατειο????

ειχαν πει τους γονεις οτι ειναι νεκρο κ το θαψαν..αυτοι αποφασισαν μετα απο κατι μηνες να το ξεθαψουν κ να κανουν νεκροψια κ δεν βρηκαν κανενα μωρο μεσα!!!!

ps.παω στον κυριο ΙΚΑ.τα λεμε μετα!μακια

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

Καλημέρα μανούλες?

Πως είστε σήμερα? Εώ σηκώθηκα απο τις 6:30 ,συμμάζεψα λιγάκι και τώρα πρέεπι να κατέβω για κάτι δουλίτσες!!! οπότε τα λέμε μετά

φιλάκια σε όλες

5Kiep3.png

hAk2p3.png

Καλημέρα μανούλες... Και εγώ το άκουσα πρωί πρωί αυτό με το μωράκι στο Ελενα και έχω σοκαριστεί... Μα που ζούμε επιτέλους;;; ΕΛΕΟΣ...

Σήμερα θα πάμε με τον μπαμπά μου να πληρώσει τα πράγματα του μπέμπη που θα έρθουν το Σάββατο!!! Το καρότσι το 3πλο είναι δώρο από τους γονείς μου!!!

Αnnie μου ελπίζω να ξεμπερδέψεις εύκολα από το ΙΚΑ σήμερα!!!

Χριστινάκι θα εμφανιστείς σήμερα;

Οι υπόλοιπες φουσκοκοιλίτσες είσαστε καλά;

Qmsgp3.png

ha6zp3.png

Καλημέρα μανούλες... Και εγώ το άκουσα πρωί πρωί αυτό με το μωράκι στο Ελενα και έχω σοκαριστεί... Μα που ζούμε επιτέλους;;; ΕΛΕΟΣ...

Σήμερα θα πάμε με τον μπαμπά μου να πληρώσει τα πράγματα του μπέμπη που θα έρθουν το Σάββατο!!! Το καρότσι το 3πλο είναι δώρο από τους γονείς μου!!!

Αnnie μου ελπίζω να ξεμπερδέψεις εύκολα από το ΙΚΑ σήμερα!!!

Χριστινάκι θα εμφανιστείς σήμερα;

Οι υπόλοιπες φουσκοκοιλίτσες είσαστε καλά;

Μου φαίνεται απίστευτο που κανείς δεν πήρε χαμπάρι ότι κάποιος μπήκε στο θάλαμο και πήρε το μωρό.Μακάρι να βρεθεί...........

Βάλια μου να ' ναι καλά οι γονείς γιατί τα έξοδα είναι πραγματικά υπέρογκα!!!!!!!!!!!!Εμάς τα περισσότερα αυτοί τα πήραν!!!!!!!!

an1cHjB0g410010NDc3MTRkfDQ1MzIwNjkyanBhfG15IGxpdHRsZSBhbmdlbCBpcw.gif

Μου φαίνεται απίστευτο που κανείς δεν πήρε χαμπάρι ότι κάποιος μπήκε στο θάλαμο και πήρε το μωρό.Μακάρι να βρεθεί...........

Βάλια μου να ' ναι καλά οι γονείς γιατί τα έξοδα είναι πραγματικά υπέρογκα!!!!!!!!!!!!Εμάς τα περισσότερα αυτοί τα πήραν!!!!!!!!

Kαι εμάς οι γονείς μου μας έχουν βοηθήσει πάρα πάρα πολύ!!! Να τους χαιρόμαστε και να είναι πάντα καλά!!!

Εγώ πιστεύω για το μωράκι ότι ήταν στημένο... Δεν είναι δυνατόν σε ολόκληρο νοσοκομείο να μην το πάρει χαμπάρι κανένας...

Αχ... ανέβηκα στην ζυγαριά σήμερα το πρωί και πήρα και άλλα κιλά... Είμαι τώρα 60.5... δηλαδή σύνολο +16.... Για σιγουριά θα δω αύριο στην ζυγαριά του γιατρού μου...

Qmsgp3.png

ha6zp3.png

Διαφημίσεις

μανουλινια πηγα στο ΙΚΑ ,μου γραψαν αλλη μια βδομαδα αναρωτικης για να παω επιτροπη να την παρω και μου δωσαν κ ενα αλλο χαρτι για να παρω την αδεια τοκετου στις 27/2.

για την αδεια τοκετου πρεπει να παμε παλι επιτροπη???οχι ε???

γιατι ειναι ηλιθιες αυτες εκει κ δεν στα εξηγουν καλα...:(:confused:

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

μανουλινια πηγα στο ΙΚΑ ,μου γραψαν αλλη μια βδομαδα αναρωτικης για να παω επιτροπη να την παρω και μου δωσαν κ ενα αλλο χαρτι για να παρω την αδεια τοκετου στις 27/2.

για την αδεια τοκετου πρεπει να παμε παλι επιτροπη???οχι ε???

γιατι ειναι ηλιθιες αυτες εκει κ δεν στα εξηγουν καλα...:(:confused:

Annie μου καλημέρα!!! Οχι δεν χρειάζεται να πας σε επιτροπή για την άδεια τοκετου... Απλά κλείσε ραντεβού με γυναικολόγο του ΙΚΑ! ;)

Qmsgp3.png

ha6zp3.png

Καλημερα μανουλες! Πηγαμε χθες και ειδαμε τον μπεμπη! Μια χαρα 1200γρ.!! Μου ειπε να κανω και την γλυκοζη... Ολα καλα ευτυχως.

Το ακουσα και γω για το νεογεννητο που πηραν απο το Ελενα! Πως γινεται αυτο; Αφου οι μαιες ειναι συνεχεια εκει!

opGup3.png

gKjZp3.png

Καλημέρα και στις υπόλοιπες μανούλες,

και εγώ έχω 11 ραντεβού στο ΙΚΑ, για τυπικά πράγματα ευτυχώς..

Δεν μπορώ να φανταστώ ότι είναι τυχαία πράγματα αυτά που έγιναν στο Έλενα. Πιστεύω ότι θα βρεθεί το μωράκι και θα το έχει καμία θεία ...

Και εγώ μανούλες είμαι ξύπνια από τις 5 με καούρες πολλές, και ενώ νυστάζω μόλις πέσω στο κρεβάτι αρχίζει το κάψιμο και ξανασηκώνομαι. Καινούργιο κόλπο, και εγώ που νόμιζα ότι την σκαπούλαρα...

GaiGp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...