Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Άννυ σε ζήλεψα με τον τραχανά αλλά τώρα φοβάμαι να φάω το οτιδήποτε, δεν έχω και φρυγανιές... Ίσως φάω λίγο ψωμί.

Βίκυ καλά κρατάς ε? Ούτε μισό κιλάκι δεν έβαλες, μπράβο!

Μόνο μία μέρα ανέβηκα είδα μία αύξηση, κατέβηκα, δεν είπα τίποτα. Την άλλη μέρα ξανανέβηκα και είχε πάει στο νορμάλ. Σήμερα ανέβηκα είχε πέσει μισό κιλό. Αλλα αύριο θα επιστρέψει είμαι σίγουρη...

GaiGp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Τι εννοείς ΔΕΜΕΝΗ ΣΤΟ ΜΗΧΑΝΗΜΑ;

Το ρώτησα συγκεκριμένα αυτό και μου είπαν ότι δεν κινείσαι καθόλου. Το μηχάνημα είναι αυτό που παρακολουθεί το μωρό. Να υποθέσω ότι είναι κάτι σαν καρδιοτοκογράφος? ή παρακολουθεί και τις συσπάσεις? Δεν θυμάμαι να σου πω...

Δεν γράφω άλλα, θα ρωτήσω το Ειρηνάκι που γέννησε στο Έλενα και θα σας πώ επακριβώς τί παίζει

GaiGp3.png

Διαφημίσεις

πάω για νάνι..αύριο θα πάμε να ανοίξουμε οικογενειακή μερίδα!!!!!θα πάω και για εξετάσεις αίματος -ούρων ......να ρωτήσω και για το βιβλιάριο......μακια πολλά κοιλίτσες!κληνύχτα

Grya.jpgGryap3.png

Διαφημίσεις

εφαγα τον τραχανα μου κ εσκασα!

παω να την πεσω κ εγω γιατι θα σηκωθω νωρις αυριο...Νικολ ριξε αυριο την πληροφορια για την οικογενειακη μεριδα..τι κ πως...κ εμεις πρεπει να ανοιξουμε...

σας φιλω κοιλουμπες!

σμουτσ!

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

Γεια σας κοριτσάκια μου! Εχω γυρίσει σπίτι από τις 7 αλλά μέχρι να δω το αντρούλη και να διαβάσω τις περίπου 10 σελίδες που γεμίσατε από χθες τώρα κατάφερα να σας γράψω. Τώρα που καμιά σας δεν είναι μεσα :(

Ολες οι ιστορίες γνωριμίας με τους καλούς μας μου αρέσουν πάρα πολύ.

thalia81 όταν διάβασα την ιστορία σου ψιλοβούρκωσα. Ατιμες ορμόνες! :tongue:

angel_ το χρονικό του γάμου σου με σόκαρε λίγο αλλά όλοι λίγο πολύ έχουμε σόι μας μπουμπούκια απομένως ... κουλ. Εμείς να είμαστε καλά.

Πάντως πολύ χαίρομαι που είσαι καλύτερα.

Τι άλλο δε θυμάμαι πια τι διάβασα...

2 μέρες δουλειάς έμειναν!!!! :-) Και μετά θα μπαίνω κι εγώ πιο πολύ!

X4pTp3.png

Α! Θυμήθηκα και κατι ακόμα!

Αντζι καλορίζικό καροτσάκι κι ο μάρσιππος. Ηρθε κι εμένα σήμερα από το Bimbomarket το καθισματάκι αυτοκινήτου. Μας ήρθε 30? φθηνότερα απ'ό,τι από την Ελλάδα.

X4pTp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...