Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Οταν θα θηλαζουμε θα μπορουμε να κανουμε διαιτα??????

Ξερετε???

Νομίζω πρέπει να προσέχουμε τι τρώμε (οχι βαριά..) και κάνουν πολύ καλό οι σούπες οι οπποίες οσο να πεις δεν παχαίνουν...

B8ZWp3.png

Jk5rp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Πήγα σούπερ μάρκετ προχθές (Βασιλοπουλος) και με μεγάλη μου χαρα διαπίστωσα οτι είχε φερει νιοκι! Δεν έχω δει σε άλλα σουπερ μαρκετ να πουλάνε. Αν έχεις Βασιλόπουλο κοντά σου να πάρεις, είναι μιας εταιρείας ιταλικής (δεν την έχω ξαναδει)!

μονο απο Βασιλοπουλο ψωνιζω..ειναι απεναντι απο το σπιτι μου!

αυτα σε τι μορφη ειναι?στα ψυγεια τα εχουν η οχι?

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

αντζυ μου το μεσημερι εφαγα λιγα μακαρονια..ειχα φασολαδα αλλα δεν ηθελα για να μην μου κατσει βαρυα επειδη ειχα να παω στο μαθημα.τωα εφαγα λιγο ψωμι με κασερι..αλλα ονειρευομαι ενα τραχανα κ δυστυχως μου χει τελειωσει!!!!!!γκρρρ:mad:

pSC1p2.png

Ε ενταξει μια χαρα τοτε!!!Για να δουμε τι θα δουμε...........

Θα το παλεψουμε και σιγα σιγα κατι θα χασουμε!Λογικα και

με το τρεξιμο με το μωρο ολη μερα κατι θα γινει!;);)

Διαφημίσεις

μονο απο Βασιλοπουλο ψωνιζω..ειναι απεναντι απο το σπιτι μου!

αυτα σε τι μορφη ειναι?στα ψυγεια τα εχουν η οχι?

Οχι δεν είναι στο ψυγείο! Είναι στο διαδρομο με τα ζυμαρικά!

B8ZWp3.png

Jk5rp2.png

Θαλεια μου ειχες κ στην αρχη της εγκυμοσυνης εμετους?

Ναι, είχα καθημερινά και σταμάτησαν στα μέσα του τέταρτου μήνα, μόνο που το θυμάμαι με πιάνει απογοήτευση.

eNortjKzUjI0Mjc2MlGyBlwwFXYC0A,,71.png

rdESp2.png

Πιστευεις αν δεν ειναι παρουσες οι συγκεκριμένες μαιες δεν θα μπορουμε να εφαρμοσουμε αυτά που μάθαμε ????στο περιπου τουλάχστον????????

Εμενα που θα κάνει μαθηματα ημαια του γιατρου αναρωτιέμαι αν αξιζει να την πάρω μαζίμου(γιατι κ αυτη θα θέλει τα λεφτάκια της) ή θα βοηθουν ουτως η άλλως και οι περευρισκόμενες μαιες,... Πιστευω θα μας βοηθουν ρε γμτ τι στο καλο τα μπιμπελο θα κάνουν δίπλα μας????????

Για να καταλάβεις πχ το να κάθεσαι 5 ή 6 ώρες καθηλωμένη στο κρεβάτι και να περιμένεις δεμένη στο μηχάνημα δεν είναι ότι το καλύτερο... Στο Έλενα όσο και να παρακαλέσεις κανείς δεν πρόκειται να σε σηκώσει, ενώ στο ιδιωτικό η μαία σου θα σε βοηθήσει να σηκωθείς λιγάκι και καλά να πας μέχρι το μπάνιο ή να σου δώσει λίγο νεράκι να πιείς πράγμα που επίσης απαγορεύεται στα δημόσια και άλλα διάφορα που έχουμε μάθει...

Δεν είναι ότι δεν είναι καλά κορίτσια ή καλές ως επαγγελματίες απλά η νοοτροπία του δημοσίου είναι διαφορετική και εκεί δεν θα έχεις την προσωπική σου μαία, αλλά μία μαία που θα έχει εκείνη την στιγμή βάρδια για τόσες γυναίκες που γεννάνε..

Εύχομαι να μην χρειαστεί να βάλω τις φωνές, γιατί αν χρειαστεί θα τις βάλω...

GaiGp3.png

Ναι, είχα καθημερινά και σταμάτησαν στα μέσα του τέταρτου μήνα, μόνο που το θυμάμαι με πιάνει απογοήτευση.

ε ρε γμτ ευχομαι να μην ξανα εχεις...εγω χθες πνιγηκα απο το σαλιο μου κ απο τον βηχα μετα εκανα εμετο...μετα ημουν ενα χαλι μαυρο!

δεν κανει ομως να αφηνεις κ το στομαχι αδειο..φαε κατι στερεο..καμια φρυγανια κτλ...

εγω τελικα ειχα παρει τραχανα κ το ξεχασα κ τωρα κανω να φαω παλι η γουρουνα!!!!:cool::cool::cool:;);)

p.s αυριο το πρωι θα παω τελικα ΙΚΑ να παρω αλλη μια βδομαδα αδεια κ μετα ξεκιναει του τοκετου...θα μου την γραψουν απο αυριο λετε ε?

κανονικα 27/2 πρεπει να βγω με την αδεια τοκετου.

Επεξεργάστηκαν by Annie

pSC1p2.png

κ εγω στα +10 ειμαι καλε!!μην με ξεχνατε!

Βασω μου σημερα δεν καναμε τιποτα ιδαιτερο..για την διατροφη μας ειπαν...τωρα λεω?τι να το κανουμε?χαχαχα!!

Νιοκι μονο σε ιταλικο εστιατοριο μπορω να βρω η μπορω να φτιαξω κιολας?????

Βικυ εισαι καλυτερα???

Γ@μω το κ@λοιντερνετ!σερνεται!!!!!!!!!!!!

Εγώ σταθερά +17 δεν κουνιέμαι ρούπι........

Καλύτερα αρκετά σήμερα, κάτι δέκατα και λίγο ο λαιμός... αλλά όχι κρεβάτωμα.

GaiGp3.png

Διαφημίσεις

Για να καταλάβεις πχ το να κάθεσαι 5 ή 6 ώρες καθηλωμένη στο κρεβάτι και να περιμένεις δεμένη στο μηχάνημα δεν είναι ότι το καλύτερο... Στο Έλενα όσο και να παρακαλέσεις κανείς δεν πρόκειται να σε σηκώσει, ενώ στο ιδιωτικό η μαία σου θα σε βοηθήσει να σηκωθείς λιγάκι και καλά να πας μέχρι το μπάνιο ή να σου δώσει λίγο νεράκι να πιείς πράγμα που επίσης απαγορεύεται στα δημόσια και άλλα διάφορα που έχουμε μάθει...

Δεν είναι ότι δεν είναι καλά κορίτσια ή καλές ως επαγγελματίες απλά η νοοτροπία του δημοσίου είναι διαφορετική και εκεί δεν θα έχεις την προσωπική σου μαία, αλλά μία μαία που θα έχει εκείνη την στιγμή βάρδια για τόσες γυναίκες που γεννάνε..

Εύχομαι να μην χρειαστεί να βάλω τις φωνές, γιατί αν χρειαστεί θα τις βάλω...

Τι εννοείς ΔΕΜΕΝΗ ΣΤΟ ΜΗΧΑΝΗΜΑ;

Grya.jpgGryap3.png

Άννυ σε ζήλεψα με τον τραχανά αλλά τώρα φοβάμαι να φάω το οτιδήποτε, δεν έχω και φρυγανιές... Ίσως φάω λίγο ψωμί.

Βίκυ καλά κρατάς ε? Ούτε μισό κιλάκι δεν έβαλες, μπράβο!

eNortjKzUjI0Mjc2MlGyBlwwFXYC0A,,71.png

rdESp2.png

Πήγα σούπερ μάρκετ προχθές (Βασιλοπουλος) και με μεγάλη μου χαρα διαπίστωσα οτι είχε φερει νιοκι! Δεν έχω δει σε άλλα σουπερ μαρκετ να πουλάνε. Αν έχεις Βασιλόπουλο κοντά σου να πάρεις, είναι μιας εταιρείας ιταλικής (δεν την έχω ξαναδει)!

Νιόκι πατάτας θα βρείτε και στον μαρινόπουλο, έχει και στα ψυγεία που είναι τα λουκάνικα βούτυρα κλπ, αλλά έχει και μία βιολογική μάρκα και τα βρίσκεις στο ψυγείο της μαναβικής που είναι τα βιολογικά λαχανικά

GaiGp3.png

Κοριτσια για το ελενα απ οσα εχω ακουσει απο μια φιλη που γεννησε πριν απο ενα χρονο περιπου ηταν πολυ καλα.Η κοπελα εμεινε πολυ ευχαριστημενη.Η πολιτικη του νοσοκομειου ειναι να μην γινεται επισκληριδιος και να ακουλουθητε ο φυσικος τροπος οσο γινεται απ οτι μου ειπε η κοπελα.Παντος το πιο βασικο που εμενα με εντυποσιασε και σκεφτομουν σοβαρα να αλλαξω γιατρο ηταν το οτι ο γιατρος την περιμενε στην πορτα και ηταν διπλα της καθολη τη διαρκεια των πονων που κρατησαν αρκετα.Αυτος τη βοηθησε περισσοτερο και οχι η μαιες.Αυτες τις χρειαστηκε μετα στο θυλασμο.

Ενω στα ιδιωτικα σε αναλαμβανει μια μαια την οποια μαλλον εισαι υποχρεωμενη να πληρωσεις ξεχωριστα και ο γιατρος ερχεται στο τελος οταν κοντεβεις να γεννησεις.

Δεν ξερω τι ειναι καλυτερο αλλα αν δεν ειχα τα προβληματα με το ζαχαρο θα ειχα ηδη φυγει για δημοσιο.Τωρα το σκεφτομαι περισσοτερο για το ιστορικο ειναι αλλιως να σε παρακολουθει απο την αρχη ενας γιατρος και αλλιως να σε βλεπει 2 μηνες πριν γεννησεις.

dtMvp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...