Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Πιστευεις αν δεν ειναι παρουσες οι συγκεκριμένες μαιες δεν θα μπορουμε να εφαρμοσουμε αυτά που μάθαμε ????στο περιπου τουλάχστον????????

Εμενα που θα κάνει μαθηματα ημαια του γιατρου αναρωτιέμαι αν αξιζει να την πάρω μαζίμου(γιατι κ αυτη θα θέλει τα λεφτάκια της) ή θα βοηθουν ουτως η άλλως και οι περευρισκόμενες μαιες,... Πιστευω θα μας βοηθουν ρε γμτ τι στο καλο τα μπιμπελο θα κάνουν δίπλα μας????????

στα ιδιωτικά καλό είναι να έχεις την μαία του γιατρού σου νομίζω!!!!

στο Έλενα πάντως σε βοηθάνε Βίκυ....και πολύ μάλιστα!!!:wink:θα δούμε κιόλας!!!

Grya.jpgGryap3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

μανουλάάάάάά.....τι είναι η περίδεση;;;;;:rolleyes:εσύ κυριούλα μου θα γεννήσεις φέέέέέέέέταααααααα γιατί το μπεμπάκι θα κάτσει στην κοιλίτσα της μαμάς.....:wink:

:

από το στόμα σου και στου Θεού το αυτί!

περίδεση(δηλ.ένα ραμματάκι)σου κάνουν όταν το μήκος του τραχήλου είναι μικρότερο από τα φυσιολογικά όρια&υπάρχουν ενδείξεις για πρόωρο τοκετό.άστο,δε χρειάζεται να ξέρεις!

''εσείς κι εγώ...

όταν έχω εσένα μπορώ να βάψω με ασήμι τη σκουριά

μπορώ να κοιμηθώ με σιγουριά

να πιάσω με τα χέρια μου τους δράκους να σκοτώσω..''

κι εγώ που θα γεννήσω σε ιδιωτικό νοσοκομείο-μαιευτήριο κι έχω γνωρίσει μάλλον όλες τις μαίες που κυκλοφορούν εκεί μέσα,έχω καταλάβει οτι εξαρτάται από τον άνθρωπο που θα σου τύχει.άλλες με τυπικό χαμόγελο,άλλες πολύ βιαστικές,άλλες ήρεμες,άλλες πολύ καλές.λαχείο κι αυτό!

Αυτο ισχύει που λες ειναι σε ποια βάρδια θα πέσεις!!! Εγώ παρακαλαω το Θεούλη εκτος του να πανε ολα καλά να πέσουμε σε καλο Αναισθισιολόγο((που το πάς αυτο???) και σε καλές μαιες καθ όλη τη διαρκεια τοκετου αλλά και παραμονης μας μέσα στο νοσοκομειο.

Επι τη ευκαιρία Σε ποιο θα γεννησεις ??Δεν θυμάμαι αν εισαι απο αθηνα ή όχι????

ΠΕΙΝΑΩ...ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΤΕ ΜΕ ΤΙΣ ΠΙΤΣΕΣ...ΕΓΩ ΘΕΛΩ ΝΑ ΑΦΩ ΛΟΥΚΟΥΜΑΔΕΣ ΓΑΜΩΤΟ,ΜΕ ΕΧΕΙ ΠΙΑΣΕΙ ΠΟΝΟΚΕΦΑΛΟΣΣΣΣΣΣΣ.................

ο πονοκέφαλος απ το λουκουμά είναι;γειά σου προεδράρα μας:lol::lol::lol:...αν φτιάξεις θέλω και εγώώώώώ.....(σου 'χω κρατήσει πίτσα:wink:)

Grya.jpgGryap3.png

κ εγω στα +10 ειμαι καλε!!μην με ξεχνατε!

Βασω μου σημερα δεν καναμε τιποτα ιδαιτερο..για την διατροφη μας ειπαν...τωρα λεω?τι να το κανουμε?χαχαχα!!

Νιοκι μονο σε ιταλικο εστιατοριο μπορω να βρω η μπορω να φτιαξω κιολας?????

Βικυ εισαι καλυτερα???

Γ@μω το κ@λοιντερνετ!σερνεται!!!!!!!!!!!!

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

Διαφημίσεις

στα ιδιωτικά καλό είναι να έχεις την μαία του γιατρού σου νομίζω!!!!

στο Έλενα πάντως σε βοηθάνε Βίκυ....και πολύ μάλιστα!!!:wink:θα δούμε κιόλας!!!

Νικόλ στο Ελενα κάνουν επισκληρίδιο???? Εχω μια φίλη που θα γεννήσει εκει που γιατρός της δεν κάνει στις γυναικες. Ειναι γενική αρχή ή νοοτροπία του γιατρού?????????

Αυτο ισχύει που λες ειναι σε ποια βάρδια θα πέσεις!!! Εγώ παρακαλαω το Θεούλη εκτος του να πανε ολα καλά να πέσουμε σε καλο Αναισθισιολόγο((που το πάς αυτο???) και σε καλές μαιες καθ όλη τη διαρκεια τοκετου αλλά και παραμονης μας μέσα στο νοσοκομειο.

Επι τη ευκαιρία Σε ποιο θα γεννησεις ??Δεν θυμάμαι αν εισαι απο αθηνα ή όχι????

no αθήνα,πάτρα,πάτρα!

μακάρι να τύχουν όλα-ες καλά,αλλά ε,έχε στο μυαλό σου οτι όλο και σε κάποιον λιγότερο...ευτυχισμένο θα πέσεις!!;);)

''εσείς κι εγώ...

όταν έχω εσένα μπορώ να βάψω με ασήμι τη σκουριά

μπορώ να κοιμηθώ με σιγουριά

να πιάσω με τα χέρια μου τους δράκους να σκοτώσω..''

ο πονοκέφαλος απ το λουκουμά είναι;γειά σου προεδράρα μας:lol::lol::lol:...αν φτιάξεις θέλω και εγώώώώώ.....(σου 'χω κρατήσει πίτσα:wink:)

ΚΑΛΕ,ΝΑΙ!ΜΗΝ ΤΟ ΓΕΛΑΣ!ΑΜΑ ΜΟΥ ΚΟΛΛΗΣΕΙ ΚΑΤΙ ΟΤΙ ΤΟ ΘΕΛΩ ΠΟΛΥ ΝΑ ΤΟ ΦΑΩ,ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΠΟΝΟΚΕΦΑΛΟΣ ΜΕ ΠΙΑΝΕΙ!!

ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ....ΟΤΙ ΔΕΝ ¨ΠΙΑΝΕΙ¨ ΚΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΝΩ ΜΕ ΤΗ ΧΑΡΑ!ΕΓΩ ΝΑ ΦΤΙΑΞΩ ΤΩΡΑ ΤΟ ΑΠΟΚΛΕΙΩ....5 ΩΡΕΣ ΠΑΙΔΕΥΟΜΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΚΑΡΟΤΣΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΟΡΤ ΜΠΕΜΠΕ,ΜΕ ΧΕΙ ΠΙΑΣΕΙ Η ΜΕΣΗ ΜΟΥ :-( Η ΠΙΤΣΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΠΡΟΣΔΕΚΤΗ!!ΔΕ ΛΕΕΙ ΟΧΙ Η ΜΠΕΜΠΑ ΣΕ ΛΙΧΟΥΔΙΕΣ ΚΙ ΕΙΔΙΚΑ ΣΠΙΤΙΚΕΣ! :wink: Η ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ???

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

no αθήνα,πάτρα,πάτρα!

μακάρι να τύχουν όλα-ες καλά,αλλά ε,έχε στο μυαλό σου οτι όλο και σε κάποιον λιγότερο...ευτυχισμένο θα πέσεις!!;);)

Μακάρι και σε σενα όλα καλά να πάνε κ με την λυση της περιδεση και όλα:):):)

ΑΠΟ ΟΤΙ ΞΕΡΩ ΣΤΟ ΕΛΕΝΑ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΕΠΙΣΚΛΗΡΙΔΙΟ...ΤΩΡΑ ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΙ ΑΝΑΛΟΓΑ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ??Η ΦΙΛΗ ΜΟΥ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΣΕ ΕΚΕΙ ΜΟΥ ΠΕ ΔΕΝ ΚΑΝΑΝΕ.

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

Διαφημίσεις

Να΄μαι και εγώ ξανά και δεν είμαι καλά!

Αφού γύρισα από το μάθημα ψυχοπροφυλακτικής, είπα να φάω τις φακές μου. Αυτά γύρω στις 6, και από εκείνη την ώρα δεν μπορούσα να χωνέψω με τπτ και κατέληξα πριν λίγο να κάνω εμετό πάλι. Δεν έχει μία εβδομάδα που το ξανάπαθα, αν τυχόν με πάει ετσι μέχρι την γέννα την έκατσα... τουλάχιστον θα γλυτώσω κανένα κιλό γιατί εγώ είμαι στα +15!

Άντζυ μεγειά τα πραγματάκια σας, άντε και καλές βόλτες!!!

eNortjKzUjI0Mjc2MlGyBlwwFXYC0A,,71.png

rdESp2.png

ΑΝΝΥ ΜΟΥ ΤΙ ΕΦΑΓΕΣ ΕΣΥ ΣΗΜΕΡΑ???

Αν και δεν ρωτηθηκα παιρνω την πρωτοβουλία να δηλώσω οτι σημερα τιμησα ένα πολύ ελληνικο φαγητο :τη φασολάδα και ευχαριστηθηκα!!!!!!:P:p:p:p

στο Έλενα απ'όσο ξέρω κάνουν επισκληρήδιο αλλά υπογράφεις για να σου κάνουν.....και απ την άλλη καλό είναι να το παλέψεις μόνη σου.....η δικιά μου κάνει αν χρειαστεί!!!!άμα θέλει να ακούσει μπινελίκια ας μην κάνει αν δεν αντέχω......;)

Grya.jpgGryap3.png

Γεια σας μανουλιτσες!!!!Παλι για μαμ μιλατε?????Εγω εχω να ζυγιστω

3-4 εβδομαδες και σκεφτομαι να το κανω τωρα αλλα φοβαμαι!!!!!!!!

Θα δω ποσα εχω παρει και θα μου ερθει κολπος!!!!!!!Αλλα μια πιτσα

θα την ετρωγα ανετα τωρα!!!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...