Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

καλησπέραααα!

πίτσα ακούω!!!!!

αλήθεια,nikole ή όποιο κοριτσάκι έχει καμιά καλή συνταγή για ζύμη ρίχτε την!!

ε,είμαι κι εγώ εδώ,που αφού μπω στον 9ο(17 Μαρτίου,πρώτα ο Θεός)θα κόψω την περίδεση κι αυτό σημαίνει οτι μπορεί να έρθει το μωράκι μέσα σε λιγες ώρες ή μέρες(πράγμα που απεύχομαι,θέλω να μείνει μέσα στην κοιλίτσα της μαμάς όσο το δυνατόν πιο πολύ&να είμαι από τις τελευταίες που θα γεννήσουν!)

αχ,σήμερα ήρθε ο λογαριασμός σταθερού τηλ&internet(οτε)πολυυυυυυυ φουσκωμένος και συζητάμε να το κόψουμε....αυτό σημαίνει οτι θα σας χάσω...κι είναι ο μόνος λόγος που δε θέλω να κοπεί....θα δούμε

κι εμείς θέλουμε πολύ αν γεννήσω φυσιολογικά,να είναι μέσα στην αίθουσα ο καλός μου.η μόνη του επιφύλαξη είναι που θα με βλέπει να υποφέρω και δεν θα μπορεί να κάνει τίποτα..αλλά πιστευω οτι θα το ξεπεράσει γρήγορα αυτό&θα με στηρίξει,πράγμα που σίγουρα θα χρειάζομαι..έστω να γυρίσω τον δω μια όταν πω δεν αντέχω άλλο.

''εσείς κι εγώ...

όταν έχω εσένα μπορώ να βάψω με ασήμι τη σκουριά

μπορώ να κοιμηθώ με σιγουριά

να πιάσω με τα χέρια μου τους δράκους να σκοτώσω..''

Αυριο ξεκινάω τη πρώτη συνάνρηση με τη μαια του γιατρού για αναπνοές και συζητηση σε οτι μας απασχολει. Θα το κάνω στο ιατρέιο του γιατρού επειδη τις Πέμπτες λειπει και έχει ησυχία. Ελπίζω να με βοηθήσει. Ειναι μικρή και δεν ξερω πόση εμπειρία έχει ..τινα πώ ελπίζω να με βοηθήσει.

Εσεις που πάτε στα πιο οργανωμένα μαθηματα πειτε μας οτι ενδιαφέρον σας λένε.!!!!!!!!!! Με απασχολει αν οτι μαθαινυμε θα ειμαστε σε θέση να το εφαρμόσουμε εκεινη την ώρα. Ή θα τα ξεχάσουμε απο την αγωνία μας???:-P:confused::confused::confused: Θέλει καλή αυτοσυγκέντρωση . Ελπίζω μονο μην έχω δίπλα μου καμιά που φωνάζει εκεινη την ώρα γιατι θα τρελαθώ!!!!!!!!!!:mad:

καλώς την !!!

Άσε , με τα μαθήματα μαθαίνουμε το τί θα έπρεπε να ισχύει κανονικά και τα δικαιώματά μας, και όταν θα μπούμε μέσα εμείς που δεν θα έχουμε τις συγκεκριμένες μαίες θα πάθουμε κατάθλιψη. Το μόνο κακό με τα δημόσια μαιευτήρια είναι αυτό.....

GaiGp3.png

αν μαζευόμασταν όλες πόσες λαμαρίνες έπρεπε να φτιάξουμε;:cool:και πως γίνεται όλες και έχετε πάρει 7-8 κιλά δεν μπορώ να καταλάβω η γουρούνα.....

ποιος μιλάει για 7-8 κιλά???????εγώ έχω καβατζάρει άνετα τα 10 και προχωράω.

Μαρεσει που πριν κανα μηνα ήμουν +7 ειχαπει στο γιατρο" Γιατρε εγώ σκέφτομαι να πάρω μέχρι 10κιλά το πολύ" και μου απαντάει με απορία"Ναι ??ποιος το ειπε αυτο??? Προσωπικος στοχος του λέω "ΑΑ!!!!!ειπα και εγώ μου απαντάει. Ε,,μεσα σε μία εβδομάδα ειχα ήδη πάρει +2 ακομη κ τοτε καταλαβα γιατι μουλεγε έτσι .....ειναι αδυνατον να κρατηθουν τα κιλά ερχονται ακομη και να μη τρως μου φαινεται!!!!!!!!!:confused::confused:

Διαφημίσεις

Μαρεσει που πριν κανα μηνα ήμουν +7 ειχαπει στο γιατρο" Γιατρε εγώ σκέφτομαι να πάρω μέχρι 10κιλά το πολύ" και μου απαντάει με απορία"Ναι ??ποιος το ειπε αυτο??? Προσωπικος στοχος του λέω "ΑΑ!!!!!ειπα και εγώ μου απαντάει. Ε,,μεσα σε μία εβδομάδα ειχα ήδη πάρει +2 ακομη κ τοτε καταλαβα γιατι μουλεγε έτσι .....ειναι αδυνατον να κρατηθουν τα κιλά ερχονται ακομη και να μη τρως μου φαινεται!!!!!!!!!:confused::confused:

Τι είναι αυτό το πράγμα βρε παιδί μου??? Του λέω του γιατρού, "πάντως στην εγκυμοσύνη παίρνεις πολύ εύκολα κιλά... γιατι?" Περα από το προφανές μου λεει σκέψου ότι οι δραστηριότητες σου έχουν μειωθεί πάρα πολύ...

B8ZWp3.png

Jk5rp2.png

καλησπέραααα!

πίτσα ακούω!!!!!

ε,είμαι κι εγώ εδώ,που αφού μπω στον 9ο(17 Μαρτίου,πρώτα ο Θεός)θα κόψω την περίδεση κι αυτό σημαίνει οτι μπορεί να έρθει το μωράκι μέσα σε λιγες ώρες ή μέρες(πράγμα που απεύχομαι,θέλω να μείνει μέσα στην κοιλίτσα της μαμάς όσο το δυνατόν πιο πολύ&να είμαι από τις τελευταίες που θα γεννήσουν!)

αχ,σήμερα ήρθε ο λογαριασμός σταθερού τηλ&internet(οτε)πολυυυυυυυ φουσκωμένος και συζητάμε να το κόψουμε....αυτό σημαίνει οτι θα σας χάσω...κι είναι ο μόνος λόγος που δε θέλω να κοπεί....θα δούμε

κι εμείς θέλουμε πολύ αν γεννήσω φυσιολογικά,να είναι μέσα στην αίθουσα ο καλός μου.η μόνη του επιφύλαξη είναι που θα με βλέπει να υποφέρω και δεν θα μπορεί να κάνει τίποτα..αλλά πιστευω οτι θα το ξεπεράσει γρήγορα αυτό&θα με στηρίξει,πράγμα που σίγουρα θα χρειάζομαι..έστω να γυρίσω τον δω μια όταν πω δεν αντέχω άλλο.

μανουλάάάάάά.....τι είναι η περίδεση;;;;;:rolleyes:εσύ κυριούλα μου θα γεννήσεις φέέέέέέέέταααααααα γιατί το μπεμπάκι θα κάτσει στην κοιλίτσα της μαμάς.....:wink:

όσο για τη ζύμη εγώ την κάνω πολύ εύκολα....αλεύρι ,μαγιά λίγο αλάτι και νεράκι!!!!την ποσότητα την κανονίζω με το μάτι!!!:wink:

Grya.jpgGryap3.png

καλώς την !!!

Άσε , με τα μαθήματα μαθαίνουμε το τί θα έπρεπε να ισχύει κανονικά και τα δικαιώματά μας, και όταν θα μπούμε μέσα εμείς που δεν θα έχουμε τις συγκεκριμένες μαίες θα πάθουμε κατάθλιψη. Το μόνο κακό με τα δημόσια μαιευτήρια είναι αυτό.....

Πιστευεις αν δεν ειναι παρουσες οι συγκεκριμένες μαιες δεν θα μπορουμε να εφαρμοσουμε αυτά που μάθαμε ????στο περιπου τουλάχστον????????

Εμενα που θα κάνει μαθηματα ημαια του γιατρου αναρωτιέμαι αν αξιζει να την πάρω μαζίμου(γιατι κ αυτη θα θέλει τα λεφτάκια της) ή θα βοηθουν ουτως η άλλως και οι περευρισκόμενες μαιες,... Πιστευω θα μας βοηθουν ρε γμτ τι στο καλο τα μπιμπελο θα κάνουν δίπλα μας????????

Επεξεργάστηκαν by βασ32

Διαφημίσεις

Kαλορίζικο!!! Δεν βλέπουμε όμως πόσο εβδομάδων είσαι;;; :-(:-(

Σας αφήνω να πάω να κάτσω στον καναπέ!!!!!!!

Καληνύχτα!!!!!!!

Βγήκαν και τα δύο τωρα! Καλό βράδυ γλυκιά μου!

B8ZWp3.png

Jk5rp2.png

καλώς την !!!

κι εγώ που θα γεννήσω σε ιδιωτικό νοσοκομείο-μαιευτήριο κι έχω γνωρίσει μάλλον όλες τις μαίες που κυκλοφορούν εκεί μέσα,έχω καταλάβει οτι εξαρτάται από τον άνθρωπο που θα σου τύχει.άλλες με τυπικό χαμόγελο,άλλες πολύ βιαστικές,άλλες ήρεμες,άλλες πολύ καλές.λαχείο κι αυτό!

''εσείς κι εγώ...

όταν έχω εσένα μπορώ να βάψω με ασήμι τη σκουριά

μπορώ να κοιμηθώ με σιγουριά

να πιάσω με τα χέρια μου τους δράκους να σκοτώσω..''

αχ,και 10 να ΄χεις πάρει πάλι σε περνάω κατά πάάάάάρα πολύ.....και τα 'χω πάρει και παντού ......:-(:sad:

Grya.jpgGryap3.png

καλησπέραααα!

πίτσα ακούω!!!!!

Ατλαντισ καλο κουραγιο. Παντως μου χει πει και ο γιατρος οτι απο τη 36η εβδομάδα το παιδι μποριε να βγει χωρις να χρειάζεται θερμοκοιτιδα οποτε μην ανυσυχείς γιαυτο σου λυνει την περιδεση γιατι τώρα δεν κινδινευεις φαντάζομαι

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...