Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

άρχισαν τα στοιχηματα βλέπω:tongue: εγώ για πρωτιά λέω nikole,irev και Βίκυ!

Σιδέρωσα λίγα ΄φορμάκια της μικρής, και στο τέλος έριξα το σίδερο, δεν φαίνεται να έπαθε τίποτα αλλά θα βάλω τον Γιώργο να το δοκιμάσει γιατί τα φοβάμαι λιγάκι αυτά τα ηλεκτρολογικά;)

Όσο για την παρουσία του συζήγου στον τοκετό, και εγώ τον θέλω μέσα. Στην αρχή είναι η αληθεια τον πίεσα πολύ αλλά όταν το κατάλαβα τον αφησα να αποφασίσει μόνο του. Τώρα απο ότι λέει θέλει πολύ να είναι εκεί όταν βγει το κοριτσάκι του. Θα φανεί! Βασικά φοβάμαι τόσο πολύ που ίσως γι αυτο τον θέλω για να νοιώθω σιγουριά!

Πάντως πρέπει να ανταλλάξουμε κανένα τηλέφωνο ώστε αν συμβεί το γεγονός να ενημερώσουμε κάποια.:P

άργησε σήμερα ο Γιώργος να σχολάσει και πείνασα! Ελπίζω να έρθει γρήγορα γιατί άρχισε να διαμαρτύρεται και η πεταλουδίτσα μου!

Πιστευω κοριτσια και εγώ πώς ειναι απαραιτητο να ειναι μεσα ο συζυγος: θα αναθεωρήσει πιστευω πολλά πράγματα θα εκτιμηθουν και άλλα που πριν δεν τα εκτιμουσαν θα τους κάνει καλο πιστευω. Και σε μας βέβαια θα ναι πολύ καλο γιατι η συμπαράστα παιζει τρομερο ρόλο. Διάβαζα σε μια έρευνα βάλανε 2 ομάδες ανθρώπων να νιώσουν κάποιο ειδους πόνου. Η μια ομάδα ειχαν συμαπαραστάτες δίπλα τους ενω η άλλη όχι.

Η ομάδα με τους συμπαραστάτες δήλωσαν οτι βίωσαν λιγοτερο πόνο σε αντιθεση με την άλλη ομάδα που δήλωσε οτι βίωσε περισσότερο πόνο (ενώ η ενταση ήταν και στις δυο ομάδες ιδια):lol::lol:

Διαφημίσεις

πίτσα ε?

Λέω να φτιάξω αύριο έτσι τώρα που μου την θύμισες αλλά είμαστε λιχούδηδες και θα φάμε μία λαμαρίνα τα δυό μας....

δεν είσαστε οι μόνοι...και εμείς μια λαμαρίνα τρώμε:lol::lol:δε χορταίνω όμως με τίποτα όμως!!!!

Grya.jpgGryap3.png

Εγώ το μέσημερι έφτιαξα νιοκι πατάτας καρμπονάρα και μάλλον θα φάω κάτι ελαφρύ το βράδυ! Τούλαχιστον έτσι λεω τώρα που δεν πεινάω!!!

τι είναι το νιόκι βρε κοριτσάκι;:rolleyes:

Grya.jpgGryap3.png

Όντως εξαφανιζόλ τα τικεράκια....

Άντζυ μου καλορίζικα!!! Πολύ ομορφούλικα είναι και το χρωματάκι είναι πολύ δροσερό!!!!!

Να σου πω ρε Άντζυ, τί έχεις? Ταινία? Φτού να μην σε ματιάσω κοριτσάρα μου είσαι μία κούκλα!!!

GaiGp3.png

Αυριο ξεκινάω τη πρώτη συνάνρηση με τη μαια του γιατρού για αναπνοές και συζητηση σε οτι μας απασχολει. Θα το κάνω στο ιατρέιο του γιατρού επειδη τις Πέμπτες λειπει και έχει ησυχία. Ελπίζω να με βοηθήσει. Ειναι μικρή και δεν ξερω πόση εμπειρία έχει ..τινα πώ ελπίζω να με βοηθήσει.

Εσεις που πάτε στα πιο οργανωμένα μαθηματα πειτε μας οτι ενδιαφέρον σας λένε.!!!!!!!!!! Με απασχολει αν οτι μαθαινυμε θα ειμαστε σε θέση να το εφαρμόσουμε εκεινη την ώρα. Ή θα τα ξεχάσουμε απο την αγωνία μας???:-P:confused::confused::confused: Θέλει καλή αυτοσυγκέντρωση . Ελπίζω μονο μην έχω δίπλα μου καμιά που φωνάζει εκεινη την ώρα γιατι θα τρελαθώ!!!!!!!!!!:mad:

Διαφημίσεις

ηρθα κ εγω απο το μαθημα τοκετου!λοιπον !1ον θελω κ εγω πιτσα

2ον τι ειναι το νιοκι πατατας???κ αυτο το θελω κ ας μην ξερω τι ειναι!οπως καταλαβατε πειναω σαν τον που...τη!χαχα!!!!

εμενα ο Κωστας θελει παρα πολυ να ειναι μεσα κ αν ειναι δυνατον να τα βλεπει ολα αλλα εγω δεν θελω να βλεπει εκει κατω....

εμενα την λεει τουμπανο και σουζα!

Νικολ κ εγω οταν ειμαι ορθια η περπαταω ειναι σκληρη.ειναι φυσιολογικο νομιζω...

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

ηρθα κ εγω απο το μαθημα τοκετου!λοιπον !1ον θελω κ εγω πιτσα

2ον τι ειναι το νιοκι πατατας???κ αυτο το θελω κ ας μην ξερω τι ειναι!οπως καταλαβατε πειναω σαν τον που...τη!χαχα!!!!

εμενα ο Κωστας θελει παρα πολυ να ειναι μεσα κ αν ειναι δυνατον να τα βλεπει ολα αλλα εγω δεν θελω να βλεπει εκει κατω....

εμενα την λεει τουμπανο και σουζα!

Νικολ κ εγω οταν ειμαι ορθια η περπαταω ειναι σκληρη.ειναι φυσιολογικο νομιζω...

Πέσ μας τι σας κάνανε σήμερα καλέεε!!!!!!!!!!:D:D

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...