Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 20 λεπτά , Nima21 είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ!! Χαιρομαι που το ακούω και χαιρομαι που συμφωνούν κατα βαση, γιατι οκ μας τα λενε εκεινοι, αλλα οταν περνας αποτυχιες, αναρωτιέσαι  αν στα λενε για να σου χρυσωσουν το χαπι ή αν οντως τα εννοούν! Και ειναι σημαντικο να το τονιζουμε αυτο για τις βαθμολογιες για να το βλεπουμε και να παιρνουμε ολες καποια ελπίδα.. προσωπικα εμενα μου έδωσαν θαρρος αυτα τα λογια... Και φυσικα ψαχνεις και τα γύρω γυρω  παραλληλα να εισαι καλυμμενη!  

Ναι κορίτσι μου αλήθεια αυτό μ είπαν ,το μόνο που μ είπε είναι ότι προτιμάνε των 5 6 ημερών γιατί βλέπουν καλύτερα κάτι δεν θυμάμαι πως το είπε, επίσης μια φίλη μου πέρσι πέτυχε εγκυμοσύνη με 2ββ βλαστοκυστη και 6.5 ενδομητριο ... όλα είναι ίσως το σωστό timing 

• Λουλούδια 1

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Μανούλες καλημέρα!!! Σήμερα είναι βροχερός ο καιρός σήμερα αλλά δεν με πηράζει γιατί θα πάω να δω τον μπεμπούλη μου επιτέλους!!! Ηρθε η ώρα για την Β-επιπέδου!!!

Αχ Παναγία μου να είναι όλα καλά!!!!!

atlantis μου σου εύχομαι και εσένα καλή επιτυχία και αύριο να είμαστε και οι δυο με ευχάριστα νέα!!!

taniabell μου σε ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σου!!!

maraki2108 και εγώ έχω διαβάσει σε βιβλίο εγκυμοσύνης ότι αυτό που είδες στο στήθος είναι το λεγόμενο "πρωτόγαλα" και μην σε ανησυχεί απλά πες το στον γιατρό σου!!!

Κορίτσια και εγώ δεν ξέρετε πόσο κρατιέμαι να μην αγοράσω πράγματα για το μωράκι μου... αλλά είπα ότι αν όλα είναι καλά σήμερα θα του πάρω το πρώτο του φορμάκι... Ετσι για Χριστουγεννιάτικο δώρο!!!

Εμείς προς το παρόν έχουμε πάει στα: ΛΗΤΩ, Excellent (N. Ιωνία), σε ένα μαγάζι με βρεφικά είδη στο Γέρακα, στο BABY ISLAND και έχω δει και τιμές από κάποια άλλα μέσω internet... και λέμε να πάμε και στο MOTHER BABY που είναι στο Περιστέρι... Τις καλύτερες τιμές και την καλύτερη εξυπηρέτηση μέχρι στιγμής την έχω βρει στο Excellent (N. Ιωνία)... irev μου εσύ που μένεις και κοντά να πας!!!

Αυτά κοριτσάκια... σας κούρασα πρωί πρωί...

Φιλάκια!!!!!!

Κατ αρχήν εύχομαι ΤΕΛΕΙΑ αποτελέσματα σήμερα και σε σενα και στην atlantis

Μένεις κοντά και πας Νέα Ιωνία?... Να σας προτείνω---όποια εξυπηρετεί--- το Ugollino, που είναι κοντά στο praktiker (http://www.vres.gr/company.php?company_id=30676)

Εγώ μιας και είναι μόλις εναμισι έτους τα έτους, κούνιες, ριλάξ, καθισματάκια, καρότσια...κλπ... δεν έχω τέτοια έξοδα--------ΠΑΛΙ ΚΑΛΑ!!!!!!

Απλά περιμένω το φύλλο για να αρχίζω να χαζεύω προίκα...παράδειγμα μπάντες για την κούνια...κλπ...

Γενικά είχα φροντίσει και στο γιο μου στα είδη προικός του, να μην κυριαρχεί το γαλάζιο (έχω και κιτρινάκια, πορτοκαλί...) ούτως ώστε εααααν είναι τώρα κορίτσι να μη χρειαστεί να αγοράσω όοοοοοοολη την προίκα από την αρχή

QuW0p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Χριστίνα Τουχα... σε ευχαριστώ πολύ!!! Αντε να έρθει και η σειρά σας!!!

irev μου μένω Πάτημα Χαλανδρίου.... οπότε δεν μου πέφτει και πολύ μακρυά η Ν. Ιωνία... Πάντως πήγαινε στο μαγαζί αυτό έστω και για την προίκα!!!

Qmsgp3.png

ha6zp3.png

Μανούλες καλημέρα!!! Σήμερα είναι βροχερός ο καιρός σήμερα αλλά δεν με πηράζει γιατί θα πάω να δω τον μπεμπούλη μου επιτέλους!!! Ηρθε η ώρα για την Β-επιπέδου!!!

Αχ Παναγία μου να είναι όλα καλά!!!!!

Φιλάκια!!!!!!

όλα θα είναι τέλεια θα δεις και το απόγευμα που θα γράφεις εδώ θα πετάς στα ουράνια!!!!!!!!!!!Τί ώρα έχεις ραντεβού;;;

an1cHjB0g410010NDc3MTRkfDQ1MzIwNjkyanBhfG15IGxpdHRsZSBhbmdlbCBpcw.gif

όλα θα είναι τέλεια θα δεις και το απόγευμα που θα γράφεις εδώ θα πετάς στα ουράνια!!!!!!!!!!!Τί ώρα έχεις ραντεβού;;;

:tongue::tongue::tongue: Ετσι θέλω να πιστεύω και εγώ!!!

Ραντεβού έχω στις 6.00 και δεν περνάει η ώρα... :-(:sad:

Qmsgp3.png

ha6zp3.png

Καλημέρα κορίτσια!

Σας εύχομαι να καλοδεχτείτε όλες τα μωρακια σας και καλά αποτελέσματα σε όσες περιμένουν να κάνουν την β επιπέδου!

Είμαι και εγώ μια μέλουσα μανούλα, με ΠΗΤ 6 Απριλίου. Πριν λίγο καιρό έκανα την β επιπέδου και έμαθα πως έχω κοριτσάκι! Από προβλήματα δεν είχα σχεδόν καθόλου μέχρι τώρα, ούτε καν εμετούς και ναυτίες. Παρατήρησα οτι η κοιλιά μου εχει "ξεπεταχτεί" πραγματικά τις τελευταίες 2 εβδομάδες και τώρα φαίνομαι πλέον εγκυος χωρίς αμφιβολία! Δηλαδή πραγματικά το τέλος του πεμπτου μήνα είδα την πιο δραματική αλλαγη στο σώμα μου. Εσείς παρατηρείτε κάτι παρόμοιο?

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια!

Σας εύχομαι να καλοδεχτείτε όλες τα μωρακια σας και καλά αποτελέσματα σε όσες περιμένουν να κάνουν την β επιπέδου!

Είμαι και εγώ μια μέλουσα μανούλα, με ΠΗΤ 6 Απριλίου. Πριν λίγο καιρό έκανα την β επιπέδου και έμαθα πως έχω κοριτσάκι! Από προβλήματα δεν είχα σχεδόν καθόλου μέχρι τώρα, ούτε καν εμετούς και ναυτίες. Παρατήρησα οτι η κοιλιά μου εχει "ξεπεταχτεί" πραγματικά τις τελευταίες 2 εβδομάδες και τώρα φαίνομαι πλέον εγκυος χωρίς αμφιβολία! Δηλαδή πραγματικά το τέλος του πεμπτου μήνα είδα την πιο δραματική αλλαγη στο σώμα μου. Εσείς παρατηρείτε κάτι παρόμοιο?

Καλημέρα και σε σένα...γράψε μας που γεννάς για να σε βάλει όποια μανούλα γνωρίζει στη λίστα με τα γεννουτούρια μας, τα μεμπεκάκια μας...αχ μωρε γουτσου γούτσου όσο περναει ο καιρός αυξανόμαστε!!!

Με το καλό σου έυχομαι και να είσαι καλά! εγώ είμαι 20 εβδ. και 4 ημερές και κοιλουμπίτσα έχω και φαίνεται αλλάγη στο σώμα σίγουρα υπάρχει αλλά να σου πω είναι η πρώτη φορά που δεν με ενοχλέι καθόλου ίσα ίσα που η κοιλουμπίτσα μου άρεσει και την χαϊδεύω συνέχεια αφου ξέρω ότι μέσα μου φιλοξενήτε το μπουμπουκάκι μου!!!Αυτά απο μένα φιλάκια!!!:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

irev μου μένω Πάτημα Χαλανδρίου.... οπότε δεν μου πέφτει και πολύ μακρυά η Ν. Ιωνία... Πάντως πήγαινε στο μαγαζί αυτό έστω και για την προίκα!!!

Ναι καλέ, γέννημα-θρέμα Ιωνιώτισα, πως θα ήταν δυνατόν να μου είχε ξεφύγει το Excllent?!!! χιχ.....Και για το γιο μου εχω πάρει αρκετα πραγματακια απο εκει

Καλημέρα κορίτσια!

Καλώς μας ήρθες! Με το καλό η μπουπού σου και μ' ένα πόνο

Αχ βρε κορίτσια, μόλις έφαγα κάτι πουράκια Caprice και το νινί μου φέρνει τουμπες!!!!!

QuW0p3.png

Βάλια μου κι εγώ Χαλανδρι μένω πίσω από το μετρό!!! Καλή επιτυχια σου εύχομαι για σήμερα! Όλα καλά να σου πάνε! Που γεννάς?

B8ZWp3.png

Jk5rp2.png

Διαφημίσεις

Kαλημέρα μαμάδες! Καλό μήνα! Μύρισε Χριστούγεννα! :D

Επανήλθα αφού χθες ο αντρούλης μου έκανε επιτυχημένα τον Μπομπ το μάστορα και διόρθωσε το laptop!

Τί κάνετε; Βλέπω ετοιμάζεστε για τους μεγάλους υπέρηχούς σας! Καλή επιτυχία! Εύχομαι να το χαρείτε και φυσικά να σας επιβεβαιώσουν ότι το μωράκι σας είναι υγιέστατο!

Συγχαρητήρια και σε σας που τους κάνατε ήδη και όλα είναι καλά!!! Άντε και στα δικά μας!

Κουράγιο στις εργαζόμενες υπό δύσκολες συνθήκες... Έχετε την αγωνιστική μου συμπαράσταση!

eugie, καλωσόρισες στην παρέα! Με το καλό!

Βασιλική, δες εδώ για τις κούνιες http://tomwro.blogspot.com/ στις 24/11 έχει και βιντεάκι.

Annie,τί μαθαίνω; Μπορεί να έχεις και μπέμπα;! Ας είναι καλά και ας σας κρατά λίγο ακόμη σε αγωνία!

Χθες το στομάχι μου ήταν χάλια όλη μέρα... Απλός, ενοχλητικός στομαχόπονος με το πρώτο γεύμα της μέρας ως το βράδυ... :-(

Εγώ αγόρασα πριν κανένα μήνα σουτιέν θηλασμού από τα "Λητώ" με ενίσχυση, 42?. Μου άρεσαν αυτά τα ροζ με ενίσχυση απο τα mothercare αλλά όταν τα δοκίμασα το ένα ήταν μικρό, το άλλο πολύ μεγάλο και ένα περίεργο πράγμα, και στα δυο νούμερα η εφαρμογή ήταν χάλια, με πατούσαν πάνω, εκεί που τελειώνουν!

Έχω πάρει και ένα τζην εγκυμοσύνης από 'κει γιατί τα δικά μου δεν μου έκαναν από την αρχή! Ανακάλυψα όμως ότι δυο υφασμάτινα που είχα και μου ήταν λίγο μεγάλα, μπορώ να τα φοράω κάνοντας το κολπάκι με το λαστιχάκι στο κουμπί! Κι εγώ αμπίρ φοραματάκια με κολάν και δυο φούστες που λόγω σχεδίου μου κάνουν ακόμη...

Αύριο έχω το ραντεβού στην αρρυθμιολόγο, να δούμε τί θα μας πει κι αυτή... αλλά είμαι αισιόδοξη! :D

jp0Lp3.png 1533345xcnw09g7xt.gifA0Yxp3.png

Ευχαριστώ πολύ για το καλωσόρισμα κορίτσια!

Καλημέρα και σε σένα...γράψε μας που γεννάς για να σε βάλει όποια μανούλα γνωρίζει στη λίστα με τα γεννουτούρια μας, τα μεμπεκάκια μας...αχ μωρε γουτσου γούτσου όσο περναει ο καιρός αυξανόμαστε!!!

Με το καλό σου έυχομαι και να είσαι καλά! εγώ είμαι 20 εβδ. και 4 ημερές και κοιλουμπίτσα έχω και φαίνεται αλλάγη στο σώμα σίγουρα υπάρχει αλλά να σου πω είναι η πρώτη φορά που δεν με ενοχλέι καθόλου ίσα ίσα που η κοιλουμπίτσα μου άρεσει και την χαϊδεύω συνέχεια αφου ξέρω ότι μέσα μου φιλοξενήτε το μπουμπουκάκι μου!!!Αυτά απο μένα φιλάκια!!!:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

Γεννάω στο Λονδίνο στο Chelsea and Westminster Hospital οπότε δυστυχώς είμαι μακρυά απο τις περισσότερες απο εσάς...

Οσο για την κοιλία το απολαμβάνω και εγώ πάρα πολύ όσο μεγαλώνει! Είναι τελειο να νιώθεις και το μωράκι να κλωτσάει! Ελπίζω να είμαι το ίδιο άνετη και όταν μπω στον ένατο :D !

Βάλια μου κι εγώ Χαλανδρι μένω πίσω από το μετρό!!! Καλή επιτυχια σου εύχομαι για σήμερα! Όλα καλά να σου πάνε! Που γεννάς?

Εϊμαστε γειτόνισσες!!!! Τέλεια!!! Εγώ μένω πίσω από τον Αγ. Αντώνη!!!

Σε ευχαριστώ πολύ πολύ!!! Και εσένα να είναι καλά το ζουζουνάκι σου!!!

Εγώ γεννάω με το καλό στο ΙΑΣΩ. Εσύ;;;

Qmsgp3.png

ha6zp3.png

Εϊμαστε γειτόνισσες!!!! Τέλεια!!! Εγώ μένω πίσω από τον Αγ. Αντώνη!!!

Σε ευχαριστώ πολύ πολύ!!! Και εσένα να είναι καλά το ζουζουνάκι σου!!!

Εγώ γεννάω με το καλό στο ΙΑΣΩ. Εσύ;;;

Κι εγώ στο Ιασώ γεννάω με ΠΗΤ 3/4. Ελπίζω νωρίτερα βεβαια μα τρεχω στα νοσοκομεία πασχαλιατικα! Πότε γεννάς? Μαλλον κοντα είμαστε... Που θα κάνεις την β επιπεδου? Ποιος είναι ο γιατρός σου? Εμένα Χριστοδούλου λέγεται!

B8ZWp3.png

Jk5rp2.png

Κι εγώ στο Ιασώ γεννάω με ΠΗΤ 3/4. Ελπίζω νωρίτερα βεβαια μα τρεχω στα νοσοκομεία πασχαλιατικα! Πότε γεννάς? Μαλλον κοντα είμαστε... Που θα κάνεις την β επιπεδου? Ποιος είναι ο γιατρός σου? Εμένα Χριστοδούλου λέγεται!

Εμένα η ΠΗΤ μου είναι 7/4 αλλά το πιο φυσιολογικό είναι να γεννήσουμε τέλος Μάρτη λόγω Πάσχα... Β-επιπέδου θα κάνω σήμερα στο Μαρούσι σε ιατρείο!!! Εσύ έχεις κάνει;;; Δεν θυμάμαι.. :rolleyes: και ο γιατρός μου λέγεται Μαντούδης!!!

Πλάκα θα έχει να είμαστε και στο ίδιο δωμάτιο!!!;););)

Qmsgp3.png

ha6zp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...