Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Εγώ δεν άλλαξα γνώμη προς το παρόν, αφενός ο καλός μου είναι κάπως φοβιτσιάρης και δεν θέλω να τον πιέσω παρότι τον είχα πείσει στην αρχή, αφετέρου ο διακόπτης μου ίσως να κάνει κλικ και να μην είμαι και πολύ ευχάριστη παρέα....

Aυτό για την ευχάριστη παρέα...! Ούτε κι εγώ θα είμαι! Ποιά θα μπορεί να είναι άραγε; Ανάμεσα στις συσπάσεις και το τελευταίο ανεκδοτάκι που ακούσαμε...

Χθες του είπα: "Αν σου ζητήσω τώρα να μην με αφήσεις να κάνω επισκληρίδιο ακόμη κι αν παρακαλάω εκείνη την ώρα, τί θα έλεγες;" (προσέξτε, δεν του το ζήτησα, απλώς ήθελα να βολιδοσκοπήσω την κατάσταση!)

Μου είπε πως αυτό δεν γίνεται, κι εκείνη την ώρα δεν θα ξέρει αν θα το έχω πραγματική ανάγκη και αν δεν με αφήσει και μετά εγώ λόγω άσχημου τοκετού πάθω μια ξεγυρισμένη κατάθλιψη, τί θα κάνει εκείνος; Μου άρεσε η απάντηση, το εκτίμησα...

Αλλά ακόμη χρειάζομαι κάτι να με συγκρατήσει εκείνη την ώρα...! Σε μια πολύ άσχημη περίοδο που κόντεψα να λιποθυμήσω από τον πόνο και έκανα εμετό το παυσίπονο, του ζήτησα να φέρει ένα γιατρό να μου κάνει μια παυσίπονη ένεση!!! Αχ, αστείο μου φαίνεται αλλά πραγματικά υπέφερα! Σαν πρεζάκι! Τελικά μου έφερε άλλο παυσίπονο και με έβαλε να το πιω σιγά-σιγά για να μην το βγάλω κι αυτό, όπως και έγινε... Αλλά έχω προηγούμενα γι' αυτό φοβάμαι τόσο... Αν κάνω έτσι σε μια περίοδο, στον τοκετό πώς θα ανταπεξέλθω? :confused:

Αυτά τα ευχάριστα μου!

Σας αφήνω, περιμένω τον αντρούλη μου και μετά έχω μάθημα τοκετού, ίσως ξαναμπώ το βράδυ!

jp0Lp3.png 1533345xcnw09g7xt.gifA0Yxp3.png

άρχισαν τα στοιχηματα βλέπω:tongue: εγώ για πρωτιά λέω nikole,irev και Βίκυ!

Σιδέρωσα λίγα ΄φορμάκια της μικρής, και στο τέλος έριξα το σίδερο, δεν φαίνεται να έπαθε τίποτα αλλά θα βάλω τον Γιώργο να το δοκιμάσει γιατί τα φοβάμαι λιγάκι αυτά τα ηλεκτρολογικά;)

Όσο για την παρουσία του συζήγου στον τοκετό, και εγώ τον θέλω μέσα. Στην αρχή είναι η αληθεια τον πίεσα πολύ αλλά όταν το κατάλαβα τον αφησα να αποφασίσει μόνο του. Τώρα απο ότι λέει θέλει πολύ να είναι εκεί όταν βγει το κοριτσάκι του. Θα φανεί! Βασικά φοβάμαι τόσο πολύ που ίσως γι αυτο τον θέλω για να νοιώθω σιγουριά!

Πάντως πρέπει να ανταλλάξουμε κανένα τηλέφωνο ώστε αν συμβεί το γεγονός να ενημερώσουμε κάποια.:P

άργησε σήμερα ο Γιώργος να σχολάσει και πείνασα! Ελπίζω να έρθει γρήγορα γιατί άρχισε να διαμαρτύρεται και η πεταλουδίτσα μου!

5Kiep3.png

hAk2p3.png

μανουλομανουλίτσες μου ηρθα κι εγω παλι!!μου χε παρει ο αδερφος μου το λαπτοπ να χαζεψει κι εγω εκανα δουλειες,εβαλα και ενα πλυντηριακι της μπεμπουλινας μου κ περιμενω τον Κωστή να φαμε γιατι πεινάααααααω!!

ψηφιζω IREV ΚΑΙ μετα Βικάκι για πρωτιά!

η Χριστινούλα θα κανει δουλιτσες,ειχαμε μαθημα οντως μαζι ειμασταν το πρωι,μετα πηγε σουπερ μαρκετ νομιζω..ισως ξεκουραζεται!

μας ειχε βαλει κι η μαια μια χαλαρωτικη μουσικη για εγκυες σημερα,ειχαμε ξαπλωσει και κοντεψε να με παρει ο υπνος!!

εβγαλα φωτο τα νεα μας πραγματα,μολις φαμε θα σας τα δειξω!

και οσο για τηλ.πρεπει να ανταλλαξουμε συντομα,θα φτιαξω κι εγω μια λιστα στο τετραδιο μου να χω ολωνων σας να μαθαινουμε νεα,κοντευει ο καιρος!

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

Διαφημίσεις

ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΦΙΛΕΣ ΜΟΥ ΚΙ ΕΧΩ ΤΟΣΗ ΧΑΡΑ ΝΑ ΣΑΣ ΔΕΙΞΩ ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ ΠΡΑΓΜΑΤΑΚΙΑ???

εγώ εδώ!!!!!άντε βάλταααααα:D

όταν περπατάω και όταν γενικά είμαι όρθια νοιώθω την κοιλιά μου τούμπανο!!!!σκληρή!!!αν κάθομαι δεν τη νοιώθω έτσι...το παθαίνει καμία;τι μπορεί να είναι;:rolleyes:

Grya.jpgGryap3.png

Διαφημίσεις

τουμπανάκια δηλαδή όλες:lol::lol:...............κερνάω πίτσα με αγνά υλικά από τα χεράκια μου,όσες πιστές;);)

πίτσα ε?

Λέω να φτιάξω αύριο έτσι τώρα που μου την θύμισες αλλά είμαστε λιχούδηδες και θα φάμε μία λαμαρίνα τα δυό μας....

GaiGp3.png

τουμπανάκια δηλαδή όλες:lol::lol:...............κερνάω πίτσα με αγνά υλικά από τα χεράκια μου,όσες πιστές;);)

Και εμένα έτσι με αποκαλεί!!!!!! Αχ κορίτσια βαριέμαι πάρα πολύ!!!!

Εγώ θέλω πιτσούλα!!!!!!!!!:tongue::tongue::tongue:

Qmsgp3.png

ha6zp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...