Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 23 λεπτά , LeneL είπε:

Άντε, άντε, γιατί εγώ τα της εξωσωματικής τα έχω ξεχάσει και δεν πολύ συμμετέχω. Πάμε να λύσουμε απορίες εγκυμοσύνης που τα θυμάμαι καλύτερα!!!

Θα εσέ προσλάβουμε για δασκάλα μας χαχχαχαχαχ

• Χαχα 1

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Άσχετο....

Βλέπω 2 μέρες τι-βι , χτες με τον Λαζόπουλο κατουρήθηκα απ τα γέλια... σήμερα το βράδυ έχει τον Σαμοϊλη με μία απίστευτη ιστορία, ένας έχει 4 παιδάκια, τα σπάει στα μπουζούκια με δανεικά και αλλάζει τα αυτοκίνητα σαν τα πουκάμισα και η καημένη η γυναίκα του δουλεύει καθαρίστρια για να ταϊσει τα 4 παιδιά αφού προφανώς δεν έχουν να φάνε. Και ο τύπος κάπου λέει ότι καλή χρυσή η γυναίκα του αλλά έχει μεγάλο στόμα........ ντοινγγγγγγγγγ

ο κλασικός ο μ@λ@κας ο άντρας.....ξέρεις πόσοι τέτοιοι κυκλοφορούν;μη σου τύχει....

Βάλια μου εγώ την irev έχω πρώτη που πάει για καισαρική.....τώρα αν την προλάβει στη στροφή καμία δεν ξέρω...πρέπει να ανταλλάξουμε τηλ να ενημερωθούμε ποιά γεννάει ε!!!:rolleyes:

Grya.jpgGryap3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Άσχετο....

Βλέπω 2 μέρες τι-βι , χτες με τον Λαζόπουλο κατουρήθηκα απ τα γέλια... σήμερα το βράδυ έχει τον Σαμοϊλη με μία απίστευτη ιστορία, ένας έχει 4 παιδάκια, τα σπάει στα μπουζούκια με δανεικά και αλλάζει τα αυτοκίνητα σαν τα πουκάμισα και η καημένη η γυναίκα του δουλεύει καθαρίστρια για να ταϊσει τα 4 παιδιά αφού προφανώς δεν έχουν να φάνε. Και ο τύπος κάπου λέει ότι καλή χρυσή η γυναίκα του αλλά έχει μεγάλο στόμα........ ντοινγγγγγγγγγ

καλα..θα τον πλακωνα στο ξυλο κ εγω κ τα παιδια!

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

irev kai andria νομίζω θα μπουν με καισαρική οπότε θα μας πουν το πότε... δεν θα έχει 'εκπληξούλα....

Kαλέέέέ η andria δεν είναι με καισαρική...

Και η irev πόσο εβδομάδων είναι;;; Εγώ ψηφίζω ή την irev ή εσένα για αρχή!!!

Qmsgp3.png

ha6zp3.png

Διαφημίσεις

Kαλέέέέ η andria δεν είναι με καισαρική...

Και η irev πόσο εβδομάδων είναι;;; Εγώ ψηφίζω ή την irev ή εσένα για αρχή!!!

η irev είναι ίδια ακριβώς εβδομάδα μ'εμένα.....νορμάλ θα γεννάγαμε μαζί,στο ίδιο μιευτήριο ,την ίδια μέρα με την ίδια γιατρό:D

Grya.jpgGryap3.png

Διαφημίσεις

Καλησπερα κορίτσια.

Ειχα πολυ καιρο να μπω και διαβαζω τα νεα σας με δοσεις γιατι ειναι πολλες οι σελιδες.

Ελπίζω να ειστε ολες καλα και να προχωρανε καλα οι εγκυμοσυνες.Απ΄οτι προλαβα να δω σταματησατε τα γαριδακια και το γυρισατε στα φρουτα και την υγιηνη διατροφη.Κι εγω μια απο τα ιδια εδω και ενα μηνα εχω ανεβασει ζαχαρο (διαβητη κυησης) και τρωω συγκεκριμενα πραγματα μετραω το ζαχαρο 4 φορες τη μερα και κανω και ινσουλινες.Ηταν μια δυσκολη περιοδος αυτη της προσαρμογης περασα και μια ιωση και τωρα συνηλθα και νιωθω καλυτερα.

Ο μπεμπακος εξακολουθει ακομα να φαινεται μεγαλυτερος 2 εβδομαδες πανω απο την εβδομαδα του.3/2 που τον ειδαμε ηταν 1600 γραμ.περιπου 400γρ πανω απο την εβδομαδα του.Η ενδοκρινολογος λεει οτι αυτο μεχρι το τελος θα διορθωθει, αντε και να δουμε.

Απο ψωνια λογο της ιωσης δεν εχω κανει τιποτα.κατι λιγα ρουχαλακια εχω παρει μονο.

Απο 1/3 θα ειμαι σε αδεια οποτε σκεφτομαι να παω να τα κλεισω ολα τοτε να τελειωνω.Ετσι κι αλλιως απ οτι καταλαβα εκπτωσεις δεν εχουν σε κουνιες και καροτσια.

Μη σας κουραζω αλλο με τα δικα μου.

Φιλια

dtMvp3.png

η irev είναι ίδια ακριβώς εβδομάδα μ'εμένα.....νορμάλ θα γεννάγαμε μαζί,στο ίδιο μιευτήριο ,την ίδια μέρα με την ίδια γιατρό:D

Tότε λοιπόν... ή εσύ ή η irev ή το Βικάκι!!! Αντε βρε κοριτσάκια να πέρνουμε σειρά!!!

Qmsgp3.png

ha6zp3.png

Εγώ αυτή την έρευνα την έκανα χτες το βράδυ. Είχα ρωτήσει και τον γιατρό μου και μου είχε πει ότι δεν είναι τίποτα ο λόξιγκας. Πολλές μανούλες γράφουν ότι έχουν τα μωρά τους, είναι υγειής έκφραση, και επειδή το νιώθω καιρό, παρατηρώ πρώτον ότι την πιάνει κυρίως όταν δεν βολεύεται (στριμώχνεται) για ώρα, και δεύτερον παρατήρησε τις πατούσες του και το κεφάλι του όταν τον πιάνει και θα σκάσεις στα γέλια, αφού πάνω στον οίστρο του, κλωτσάει , κουνάει το κεφάλι, και τους πνεύμονες ταυτόχρονα...χιχιχιχι

Το άλλο το διάβασες? ότι απαξ και γεννηθεί πολύ πιθανό να τους πιάνει λόξιγκας τις ίδιες ώρες?:cool::cool:

Αυτό που λες, πως ταρακουνιέται ολόκληρος δεν το έχω προσέξει! Θα έχω το νου μου την άλλη φορά! Πάντως σήμερα το αισθανόμουν πιο έντονα κάτω αριστερά, εκεί που προφανώς είναι το κεφαλάκι του!

Θυμάμαι, τον πρώτο καιρό που έπαιρνα το χάρακα και έβλεπα με το ζόρι τα χιλιοστά για να καταλάβω πόσο είναι το μωρό -τότε δεν ξέραμε καν πως είναι αγόρι- και τώρα ο χάρακας δεν φτάνει και θέλουμε μεζούρα για να γυρίζει και να φανεί πόσο είναι το κεφαλάκι του! Αφήστε που με το που το βλέπω ψιλοτρομάζω γιατί σκέφτομαι από που θα χρειαστεί να περάσει!

Βίκυ, εσύ είχες αναφέρει πως δεν θέλεις τον άντρα σου μέσα μαζί; Στην αρχή το είχα σκεφτεί κι εγώ να μην είναι μέσα αλλά πολύ σύντομα άλλαξα γνώμη για διάφορους λόγους. Πρόσφατα σκεφτόμουν πως δεν θα ήθελα με τπτ να γεννηθεί το παιδί μας και να λείπει από αυτή τη μοναδική στιγμή και για εκείνον και για τον μπέμπη και για εμένα...

Είσαι σίγουρη πως θέλεις να είσαι μόνη σου; Σίγουρα θα το έχεις σκεφτεί και θα έχεις τους λόγους σου αλλά είπα να αναφέρω μια παράμετρο που με αγγίζει προσωπικά...

jp0Lp3.png 1533345xcnw09g7xt.gifA0Yxp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...