Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

ΟΧΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ...θα πάει να μείνει στην αδερφή του:mad::confused:και δεν αναβάλλεται.....οπότε με βλέπω να πηγαίνω στη μανούλα μου για καμιά βδομάδα ......θα σας χάσω:(:(

Άντζυ με γεια τα πραγματάκια ζουζουνομανούλα.....

Βίκυ,Αndria,irev το χορό εμείς θα τον ανοίξουμε!!!!!είμαστε πρώτες μέρες του Απριλίου!!!!!:wink:

οχι βρε Νικολίτσα να σε χάσουμε κιόλας... θα πηδηχτώ από το παράθυρο... ΠΡΟΕΔΡΕ λακίζει η Νικόλ, ποιά θα την φιλοξενήσει να την έχουμε κοντά μας?

(Άμα κοιμάσαι σε κούνια, έλα σε εμένα...:idea::idea: - α, ρε'συ πάλι την βρήκα την λύση...)

GaiGp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Βικυ δεν ξερω ακομη το σκεφτομαι τι να της ταξω μπας κ την ψησω!!!:tongue::tongue:

Ιωαννα μου κ μενα εχει λοξυγγα!μου το ειπε κ ο γιατρος!

Νικολ καλα σου λενε..δεν γινεται να πας κ εσυ???

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

Κοριτσάρες μου χάθηκα εεε?

Πώς είστε?

Όλες σας καλά?Οι κοιλίτσες σας?

Εμείς ζουζουνεύουμε και θέλουμε συνέχεια λόγια και τραγούδια και χορούς....Τώρα αρχίζουν τα ωραία.....

Πολλά φιλάκια...

cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

ΟΧΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ...θα πάει να μείνει στην αδερφή του:mad::confused:και δεν αναβάλλεται.....οπότε με βλέπω να πηγαίνω στη μανούλα μου για καμιά βδομάδα ......θα σας χάσω:(:(

Βίκυ,Αndria,irev το χορό εμείς θα τον ανοίξουμε!!!!!είμαστε πρώτες μέρες του Απριλίου!!!!!:wink:

Κι εγώ μαζί σας!!! Μην με ξεχνάτε!!! :-(:-(:-(

Qmsgp3.png

ha6zp3.png

α τωρα το ειδα!δεν γινεται να πατε να μεινετε αλλου?κανα χοτελ???να ειστε κ ρομαντσαδα??????πολλα εξοδα ε?

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

Διαφημίσεις

πωπω!Ειναι φοβερο εκει που ηξερες για την αγωνια να μεινουμε εγκυες τωρα να μαθαινεις οτι γεννανε.Εκανα αμνιοκεντηση λογω 37 ετων.αγορι και εσυ ε;να δωσεις χαιρετησματα στη γιωργια και στις αλλες.Μπαινει η γιωργια μεσα κ αν ναι σε ποιο θεμα;Τωρα ξυπνησε το καμαρι μου με βλεπει στον υπολογιστη και σηκωνεται ορθιος και λεει "μαμα δουδουνια σελω,α χοεψω θελω"δηλ.ζουζουνια θελω να χορεψω θελω!:D

Μια φορά με είχε βρει η Γεωργία εδώ... Εκτοτε δεν έχουμε επικοινωνία...

Αλλά μιλάμε που και που στο τηλέφωνο!!!

Qmsgp3.png

ha6zp3.png

Αντε να δούμε!!!

B8ZWp3.png

Jk5rp2.png

οχι βρε Νικολίτσα να σε χάσουμε κιόλας... θα πηδηχτώ από το παράθυρο... ΠΡΟΕΔΡΕ λακίζει η Νικόλ, ποιά θα την φιλοξενήσει να την έχουμε κοντά μας?

(Άμα κοιμάσαι σε κούνια, έλα σε εμένα...:idea::idea: - α, ρε'συ πάλι την βρήκα την λύση...)

χαχαχαχα.......νομίζω η κούνια θα μου πέφτει μεγάλη:rolleyes::rolleyes:....θα δω τι θα γίνει!!!!!έτσι κι αλλιώς καλά είμαι!!!μπορεί και να κάτσω σπιτάκι μου γιατί δεν τρελαίνομαι για αλλαγές πόσο μάλλον τώρα!!!!!θα έχω εσάς παρεούλα!!!!:Dαν και μπορέί να ανέβω και κάποιες μέρες Αθήνα σε κάποια φίλη,οπότε να κανονίσουμε καφεδάκι!!!θα δω πως θα το κάνω:!:

Grya.jpgGryap3.png

επ και εσύ......μου ξέφυγες!!!άντε να δούμε ποιό θα είναι το πρώτο μπεμπάκι του Απρίλη!!!

Άννυ μου στην αδερφούλα:cool:δεν παίζει να πάω!!!ξενοδοχείο επίσης δεν παίζει,θα δούμε!!!!

Grya.jpgGryap3.png

Διαφημίσεις

Όχι και να σε ξεχάσουμε........... γίνεται τέτοιο πράγμα μανούλα?

Έχω δει όμως και από άλλους μήνες που γίνονται φοβερές ανατροπές με τις ημερομηνίες

GaiGp3.png

πωπω!Ειναι φοβερο εκει που ηξερες για την αγωνια να μεινουμε εγκυες τωρα να μαθαινεις οτι γεννανε.Εκανα αμνιοκεντηση λογω 37 ετων.αγορι και εσυ ε;να δωσεις χαιρετησματα στη γιωργια και στις αλλες.Μπαινει η γιωργια μεσα κ αν ναι σε ποιο θεμα;Τωρα ξυπνησε το καμαρι μου με βλεπει στον υπολογιστη και σηκωνεται ορθιος και λεει "μαμα δουδουνια σελω,α χοεψω θελω"δηλ.ζουζουνια θελω να χορεψω θελω!:D

Μια φορά με είχε βρει η Γεωργία εδώ... Εκτοτε δεν έχουμε επικοινωνία...

Αλλά μιλάμε που και που στο τηλέφωνο!!!

Qmsgp3.png

ha6zp3.png

Άσχετο....

Βλέπω 2 μέρες τι-βι , χτες με τον Λαζόπουλο κατουρήθηκα απ τα γέλια... σήμερα το βράδυ έχει τον Σαμοϊλη με μία απίστευτη ιστορία, ένας έχει 4 παιδάκια, τα σπάει στα μπουζούκια με δανεικά και αλλάζει τα αυτοκίνητα σαν τα πουκάμισα και η καημένη η γυναίκα του δουλεύει καθαρίστρια για να ταϊσει τα 4 παιδιά αφού προφανώς δεν έχουν να φάνε. Και ο τύπος κάπου λέει ότι καλή χρυσή η γυναίκα του αλλά έχει μεγάλο στόμα........ ντοινγγγγγγγγγ

GaiGp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...