Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 29 λεπτά , kate82 είπε:

Οοοο μπράβο βρε τσακάλι δεν ήξερα ότι έβαλες δύο, τι βαθμολογίες είχες???  μακάρι να σου έρθουν αλλά δύο ταλιμπανακια 

Χαχαχ όχι διδυμα βρε.. ένα και καλό!! Και οι δύο βλαστοκυστες ηταν 4ΑΑ.

πρίν από 42 λεπτά , *Vasoula είπε:

Ναι καλέ 9η να πας..άκου περισσότερο...και που κρατιεσαι και δεν κάνεις τεστ σε θαυμάζω!!!

Πόσο είναι ο μικρός σου???έχω και εγώ ένα  ανιψιό στα 3 και μιλάμε όταν με βλέπει όσο του λένε πρόσεχε τη κοιλιά της θείας τόσο τρέχει πάνω μου...χαχαχαχαχαχα

Εννοείται! 9η απευθείας.. δεν τα θέλω τα τεστ. Η χοριακη να είναι καλή  είναι το θεμα! Να τον χαίρεσαι τον ανιψιό! Ο δικός μου είναι 2 χρόνων!

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

38η εβδομάδα θα είναι νομίζω ότι καλύτερο!!!!! Υπομονή κοριτσάρες μου, κοντεύουμε!!!

βαλια μου τι κανεις;!Ελπιζω να θυμασαι τη γουρου απο το καφε εξωσωματικης ε;τωρα μπηκα απο περιεργια και σε βρηκα μεσα.Εγω δε μπαινω μια που οι αυτες που μιλουσα φυγαν.Περασε ο καιρος ε;κοντευεις ειδες;συνεχιζεις και εχεις αγχος;Εγω 19 του μηνα κλεινω τον πεμπτο μηνα,εχω διδυμα αγορια.Και το πρωτο αγορι ειναι.

xZw0p3.png?MvwDJEFf

e0j8p3.png?doHgBG56

α γιατι καλε ετσι???εγω θελω να βγει πριν την 40!!!!!θα κοιταξω να κανω συμφωνια μαζι της!!!κατι να της ταξω!!

Για να γίνει κάτι τέτοιο θα πρέπει να συνηγορήσουν διάφοροι παράγοντες οι οποίοι προς το παρόν κοιμούνται....

Αλλά πάντα στην ζωή μου όταν ανυπομονούσα για κάτι πάντα αργούσε, έτσι το βλέπω και τώρα...

Τί σκέφτεσαι να της τάξεις, μπας και πιάσει και με την δικιά μου?

GaiGp3.png

βαλια μου τι κανεις;!Ελπιζω να θυμασαι τη γουρου απο το καφε εξωσωματικης ε;τωρα μπηκα απο περιεργια και σε βρηκα μεσα.Εγω δε μπαινω μια που οι αυτες που μιλουσα φυγαν.Περασε ο καιρος ε;κοντευεις ειδες;συνεχιζεις και εχεις αγχος;Εγω 19 του μηνα κλεινω τον πεμπτο μηνα,εχω διδυμα αγορια.Και το πρωτο αγορι ειναι.

Εννοείται ότι σε θυμάμαι!!! Πέρασε και για εσένα πολύ ο καιρός!!! Απίστευτο!

Εχεις καλή εγκυμοσύνη;;; Πως είναι τα αγοράκια σου;

Οι υπόλοιπες χαθήκανε...

Εχω άγχος και μεγάλη λαχτάρα να κρατήσω στην αγκαλιά μου το μωράκι μου!!! Να δω ότι είναι καλά!!!

Qmsgp3.png

ha6zp3.png

Γειά σας μπάμπουσκοφουσκίτσες!

Τάνια, Ελισάβετ, Θάλεια μπράβο για τα μωράκια σας! Πολύ χαίρομαι που όλα πάνε καλά!

Κουράγιο στις κρυωμένες μας Μαράκι και Βίκυ και στην Βάσω με το εργοτάξιο!

Άντζυ, με γειά τα πραγματάκια σας!

Τί ωραίες ιστορίες... Τί συγκινητικά...

Βίκυ, κοπέλα μου μια χαρά τα πας με όλα αυτά που έχουν δει τα μάτια σου, καλά κάνεις και το ρίχνεις στην τρελή γιατί αλλιώς σε παίρνει από κάτω... Μη μασάς!

Άννυ, καλά του τα είπες... Μου τη δίνουν αυτά τα ηλίθια σχόλια, ότι παντρεύτηκες και τώρα την πάτησες... Είναι το χειρότερο που μπορούσε να σου συμβει δλδ! Ρε ούστ! Επειδή εσύ απέτυχες δεν σημαίνει πως όλες οι σχέσεις βασίζονται στα ίδια ανούσια πράγματα της δικής σου! Και ειδικά αυτά που τα λένε κυρίως στους άντρες, του τύπου "δεν ήξερες, δεν ρώταγες?" χαριτωλογώντας είναι για μπάτσες! ΟΥΣΤ και πάλι ΟΥΣΤ!

Τί ξεχνάω από αυτά που ήθελα να σχολιάσω;

Κορίτσια διάβαζα στο parents ένα θέμα για το λόξυγγα, επειδή εδώ και καιρό αισθάνομαι ένα ρυθμικό, απαλό χτύπημα αλλά επειδή είναι γρήγορο -σαν παλμός καρδιάς- δεν ήμουν σίγουρη πως ήταν όντως λόξυγγας αλλά το επιβεβαίωσα! Και σε άλλες κοπέλες είναι έτσι και έχουν τα μωρά τους λόξυγγα! Εσείς το έχετε νιώσει? Εμένα μπορεί να τον πιάσει αρκετές φορές μέσα στην μέρα, και τον λυπάμαι λίγο... Αλλά έχει πλάκα! Σήμερα, που δεν είχε δώσει κανένα σημείο ζωής -ενώ συνήθως ξυπνάμε μαζί- τον έπιασε κατευθείαν λόξυγγας την ώρα που διάβαζα και το βιβλίο κουνιόταν ρυθμικά! :D

jp0Lp3.png 1533345xcnw09g7xt.gifA0Yxp3.png

Διαφημίσεις

πολύ χάρηκα που επιστρέψατε όλες!!!!!!:Dη μ@λ@κία στους ανθρώπους δεν έχει όρια ε;ΤΩΡΑ(το έχει ζητήσει εδώ και 1 χρόνο)πρέπει να πάει ο Χρήστος σε ένα σεμινάριο που διαρκεί 2 βδομάδες και είναι στην Αθήνα!!!:mad:τα νεύρα μου!!!!!!Άννυ χώστα στο μ@λ@κα......δεν την παλεύει ο κόσμος...!!!!Βίκυ σου κάνω συμπαράσταση.......αν τα πούμε από κοντά θα σου πω λεπτομέρειες:rolleyes::rolleyes:Ο ΚΟΣΜΟΣ ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΑΛΕΥΕΙ Τ Ε Λ Ο Σ

Grya.jpgGryap3.png

Εννοείται ότι σε θυμάμαι!!! Πέρασε και για εσένα πολύ ο καιρός!!! Απίστευτο!

Εχεις καλή εγκυμοσύνη;;; Πως είναι τα αγοράκια σου;

Οι υπόλοιπες χαθήκανε...

Εχω άγχος και μεγάλη λαχτάρα να κρατήσω στην αγκαλιά μου το μωράκι μου!!! Να δω ότι είναι καλά!!!

Ο ενας ο πλακουντας ειναι ακομα στον τραχηλο πανω και πρεπει να προσεχω να μην κανω αιμοραγιες,ο αλλος ειναι ενταξει ψηλα,ε ειναι και δυο και δεν μπορω να κανω και κατι.Το μωρο το προσεχουν αλλοι,αργα το απογευμα ερχεται στο σπιτι,και εγω κανω ξαπλες.29ιανουαριου εκανα αμνιοκεντηση ολα καλα,και τωρα την παρασκευη θα κανω τον μεγαλο υπερηχο.Το μονο που θελω ειναι να μπω στον μηνα μου εσστω και μια μερα,να μη βγουν προωρα.Κανενα νεο απο την γιωργια την κυπρια;

xZw0p3.png?MvwDJEFf

e0j8p3.png?doHgBG56

πολύ χάρηκα που επιστρέψατε όλες!!!!!!:Dη μ@λ@κία στους ανθρώπους δεν έχει όρια ε;ΤΩΡΑ(το έχει ζητήσει εδώ και 1 χρόνο)πρέπει να πάει ο Χρήστος σε ένα σεμινάριο που διαρκεί 2 βδομάδες και είναι στην Αθήνα!!!:mad:τα νεύρα μου!!!!!!Άννυ χώστα στο μ@λ@κα......δεν την παλεύει ο κόσμος...!!!!Βίκυ σου κάνω συμπαράσταση.......αν τα πούμε από κοντά θα σου πω λεπτομέρειες:rolleyes::rolleyes:Ο ΚΟΣΜΟΣ ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΑΛΕΥΕΙ Τ Ε Λ Ο Σ

Νικόλ, να πας μαζί του! Δεν γίνεται; Ούτε να το αποφύγει μπορεί;

jp0Lp3.png 1533345xcnw09g7xt.gifA0Yxp3.png

Κορίτσια διάβαζα στο parents ένα θέμα για το λόξυγγα, επειδή εδώ και καιρό αισθάνομαι ένα ρυθμικό, απαλό χτύπημα αλλά επειδή είναι γρήγορο -σαν παλμός καρδιάς- δεν ήμουν σίγουρη πως ήταν όντως λόξυγγας αλλά το επιβεβαίωσα! Και σε άλλες κοπέλες είναι έτσι και έχουν τα μωρά τους λόξυγγα! Εσείς το έχετε νιώσει? Εμένα μπορεί να τον πιάσει αρκετές φορές μέσα στην μέρα, και τον λυπάμαι λίγο... Αλλά έχει πλάκα! Σήμερα, που δεν είχε δώσει κανένα σημείο ζωής -ενώ συνήθως ξυπνάμε μαζί- τον έπιασε κατευθείαν λόξυγγας την ώρα που διάβαζα και το βιβλίο κουνιόταν ρυθμικά! :D

Εγώ αυτή την έρευνα την έκανα χτες το βράδυ. Είχα ρωτήσει και τον γιατρό μου και μου είχε πει ότι δεν είναι τίποτα ο λόξιγκας. Πολλές μανούλες γράφουν ότι έχουν τα μωρά τους, είναι υγειής έκφραση, και επειδή το νιώθω καιρό, παρατηρώ πρώτον ότι την πιάνει κυρίως όταν δεν βολεύεται (στριμώχνεται) για ώρα, και δεύτερον παρατήρησε τις πατούσες του και το κεφάλι του όταν τον πιάνει και θα σκάσεις στα γέλια, αφού πάνω στον οίστρο του, κλωτσάει , κουνάει το κεφάλι, και τους πνεύμονες ταυτόχρονα...χιχιχιχι

Το άλλο το διάβασες? ότι απαξ και γεννηθεί πολύ πιθανό να τους πιάνει λόξιγκας τις ίδιες ώρες?:cool::cool:

GaiGp3.png

Ο ενας ο πλακουντας ειναι ακομα στον τραχηλο πανω και πρεπει να προσεχω να μην κανω αιμοραγιες,ο αλλος ειναι ενταξει ψηλα,ε ειναι και δυο και δεν μπορω να κανω και κατι.Το μωρο το προσεχουν αλλοι,αργα το απογευμα ερχεται στο σπιτι,και εγω κανω ξαπλες.29ιανουαριου εκανα αμνιοκεντηση ολα καλα,και τωρα την παρασκευη θα κανω τον μεγαλο υπερηχο.Το μονο που θελω ειναι να μπω στον μηνα μου εσστω και μια μερα,να μη βγουν προωρα.Κανενα νεο απο την γιωργια την κυπρια;

Για πιο λόγο αν επιτρέπεται σου είπαν να κάνεις αμνιοκέντηση;;; Να προσέχεις πολύ και θα δεις που όλα θα πάνε καλά!!! Η Γεωργία είναι μια χαρά μετά από μια επέμβαση που έκανε και τώρα προσπαθούν για παιδάκι μόνοι τους!!!

Η Ολγα, η iokasti και η inka γέννησαν!!! Αντε και στα δικά μας!!!

Qmsgp3.png

ha6zp3.png

Διαφημίσεις

Ε, γιατί δεν έρχεσαι και εσύ μαζί του? Δύο βδομάδες θα πίνουμε από κοντά καφέδες....

GaiGp3.png

Για πιο λόγο αν επιτρέπεται σου είπαν να κάνεις αμνιοκέντηση;;; Να προσέχεις πολύ και θα δεις που όλα θα πάνε καλά!!! Η Γεωργία είναι μια χαρά μετά από μια επέμβαση που έκανε και τώρα προσπαθούν για παιδάκι μόνοι τους!!!

Η Ολγα, η iokasti και η inka γέννησαν!!! Αντε και στα δικά μας!!!

πωπω!Ειναι φοβερο εκει που ηξερες για την αγωνια να μεινουμε εγκυες τωρα να μαθαινεις οτι γεννανε.Εκανα αμνιοκεντηση λογω 37 ετων.αγορι και εσυ ε;να δωσεις χαιρετησματα στη γιωργια και στις αλλες.Μπαινει η γιωργια μεσα κ αν ναι σε ποιο θεμα;Τωρα ξυπνησε το καμαρι μου με βλεπει στον υπολογιστη και σηκωνεται ορθιος και λεει "μαμα δουδουνια σελω,α χοεψω θελω"δηλ.ζουζουνια θελω να χορεψω θελω!:D

xZw0p3.png?MvwDJEFf

e0j8p3.png?doHgBG56

καλησπέρα μανούλα, sorry Που επεμβαίνω στην συζήτηση, αλλά βλέπω ότι έχεις 3 γαμπρούς εκεί...:D:D:D:D:D

Με το καλό να υποδεχτείς τα αγοράκια σου! Και ποιός την χάρη σου θα έχεις 4 άντρες να σε κανακεύουν...

GaiGp3.png

Νικόλ, να πας μαζί του! Δεν γίνεται; Ούτε να το αποφύγει μπορεί;

ΟΧΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ...θα πάει να μείνει στην αδερφή του:mad::confused:και δεν αναβάλλεται.....οπότε με βλέπω να πηγαίνω στη μανούλα μου για καμιά βδομάδα ......θα σας χάσω:(:(

Άντζυ με γεια τα πραγματάκια ζουζουνομανούλα.....

Βίκυ,Αndria,irev το χορό εμείς θα τον ανοίξουμε!!!!!είμαστε πρώτες μέρες του Απριλίου!!!!!:wink:

Grya.jpgGryap3.png

καλησπέρα μανούλα, sorry Που επεμβαίνω στην συζήτηση, αλλά βλέπω ότι έχεις 3 γαμπρούς εκεί...:D:D:D:D:D

Με το καλό να υποδεχτείς τα αγοράκια σου! Και ποιός την χάρη σου θα έχεις 4 άντρες να σε κανακεύουν...

θα με κανακευουν ή θα εχω 4 αντρες να με ρωτανε ρε μανα που ειναι το παντελονι μου ή γυναικα που εβαλες την μπλουζα μου!παντως σε ευχαριστω!

xZw0p3.png?MvwDJEFf

e0j8p3.png?doHgBG56

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...