Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 29 λεπτά , kate82 είπε:

Οοοο μπράβο βρε τσακάλι δεν ήξερα ότι έβαλες δύο, τι βαθμολογίες είχες???  μακάρι να σου έρθουν αλλά δύο ταλιμπανακια 

Χαχαχ όχι διδυμα βρε.. ένα και καλό!! Και οι δύο βλαστοκυστες ηταν 4ΑΑ.

πρίν από 42 λεπτά , *Vasoula είπε:

Ναι καλέ 9η να πας..άκου περισσότερο...και που κρατιεσαι και δεν κάνεις τεστ σε θαυμάζω!!!

Πόσο είναι ο μικρός σου???έχω και εγώ ένα  ανιψιό στα 3 και μιλάμε όταν με βλέπει όσο του λένε πρόσεχε τη κοιλιά της θείας τόσο τρέχει πάνω μου...χαχαχαχαχαχα

Εννοείται! 9η απευθείας.. δεν τα θέλω τα τεστ. Η χοριακη να είναι καλή  είναι το θεμα! Να τον χαίρεσαι τον ανιψιό! Ο δικός μου είναι 2 χρόνων!

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλές βόλτες με την πριγκίπισσά σου Αντζυ μου!!!

Αννη και δεν μου έλεγες να στα πλύνω εγώ στο πλυντήριο;;;

Μανούλες το ύφασμα του καροτσιού, του port bebe και του καθίσματος αυτοκινήτου θα τα πλύνεται; Και πως;;;

Και εγω αυτο σκεφτομαι!!!Με κανενα βρεγμενο πανακι?????

Ιδεα δεν εχω!!!!Ριξτε καμια ιδεα κοριτσια!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλές βόλτες με την πριγκίπισσά σου Αντζυ μου!!!

Αννη και δεν μου έλεγες να στα πλύνω εγώ στο πλυντήριο;;;

Μανούλες το ύφασμα του καροτσιού, του port bebe και του καθίσματος αυτοκινήτου θα τα πλύνεται; Και πως;;;

Εγώ θα τα πλύνω όλα! Στο πλυντήριο θα τα βάλω...

B8ZWp3.png

Jk5rp2.png

εγω φοβαμαι μην τα βγαλω κ μετα δεν ξερω πως να τα ξαναβαλω!χαχα!ή φανταζεστε να μαζεψουν????κ να μην χωρανε μετα?????:shock:

Φρίκη... Η καλαθούνα μου έχει πει η αδερφή μου ότι είναι δύσκολο να την ξαναφτιάξεις :confused::confused::confused:

B8ZWp3.png

Jk5rp2.png

Διαφημίσεις

Που 'σαι αρχηγέ!!!!

Με γειές τα πραγματάκια, καλές βόλτες!!!

Πλυντηριούχτεν κορίτσια, δεν πλένω τίποτα στο χέρι. Καλά, η πάντα θέλει πρόγραμμα για ευαίσθητα, όντως, αλλά όλα τα υπόλοιπα βουρ στον κάδο....

Μία κουβέρτα μόνο με προβληματίζει και λυπάμαι μην της χαλάσω το μαλακό της πέλος γιατί την λατρεύω....

Αχ, έλειψα για λίγο πήρα τον γιατρό τηλ. για να ρωτήσω αν του έστειλε το διαγνωστικό τα αποτελέσματα του ντόπλερ και είπε ναι όλα μία χαρά. Κανονίσαμε και ραντεβού να μου κάνουν και ένα καρδιογράφημα να είμαι έτοιμη γιατί δεν ξέρεις ποτέ τί ώρα θα μπεις για τοκετό και είναι απαραίτητο, για nst δεν είπαμε. Με ρώτησε αμα ανέβηκα σε καμία ζυγαριά και του είπα ότι πήρα ένα κιλό, δεν είπε τίποτα αλλά φαντάζομαι την έκφρασή του. Δεν του είπα μετά ότι του έκανα πλάκα.... χαχαχαχα

GaiGp3.png

Φρίκη... Η καλαθούνα μου έχει πει η αδερφή μου ότι είναι δύσκολο να την ξαναφτιάξεις :confused::confused::confused:

την καλαθουνα μου την δωσανε κατι φιλοι που δεν την χρησιμοποιησαν καθολου κ τα υφασματα δεν ηταν πανω!καθισα μια νυχτα κ καταλαβα πως μπαινουν!βεβαια μου εχουν μεινει 2 λαστιχα που δεν εχω καταλαβει πως δενουν αλλα θα το βρω!χαχαχ

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

Που 'σαι αρχηγέ!!!!

Με γειές τα πραγματάκια, καλές βόλτες!!!

Πλυντηριούχτεν κορίτσια, δεν πλένω τίποτα στο χέρι. Καλά, η πάντα θέλει πρόγραμμα για ευαίσθητα, όντως, αλλά όλα τα υπόλοιπα βουρ στον κάδο....

Μία κουβέρτα μόνο με προβληματίζει και λυπάμαι μην της χαλάσω το μαλακό της πέλος γιατί την λατρεύω....

Αχ, έλειψα για λίγο πήρα τον γιατρό τηλ. για να ρωτήσω αν του έστειλε το διαγνωστικό τα αποτελέσματα του ντόπλερ και είπε ναι όλα μία χαρά. Κανονίσαμε και ραντεβού να μου κάνουν και ένα καρδιογράφημα να είμαι έτοιμη γιατί δεν ξέρεις ποτέ τί ώρα θα μπεις για τοκετό και είναι απαραίτητο, για nst δεν είπαμε. Με ρώτησε αμα ανέβηκα σε καμία ζυγαριά και του είπα ότι πήρα ένα κιλό, δεν είπε τίποτα αλλά φαντάζομαι την έκφρασή του. Δεν του είπα μετά ότι του έκανα πλάκα.... χαχαχαχα

χαχα!εισαι απαιχτη!!!πρεπει δηλαδη να αρχισεις να κανεις καρδιοτοκογραφους????

pSC1p2.png

την καλαθουνα μου την δωσανε κατι φιλοι που δεν την χρησιμοποιησαν καθολου κ τα υφασματα δεν ηταν πανω!καθισα μια νυχτα κ καταλαβα πως μπαινουν!βεβαια μου εχουν μεινει 2 λαστιχα που δεν εχω καταλαβει πως δενουν αλλα θα το βρω!χαχαχ

Παζλ για δυνατούς λύτες ε?

Και εμένα το Σαββατο που μου παρέδωσαν το τρίο έκανα μία προσπάθεια συναρμολόγησης αλλά βαρέθηκα και τα παράτησα. Πρέπει όμως να τα πλύνω κάποτε...

χαχα!εισαι απαιχτη!!!πρεπει δηλαδη να αρχισεις να κανεις καρδιοτοκογραφους????

Όχι καρδιοτοπογράφο, καρδιογράφημα σε εμένα... γιατί με τόσα κιλά ψάχνει να βρει την πάθηση που μου προέκυψε...:D:D:D αφού ζάχαρο δεν έκανα, πίεση δεν έχω, ο πλακούντας είναι ζωηρός και πεντακάθαρος, ε, ένας έλεγχος στην καρδούλα της μαμάς πρέπει να γίνει...:tongue::tongue:

GaiGp3.png

Διαφημίσεις

Θεωρητικά, γιατί πρακτικά έχω την εντύπωση ότι θα πάρω και από την 41η εβδομάδα.....

α γιατι καλε ετσι???εγω θελω να βγει πριν την 40!!!!!θα κοιταξω να κανω συμφωνια μαζι της!!!κατι να της ταξω!!

pSC1p2.png

α γιατι καλε ετσι???εγω θελω να βγει πριν την 40!!!!!θα κοιταξω να κανω συμφωνια μαζι της!!!κατι να της ταξω!!

Κι εγώ να σου πω, αν έβγαινε 37 με 38 εβδομάδων πολύ θα μου άρεσε :lol::lol::lol:

B8ZWp3.png

Jk5rp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...