Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 29 λεπτά , kate82 είπε:

Οοοο μπράβο βρε τσακάλι δεν ήξερα ότι έβαλες δύο, τι βαθμολογίες είχες???  μακάρι να σου έρθουν αλλά δύο ταλιμπανακια 

Χαχαχ όχι διδυμα βρε.. ένα και καλό!! Και οι δύο βλαστοκυστες ηταν 4ΑΑ.

πρίν από 42 λεπτά , *Vasoula είπε:

Ναι καλέ 9η να πας..άκου περισσότερο...και που κρατιεσαι και δεν κάνεις τεστ σε θαυμάζω!!!

Πόσο είναι ο μικρός σου???έχω και εγώ ένα  ανιψιό στα 3 και μιλάμε όταν με βλέπει όσο του λένε πρόσεχε τη κοιλιά της θείας τόσο τρέχει πάνω μου...χαχαχαχαχαχα

Εννοείται! 9η απευθείας.. δεν τα θέλω τα τεστ. Η χοριακη να είναι καλή  είναι το θεμα! Να τον χαίρεσαι τον ανιψιό! Ο δικός μου είναι 2 χρόνων!

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Angel δεν χωραγε μες τον νεροχύτη.. Βάλια μου υπόσχομαι να μην ξανασκύψω! Αυτό ήταν τελείωσε! Πάντως βρε κορίτσια κουράζομαι με το παραμικρό, να υποθέσω κι εσείς???

συνονοματη κ εγω θελω να πλυνω την παντα κ το παπλωματακι..και ρωτησα και μου ειπαν να το βαλω στο προγραμμα για ευαισθητα που δεν στιβει αλλα τιναζει!ετσι θα το κανω...εσυ κανονισε να κανεις χαζα!

ενα σφουγγαρισμα εριξα τωρα κ πεθανα!

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

συνονοματη κ εγω θελω να πλυνω την παντα κ το παπλωματακι..και ρωτησα και μου ειπαν να το βαλω στο προγραμμα για ευαισθητα που δεν στιβει αλλα τιναζει!ετσι θα το κανω...εσυ κανονισε να κανεις χαζα!

ενα σφουγγαρισμα εριξα τωρα κ πεθανα!

Γ@μησετ@... Πολύ κουραση.. Για κατούρημα σηκώνομαι και κουράζομαι :lol: Εγώ δυστυχώς δεν έχω τέτοιο πρόγραμμα στο πλυντήριο, οποτε...

B8ZWp3.png

Jk5rp2.png

Και γω κουράζομαι πάρα πολυ εύκολα!!! Και απο δω και πέρα φιλενάδες νομίζω ότι θα κουραζόμαστε ακόμη πιο εύκολα. αυτό βέβαια σημαίνει πως πλησιάζει ο καιρός, οπότε είναι για καλό:tongue:

5Kiep3.png

hAk2p3.png

Α..............ΠΑΛΙ ΔΕ ΜΟΥ ΜΙΛΑΤΕ.,Ε????????????ΚΡΙΜΑ ΚΙ ΕΧΩ ΤΕΤΟΙΑ ΧΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!ΜΟΛΙΣ ΧΤΥΠΗΣΕ ΤΟ ΚΟΥΔΟΥΝΙ ΚΑΙ ΜΟΥ ΦΕΡΑΝΕ ΑΠΟ BIMBOMARKET ΤΟ ΚΑΡΟΤΣΑΚΙ ΜΑΣ!!!!!!

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

Α..............ΠΑΛΙ ΔΕ ΜΟΥ ΜΙΛΑΤΕ.,Ε????????????ΚΡΙΜΑ ΚΙ ΕΧΩ ΤΕΤΟΙΑ ΧΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!ΜΟΛΙΣ ΧΤΥΠΗΣΕ ΤΟ ΚΟΥΔΟΥΝΙ ΚΑΙ ΜΟΥ ΦΕΡΑΝΕ ΑΠΟ BIMBOMARKET ΤΟ ΚΑΡΟΤΣΑΚΙ ΜΑΣ!!!!!!

Καλοταξιδο!Αντε να έρθει η μπεμπούλα σου και να κάνετε βολτίτσες!

5Kiep3.png

hAk2p3.png

Διαφημίσεις

Αngie με το καλο να χαρει η μπεμπουλα το καροτσακι!!!!!!!!!!

Θα τα πλυνεις τα υφασματινα μερη του καροτσιου?????

Και κοριτσια κατι βελουτε κουβερτουλες θα χαλασουν αν τις πλυνω στα

ευαισθητα????

ΔΕΝ ΕΧΩ ΙΔΕΑ!!ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΜΑΛΛΟΝ Η ΜΑΜΑ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ...ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΝΑ ΤΑ ΠΛΥΝΕΙ ΕΚΕΙΝΗ,ΑΣΕ ΜΗΝ ΚΑΝΩ ΚΑΜΙΑ ΖΗΜΙΑ!!ΤΩΡΑ ΤΑ ΑΝΟΙΓΩ,ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΡΟΤΣΙ,ΤΟ ΠΟΡΤ ΜΠΕΜΠΕ,ΤΟ ΚΑΘΙΣΜΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΜΑΡΣΙΠΑΚΙ!!

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

Διαφημίσεις

μην ανησυχείς Βασούλα τίποτα δεν παθαίνουν, και γω σήμερα πλένω σεντονάκια,σελτεδάκια και αύριο λέω για τις κουβέρτες.

Αντε να τελειώνουμε σιγα - σιγά, για να αρχίσουμε να ετοιμάζουμε και καμιά βαλίτσα!

5Kiep3.png

hAk2p3.png

μην ανησυχείς Βασούλα τίποτα δεν παθαίνουν, και γω σήμερα πλένω σεντονάκια,σελτεδάκια και αύριο λέω για τις κουβέρτες.

Αντε να τελειώνουμε σιγα - σιγά, για να αρχίσουμε να ετοιμάζουμε και καμιά βαλίτσα!

Ναι αν και το θεμα της βαλιτσας με αγχονει οταν το σκεφτομαι αλλα

πρεπει να γινει και αυτο!!!!

Καλές βόλτες με την πριγκίπισσά σου Αντζυ μου!!!

Αννη και δεν μου έλεγες να στα πλύνω εγώ στο πλυντήριο;;;

Μανούλες το ύφασμα του καροτσιού, του port bebe και του καθίσματος αυτοκινήτου θα τα πλύνεται; Και πως;;;

Qmsgp3.png

ha6zp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...