Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 40 λεπτά , Makelen είπε:

Α οκ δεν το ήξερα. Οπότε εντάξει.. να μην περιμένω τότε αιματακι. Γενικώς σε συμπτώματα δε δίνω σημασία γιατί με τα φάρμακα έχω συμπτώματα από πριν την ετ! Χαχ Όσο περνάνε οι μέρες αγχώνομαι λίγο. Παρ όλο που έλεγα ότι οκ δεν πειράζει κι αν δεν πιάσει, έχω παιδί.. τώρα αρχίζω κ το βλέπω πιο συναισθηματικά. Εύχομαι να πάει καλά. Και απλώς ελπίζω. Δεν μπορώ να κάνω και πολλά άλλωστε. Αναμένω τη μέρα της χοριακης! Και εννοείται θα πάω 9η.. δεν θα περιμένω περισσότερο. Τεστ δεν κάνω, δεν έχει νόημα..

Τα σκυλιά δεν με πειράζουν.. ο μικρός μου πατάει την κοιλιά! Είναι λίγο Ταλιμπάν και προσπαθώ να αποφεύγω τις απότομες κινήσεις του!

Ναι καλέ 9η να πας..άκου περισσότερο...και που κρατιεσαι και δεν κάνεις τεστ σε θαυμάζω!!!

Πόσο είναι ο μικρός σου???έχω και εγώ ένα  ανιψιό στα 3 και μιλάμε όταν με βλέπει όσο του λένε πρόσεχε τη κοιλιά της θείας τόσο τρέχει πάνω μου...χαχαχαχαχαχα

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Γεια σας κα πάλι. Αφου έκανα τις δουλίτσες μου επανήλθα. Βικάκι χαίρομαι που είσαι καλά σήμερα. Θα'ρθεις το βράδυ Φαιναρέτη? Όσο για την ιστορία σου, τι να πει κανείς! Τολμη και γοητεια, λαμψη κι ολα τα σιριαλ μαζι! Μπράβο σου ομως που παρόλα αυτα είσαι τοσο θετικός άνθρωπος και τα αντιμετωπίζεις τόσο καλά. Μόνο έτσι επιβιώνεις από τέτοιες καταστάσεις.

Ανδρια, με το καλό τα πραγματάκια σου.

Βικάκι, αν ενδιαφέρεσαι για κοπέλα, έχω κι εγώ κάποια να σου προτείνω. Μένει Γλυφαδα και πηγαίνει στην θεία μου στην Αγ. Μαρίνα. Εγώ την είχα πάρει μια φορά όταν μετακομίσαμε. Ξέρει και μοδίστρα και η θεία μου την έχει καταβρεί γιατ΄της φτιαχνει ολα της τα ρούχα.

Φώσκολος Μαράκι μου....

Προηγουμένως μιλούσα με την Φαιναρέτη και ενημέρωσα ότι απόψε προληπτικά για το καλό των υπολοίπων δεν θα έρθω, πεστο και εσύ αν θέλεις μπας και ξεχαστούν να ενημερώσουν.....

Αν έρχεται η γυναίκα από 'δω τα μέρη μου στείλε μου το τηλ. της να την πάρω γιατί εγώ τα 'φτυσα.....

GaiGp3.png

Επέστρεψα απο τον οδοντίατρο! Σήμερα τα παιξα λιγάκι, άρχισα ξαφνικα΄να μην αισθάνομαι καλά, έχασα το χρώμα μου και αυτός το ίδιο αφού τρόμαξε. Ευτυχώς όλα καλά όμως! Τέλειωσα επιτέλους. Και μετά ήρθε η ώρα της πληρωμής καλά 200 ευρώ για μια απονεύρωση???? Εγκεφαλικό κόντεψα να πάθω μόλις το άκουσα!!! Τέλος πάντων, προτιμούσα να τα ξοδέψω για την πεταλουδίτσα μου!!!

θάλεια και Ελισάβετ μπράβο για τα μωράκια σας!!

όσο για τις οικογένειες μας, αφήστε τα και μεις απο κάποιο σίριαλ έχουμε βγει σίγουρα. Αλλά δεν αφήνω πια κανέναν να με επηρεάζει (άσχετα που δεν τα καταφέρνω πάντα). Αυτοι έκαναν τη ζωη τους οπώς ήθελαν, επομένως θα κάνουμε και μεις αυτό που θεωρούμε ότι είναι καλό για μας.

5Kiep3.png

hAk2p3.png

Bικάκι... τι ιστορία και η δικιά σου... Δεν υπάρχει...

Πάντως φαίνεται να είσαι πολύ δυνατός άνθρωπος!!! Μπράβο σου κοριτσάρα μου!!!

Είμαι αναίσθητος άνθρωπος πλέον, κάποια στιγμή το είχα ξαναπεί εδώ μέσα, θέλει μπόλικη πρακτική αλλά αμα το πετύχεις έδεσες....;)

Αλλά την μπέμπα μου θα την μεγαλώσω να είναι θηλυκό περήφανο για την οικογένειά της, και θα της δώσω όλη μου την αγάπη και κάτι παραπάνω. Και αλίμονο στον γαμπρό που θα μου την πάρει.... κέρβερος πεθερά...:tongue::tongue::tongue::tongue:

GaiGp3.png

Επέστρεψα απο τον οδοντίατρο! Σήμερα τα παιξα λιγάκι, άρχισα ξαφνικα΄να μην αισθάνομαι καλά, έχασα το χρώμα μου και αυτός το ίδιο αφού τρόμαξε. Ευτυχώς όλα καλά όμως! Τέλειωσα επιτέλους. Και μετά ήρθε η ώρα της πληρωμής καλά 200 ευρώ για μια απονεύρωση???? Εγκεφαλικό κόντεψα να πάθω μόλις το άκουσα!!! Τέλος πάντων, προτιμούσα να τα ξοδέψω για την πεταλουδίτσα μου!!!

όσο για τις οικογένειες μας, αφήστε τα και μεις απο κάποιο σίριαλ έχουμε βγει σίγουρα. Αλλά δεν αφήνω πια κανέναν να με επηρεάζει (άσχετα που δεν τα καταφέρνω πάντα). Αυτοι έκαναν τη ζωη τους οπώς ήθελαν, επομένως θα κάνουμε και μεις αυτό που θεωρούμε ότι είναι καλό για μας.

Σιδερένια!!!!!!!!

Και εμάς η δική μας κάπου 180 ευρώ παίρνει για την απονεύρωση, είναι στάνταρ καπέλο....

Ασε, οι γιατροί είναι δράμα....

GaiGp3.png

Διαφημίσεις

σιδερενια κοριτσαρα μου αλλα κ τα 200 ευρω ...σε χουφτωσε καλα!!!

καλα..εγω ειχα λογοκρισια μεχρι κ απο το αφεντικο μου (με ξερει απο παιδι)...γιατι παντρευομαι τοσο μικρη..μετα για εμεινα εγκυος..κ ειμαστε αναισθητοι κ επιπολεοι λεει...γιατι τωρα δεν τα σκεφτομαστε κ μετα χωριζουμε!καλα ρε λεω επειδη χωρισατε εσεις θα χωρισουμε κ εμεις?γιατι λεει εισαι πιο μαγκας??????ακουστε!!!!ΝΑΙ ΡΕ ΤΟΥ ΛΕΩ ΠΙΟ ΜΑΓΚΑΣ ΕΙΜΑΙ Κ ΦΑΙΝΟΜΑΙ!!!!

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

καλη σας μέρα κοριτσάκια!

μπήκα με χαρά να διαβάσω κι άλλες ιστορίες και πολύ μου άρεσαν όλες!!να είμαστε όλες καλά και να ζούμε τους έρωτες μας!

taniabell,elisavet&thalia μπράβο για τα μωρουλίνια σας,μια χαρά είναι,με το καλό να τα κρατήσετε στην αγκαλιά σας!!

angel έχεις μια ωραιότατη μωσαική πατρική οικογένεια!!!τι να λένε τα κλασσικά,μαμά-μπαμπάς,πeθερός-πeθερά?είδαμε κι εμάς!χωρίς πλάκα,είναι ιδιαίτερες περιπτώσεις απ'οτι φαίνεται,αλλά μη μασάς,κράτα όσους εμπιστεύεσαι και θέλεις στη ζωή σου και τους υπόλοιπους όπως πολύ σωστά είπες deleteeeeeeeeee.και μαγκιά σου που το κάνεις,θέλει κότσια!

όσο για το nst,είναι ο καρδιοτοκογράφος που σας έχω πει οτι κάνω κατά καιρούς λόγω συσπάσεων.αν δεν έχετε ακούσει σχετικά,σε βάζουν να ξαπλώσεις,σε συνδέουν με το μηχάνημα τοποθετώντας πάνω στην κοιλιά σου δύο στρογγυλούς..δέκτες να το πώ,τους οποίους στερεώνουν με δυο κορδέλες και το μηχάνημα μετράει τους παλμούς της καρδιάς του μωρού και τυχόν συσπάσεις της μήτρας για κανένα 20λεπτο.(η μικρή μου δεν το θέλει καθόλου,την πιέζει και κινείται σαν τρελή...)

''εσείς κι εγώ...

όταν έχω εσένα μπορώ να βάψω με ασήμι τη σκουριά

μπορώ να κοιμηθώ με σιγουριά

να πιάσω με τα χέρια μου τους δράκους να σκοτώσω..''

Angel δυστυχως έσκυψα στην μπανιέρα αλλά τωρα ξεκουράζομαι... Βάλια μου, καλημέρα, μου είπαν ότι πλένονται αλλά καλύτερα στο χέρι γι αυτό και το σκύψιμο... Αλλιως λέει μεσα σε μαξιλαροθηκη. Απλώς φοβόμουν μην μου χαλασει και προτίμησα να τα πλύνω στο χερι :wink:

B8ZWp3.png

Jk5rp2.png

σιδερενια κοριτσαρα μου αλλα κ τα 200 ευρω ...σε χουφτωσε καλα!!!

καλα..εγω ειχα λογοκρισια μεχρι κ απο το αφεντικο μου (με ξερει απο παιδι)...γιατι παντρευομαι τοσο μικρη..μετα για εμεινα εγκυος..κ ειμαστε αναισθητοι κ επιπολεοι λεει...γιατι τωρα δεν τα σκεφτομαστε κ μετα χωριζουμε!καλα ρε λεω επειδη χωρισατε εσεις θα χωρισουμε κ εμεις?γιατι λεει εισαι πιο μαγκας??????ακουστε!!!!ΝΑΙ ΡΕ ΤΟΥ ΛΕΩ ΠΙΟ ΜΑΓΚΑΣ ΕΙΜΑΙ Κ ΦΑΙΝΟΜΑΙ!!!!

Όποιος καεί απ' τον χυλό φυσάει και το γιαούρτι... έτσι δεν λένε?

Δεν του πέφτει λόγος δεν πάει να σε ξέρει από τότε που γεννήθηκες.... Μια χαρά του τα είπες, μπράβο σου Άννυ...

GaiGp3.png

Angel δυστυχως έσκυψα στην μπανιέρα αλλά τωρα ξεκουράζομαι... Βάλια μου, καλημέρα, μου είπαν ότι πλένονται αλλά καλύτερα στο χέρι γι αυτό και το σκύψιμο... Αλλιως λέει μεσα σε μαξιλαροθηκη. Απλώς φοβόμουν μην μου χαλασει και προτίμησα να τα πλύνω στο χερι :wink:

Θα σε μαλώσω που έσκυψες... Μην το ξανακάνεις όσο γίνεται. Εντάξει;;; ;)

Qmsgp3.png

ha6zp3.png

Διαφημίσεις

Το φαντάστηκα ότι κάτι τέτοιο θα έκανες..... χάθηκε ο νεροχύτης βρε μανούλα?

GaiGp3.png

καλημερα κι απο μενα φιλες μανουλιτσες!!ΕΚΑΝΑ ΜΙΑ ΩΡΑ ΝΑ ΣΑΣ ΔΙΑΒΑΣΩ,ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΩΣ ΠΛΕΟΝ!!ΠΗΓΑ ΤΟ ΠΡΩΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΜΕ ΤΟ ΧΡΙΣΤΙΝΑΚΙ,ΜΑΣ ΕΔΕΙΞΕ Η ΜΑΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΑΝΑΠΝΟΕΣ,ΧΑΛΑΡΩΣΗ(ΜΕ ΠΗΡΕ ΚΑΙ ΛΙΓΟ Ο ΥΠΝΟΣ!!) ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΙΠΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΥΣΤΟΛΕΣ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΜΕ ΣΤΟ ΜΑΙΕΥΤΗΡΙΟ :-)

ΔΕ ΘΥΜΑΜΑΙ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΩ ΟΣΑ ΓΡΑΨΑΤΕ,ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ,ΜΑ ΔΕ ΣΑΣ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΩ!!ΒΙΚΑΚΙ ΕΤΣΙ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ ΜΗ ΜΑΣΑΣ!!ΚΑΙ ΝΙΚΟΛΙΤΣΑ,ΑΣΕ ΤΟΣ ΒΛΑΚΕΙΕΣ ΓΙΑΤΙ ΞΕΡΩ ΚΑΙ ΚΙCK BOXING!!XAΡΗΚΑ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΟΟΟΛΑ ΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΤΗΣ ΠΑΡΕΑΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΜΕΓΑΛΩΝΟΥΝ ΤΟΣΟ Κ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΑ ΓΙΑ ΑΓΚΑΛΙΤΣΕΣ ΚΙ ΕΠΙΣΗΣ ΧΑΡΗΚΑ ΚΑΙ ΣΥΓΚΙΝΗΘΗΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΑΓΑΠΗΣ!

ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟ ΣΕ ΜΙΑ -ΜΙΑ ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ,ΑΛΛΑ ΜΑΛΛΟΝ ΠΡΕΠΕΙ ΚΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΝΑ ΧΕΙ ΦΑΓΗΤΟ ΟΤΑΝ ΕΡΘΕΙ..ΟΠΟΤΕ ΔΕ ΘΑ ΠΡΟΛΑΒΩ!

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

Angel δεν χωραγε μες τον νεροχύτη.. Βάλια μου υπόσχομαι να μην ξανασκύψω! Αυτό ήταν τελείωσε! Πάντως βρε κορίτσια κουράζομαι με το παραμικρό, να υποθέσω κι εσείς???

B8ZWp3.png

Jk5rp2.png

ναι!αυτο λεω..λες κ τον ρωτησα!!!

κ πηγα τις προαλλες να αφησω κατι χαρτια με κοιταει κ τι μου λεει....

μμ...καλα εισαι....τωρα γυρισμο σε οτι εκανες δεν εχει!!!

ακου ρε!!!αντι να με ρωτησει αν ειμαι καλα, μου λεει μ@λ@κιες...υποψιαζομαι οτι μπορει να ναι κ στραβωμενος επειδη δεν παω τοσο καιρο στην δουλεια αλλα ...να!ο ουρανος κ η γη!επρεπε να με βλεπατε τωρα να το κανω κιολας!χαχαχα

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...