Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 40 λεπτά , Makelen είπε:

Α οκ δεν το ήξερα. Οπότε εντάξει.. να μην περιμένω τότε αιματακι. Γενικώς σε συμπτώματα δε δίνω σημασία γιατί με τα φάρμακα έχω συμπτώματα από πριν την ετ! Χαχ Όσο περνάνε οι μέρες αγχώνομαι λίγο. Παρ όλο που έλεγα ότι οκ δεν πειράζει κι αν δεν πιάσει, έχω παιδί.. τώρα αρχίζω κ το βλέπω πιο συναισθηματικά. Εύχομαι να πάει καλά. Και απλώς ελπίζω. Δεν μπορώ να κάνω και πολλά άλλωστε. Αναμένω τη μέρα της χοριακης! Και εννοείται θα πάω 9η.. δεν θα περιμένω περισσότερο. Τεστ δεν κάνω, δεν έχει νόημα..

Τα σκυλιά δεν με πειράζουν.. ο μικρός μου πατάει την κοιλιά! Είναι λίγο Ταλιμπάν και προσπαθώ να αποφεύγω τις απότομες κινήσεις του!

Ναι καλέ 9η να πας..άκου περισσότερο...και που κρατιεσαι και δεν κάνεις τεστ σε θαυμάζω!!!

Πόσο είναι ο μικρός σου???έχω και εγώ ένα  ανιψιό στα 3 και μιλάμε όταν με βλέπει όσο του λένε πρόσεχε τη κοιλιά της θείας τόσο τρέχει πάνω μου...χαχαχαχαχαχα

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Νικόλ όντως πολλά τα λεφτά, αλλά στην δική μα περίπτωση επειδή τα έξοδα τα έκαναν οι γονείς μας, σε εμάς έμειναν όλα τα δώρα οπότε κάναμε ένα καλό απόθεμα.

Αννυ πας σήμερα Ιπποκράτειο? Εμείς σήμερα έχουμε 15:30 και μάλλον δεν μπορεί να έρθει ο Γιάννης άρα πρέπει να πάω μόνη μου.

εσείς είσαστε μια χαρά.....αν και εμείς οτι δώσαμε πείραμε ωστόσο μου ήταν δύσκολο αρχές του 6ου να τρέχω για όλα αυτά!!!!!έγινε και όλα οκ....δε θα το ξανάκανα πάντως!!!!μάλλον είμαι αντιδραστικό στοιχείο και μου τη δίνουν τα πρέπει!!!!Βίκυ αρχές Μάρτη ανεβαίνω για εξέταση!!!!αν καταφέρουμε να πάμε για καφέ ωραία θα είναι....:tongue::tongue:το κανονίζουμε τότε!!!

Grya.jpgGryap3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Βίκυ εγώ θα σου προτείνω να το βάλεις το νυφικό!!! Μία φορά το κάνεις αυτό. Εγώ πέρασα πολύ ωραία την μέρα του γάμου μας και μάλιστα λέω αν γινόταν θα το ξαναέκανα! Εσύ που θα έχεις και το καλύτερο παρανυφάκι θα είναι πιο τέλεια!

Thalia μου καταρχήν συγχαρητήρια για την μπέμπα σου!!!!

Κάποτε και εγώ ήθελα να κάνω θρησκευτικό γάμο (δλδ ήθελα να παντρευτώ επί της ουσίας...), κάπου μετά από 6 χρόνια σχέσης, ο καλός μου έλεγε και τί διαφορά έχει ο γάμος από την συγκατοίκηση και γιατί να μπούμε σε μία τέτοια διαδικασία και γενικά μία μουρμούρα άνευ προηγουμένου. Κάπου εκεί χτύπησε ο αδερφός μου σε ένα ατύχημα και έχασε τα πόδια του, 2 χρόνια στα νοσοκομεία μέσα-έξω, οπότε αναβλήθηκε επ'αορίστου το θέμα. Μετά από 3 χρόνια είπα να το κάνουμε χαλαρά και τυπικά γιατί με είχαν ζαλίσει όλοι γιατί δεν παντρεύομαι κλπ.. κάναμε έναν γάμο παρωδία, η πρόθεση ήταν να είναι κάπως διαφορετικός, τον κάναμε σε ένα μουσείο με λίγους και καλούς, και μετά είχε κανονιστεί και ένα όμορφο τραπέζι στην παραλία. Και κάπου εκεί ξεκίνησε η κωμωδία, ο πατέρας μου με τον θείο μου κάθονταν σε μία πλευρά, ο πατριός μου στην απέναντι, ο πατέρας του άντρα μου ήρθε με την γυναίκα του, και η μάνα του με την αδερφή του, αλλά αυτοί επειδή είναι ξένοι , δεν έχουν την κατινοκουλτούρα μας και ήταν τυπικοί οι άνθρωποι. Η μαμά μου κλασικά ήρθε με καθυστέρηση νύφης.....

Μόλις τελείωσε ο γάμος, ο πατέρας μου έφυγε και δεν ξαναγύρισε από πείσμα, πήρε και τον θεό μου μαζί του για τιμωρία, αφού πρώτα ψιλοτσακώθηκε με τον πατριό μου. Μετά από λίγο στο τραπέζι έφυγε και η πεθερά μου γιατί νύσταζε (?) και εμείς κάναμε τους καραγκιόζηδες μπας και το σώσουμε. Είχε κι άλλα ευτράπελα το θέμα, πολλά και διάφορα αλλά από τακτ δεν τα αναφέρω....

Άρα καλύτερα να μην είχα κάνει τίποτα και να είχα γλυτώσει την σύγχυση...

Όταν πρωτοείπα για παιδί, (τον χαβά μου εγώ να κάνω οικογένεια) έπεσα πάνω σε προσωρινό τοίχο, τον οποίο χάζευα για 2-3 χρόνια, μέχρι που αποφάσισα να κάνω την ζωή μου, και δη μόνη μου, και ταρακουνήθηκαν τα πράγματα.

Την μέρα που ανακάλυψα ότι ήμουν έγκυος και του το είπα δεν κούνησε ούτε βλέφαρο από το σοκ του, είχε και πένθος γιατί 3 μήνες πριν είχε αυτοκτονήσει η μητέρα του και του έκατσε στραβά η χαρά, και εγώ σηκώθηκα και πήγα για καφεδάκι γιατί έτσι είχε το πρόγραμμα. Μέρες μετά, αποφάσισα να του πω ότι αν δεν το θέλει το παιδί να μου το έλεγε γιατί το concept ήταν η οικογένεια και όχι το θέατρο του παραλόγου, ταρακουνήθηκε πολύ και άλλαξε γραμμή πλεύσης οριστικά και από τότε είμαστε πολύ καλύτερα.

Το παρασκήνιο είναι μεγάλο, και από τις 2 μας οικογένειες, βοήθεια κυρίως ψυχολογική-συναισθηματική δεν υπάρχει καμία, και ενίοτε επιβαρύνουν και την κατάσταση, οπότε κάνω και εγώ οριστικά delete πλέον, και σε όποιον αρέσει...

GaiGp3.png

Νικόλ όντως πολλά τα λεφτά, αλλά στην δική μα περίπτωση επειδή τα έξοδα τα έκαναν οι γονείς μας, σε εμάς έμειναν όλα τα δώρα οπότε κάναμε ένα καλό απόθεμα.

Αννυ πας σήμερα Ιπποκράτειο? Εμείς σήμερα έχουμε 15:30 και μάλλον δεν μπορεί να έρθει ο Γιάννης άρα πρέπει να πάω μόνη μου.

ναι θα παω στις 5:30..γιατι μας αλλαξαν τις ωρες?

οσο για τα εξοδα του γαμου κ σε μας οι γονεις τα κανανε, αν και ειχα σκεφτει οτι αν μας διναν αυτα τα λεφτα θα ηταν καλυτερα!anyway...

Α!για τον ΟΑΕΔ που λεγαμε προχθες Βικυ μια φιλη που πηρε το 2009 ηταν 690,23 !!

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

πω ρε συ Βικυ!τι ειναι ολο αυτο ρε κοριτσι μου...τελικα η καθε μια κουβαλαει κ τον δικο της σταυρο!

κ μενα χωρισμενοι ειναι οι γονεις μου χρονια απειρα!ο πατερας μου ηρθε στον γαμο με την Βουλγαρα συντροφο του κ την εβαλε να καθισει κ στο νυφικο τραπεζι!η μανα μου κυρια τους εκλ@σε κανονικα κ γυρνουσε απο τραπεζι σε τραπεζι στους καλεσμενους!

τα πεθερικα μου, σαν παλαιων αρχων ανθρωποι επαθαν ενα ψιλο σοκ!αλλα παλι χεστηκα!

οταν σου λεω.... τολμη κ γοητεια!!!

pSC1p2.png

κοίτα πως μαζεύτηκαν όλες.....:D

Βίκυ περαστικά! αν και μια χαρά σε ακούω,μπράβο βρε!!!!

όσο για το γάμο που λέτε δεν θα το έκανα ξανά....όχι οτι δεν πέρασα καλά αλλά πολλά τα λεφτά για κάτι που κρατάει τόσο λίγο και ακούς και οτι μ@λ@κια έρθει στον καθένα....Βίκυ και εγώ πολιτικό έλεγα αλλά με έπεισε,ήμουν σε περίεργη φάση λόγω εγκυμοσύνης και το πέρασα στο φλού!!!!

άστα Νικολίτσα μου, και εγώ ψάχνομαι για ...πολιτική βάφτιση....:D:D:D

Καλημέρα κι από μένα.Είδαμε κι εμεί χθες τον μπέμπη μας και έφτασε τα 2335 παρακαλώ.Ο γιατρός είπε ότι θα γεννήσω μέχρι την 38η εβδομάδα το πολύ, γιατί μετά το απιδί θα είναι πολύ μεγάλο.

Πήγα και στο πρώτο μάθημα ανώδυνου.Ωραία ήταν, μας έδειξαν και πως να προετοιμάσουμε το στήθος για θηλασμό.

Χαίρομαι που είμαστε όλες καλά και οδεύουμε προς το τέλος................

πω πωωωωωωω!!!!!!!!! άντρακλας!!!! και βιαστικούλης!!!!! Με το καλό κοριτσάρα μου!!!!

εσείς είσαστε μια χαρά.....αν και εμείς οτι δώσαμε πείραμε ωστόσο μου ήταν δύσκολο αρχές του 6ου να τρέχω για όλα αυτά!!!!!έγινε και όλα οκ....δε θα το ξανάκανα πάντως!!!!μάλλον είμαι αντιδραστικό στοιχείο και μου τη δίνουν τα πρέπει!!!!Βίκυ αρχές Μάρτη ανεβαίνω για εξέταση!!!!αν καταφέρουμε να πάμε για καφέ ωραία θα είναι....:tongue::tongue:το κανονίζουμε τότε!!!

Κανόνισε να το ξεχάσεις..... σε περιμένουμε με ανοιχτές αγκάλες!!!!!

ναι θα παω στις 5:30..γιατι μας αλλαξαν τις ωρες?

οσο για τα εξοδα του γαμου κ σε μας οι γονεις τα κανανε, αν και ειχα σκεφτει οτι αν μας διναν αυτα τα λεφτα θα ηταν καλυτερα!anyway...

Α!για τον ΟΑΕΔ που λεγαμε προχθες Βικυ μια φιλη που πηρε το 2009 ηταν 690,23 !!

Οπότε κάπου εκεί στα 700 θα είναι και για μας. Κάτι είναι και αυτό, αν και σκεφτονται να τα κόψουν τα επιδόματα, ακούτε τί γίνεται......

GaiGp3.png

Διαφημίσεις

Οπότε κάπου εκεί στα 700 θα είναι και για μας. Κάτι είναι και αυτό, αν και σκεφτονται να τα κόψουν τα επιδόματα, ακούτε τί γίνεται......

απο οτι ακουσα καναν μειωση στο επιδομα μητροτας!

τωρα αν μας κοψουν το 6μηνο του ΟΑΕΔ (ακομη δεν βγηκε)ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΘΑ ΠΗΔΗΧΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΑΘΥΡΟ!

Θα γινω αναρχας θα καψω υπουργεια κ ας εχω αντρα μπατσο!

pSC1p2.png

Καλημερα καλημερα!!!!!Καλε τι ωραιες ιστοριες ειναι αυτες

με τα αγορακια σας!!!!!!!!!

Τανια μπραβο για την πεταλουδιτσα σου!!!!!Μεγαλωσε πολυ!!!!!

Thalia μπραβο για την κορουλα σου!Μια χαρα!

ELISAVET 2335 E????Αχ αυτοι οι αντρες της παρεας!!!!!!

Πωπω βρε κοριτσια πλησιαζει ο καιρος!!!!Πως μεγαλωνουν ετσι τα ζουζουνακια μας??????Φτου φτου μην τα ματιασω!!!!

Εγω δεν πολυ μπαινω γιατι ακομα βαφουμε το δωματιο του μπεμπη και

εχουμε ενα σπιτι χαος!!!!!Μεταφεραμε το pc σε ενα επιπλο στο σαλονι,

Οτι πραγματα του μπεμπη εχουμε παρει τα βαλαμε στο δωματιο μας

γιατι δεν εχουμε που αλλου να τα βαλουμε μεχρι να τελειωσει το δωματιο,

και μονο που τα γραφω παθαινω εγκεφαλικο!Ευτυχως ειμαι στη δουλεια

και δεν βλεπω το χαος!!Απλα σκεφτομαι οτι μετα εχει καθαρισμα και τρελλενομαι!!!!!!!!!

πω ρε συ Βικυ!τι ειναι ολο αυτο ρε κοριτσι μου...τελικα η καθε μια κουβαλαει κ τον δικο της σταυρο!

κ μενα χωρισμενοι ειναι οι γονεις μου χρονια απειρα!ο πατερας μου ηρθε στον γαμο με την Βουλγαρα συντροφο του κ την εβαλε να καθισει κ στο νυφικο τραπεζι!η μανα μου κυρια τους εκλ@σε κανονικα κ γυρνουσε απο τραπεζι σε τραπεζι στους καλεσμενους!

τα πεθερικα μου, σαν παλαιων αρχων ανθρωποι επαθαν ενα ψιλο σοκ!αλλα παλι χεστηκα!

οταν σου λεω.... τολμη κ γοητεια!!!

εμένα ο πατέρας μου δεν μου την έφερε την γυναίκα του στον γάμο γιατί θα ήταν σε κανένα καζίνο και θα έτρωγε ότι είχε απομείνει......:lol::lol:

και καλύτερα να σου πω την αλήθεια αφού μετά από λίγο πήραν διαζύγιο και η τσούπρα δεν ήταν ότι καλύτερο για δημόσιες σχέσεις....

Τόλμη και γοητεία? Αφού έχουμε και το εγχώριο, την "Λαμψη" να πέφτουμε σε εισαγόμενα?

Να είμαστε καλά να μην καταντήσουμε έτσι...

GaiGp3.png

Καλημέρα κοριτσάρες! Σήμερα έχω σηκωθεί και πλένω την προικα του γιου μου στο χερι και μόλις τα άπλωσα (πάντα και κουνουπιέρα, το πάπλωμα δεν αντεξα..)! Ευτυχώς που ήρθε η κοπέλα χθες και μου εκανε ολο το σπίτι και σιδέρωσε!

Αυριο θα μου έρθουν όλα τα έπιπλα! Κούνια, αλλαξιέρα, καροτσάκι, καλαθούνα κ.α. διάφορα.... Χαμός!

B8ZWp3.png

Jk5rp2.png

απο οτι ακουσα καναν μειωση στο επιδομα μητροτας!

τωρα αν μας κοψουν το 6μηνο του ΟΑΕΔ (ακομη δεν βγηκε)ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΘΑ ΠΗΔΗΧΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΑΘΥΡΟ!

Θα γινω αναρχας θα καψω υπουργεια κ ας εχω αντρα μπατσο!

Αφού δεν υπάρχει κράτος πρόνοιας Άννυ μου, περίμενες τίποτα καλύτερο? Και το εξάμημο που είχε δώσει η Πετραλιά πάλι καλά να λέμε, αν και για να είμαι ειλικρινής ως γυναίκα θα έπρεπε να είχε κάνει περισσότερα...

GaiGp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κοριτσάρες! Σήμερα έχω σηκωθεί και πλένω την προικα του γιου μου στο χερι και μόλις τα άπλωσα (πάντα και κουνουπιέρα, το πάπλωμα δεν αντεξα..)! Ευτυχώς που ήρθε η κοπέλα χθες και μου εκανε ολο το σπίτι και σιδέρωσε!

Αυριο θα μου έρθουν όλα τα έπιπλα! Κούνια, αλλαξιέρα, καροτσάκι, καλαθούνα κ.α. διάφορα.... Χαμός!

Με το καλό να σου έρθουν τα πράγματά σου αύριο μανούλα!!!

Γιατί παιδί μου τα πλένεις στο χέρι? Ελπίζω να μην σκύβεις σε καμία μπανιέρα γιατί από το αυτάκι θα σε τραβήξω.....

Αυτή η κοπέλα έρχεται και στα νότια?

GaiGp3.png

Καλημερα καλημερα!!!!!Καλε τι ωραιες ιστοριες ειναι αυτες

με τα αγορακια σας!!!!!!!!!

Τανια μπραβο για την πεταλουδιτσα σου!!!!!Μεγαλωσε πολυ!!!!!

Thalia μπραβο για την κορουλα σου!Μια χαρα!

ELISAVET 2335 E????Αχ αυτοι οι αντρες της παρεας!!!!!!

Πωπω βρε κοριτσια πλησιαζει ο καιρος!!!!Πως μεγαλωνουν ετσι τα ζουζουνακια μας??????Φτου φτου μην τα ματιασω!!!!

Εγω δεν πολυ μπαινω γιατι ακομα βαφουμε το δωματιο του μπεμπη και

εχουμε ενα σπιτι χαος!!!!!Μεταφεραμε το pc σε ενα επιπλο στο σαλονι,

Οτι πραγματα του μπεμπη εχουμε παρει τα βαλαμε στο δωματιο μας

γιατι δεν εχουμε που αλλου να τα βαλουμε μεχρι να τελειωσει το δωματιο,

και μονο που τα γραφω παθαινω εγκεφαλικο!Ευτυχως ειμαι στη δουλεια

και δεν βλεπω το χαος!!Απλα σκεφτομαι οτι μετα εχει καθαρισμα και τρελλενομαι!!!!!!!!!

Καλώς το κορίτσι!!!!

Εργοτάξιο έχεις στο σπίτι ε? Υπομονή και εσύ... προσωρινό είναι... σε λίγες μέρες θα είναι το μπουμπουκάκι σου εκεί και όλα αυτά θα τα έχεις ξεχάσει.

Και κλασικά θα σου πω να μην κουράζεσαι, αλλά τί να λέμε....:tongue::tongue:

GaiGp3.png

Γεια σας κα πάλι. Αφου έκανα τις δουλίτσες μου επανήλθα. Βικάκι χαίρομαι που είσαι καλά σήμερα. Θα'ρθεις το βράδυ Φαιναρέτη? Όσο για την ιστορία σου, τι να πει κανείς! Τολμη και γοητεια, λαμψη κι ολα τα σιριαλ μαζι! Μπράβο σου ομως που παρόλα αυτα είσαι τοσο θετικός άνθρωπος και τα αντιμετωπίζεις τόσο καλά. Μόνο έτσι επιβιώνεις από τέτοιες καταστάσεις.

Ανδρια, με το καλό τα πραγματάκια σου.

Βικάκι, αν ενδιαφέρεσαι για κοπέλα, έχω κι εγώ κάποια να σου προτείνω. Μένει Γλυφαδα και πηγαίνει στην θεία μου στην Αγ. Μαρίνα. Εγώ την είχα πάρει μια φορά όταν μετακομίσαμε. Ξέρει και μοδίστρα και η θεία μου την έχει καταβρεί γιατ΄της φτιαχνει ολα της τα ρούχα.

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Kαλημέρα Αννη μου!!! Μεγειά τα φορμάκια του μπεμπούλη σου!!! Από που τα πήρες τελικά;; Η πάντα ρώτησες αν πλένεται;;; Αχ, και εγώ περιμένω τα πράγματα του γιοκα μου το Σάββατο!!!

Qmsgp3.png

ha6zp3.png

Καλώς το κορίτσι!!!!

Εργοτάξιο έχεις στο σπίτι ε? Υπομονή και εσύ... προσωρινό είναι... σε λίγες μέρες θα είναι το μπουμπουκάκι σου εκεί και όλα αυτά θα τα έχεις ξεχάσει.

Και κλασικά θα σου πω να μην κουράζεσαι, αλλά τί να λέμε....:tongue::tongue:

Ετσι οπως το λες!!!Εργοταξιο!!!!!Αυτο σκεφτομαι οτι θα εχω τον μπουμπουκο

μου σε λιγο καιρο εκει και απο την μια χαιρομαι πολυ και απο την αλλη σοκαρομαι με το ποτε περασε ο καιρος και με πιανει πανικος για το τι θα

γινει μετα............για να δουμε!!!Ελπιζω να πανε ολα καλα!

Η angie δεν γυρισε ακομα??????Ουου προεδρεεεε που εισαι?????????

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...