Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 16 λεπτά , Ιουλιέτα είπε:

Νομίζω η χαμηλή προγεστερόνη δεν εμποδίζει τη σύλληψη αλλά τη βιωσιμότητα της κύησης. Εμένα ακριβώς επειδή έχω μικρή ωχρινική φάση μου είχε πει ο Πάντος αν έχω θετικό τεστ να πάρω αμέσως προγεστερόνη. Έτσι και έγινε, με μπούκωσε στην προγεστερόνη (6 την ημέρα) και μάλιστα μου είπε ότι αν δεν το είχαμε κάνει αυτό θα είχα αποβάλλει.

Στην πορεία βέβαια ρώτησα κι άλλο γιατρό, ο οποίος μου είπε ότι κάτι τέτοιο δεν ισχύει κι ότι η τόση προγεστερόνη είναι κόλλημα των εξωσωματιστών. Εσύ απ'ό,τι λες είσαι η απόδειξη ότι δεν παίζει πια και τόσο ρόλο.

και εγώ αυτό είχα διαβάσει και παρακάλαγα τον γιατρό μου για έξτρα προγεστερόνη. εδώ μια κοπέλα έπαιρνε 9 την ημέρα. Μου είπε δεν έχει καμία σχέση. Και τελικά γέννησα ένα υγιέστατο κοριτσάκι. 

πρίν από 32 λεπτά , dimi.tra είπε:

Είναι φυσιολογικό η προγεστερόνη να αυξάνεται, η κορύφωση της σχετίζεται με την ωορρηξία. Επίσης όπως γράψανε σωστά τα κορίτσια, μετά την ωορρηξία δημιουργείται το ωχρό σωμάτιο το οποίο παράγει την προγεστερόνη. Αυτά μπορεί να κάνουν κύστες (κάποιοι τις λένε κύστες αναπαραγωγής; Δεν είμαι και σίγουρη αν ευσταθεί αυτός ο όρος), συνήθως ο επόμενος κύκλος δλδ ο κύκλος με μια τέτοια κύστη έχει τα θεματάκια του. Τουλάχιστον σε εμένα. 

Δεν είναι μύθος, είναι μια πιθανότητα να παράγεις μικρότερη ποσότητα προγεστερόνης, αρκεί να κορυφώνεται όσο και να είναι αυτό κι εγώ παράγω πολύ αργά προγεστερόνη και αδιαθετώ στις 16 ημέρες μετά την ωορρηξία, έμεινα και φυσικά έγκυος. Επίσης υπάρχει ένα ενδεχόμενο να παράγεις και μικρή ποσότητα LH. Αλλά συνήθως όταν υπάρχουν θέματα ωορρηξίας υπάρχει μια καμπύλη στην αύξηση της LH πχ αυξάνεται αργά ή μπορεί να δίνει αυξημένη τιμή που εσύ στο σπίτι σου μπορεί να το δεις και να πεις α να έκανα ωορρηξία και μετά να πέσει και να ξανά ανέβει και να κάνει την κορύφωση κλπ αλλά τέτοια ωραία. 

Και ναι και όχι. Ο υποθαλαμος απελευθερώνει την GnRH η οποία με την σειρά της διεγείρει την έκκριση της FSH και της LH στην υπόφυση, ωστόσο μπορεί να μην είναι ενδοκρινολογικό το θέμα και να είναι γενετικό δλδ στις διαδικασίες εκφράσεις γονιδίων για την σηματοδότηση και την παραγωγή των ορμονών ή να είναι θέμα του υποθάλαμου. Συμπαθάτε με αλλά γράφω την διπλωματική μου και μιλάω έτσι κουλά. Ετσι εγκυκλοπαιδικά όλα αυτά δεν χρειάζονται τόσες λεπτομέρειες.

Αυξάνετε η LH σκάει αυγουλακι παίρνουμε ωάριο. Πως θα είναι και τι θα κάνει αυτό άλλη ιστορία. Ούτε το ωχρό σωμάτιο μας ενδιαφέρει αν πάμε σε τεχνητό κύκλο για την ετ. Τουλάχιστον δεν μας ανησυχούν όλα αυτά στην IVF!!! 

Επίσης να πω κάτι άλλο εδώ γιατί νιώθω ότι πρέπει! Όλες κουβαλάμε τα δικά μας, σίγουρα. Αλλά το πως λειτουργεί ο οργανισμός ενός ανθρώπου δεν μπορούμε να το κρίνουμε από ένα φόρουμ. Να ακούτε και να εμπιστεύεστε μόνο τους επιστήμονες που έχετε επιλέξει δίπλα σας γιατί έχουν ξεκάθαρα δει την πλήρη εικόνα του ιστορικού σας, του ορμονολογικου σας προφίλ, τις εξετάσεις σας και την κλινική σας εικόνα. Εδώ απλά πληροφορίες μοιραζόμαστε που μπορεί να τις βρει ο καθένας στο διαδίκτυο ή γενικά στην βιβλιογραφία. Δεν σημαίνει πως όσα λέγονται ισχύουν για όλες! Μεγάλη προσοχή στο τι κρατάτε από όλα αυτά γιατί είναι απλά γενικές πληροφορίες και στην κάθε περίπτωση μπορεί να μην ισχύουν. Μια εξέταση αν είναι καλή ή κακή θα σας το πει μόνο το team που σας παρακολουθεί (γιατροί, μικροβιολόγοι, εμβρυολογοι κλπ) γιατί η εξέταση πίσω της έχει κ ένα backstory που το ξέρουν καλά και κυρίως γιατί δεν ξέρετε αν αυτός που γράφει ανώνυμα σε ένα φόρουμ έχει το υπόβαθρο για να σας εξηγήσει μια εξέταση. 

έχεις απόλυτο δίκιο. Ούτως η άλλος μια εξέταση από μόνη της δεν σημαίνει τίποτα χωρίς την συνολική εικόνα. 

Από περιέργεια έκανα τεστ ωορρηξίας από την 13η μέρα του κύκλου μου. κανονικά έχω 30-31 ημερών. Αλλά λόγω αποθηλασμού τώρα θα είναι η δεύτερη μου περίοδος. Τα τεστάκια σκούραιναν με την ημέρα, έκανα 2 την ημέρα. Σκούρινε όσο η γραμμή ελέγχου 19η μέρα και ξεκίνησα να πονάω 20η. Χωρίς κανένα άλλο σύμπτωμα. έκανα 20η μέρα και ξεκίνησε να βγαίνει αχνό το τεστ και 21η αρνητικό. Με βάση αυτό και την δεύτερη φάση μου που κρατούσε πριν την εγκυμοσύνη 16 μέρες, φαντάζομαι ότι έκανα ωορρηξία αφού το έδειξαν τα τεστ. Υποτίθεται πως πάντα κάνω γιατί έχω συμπτωματα και έχει φανεί σε διάφορους τυχαίους ελέγχους. Τώρα γιατί έχω 2 βιοχημικές με φυσική σύλληψη στα 3 χρόνια με μέτριο σπέρμα. τι να πω. η μια σάλπιγγα η δεξιά είναι στραβή, και συνήθως κάνω ωορρηξία από τα δεξιά. και έχω εικόνα πολυκυστυκών. 

• Μου αρέσει 1

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

καλημερα κι απο μενα μανουλες!

Τανια μου συγχαρητηρια για τη μπεμπουλα σου. κι εμενα φαινοταν την προηγουμενη βδομαδα τα μαγουλακια του κ ανυπομονω να τα γεμισω φιλακια:tongue:

τι ωραιες ρομαντικες ιστοριες εχετε! κ απ'οτι διαβασα αρκετες ειστε πολλα χρονια με τον αγαπημενο σας! εμεις γνωριστηκαμε το 2001 στην Καβαλα οπου σπουδαζαμε κ οι 2 στο ιδιο ΤΕΙ αλλα σε διαφορετικα τμηματα. στο ΤΕΙ δεν τον ειχα δει αλλα μεναμε στον ιδιο δρομο κ τα μπαλκονια μας ηταν απεναντι. καποια μερα με καλεσαν με το συγκατοικο του για καφε κ μετα απο λιγες μερες κανονισαμε να βγουμε. πηγαμε μια πολυ ρομαντικη βολτα στο καστρο οπου η θεα της πολης ειναι πανεμορφη κ εκει δωσαμε το πρωτο μας φιλι. μετα πιασμενοι χερι χερι καναμε κι εγω δεν ξερω ποσα χιλιομετρα στην πολη. απο τοτε εχουμε περασει πολλα οπως στρατο κ ζησαμε κ μακρυα καποια χρονια αλλα ημασταν παντα δυνατοι. το 2005 αρχισαμε να μενουμε μαζι κ το 2008 παντρευτηκαμε. τωρα περιμενουμε το ζουζουνακι μας κ πιστευω οτι ο αντρουλης μου θα ειναι πολυ πολυ γλυκος μπαμπακας.

a%3E

pHNqp3.png9S1np2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

έψαξα λίγο για το nst και είδα ότι στα ελληνικά λέγετε καρδιοτοκογράφος ηρεμίας και εμένα μου είπε ο γιατρός ότι όταν μπω στο μηνα μου μια φορά την εβδομάδα θα πηγαίνω να το κάνω.

5Kiep3.png

hAk2p3.png

Taniabell απ' ότί βλέπω είσαι από Ξάνθη ε??? Ααααα θέλω και εγώ!!!Την Ξάνθη την αγαπώ πολύ! Εδώ και 3χρόνια ερχόμαστε με τον αντρούλη μου στο καρναβάλι, μα όχι φέτος, λόγω μπεμπουλινιού!Αλλά κανονίζαμε το πώς θα έρθουμε του χρόνου!! Θα παντρέψουμε και 2 φίλους απο εκεί και έτσι θα ερχόμαστε πιό συχνά πλέον!!:P

πωπω κατασυγκινηθηκα με ολες τις ιστοριες!

Βικυ που εισαι????ελπιζω να σαι καλυτερα!

Νικολ ολο χαζα λες!εγω εδω ειμαι!καλα σου λεει η Τανια θα βαλουμε τα μπεμπακια να σε δειρουν!!!!

Τανια μου τελεια η μπουμπου σου!!!!!

αντε να σας πω κ την δικη μου....

το 2004 δουλευα σε ενα bar μαζι με τον κολλητο μου.Ο Κωστας (ο αντρας μου)ηταν φιλος του αφεντικου κ ερχοταν σχεδον καθε βραδυ..δεν τον ειχα προσεξει ποτε γιατι δεν με ενδιεφερε κανενας,ηθελα να ειμαι μονη μου..ενα βραδυ ομως τον ειδα να βγαινει απο το μαγαζι κ να ανεβαινει στην μηχανη του κ να φευγει!μπορω να πω οτι μονο που δεν λυποθημησα!!!

ειχα σκασει απο το κακο μου που δεν τον ειχα δωσει σημασια τοσο καιρο κ εκανα τα αδυνατα δυνατα για να γνωριστουμε!

αφου γνωριστηκαμε βγαιναμε για αρκετο καιρο μαζι εξω με κοινη παρεα ομως!παντα με περιμενε να τελειωσω την δουλεια εστω για να με παει σπιτι (εμενα 2 οικοδομες πισω απο το μαγαζι-χαχα)κ ενα βραδυ με χιονια, :shock:κατεβηκα απο την μηχανη κ με φιλησε...μετα απο 3 μηνες χωρισαμε για να τα ξαναβρουμε υστερα απο κανα 2 μηνες που ειμασταν κ οι 2 κολλημενοι ομως!!!!

μετα μειναμε μαζι μετα απο μισο χρονο σχεδον, παντρευτηκαμε αυτο το καλοκαιρι κ συνηδητα καναμε κ το μπεμπακι μας!

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

Taniabell απ' ότί βλέπω είσαι από Ξάνθη ε??? Ααααα θέλω και εγώ!!!Την Ξάνθη την αγαπώ πολύ! Εδώ και 3χρόνια ερχόμαστε με τον αντρούλη μου στο καρναβάλι, μα όχι φέτος, λόγω μπεμπουλινιού!Αλλά κανονίζαμε το πώς θα έρθουμε του χρόνου!! Θα παντρέψουμε και 2 φίλους απο εκεί και έτσι θα ερχόμαστε πιό συχνά πλέον!!:P

Φέτος όντως θα ήταν δύσκολο για σένα, αλλά και ο καιρός ήταν χάλια οπότε καλά κάνατε!

Στείλε πμ με τα ονόματα των φίλων σου, μπορεί να τους ξέρω!

Με τα δοντάκια σου τι έκανες? Τελειώσες?

Εγω θα σας αφ΄σω τώρα πάω να τελειώσω την απονεύρωση!! Τα λέμε σε κανένα δίωρο!!

Μέχρι τότε φιλάκια

5Kiep3.png

hAk2p3.png

Διαφημίσεις

Δεν μου έκανε τίποτα τελικά, μου έβαλε ένα υλικό μπας και το σώσουμε και δεν χρειαστεί απονεύρωση.Ευτυχώς δεν πονάω..Πάω και εγώ για διάβασμα...όλα τα είχα, το Πανεπιστήμιο με μάρανε..

Καλημέρα μανούλες!!! Τι γλυκές και συγκινητικές ιστορίες!!!

Περαστικά Βικάκι!! Εύχομαι να είσαι καλύτερα σήμερα.

Τάνια μου μεγάλωσε κι' αλλο η μπουμπού σου!!! Τι καλά!!! Να δω κι εγώ πόσο θα είναι το αγοράκι μου την Παρασκευή... Εχω μεγάλη αγωνία!!! Ε... δεν θα εχει πάει και εμένα γύρω στα 2 κιλάκια;;; Πριν ένα μήνα ήταν 1509gr...

Νicole μου μην ακούω χαζομάρες ότι θα σταματήσεις να μπαίνεις... Εδώ είμαστε κοπέλα μου απλά δεν συντονιζόμαστε...

Qmsgp3.png

ha6zp3.png

καλημέρα μανούλες!!!!

Καλά, σήμερα πετάω, μόνο που ζήλεψα από το Μαράκι και έχω μπουκωμένη μύτη από το ξύπνημα, κατα τ'άλλα μια χαρά.

Ξεκινάω με την Νικολίτσα που τις τελευταίες μέρες πέφτει ξαφνικά, και δεν μας λέει τί έχει... Έτσι φιλεναδίτσα? Τί συμβαίνει? Και σαν πού θες να πας και φεύγεις από εδώ?

Κανόνισε την πορεία σου, και θα σου την στήσω έξω από το Ελενα όταν ξανανέβεις. Αλήθεια, θα πιούμε κανένα καφέ μόλις έρθεις για εξετάσεις?

GaiGp3.png

Καλημέρα και από εμενα μανούλες!!! Να έιστε όλες καλά! Βίκυ περαστικά σου και ελπίζω να μην ανέβασες ξανα πυρετο.

Χθες είδαμε και εμείς την μπέμπα μας! Έφτασε στα 1525 γρ, η γιατρός μας είπε οτι λογικά δεν θα ξεπεράσει τα 3500 μέχρι το τέλος, έτσι για να μην ταλαπωρηθούμε. Πήρε και θέση με το κεφαλάκι προς τα κάτω και την πλατούλα της προς τα έξω και έτσι δεν είδαμε την φατσούλα της. Η γιατρός μας είπε οτι έχει κατεβεί αρκετά, επίσης οτι είναι πολύ κινητική και οτι ο πλακούντας είναι πολύ καλός, όλα τελεια! Θα μας ξαναδεί σε 'ενα μήνα και από κει και πέρα πιο συχνά. doppler είπε δεν χρειάζεται να κάνουμε γιατί όλα φαίνονται καλά (αν χρειαστεί έχει η ίδια doppler).

Και εμείς με τον άντρα μου γνωριστήκαμε από κοινή παρέα, τον Δεκέμβριο του 2002. Βέβαια οταν τον πρωτοείδα δεν τρελλάθηκα κιόλας αλλά με το που καθίσαμε διπλα-δίπλα και αρχίσαμε την κουβέντα ύπηρξε έλξη! Ο άντρας μου στην δικιά του εκδοχή λέει οτι εγώ έκανα το πρώτο βήμα, αλλά στην δικιά μου ιστορία έγινε το αντίθετο! Τέλοσπάντων μετά από τέσσερα χρόνια σχέσης εντάσεων και τριών χωρισμών και επανασυνδέσεων, αρραβωνιαστήκαμε τον Δεκέμβριο του 2006 και ύστερα από δύο χρόνια συγκατοίκησης παντρευτήκαμε τον Ιούνιο του 2009!

Τα νέα για το μωράκι μας ήρθαν τον Αύγουστο του 2009. Λοιπόν αφού γυρίσαμε από διακοπές στις οποίες εγώ ενώ δεν είχα ακόμα καθυστέρηση είχα κάποιες στομαχικές διαταραχές και ήμουνα σίγουρη οτι είμαι έγκυος. Όταν επιστρέψαμε περίπου την τρίτη-τέταρτη μέρα καθυστέρησης και ενώ είχα συμπτώματα περιόδου πήρα τεστ και μάλιστα διπλό. Κάνω το ένα μία μέρα αρνητικό, το άλλο την άλλη μέρα, αρνητικό,. Ψιλοαπογοητεύτηκα αλλά λέω δεν πειράζει τον άλλο μήνα. Περνάει άλλη μία εβδομάδα και περίοδος πουθενά. Λέει ο άντρας μου να πάρουμε και άλλο τεστ και εγώ του λέω τσάμπα τα λεφτά που θα δώσουμε, να δεις αύριο θα μου έρθει, αλλά πήγε και πήρε. Το κάνω και εγώ πεπεισμένη για το αρνητικό αποτέλεσμα και το αφήνω στο μπάνιο χωρίς να ρίξω ματια. Πάει ο άντρας μου για να δεί αν το έκανα καλά (το ένα παραθυράκια δείχνει αν έγινε καλά) και αρχίζει να χαζογελαέι και να με ρωτάει, με τον σταυρό είναι θετικό? πρέπει και οι δύο γραμμές να είναι το ίδιο σκούρες? Εγώ από την άλλη να μην πλησιάζω και να του φωνάζω οτι αν κάνεις πλάκα θα πεθάνεις! Αφού περάσαν τα πέντε λεπτά αποφάσισα να πλησιάσω και να δώ. Ήταν θετικό!!!!! Μετά κλάμματα, αγκαλιές και προσπάθεια να συνειδητοποιήσουμε τι έγινε και τι θα μας περιμένει......

Αυτά όλα τα έγραψα και δύο φορες γαιτί την πρώτη σβήστηκαν!

eNortjKzUjI0Mjc2MlGyBlwwFXYC0A,,71.png

rdESp2.png

Τάνια μπράβο η μικρή!!! (μικρή είπα? χιχι) Κορίτσαρος !!!! Και πάλι μπράβο μανούλα!!

Θα κάνεις γαμοβάφτιση ε? Λέγαμε και εμείς να το κάνουμε, αλλά τελικά μετάνιωσα (πώς αλλάζουν τα πράγματα όταν μεγαλώνει ο άνθρωπος...) δεν θέλω θρησκευτικό, οπότε θα μείνω στον πολιτικό.

Valia μου, σίγουρα θα το έχει πιάσει το διπλό το μπεμπάκι σου !!!! Με το καλό να το δεις!!!!

GaiGp3.png

Διαφημίσεις

Βίκυ εγώ θα σου προτείνω να το βάλεις το νυφικό!!! Μία φορά το κάνεις αυτό. Εγώ πέρασα πολύ ωραία την μέρα του γάμου μας και μάλιστα λέω αν γινόταν θα το ξαναέκανα! Εσύ που θα έχεις και το καλύτερο παρανυφάκι θα είναι πιο τέλεια!

rdESp2.png

κ εγω δεν ηθελα γαμους κ πανυγηρια..ετσι ελεγα κ εγω να κανουμε ενα πολιτικο, και μετα με το παιδι θα κανουμε γαμοβαπτιση!

αλλα ο καλος μου ηθελε οπωςδηποτε να με παντρευτει σε εκκλησια!!!!

ετσι κ εγω εραψα ενα νυφικο σαν φορεμα, απλο, εβαλα ενα τακουνακι κ ενα λουλουδι στα μαλλια, ανεβηκα στην μηχανη του κουμπαρου κ με συνοδεια απο μηχανες τις τροχαιας με σειρινες με πηγαν στην εκκλησια!κ μετα ειχαμε ενα πολυ ωραιο παρτυ με ολους μας τους φιλους!!!το ευχαριστηθηκα τελικα!!!

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

κοίτα πως μαζεύτηκαν όλες.....:D

Βίκυ περαστικά! αν και μια χαρά σε ακούω,μπράβο βρε!!!!

όσο για το γάμο που λέτε δεν θα το έκανα ξανά....όχι οτι δεν πέρασα καλά αλλά πολλά τα λεφτά για κάτι που κρατάει τόσο λίγο και ακούς και οτι μ@λ@κια έρθει στον καθένα....Βίκυ και εγώ πολιτικό έλεγα αλλά με έπεισε,ήμουν σε περίεργη φάση λόγω εγκυμοσύνης και το πέρασα στο φλού!!!!

Grya.jpgGryap3.png

Νικόλ όντως πολλά τα λεφτά, αλλά στην δική μα περίπτωση επειδή τα έξοδα τα έκαναν οι γονείς μας, σε εμάς έμειναν όλα τα δώρα οπότε κάναμε ένα καλό απόθεμα.

Αννυ πας σήμερα Ιπποκράτειο? Εμείς σήμερα έχουμε 15:30 και μάλλον δεν μπορεί να έρθει ο Γιάννης άρα πρέπει να πάω μόνη μου.

rdESp2.png

Καλημέρα κι από μένα.Είδαμε κι εμεί χθες τον μπέμπη μας και έφτασε τα 2335 παρακαλώ.Ο γιατρός είπε ότι θα γεννήσω μέχρι την 38η εβδομάδα το πολύ, γιατί μετά το απιδί θα είναι πολύ μεγάλο.

Πήγα και στο πρώτο μάθημα ανώδυνου.Ωραία ήταν, μας έδειξαν και πως να προετοιμάσουμε το στήθος για θηλασμό.

Χαίρομαι που είμαστε όλες καλά και οδεύουμε προς το τέλος................

an1cHjB0g410010NDc3MTRkfDQ1MzIwNjkyanBhfG15IGxpdHRsZSBhbmdlbCBpcw.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...