Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

elisavet ευχαριστώ!

Χριστίνα Τούχα περαστικά στον αντρούλη σου!

irev φανταζομαι πόσο σπαστικό είναι να δουλεύεις και να μην πληρώνεσαι και μάλιστα να είσαι έγκυος...εύχομαι να πληρωθείς σύντομα και να και μην ξανασυμβεί αυτό.

είναι ένα θέμα τα χρήματα..σήμερα προσπαθούσαμε να υπολογίσουμε πόσα χρήματα θα χρειαστούν περίπου για να αγοράσουμε όλα τα πράγματα του μωρού,από μπιμπερό ως κρεβατάκι και δεν ξέρουμε που θα φτάσουν.δεν πειράζει όμως,το μωράκι μας να γεννηθεί γερό και αυτά είναι μέσα στο πρόγραμμα.

angel και annie καλή δύναμη στη δουλειά,όποτε νιώθετε οτι φτάνετε στα όριά σας και όσο μπορείτε να παίρνετε άδειες,τίποτα δεν αξίζει όσο η ψυχική σας ηρεμία..καλό βράδυ

''εσείς κι εγώ...

όταν έχω εσένα μπορώ να βάψω με ασήμι τη σκουριά

μπορώ να κοιμηθώ με σιγουριά

να πιάσω με τα χέρια μου τους δράκους να σκοτώσω..''

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλησπερα κοριτσια. Να ρωτησω κατι? Ειχε καμια σας καποιο υγρο (σαν πυον) να εκκρινεται απο το στηθος? Εμενα μου συνεβη αρκετο καιρο πριν αλλα δεν ημουν σιγουρη αν ηταν υγρο που εσταξε γιατι ξεραθηκε πανω στην θηλη και εμοιαζε σαν να ειναι πολυ ξερες οι θηλες μου. Φοβομουν να το βγαλω, μηπως ειναι απλως ξερη η θηλη μου και την τραυματισω, και το ειχα αρκετο καιρο μεχρι σημερα που αποφασισα να το βγαλω και τελικα ηταν μαλλον καποιο υγρο που οταν ξεραθηκε εμοιαζε σαν πυον. Εχει συμβει σε καμια αλλη? Εχετε ιδεα τι μπορει να ειναι?

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Καλησπέρα χαζομαμάδες...

αυτό με το γραφείο...καλά, εγώ πιάνομαι πλάτη-μέση στη μία ώρα κι όλο κόβω βόλτες, για να μην μιλήσω για την υπνηλία...Από τις 12 και μετά ιδίως δεν το ελέγχω...κλείνουν τα μάτια μπροστά στην οθόνη (και στην προηγούμενη εγκυμοσύνη τα ίδια... αφού οι συνάδελφοι μου έκαναν συνέχεια πλάκα)

Εν τω μεταξύ όσο προσπαθώ να πλησιάσω την οθονη...κλπ...κατ' ευθείαν αρχίζεο τις κλωτσιές το μωράκι μου---φαίνεται πως το στριμώχνω το καημένο και αμέσως κάνω προς τα πίσω...

Βατραχάκι συγχαρητήρια για τα αποτελέσματα. Πάντα τέτοια!!!!

Ιrev, εμένα οταν την έκανα ήμουνα 21+2 και ο μπόμπος 426g.

χεχε φαγανούλης ο δικός σου, ε?

Περιμένω να δω το τικεράκι μου θα αλλάξει μήνα σημερα??

Τι εννοείς...........φαγανούλης ?????????????

Λες να είναι προφητικό??? Γιατί ακόμα δεν ξέρω και το φύλλο........χαχαχα

Θα σου πω την Παρασκευή...μάλλον ... μετά το β' επιπέδου

QuW0p3.png

Καλησπερα κοριτσια. Να ρωτησω κατι? Ειχε καμια σας καποιο υγρο (σαν πυον) να εκκρινεται απο το στηθος? Εμενα μου συνεβη αρκετο καιρο πριν αλλα δεν ημουν σιγουρη αν ηταν υγρο που εσταξε γιατι ξεραθηκε πανω στην θηλη και εμοιαζε σαν να ειναι πολυ ξερες οι θηλες μου. Φοβομουν να το βγαλω, μηπως ειναι απλως ξερη η θηλη μου και την τραυματισω, και το ειχα αρκετο καιρο μεχρι σημερα που αποφασισα να το βγαλω και τελικα ηταν μαλλον καποιο υγρο που οταν ξεραθηκε εμοιαζε σαν πυον. Εχει συμβει σε καμια αλλη? Εχετε ιδεα τι μπορει να ειναι?

Νομίζω πως θα έπρεπε να το πεις στο γιατρό σου

Υποθέτω ότι κάτι με τις ορμόνες "παίζει"...αλλά εκείνος σίγουρα θα ξέρει να σου πει, μήπως πρέπει να ελέξετε καμία ορμόνη...

QuW0p3.png

Γεια σας κ απο μενα.Καλό μήνα καλές μου κ χρόνια πολλα στην αντριάνα.Οτι επιθυμείς!!!!Σας διαβάζω αλλά ένιωθα πολύ κουρασμένη τις τελευταίες μέρες κ κακόκεφη.Κάνω κ έρευνα αγοράς για βρεφικά κ έχω κουραστεί πολύ.

Κορίτσια εγω σουτιέν αγόρασα πριν ενάμιση μήνα, απο τα mothercare κ εγω.Με βοήθησαν να βρω κ το νουμερο.Πήρα ένα σετ με δυο-μαύρο κ άσπρο- 40ε.Κ ρούχα επίσης απο τον 3ο μήνα έχω κ γω πάρει τρία φορέματα που φοράω μαζί με κολλάν.Στα Mothercare δεν μ άρεσαν καθόλου τα ρούχα εγκυμοσύνης,ωραία είχα δει στα benetton αλλά ακριβά για μενα.Επίσης προχθές είδα πολυ ωραία στο Λητώ αλλά μου φάνηκαν ακριβά για να μπορεί κανείς να πάρει αρκετά κομμάτια.Πριν κανα δίμηνο είχα δει στο benetton stock στο factory αλλα είχαν μείνει μικρά νούμερα.Πάντως αυτά που έχω βολευτεί ωσ τώρα δεν είναι εξειδικευμένα απλά σε μεγαλύτερο νούμερο.

ntesehjufpgrhgvn.png

Διαφημίσεις

elisavet ευχαριστώ!

Χριστίνα Τούχα περαστικά στον αντρούλη σου!

irev φανταζομαι πόσο σπαστικό είναι να δουλεύεις και να μην πληρώνεσαι και μάλιστα να είσαι έγκυος...εύχομαι να πληρωθείς σύντομα και να και μην ξανασυμβεί αυτό.

είναι ένα θέμα τα χρήματα..σήμερα προσπαθούσαμε να υπολογίσουμε πόσα χρήματα θα χρειαστούν περίπου για να αγοράσουμε όλα τα πράγματα του μωρού,από μπιμπερό ως κρεβατάκι και δεν ξέρουμε που θα φτάσουν.δεν πειράζει όμως,το μωράκι μας να γεννηθεί γερό και αυτά είναι μέσα στο πρόγραμμα.

angel και annie καλή δύναμη στη δουλειά,όποτε νιώθετε οτι φτάνετε στα όριά σας και όσο μπορείτε να παίρνετε άδειες,τίποτα δεν αξίζει όσο η ψυχική σας ηρεμία..καλό βράδυ

atlantis κ γω αυτές τις μέρες κάνω έρευνα αγοράς ξια ο τι θα χρειαστούμε για το μπέμπη κ τελικά δεν έχω καταφέρει να υπολογίσω ακριβως το ποσο!Κ με την έρευνα αγοράς άκρη δεν έβγαλα ξιατί δεν βρήκα αξιοσημείωτες διαφορές στις τιμες κ έχω πάει ως τώρα σε εφτά καταστήματα!!!Πάντως Ικεα κ τζάμπο απο κούνια κ καρότσια δεν βρήκα κάτι αξιόλογο.Το Ανατέλλω στο Ίλιον έχει καλές τιμές κ σήμερα που το επισκέφτηκα μου είπαν θα είναι ίδιες κ το 2010(γιατί στα πιο πολλά θ αλλάξουν).εΠΊΣΗς όλα σχεδόν τα καταστήματα μπεμπε έχουν σελίδες στο Ίντερνετ με τις τιμές.Εσυ ε΄χεις αποφασίσει απο που;;Κορίτσια οι υπόλοιπες;;;;;

ntesehjufpgrhgvn.png

Κορίτσια να μας πει όποια έχει καταλήξει για τα ψώνια του μωρού ν ανταλλάξουμε πληροφορίες.Εγω ως τώρα εχω πάει στα Λητώ, Ανατέλλω, Κωνσταντινίδη,Ικεα, Τζάμπο, μπεμπέ Γαλάνης,Ζαχαριάς.Αύριο θα πάω στα mothercare.;Eχω βρει κ άλλα στο ιντερνετ αλλά δεν αντέχω να πάω.Σήμερα γυρνούσα ολη την ημέρα κ τα πόδια κ η μέση με πονάνε φρικτά.Κορίτσια θέλω τη βοήθειά σας για κατάλληλα παπούτσια.Τα ίσια με κουράζουν.Αγόρασα πριν δυο μήνες 2 ζευγάρια μπότες με μικρό τακουνάκι, τώρα κ αυτές με κουράζουν, τα αθλητικά το ίδιο.Στο μεταξύ τις τελευταίες μέρες με πονάει πολύ η μέση, κουράζομαι εύκολα με περπάτημα, ε΄χω έντονους μυικούς πόνους κ στεναχωριέμαι που ενώ νιώθω κάποια περάσματα του μπέμπη δεν μ έχει κλοτσήσει ακόμα.Κτα τ άλλα ετοιμάζομαι να ψωνίσω κάποια μικρο πράγματα κ να φύγω στην Ικαρία .Επίσης οι εξετάσεις μου έδειξαν ασβέστιο κ μαγνήσιο ελάχιστα παραπάνω απο τις κατώτατες τιμές κ η μαία μου έδωσε συμπλήρωμα ένα χάπι κ για τα δυο.Περιμένω τη βοήθειά σας ,σας καληνυχτώ κ καλη επιτυχία στη β επιπέδου!!!

ntesehjufpgrhgvn.png

Καλημέρα κορίτσια! Πως είστε σήμερα?εγώ εχω ξυπνήσει απο το χάραμα γιατι θυμήθηκα πως έπρεπε να ετοιμάσω κα΄τι για τι δουλεια και σηκώθηκα να το κάνω μιας και χτες έκανα δουλείες μέχρι αργά, τώρα είμαι κομμάτια, αλλά πιστευώ πως τα μικρά μου δεν θα με κουράσουν πολύ σήμερα, τουλάχιστον το εύχομαι... Ρούχα εγκυμοσύνης και εγώ δεν αγόρασα, με κολάν και μπλουζοφορέματα και εγώ, σουτιέν τα παλιά μου μου κάνουν αλλά με ενοχλούν ΄και έτσι στον 3ο πήρα σουτιέν και τώρα λέω να πάω να πάρω κι άλλο γιατι λιγάκι άρχισε να με στενεύει.

valia μου καλή επιτυχία σήμερα, θα περιμένουμε νέα σου!!!

Θα σας αφήσω για να ετοιμαστώ και να πάω δουλίτσα:P καλή μέρα σε όλες

5Kiep3.png

hAk2p3.png

Καλημέρα μανούλες....σήμερα ξύπνησα στην μανούλα μου και στον μπαμπούλη μου!!!με περίμενε ενα όμορφο πρωινο φρυγανίτσες, μέλι θυμαρίσιο, βουτυράκι, γάλα και χυμό πορτοκάλι!!! Φάγαμε μαζί με το μπεμπε και τώρα είμαστε στο γραφείο και ακούμε babyradio!!! Τελικά δεν θα πάω σήμερα στο γιατρό το ακύρωσα εχθές γιατί ο αντρούλης μου όπως σας είχα γράψει είναι αρρωστούλης και με παρακάλεσε να πάμε μαζί την άλλη βδομάδα...θέλει και κείνος να δεί το μωρουλίνι του!!! ο γιατρός μου είπε δεν πειράζει την άλλη βδομάδα θα μου κλείσει ραντεβού την Πέμπτη 10/12 για β΄επιπέδου στο Ιασώ οπότε θα έχουμε και μεις νέα...!!!Αύτα προς στιγμήν σας καλημερίζουμε εγω και το μπεμπουλίνι μου και θα τα πουμε αργότερα...Σήμερα είμαστε 20 εβδ.+ 4 ημέρες!!!Γιούπιιιιι!!!

καλημερα κοριτσια! vatraxaki μπραβο για τα αποτελεσματα! maraki2108 κι εμενα εκκρινεται λιγο υγρο απο το στηθος μου εδω κ καποιες εβδομαδες το οποιο ειναι υπολευκο κ μετα ξερενεται κ συνηθως κολαει πανω στο σουτιεν. πιο πολυ ειναι τις μερες που κανω μπανιο κ μαλλον απο το ζεστο νερο μαλακωνουν οι θηλες. επισης ειχα λιγη ξηροτητα στις θηλες κ ρωτησα το γιατρο μου κ μου ειπε να βαζω την κρεμα που βαζω κ στην κοιλια μου,η οποια ειναι ενα μειγμα βαζελινης με την κρεμα NONAQUASOL A. βαζω μισο κουτι βαζελινη johnsons κ ολο το σωληναριο κ τα ανακατευω. αυτο ειναι για την ξηροτητα. για την εκκριση σε ενα βιβλιο εγκυμοσυνης που εχω γραφει οτι απο την 16η εβδομαδα αν πιεσουμε ελαφρα τις θηλες εκκρινουν το πρωτογαλα(πυαρ), ενα αραιο κιτρινωπο υγρο πλουσιο σε θρεπτικα συστατικα κ αντισωματα.επισης αναφερεται οτι πολλες γυναικες εκκρινουν το πρωτογαλα μονο μετα τον τοκετο οποτε δεν υπαρχει ανησυχια αν δεν συμβαινει κατι τετοιο.εσυ παντως για σιγουρια ρωτα το γιατρο σου αλλα νομιζω πως αυτο θα ειναι. φιλακια πολλα!

a%3E

pHNqp3.png9S1np2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κοριτσάρες!!! Ευχαριστώ πολύ πολύ για τις ευχές σας! Ειχαμε παει εκδρομη με τον αντρούλη στην Καβαλα και την Θεσσαλονικη γι αυτό χάθηκα αυτές τις μέρες!

Κάουρες ακούω και προβλήματα στον ύπνο! Υπομονή βρε κορίτσια... Εγώ πάλι δεν έχω τίποτα απ'αυτά (ακόμα τουλάχιστον).

Ο μπέμπης μου κάνει αισθητή την παρουσία του οπότε όλα καλά. Την Δευτέρα πάω για β επιπέδου :P Μια μέρα μετά την γιορτή του αντρούλη μου :P:p:p

B8ZWp3.png

Jk5rp2.png

Καλημερα κοριτσια! Χριστινα, καλα αποτελεσματα-και σε οποιες αλλες εχουμε β' επιπ. συντομα. Εχω κι εγω Παρασκευη 11 του μηνος.

Δεσποινα, ευχαριστω για την πληροφορια. Μαλλον αυτο θα ειναι. Θα ρωτησω ομως και την μαια που θα δω αυριο απο αυτον τον οργανισμο που σας ειπα. Λογικα θα ξερει.

Ανδρια χαιρομαι που περασατε ομορφα! Παντα τετοια!

Καλη μας μερα κοριτσακια!

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Καλημερούδια μανουλίτσες

μόλις μπήκα στο γραφείο......με 45' καθυστέρηση (έτρεχα ΙΚΑ κ ΟΑΕΔ)......αλλά ούτως ή άλλως οι μισοί δεν έχουν έρθει ακόμα (και δεν είναι και έγκυος) οπότε δεν αγχώνομαι...

Για να μη θυμηθώ πως είμαι ένα μήνα απληρωτη και ξεκινησω με γκρινια τη μερα μου!...

............Σήμερα γυρνούσα ολη την ημέρα κ τα πόδια κ η μέση με πονάνε φρικτά.Κορίτσια θέλω τη βοήθειά σας για κατάλληλα παπούτσια.Τα ίσια με κουράζουν.Αγόρασα πριν δυο μήνες 2 ζευγάρια μπότες με μικρό τακουνάκι, τώρα κ αυτές με κουράζουν, τα αθλητικά το ίδιο.Στο μεταξύ τις τελευταίες μέρες με πονάει πολύ η μέση, κουράζομαι εύκολα με περπάτημα, ε΄χω έντονους μυικούς πόνους κ στεναχωριέμαι που ενώ νιώθω κάποια περάσματα του μπέμπη δεν μ έχει κλοτσήσει ακόμα.Κτα τ άλλα ετοιμάζομαι να ψωνίσω κάποια μικρο πράγματα κ να φύγω στην Ικαρία .Επίσης οι εξετάσεις μου έδειξαν ασβέστιο κ μαγνήσιο ελάχιστα παραπάνω απο τις κατώτατες τιμές κ η μαία μου έδωσε συμπλήρωμα ένα χάπι κ για τα δυο.Περιμένω τη βοήθειά σας ,σας καληνυχτώ κ καλη επιτυχία στη β επιπέδου!!!

Εγώ πάντως βολεύομαι πλατφόρμες (μονοκόμματη σόλα) αλλά χαμηλές βέβαια...περίπου 4εκ. Πήρα κι όλας κάτι μποτούλες με τέτοια σόλα που είναι και κρεπ και δεν γλιστράνε

Επίσης, δοκίμασε κάτι με αερόσολα, elite, boxer....δεν ξέρω ποιες άλλες μάρκες βγάζουν

Μπράβο Ανδρια που φυγατε να ξεσκάσεις. Από τη στιγμή που νιώθεις καλά...

Αχ βρε κορίτσια, μ αρεσει που λένε ότι η πρώτη εγκυμοσύνη είναι πιο δύσκολη-μπούρδες---- όλα τώρα τα τραβάω...

Αλλά που θα πάει....δεν θα περάσουν οι μήνες, να δικαιωθώ κι εγώ?!!! Να έχω ένα ακόμα υγιές παιδάκι!...

QuW0p3.png

Μανούλες καλημέρα!!! Σήμερα είναι βροχερός ο καιρός σήμερα αλλά δεν με πηράζει γιατί θα πάω να δω τον μπεμπούλη μου επιτέλους!!! Ηρθε η ώρα για την Β-επιπέδου!!!

Αχ Παναγία μου να είναι όλα καλά!!!!!

atlantis μου σου εύχομαι και εσένα καλή επιτυχία και αύριο να είμαστε και οι δυο με ευχάριστα νέα!!!

taniabell μου σε ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σου!!!

maraki2108 και εγώ έχω διαβάσει σε βιβλίο εγκυμοσύνης ότι αυτό που είδες στο στήθος είναι το λεγόμενο "πρωτόγαλα" και μην σε ανησυχεί απλά πες το στον γιατρό σου!!!

Κορίτσια και εγώ δεν ξέρετε πόσο κρατιέμαι να μην αγοράσω πράγματα για το μωράκι μου... αλλά είπα ότι αν όλα είναι καλά σήμερα θα του πάρω το πρώτο του φορμάκι... Ετσι για Χριστουγεννιάτικο δώρο!!!

Εμείς προς το παρόν έχουμε πάει στα: ΛΗΤΩ, Excellent (N. Ιωνία), σε ένα μαγάζι με βρεφικά είδη στο Γέρακα, στο BABY ISLAND και έχω δει και τιμές από κάποια άλλα μέσω internet... και λέμε να πάμε και στο MOTHER BABY που είναι στο Περιστέρι... Τις καλύτερες τιμές και την καλύτερη εξυπηρέτηση μέχρι στιγμής την έχω βρει στο Excellent (N. Ιωνία)... irev μου εσύ που μένεις και κοντά να πας!!!

Αυτά κοριτσάκια... σας κούρασα πρωί πρωί...

Φιλάκια!!!!!!

Qmsgp3.png

ha6zp3.png

Μανούλες καλημέρα!!! Σήμερα είναι βροχερός ο καιρός σήμερα αλλά δεν με πηράζει γιατί θα πάω να δω τον μπεμπούλη μου επιτέλους!!! Ηρθε η ώρα για την Β-επιπέδου!!!

Αχ Παναγία μου να είναι όλα καλά!!!!!

atlantis μου σου εύχομαι και εσένα καλή επιτυχία και αύριο να είμαστε και οι δυο με ευχάριστα νέα!!!

taniabell μου σε ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σου!!!

maraki2108 και εγώ έχω διαβάσει σε βιβλίο εγκυμοσύνης ότι αυτό που είδες στο στήθος είναι το λεγόμενο "πρωτόγαλα" και μην σε ανησυχεί απλά πες το στον γιατρό σου!!!

Κορίτσια και εγώ δεν ξέρετε πόσο κρατιέμαι να μην αγοράσω πράγματα για το μωράκι μου... αλλά είπα ότι αν όλα είναι καλά σήμερα θα του πάρω το πρώτο του φορμάκι... Ετσι για Χριστουγεννιάτικο δώρο!!!

Εμείς προς το παρόν έχουμε πάει στα: ΛΗΤΩ, Excellent (N. Ιωνία), σε ένα μαγάζι με βρεφικά είδη στο Γέρακα, στο BABY ISLAND και έχω δει και τιμές από κάποια άλλα μέσω internet... και λέμε να πάμε και στο MOTHER BABY που είναι στο Περιστέρι... Τις καλύτερες τιμές και την καλύτερη εξυπηρέτηση μέχρι στιγμής την έχω βρει στο Excellent (N. Ιωνία)... irev μου εσύ που μένεις και κοντά να πας!!!

Αυτά κοριτσάκια... σας κούρασα πρωί πρωί...

Φιλάκια!!!!!!

Καλημέρα γλυκιά μανούλα:tongue: Σου έυχομαι απο καρδιάς καλά αποτελέσματα...και να χαιρετήσεις το μπεμπάκι σου και απο εμας...θα σας σκεφτόμαστε!!!:-P:-P:-P

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...