Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , Alex@ είπε:

Οι γκιναλ είναι έτοιμες πένες, οπότε σου είπε να πάρεις 2 πένες των 900 η καθεμία που είναι μια σε κάθε κουτί.

Πάρε στην μαία τηλ να το επιβεβαιώσεις γιατί οι συγκεκριμένες είναι πανάκριβες

Άρα 2 κουτια, εφόσον κάθε κουτί έχει μια πέννα μέσα.

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Κοριτσάκια θα σας αφήσω. Πάμε να διπλώσουμε άλλη μια μπουγαδα και μετα να δούμε τηλεόραση με τον καλό μου. Θα περάσω για καληνύχτα.

Βικάκι, που είσαι? Ελπίζω να νιώθεις καλύτερα...

ZYoVp3.png

60gdp3.png

ορίστε Αγγελικούλα!!!!;)

Α,ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΧΑ ΔΕΙ ,ΜΕ ΣΥΓΧΩΡΕΙΤΕ!!!ΛΟΙΠΟΝ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΩ ΕΓΩ...ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΙΩΣ ΕΜΕΙΣ ΚΙ Ο ΚΟΥΚΟΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΛΙ!!ΜΟΝΗ ΜΟΥ ΘΑ ΜΙΛΑΩ! :-) ΕΓΩ ΤΟΝ ΚΩΣΤΑ ΤΟΝ ΞΕΡΩ ΑΠΟ ΠΟΛΥΥΥ ΜΙΚΡΗ,ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΔΙΚΟΣ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΑΔΕΡΦΟΥ ΜΟΥ,ΔΟΥΛΕΥΑΝ ΜΑΖΙ,ΠΗΓΑΙΝΑΜΕ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΜΑΖΙ Κ ΤΕΤΟΙΑ...ΑΛΛΑ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΘΕΩΡΟΥΣΕ ΤΗ"ΜΙΚΡΗ"..Ε,ΚΑΙ ΠΡΙΝ 4 ΧΡΟΝΙΑ ΜΑΛΛΟΝ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΞΥΠΝΗΣΑ ΤΟ ΠΑΘΟΣ ΜΕΣΑ ΤΟΥ!!ΧΑ ΧΑ!ΕΙΧΑ ΞΑΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΙ ΝΑ ΤΟΥ ΚΑΝΩ ΤΑ ΓΛΥΚΑ ΜΑΤΙΑ,ΑΛΛΑ...ΤΟΙΧΟΣ!ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΛΕΙΣΤΟΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑΣ.ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΣΚΕΦΤΕΙ ΠΩΣ ΘΑ ΗΤΑΝ ΣΟΒΑΡΑ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ!ΗΜΟΥΝ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΣΤΗΝ ΚΟΣΜΑΡΑ ΜΟΥ!ΚΑΙ ΕΤΣΙ,ΜΟΥ ΠΕ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΝΑ ΒΓΟΥΜΕ,ΕΓΩ ΤΟ ΖΩΟΝ ΠΟΥ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΟΤΙ ΕΝΝΟΟΥΣΕ ΟΙ 2 ΜΑΣ..ΠΗΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΧΑΖΟΦΙΛΗ ΜΟΥ ΜΑΖΙ--ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΛΕΓΑ ΠΡΟΣΦΑΤΑ-- ΚΙ ΑΝΑΓΚΑΣΤΗΚΑ ΚΙ ΕΚΕΙΝΟΣ ΕΝΑΝ ΦΙΛΟ ΤΟΥ(ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΟΣ ΜΕ ΤΗ ΦΙΛΗ/ΦΙΔΙ!) ΚΑΙ ΒΓΗΚΑΜΕ!ΚΙ ΕΚΕΙ ΜΕΣ ΣΤΟΥΣ ΧΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗ ΧΑΡΑ ΜΟΥ ΕΚΔΗΛΩΣΕ ΤΟΝ ΕΡΩΤΑ ΤΟΥ!!ΤΟ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ!!ΚΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ..ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΣΕ ΑΝΑΜΟΝΗ ΤΗΣ ΚΟΡΑΚΛΑΣ ΜΑΣ!ΠΟΛΥ ΣΥΓΚΙΝΗΘΗΚΑ ΠΟΥ ΤΑ ΘΥΜΗΘΗΚΑ!ΣΑΣ ΤΑ ΠΑ ΛΙΓΟ ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ,ΑΛΛΑ ΤΟ ΡΕΖΟΥΜΕ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ!ΠΕΙΤΕ ΚΙ ΕΣΕΙΣ!!

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

Διαφημίσεις

Α,ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΧΑ ΔΕΙ ,ΜΕ ΣΥΓΧΩΡΕΙΤΕ!!!ΛΟΙΠΟΝ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΩ ΕΓΩ...ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΙΩΣ ΕΜΕΙΣ ΚΙ Ο ΚΟΥΚΟΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΛΙ!!ΜΟΝΗ ΜΟΥ ΘΑ ΜΙΛΑΩ! :-) ΕΓΩ ΤΟΝ ΚΩΣΤΑ ΤΟΝ ΞΕΡΩ ΑΠΟ ΠΟΛΥΥΥ ΜΙΚΡΗ,ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΔΙΚΟΣ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΑΔΕΡΦΟΥ ΜΟΥ,ΔΟΥΛΕΥΑΝ ΜΑΖΙ,ΠΗΓΑΙΝΑΜΕ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΜΑΖΙ Κ ΤΕΤΟΙΑ...ΑΛΛΑ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΘΕΩΡΟΥΣΕ ΤΗ"ΜΙΚΡΗ"..Ε,ΚΑΙ ΠΡΙΝ 4 ΧΡΟΝΙΑ ΜΑΛΛΟΝ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΞΥΠΝΗΣΑ ΤΟ ΠΑΘΟΣ ΜΕΣΑ ΤΟΥ!!ΧΑ ΧΑ!ΕΙΧΑ ΞΑΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΙ ΝΑ ΤΟΥ ΚΑΝΩ ΤΑ ΓΛΥΚΑ ΜΑΤΙΑ,ΑΛΛΑ...ΤΟΙΧΟΣ!ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΛΕΙΣΤΟΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑΣ.ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΣΚΕΦΤΕΙ ΠΩΣ ΘΑ ΗΤΑΝ ΣΟΒΑΡΑ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ!ΗΜΟΥΝ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΣΤΗΝ ΚΟΣΜΑΡΑ ΜΟΥ!ΚΑΙ ΕΤΣΙ,ΜΟΥ ΠΕ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΝΑ ΒΓΟΥΜΕ,ΕΓΩ ΤΟ ΖΩΟΝ ΠΟΥ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΟΤΙ ΕΝΝΟΟΥΣΕ ΟΙ 2 ΜΑΣ..ΠΗΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΧΑΖΟΦΙΛΗ ΜΟΥ ΜΑΖΙ--ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΛΕΓΑ ΠΡΟΣΦΑΤΑ-- ΚΙ ΑΝΑΓΚΑΣΤΗΚΑ ΚΙ ΕΚΕΙΝΟΣ ΕΝΑΝ ΦΙΛΟ ΤΟΥ(ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΟΣ ΜΕ ΤΗ ΦΙΛΗ/ΦΙΔΙ!) ΚΑΙ ΒΓΗΚΑΜΕ!ΚΙ ΕΚΕΙ ΜΕΣ ΣΤΟΥΣ ΧΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗ ΧΑΡΑ ΜΟΥ ΕΚΔΗΛΩΣΕ ΤΟΝ ΕΡΩΤΑ ΤΟΥ!!ΤΟ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ!!ΚΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ..ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΣΕ ΑΝΑΜΟΝΗ ΤΗΣ ΚΟΡΑΚΛΑΣ ΜΑΣ!ΠΟΛΥ ΣΥΓΚΙΝΗΘΗΚΑ ΠΟΥ ΤΑ ΘΥΜΗΘΗΚΑ!ΣΑΣ ΤΑ ΠΑ ΛΙΓΟ ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ,ΑΛΛΑ ΤΟ ΡΕΖΟΥΜΕ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ!ΠΕΙΤΕ ΚΙ ΕΣΕΙΣ!!

πολύ συγκινητικό βρε Άντζυ!!!!τι ωραίο είναι να ξέρεις τον άλλον χρόνια!!!εμείς γνωριστήκαμε στο ΙΕΚ που πηγαίναμε και οι δύο αλλά σε διαφορετικά τμήματα....είχε γνωρίσει όλες τις φίλες μου για να με πλησιάσει και καθόταν απέναντι μου όταν βγαίναμε διάλειμμα για μήνες,χαμπάρι εγώ!!!!!κάποια στιγμή παίζαμε βόλλευ όλοι μαζί και αναφέρθηκε το Ναύπλιο που ήταν κοινό και στους 2μας.....και έτσι αρχίσαμε:D

Grya.jpgGryap3.png

ΑΝΝΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ.............................ΕΛΑΑΑΑΑΑΑΑ...........ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ?????????????

η Άννυ πρέπει να έχει βγεί για φαγητό έξω!!!!πωπωπω δεν μαζευόμαστε με τίποτα!!!!τηλ.να πάρει κάποια τη Βίκυ ;;;;

Grya.jpgGryap3.png

πολύ συγκινητικό βρε Άντζυ!!!!τι ωραίο είναι να ξέρεις τον άλλον χρόνια!!!εμείς γνωριστήκαμε στο ΙΕΚ που πηγαίναμε και οι δύο αλλά σε διαφορετικά τμήματα....είχε γνωρίσει όλες τις φίλες μου για να με πλησιάσει και καθόταν απέναντι μου όταν βγαίναμε διάλειμμα για μήνες,χαμπάρι εγώ!!!!!κάποια στιγμή παίζαμε βόλλευ όλοι μαζί και αναφέρθηκε το Ναύπλιο που ήταν κοινό και στους 2μας.....και έτσι αρχίσαμε:D

ΑΧ!ΩΡΑΙΑ :wink: ΗΤΑΝ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΑΣ ΑΠΟ ΝΑΥΠΛΙΟ?ΕΣΥ ΠΡΙΝ ΠΟΥ ΕΜΕΝΕΣ?ΣΤΟ ΙΕΚ,Ε?ΝΕΑΝΙΚΟΙ ΕΡΩΤΕΣ,ΩΡΑΙΑ..ΚΑΙ ΜΕ ΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΑΚΙ ΒΟΛΛΕΥ ΚΟΙΤΑ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΛΗΞΑΤΕ!!:wink:

8yrVp3.png

WAy0p2.png

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΤΗΣ ΒΙΚΥΣ ΤΟ ΧΕΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΜΑΡΑΚΙ ΚΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΕΦΥΓΕ ΚΙ ΕΚΕΙΝΗ...:-(ΣΑΣ ΕΙΠΑ ΕΓΩ ΝΑ ΧΟΥΜΕ ΚΑΤΑΛΟΓΟ ΜΕ ΤΑ ΤΗΛ ΔΕΝ ΑΚΟΥΤΕ!!ΘΑ ΓΕΝΝΑΜΕ ΚΑΙ ΔΕ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΝΕΑ!!!!!ΓΚΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡ

8yrVp3.png

WAy0p2.png

Εγώ πιάστηκα στη φάκα!

Μου την είχε στημένη ο κύριος κι εγώ σαν χαζή ξανθιά την πάτησα!

Ήμουν στη δουλειά και μου λέει ένας φίλος του "Είσαι να κάνουμε μια πλάκα σε έναν φίλο μου?" "Ναι!!!!!" εγώ! Άλλο που δεν ήθελα εγώ να κάνω πλάκα! "Θα του στείλες λέει μήνυμα στο κινητό να πάτε σινεμά αλλά δεν θα του λες ποιά είσαι!

Έτσι κι έγινε! Αυτό κράτησε κανα δυο μέρες χωρίς να λέω ποιά είμαι! (Που να ήξερα)

Μετά το αποκάλυψα και άρχισε να περνάει (τυχαία...) από τη δουλειά! Μετά από λίγες μέρες βγήκαμε και τα τελευταία 9,5 χρόνια είμαστε μαζί....

Διαφημίσεις

ΑΧ!ΩΡΑΙΑ :wink: ΗΤΑΝ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΑΣ ΑΠΟ ΝΑΥΠΛΙΟ?ΕΣΥ ΠΡΙΝ ΠΟΥ ΕΜΕΝΕΣ?ΣΤΟ ΙΕΚ,Ε?ΝΕΑΝΙΚΟΙ ΕΡΩΤΕΣ,ΩΡΑΙΑ..ΚΑΙ ΜΕ ΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΑΚΙ ΒΟΛΛΕΥ ΚΟΙΤΑ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΛΗΞΑΤΕ!!:wink:

ο Χρήστος είναι από Ναύπλιο και εγώ μεγάλωσα στο Ναύπλιο,φύγαμε όταν ήμουν 15!!είμαστε 7 χρόνια μαζί!!!!!μεγαλώσαμε παρέα όπως λέει και η μάνα μου...συζήσαμε μετά από 7 μήνες σχέσης:cool:

Grya.jpgGryap3.png

Εγώ πιάστηκα στη φάκα!

Ήμουν στη δουλειά και μου λέει ένας φίλος του "Είσαι να κάνουμε μια πλάκα σε έναν φίλο μου?" "Ναι!!!!!" εγώ! Άλλο που δεν ήθελα εγώ να κάνω πλάκα! "Θα του στείλες λέει μήνυμα στο κινητό να πάτε σινεμά αλλά δεν θα του λες ποιά είσαι!

Έτσι κι έγινε! Αυτό κράτησε κανα δυο μέρες χωρίς να λέω ποιά είμαι! (Που να ήξερα)

Μετά το αποκάλυψα και άρχισε να περνάει (τυχαία...) από τη δουλειά! Μετά από λίγες μέρες βγήκαμε και τα τελευταία 9,5 χρόνια είμαστε μαζί....

ΧΑ ΧΑ!!Ε,ΤΟ ΠΟΥΛΑΚΙ ΜΟΥ!!ΣΕ ΕΙΧΕ ΗΔΗ ΒΑΛΕΙ ΣΤΟ ΣΤΟΧΑΣΤΡΟ ΔΗΛΑΔΗ,Ε?!!ΜΩΡΕ ΜΠΡΑΒΟ!!ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΕΥΔΟΚΙΜΗΣΕ ΟΜΩΣ ΤΟ ΚΟΛΠΑΚΙ ΚΑΙ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ ΚΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΕΡΩΤΑΣ!!:wink:

8yrVp3.png

WAy0p2.png

ο Χρήστος είναι από Ναύπλιο και εγώ μεγάλωσα στο Ναύπλιο,φύγαμε όταν ήμουν 15!!είμαστε 7 χρόνια μαζί!!!!!μεγαλώσαμε παρέα όπως λέει και η μάνα μου...συζήσαμε μετά από 7 μήνες σχέσης:cool:

Α,ΠΙΤΣΟΥΝΑΚΙΑ ΜΟΥ!!ΠΗΓΑΤΕ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΝΑΙ ΚΑΙ ΡΟΜΑΝΤΙΚΑ ΝΑ ΖΗΣΕΤΕ ΤΟΝ ΕΡΩΤΑ ΣΑΣ~!ΕΜΕΙΣ ΜΕΙΝΑΜΕ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΓΑΜΟ ΤΩΡΑ,ΔΕ ΜΕΝΑΜΕ ΜΑΖΙ,ΟΠΟΤΕ ΓΑΜΟΣ-ΣΥΜΒΙΩΣΗ ΚΙ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΠΑΚΕΤΟ ΜΑΣ ΗΡΘΑΝ!!:lol::lol::lol::lol:

8yrVp3.png

WAy0p2.png

Εγώ πιάστηκα στη φάκα!

χαχαχα σου βγήκε σε καλό όμως η πλάκα!!!!9,5 χρόνια;πόσο χρονών είσαι βρε Κική;;;;

Grya.jpgGryap3.png

Α,ΠΙΤΣΟΥΝΑΚΙΑ ΜΟΥ!!ΠΗΓΑΤΕ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΝΑΙ ΚΑΙ ΡΟΜΑΝΤΙΚΑ ΝΑ ΖΗΣΕΤΕ ΤΟΝ ΕΡΩΤΑ ΣΑΣ~!ΕΜΕΙΣ ΜΕΙΝΑΜΕ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΓΑΜΟ ΤΩΡΑ,ΔΕ ΜΕΝΑΜΕ ΜΑΖΙ,ΟΠΟΤΕ ΓΑΜΟΣ-ΣΥΜΒΙΩΣΗ ΚΙ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΠΑΚΕΤΟ ΜΑΣ ΗΡΘΑΝ!!:lol::lol::lol::lol:

εμείς δοκιμαστήκαμε και ξεκινήσαμε από το 0 κυριολεκτικά......εσείς τα κάνατε όλα μαζί...πως σου φαίνεται η συμβίωση;το μωρό το περιμένατε ή ήταν ξαφνικό;;;

Grya.jpgGryap3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...