Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 14 ώρες πρίν, LeneL είπε:

Καλησπέρα! 

Μη σε απασχολεί βιοψία και προεμφυτευτικός, γίνεται μετά από αποτυχημένες προσπάθειες, πολλές αποβολές ή σε περίπτωση κληρονομικών νοσημάτων. Σε περιπτώσεις δωρεάς δεν κάνουν κάτι τέτοιο γιατί είναι και πολύ νεαρές οι δοτριες..

Αυτό για το ένα πρώτη φορά το ακούω.. όμως να εμπιστευτείς το γιατρό σου.. ίσως εννοεί ότι αν βάλει δύο και κάτι δεν πάει καλά με το ένα ίσως παρασύρει και το άλλο!

Να σκέφτεσαι θετικά και θα πάνε όλα καλά!!!

Καλημέρα, σε ευχαριστώ πολύ. Μάλλον αυτό εννοεί, ότι το ένα θα παρασύρει το άλλο. Εγω από το στρές δε θυμάμαι όλα όσα είπε. Εσύ έχεις κάνει ήδη με δότρια από ότι κατάλαβα, σωστά? Πήγαν όλα καλά? Να είναι καλά τα μικρά σου. Εχεις σκεφτεί αν θα τους το πεις κάποτε ή δεν έχει σημασία πιστεύεις?

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Γεια σας μανουλίτσες! Τι μου κάνετε? Εγώ βρήκα φορμάκια για τον μπέμπη μου! Είμαι πολύ χαρούμενη! Αντζυ ελα βαλε φωτογραφίες απο τις ζουζουνο πυτζαμες να τις δουμε :wink:

B8ZWp3.png

Jk5rp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Ερωτηση γιατι εχω μπερδευτει με τις πολλές Βασιλικές

η νεραιδούλα εισαι Βασιλική και εσύ??

η valia 81 ενταξει εκει το καταλαβαινω Βασιλική

Υπάρχει άλλη Βασιλική???

Καλα και εγώ βασιλική ειμαι εννοειται!!:-P

Επεξεργάστηκαν by βασ32

δεν ξερω για που ειναι!!χα χα!!ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΙΕΥΤΗΡΙΟ ΠΗΓΑ ΝΑ ΠΑΡΩ,ΑΛΛΑ ΟΣΕΣ ΕΙΔΑ ΗΤΑΝ ΧΕΙΜΩΝΙΑΤΙΚΕΣ ...ΚΑΙ ΔΕ ΜΟΥ ΑΡΕΣΑΝ :-( ΚΑΙ ΠΗΡΑ ΑΥΤΕΣ,ΤΙΣ ΕΔΕΙΞΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΜΟΥ(ΧΑ ΧΑ ΧΑ!!!) ΚΙ ΕΙΠΕ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΙΕΥΤΗΡΙΟ ,ΤΙΣ ΠΗΡΑ ΚΑΙ ΦΑΡΔΙΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΦΑΝΕΛΑΚΙΑ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΣΚΑΩ ΑΠΟ ΤΗ ΖΕΣΤΗ,ΚΑΙ ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΚΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΕΥΚΟΛΑ!ΜΟΥ ΛΕΙΠΟΥΝ 2 ΝΥΧΤΙΚΑΚΙΑ ΚΙ ΕΝΑ ΡΟΜΠΑΚΙ ΝΑ ΒΑΖΩ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΥΤΖΑΜΕΣ!

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

Γεια σας μανουλίτσες! Τι μου κάνετε? Εγώ βρήκα φορμάκια για τον μπέμπη μου! Είμαι πολύ χαρούμενη! Αντζυ ελα βαλε φωτογραφίες απο τις ζουζουνο πυτζαμες να τις δουμε :wink:

Μεγεια μεγεια τα φορμακι!!!!

βρηκα και εγώ φορμακια απο Jumbo οικονομικά αλλα δεν ειχα πολλή ποικιλία μωρέ

ΜΕΓΕΙΑ-ΜΕΓΕΙΑ!!!!!! :-) ΔΕΙΞΕ ΜΑΣ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΣΕ ΜΑΣ ΤΙΣ ΚΟΡΙΤΣΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

Διαφημίσεις

Βασ32 εγω το είχα το δίλημμα στην αρχή αλλά κατέληξα στο Μητέρα. Νομίζω πως είναι κοροϊδία τόσα λεφτα για 6κλινο δωμάτιο. Και-αν δεν κάνω λάθος-η τιμή βγαίνει η ίδια γιατι το Ιασω χρεώνει ξεχώριστα την επισκληρίδιο, ενω στο οικονομικό 3κλινο του Μητερα περιλαμβάνεται στην τιμη. Δεν είμαι σίγουρη βέβαια εάν το Ιασώ την συμπεριλαμβάνει στην τιμή ή όχι, αλλά αν είναι δεν περιλαμβάνεται τοτε ειναι στα ίδια λεφτα γιατι η επισκληρίδιος είναι γυρω στα 400 ευρω απο μονη της.

ZYoVp3.png

60gdp3.png

καλημερα ζουζουνομανουλες! καλη σαρακοστη να εχουμε κ με το καλο να ρθουν κ τα μωρακια μας! ελπιζω να περασατε τελεια. εμεις ειχαμε τους γονεις μου εδω για το τριημερο κ μας τα ειχαν ολα ετοιμα κ απο φαγητο κ τις δουλειες του σπιτιου. :)

τελικα τα καταφερα να χασω το 1 απο τα 2 κιλα που μου ειπε ο γιατρος μεσα σε 1 εβδομαδα! το μονο που εκανα ηταν να κοψω τα γλυκα κ τσουπ παει το κιλακι:tongue:

εσεις αισθανεστε περισσοτερο κουρασμενες οσο περναει ο καιρος? νοιωθω πως θελω να κοιμαμαι περισσοτερες ωρες κ ο υπνος μου επισης ειναι πιο βαρυς. τι να πω. μαλλον επειδη το μωρο μεγαλωνει πιο γρηγορα μου παιρνει ολη μου την ενεργεια.

a%3E

Αν θελώ να κοιμαμαι λέει ???/σα γουρουνακι!!!!!!!!!!Το προβλημα ειναι οτι έχω αρχισει και ροχαλίζω κιόλα ς το τελευταιο καιρο. Λέω μηπως ειναι απο το μωρο που μεγαλώνει και μας δυσκολευει στην αναπνοή. Εσεις ροχαλίζετε?????????:wink:

Διαφημίσεις

Αν θελώ να κοιμαμαι λέει ???/σα γουρουνακι!!!!!!!!!!Το προβλημα ειναι οτι έχω αρχισει και ροχαλίζω κιόλα ς το τελευταιο καιρο. Λέω μηπως ειναι απο το μωρο που μεγαλώνει και μας δυσκολευει στην αναπνοή. Εσεις ροχαλίζετε?????????:wink:

Αχ μου το έλεγε ο άντρας μου σήμερα!

Ροχάλιζα λέει το βράδυ :shock:

Βασ32 εγω το είχα το δίλημμα στην αρχή αλλά κατέληξα στο Μητέρα. Νομίζω πως είναι κοροϊδία τόσα λεφτα για 6κλινο δωμάτιο. Και-αν δεν κάνω λάθος-η τιμή βγαίνει η ίδια γιατι το Ιασω χρεώνει ξεχώριστα την επισκληρίδιο, ενω στο οικονομικό 3κλινο του Μητερα περιλαμβάνεται στην τιμη. Δεν είμαι σίγουρη βέβαια εάν το Ιασώ την συμπεριλαμβάνει στην τιμή ή όχι, αλλά αν είναι δεν περιλαμβάνεται τοτε ειναι στα ίδια λεφτα γιατι η επισκληρίδιος είναι γυρω στα 400 ευρω απο μονη της.

μαρακι ευχαριστώ που μου απαντησες.

στις τιμές του Ιασω περιλαμβάνεται και η επισκληρίδιος μου το στειλανε σε ανλυτικο μαιλ αλλα το ρωτησα και προφορικά. Το οικονομικο του Ιασω ειναι λίγο φθηνοτερο αυτο ισχυει -αλλά ρε παιδι μου σκεφτομαι στο εξάκλινΟ θα υπαρχει καλη εξυπηρετηση απο τις μαιες???? Θα προλαβαινουν ??? Και επισης στο επισκεπτηριο γινεται λιγο χαμός.

Επίσης σημερα μουπανε οτι στο Μητερα στην τιμουλα περλαβάνονται όλα εκτος απο τα φάρμακα τα οποία χρεώνονται ανάλογα μετην περιπτωση.

Βαρεθηκα να σκεφτομαι συνεχεια ταλεφτα. Αντε να τελειώσεια αυτη η περιοδος κουραστηκαμε με τον άντρα μου συνέχεια να μοιραζουμε λεφτα σε γιατορς κ εξετασεις!!

Εσυ κατέληξες τελικά στο μητέρα???? ε?? Ποτεπεριπου εχεις Πητ?? εγώ το πολύ 15/4:wink::lol:

Βασιλικη (32), εσύ ποιά είσαι στο φεϊς?

Μαρακι ειμαι η Βασιλική --εσυ νομίζω εισαι σε μια φωτο με καπελάκι???? καπου σε εχω εντοπίσει:cool::D

Επεξεργάστηκαν by βασ32

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...