Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 14 ώρες πρίν, LeneL είπε:

Καλησπέρα! 

Μη σε απασχολεί βιοψία και προεμφυτευτικός, γίνεται μετά από αποτυχημένες προσπάθειες, πολλές αποβολές ή σε περίπτωση κληρονομικών νοσημάτων. Σε περιπτώσεις δωρεάς δεν κάνουν κάτι τέτοιο γιατί είναι και πολύ νεαρές οι δοτριες..

Αυτό για το ένα πρώτη φορά το ακούω.. όμως να εμπιστευτείς το γιατρό σου.. ίσως εννοεί ότι αν βάλει δύο και κάτι δεν πάει καλά με το ένα ίσως παρασύρει και το άλλο!

Να σκέφτεσαι θετικά και θα πάνε όλα καλά!!!

Καλημέρα, σε ευχαριστώ πολύ. Μάλλον αυτό εννοεί, ότι το ένα θα παρασύρει το άλλο. Εγω από το στρές δε θυμάμαι όλα όσα είπε. Εσύ έχεις κάνει ήδη με δότρια από ότι κατάλαβα, σωστά? Πήγαν όλα καλά? Να είναι καλά τα μικρά σου. Εχεις σκεφτεί αν θα τους το πεις κάποτε ή δεν έχει σημασία πιστεύεις?

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

ΣΟΥΠΙΤΣΑ ΑΠΛΗ ΜΕ ΛΑΧΑΝΙΚΑΚΙΑ ΕΦΤΙΑΞΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΘΑ ΦΑΩ!ΠΗΓΑ ΣΤΟ ΙΚΑ ΠΑΛΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΤΩΡΑ ΝΑ ΜΟΥ ΓΡΑΨΕΙ ΚΙ ΑΔΕΙΑ ΩΣ 01/03/10 ΠΟΥ ΑΡΧΙΖΕΙ Η ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΟΥ ΠΕ ΟΤΙ ΟΙ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΜΟΥ(ΑΙΜΑΤΟΣ ΚΤΛ) ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΚΙ Η ΚΑΜΠΥΛΗ ΟΡΙΑΚΗ,ΑΠΛΑ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΩ!ΤΩΡΑ ΘΑ ΞΑΝΑΠΑΩ ΣΕ 3 ΒΔΟΜΑΔΕΣ ΚΙ ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΣΤΟ ΙΑΤΡΕΙΟ ΤΟΥ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΗ ΜΠΕΜΠΑ Κ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΠΟΤΕ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ DOPPLER.ΤΟΥ ΛΕΩ ΓΙΑ ΤΗ ΓΑΙΑ ΑΝ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΓΩ ΠΑΩ,ΔΕ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΑΦΟΥ ΘΑ ΣΕΤ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΟΥ ΠΕ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΜΗΤΕΡΑ,ΘΑ ΠΑΣ ΜΕ ΤΗ ΝΑΝΤΙΑ ΜΙΑ ΜΕΡΑ(ΤΗ ΜΑΙΑ) ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΣ..ΕΚΕΙ ,ΘΑ ΣΟΥ "ΓΛΥΦΟΥΝ" ΤΑ ΠΟΔΙΑ(ΑΚΟΥ ΕΚΦΡΑΣΗ ΓΙΑΤΡΟΣ ΠΡΑΓΜΑ!),ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΣΑΝ ΤΡΕΛΛΟΙ ΜΟΥ ΛΕΕΙ.ΛΕΩ ΜΑΚΑΡΙ!ΑΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΚΕΙ ΘΑ ΠΑΩ,ΘΑ ΠΑΩ ΝΑ ΤΟ ΔΩ ΚΙΟΛΑΣ ΜΙΑ ΜΕΡΑ Κ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ Ο,ΤΙ ΘΕΛΩ!!

ΠΙΤΖΑΜΕΣ ΠΗΡΑ ΑΠΟ ΤΟ OYSHO ΠΟΥ ΠΗΡΕ ΚΙ Η ΒΑΛΙΑ!ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΙΕΥΤΗΡΙΟ,ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΜΑΝΟΥΛΙΣΤΙΚΕΣ,ΕΙΝΑΙ ΑΣΤΕΙΕΣ ΚΑΙ ΓΟΥΤΣΟΥΝΙΑΡΙΚΕΣ!ΔΕ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΠΑΡΩ ΚΛΑΣΙΚΕΣ,ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ?ΠΗΡΑ 3-ΝΥΧΤΙΚΑ ΕΙΧΕ ΑΛΛΑ ΔΕ ΜΟΥ ΚΑΝΕ ΚΑΝΕΝΑ-ΚΙ ΕΤΣΙ ΠΗΡΑ ΤΗ ΣΤΡΟΥΜΦΙΤΑ,ΤΟ ΣΝΟΥΠΙ ΚΑΙ ΕΝΑΝ ΑΣΒΟ Ή ΓΑΤΟ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΕΙΝΑΙ!ΘΑ ΤΙΣ ΒΓΑΛΩ ΦΩΤΟ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΝΑ ΤΙΣ ΔΕΙΤΕ,ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΦΑΝΕΛΑΚΙΑ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΟΜΩΣ ΓΙΑΤΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΠΕ ΟΤΙ ΘΑ ΣΚΑΣΩ ΑΠΟ ΤΗ ΖΕΣΤΗ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ!ΟΥΦ ΠΟΛΛΑ ΕΙΠΑ ΚΙ ΕΣΚΑΣΑ!

ΜΠΡΑΒΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΕΣ ΚΑΙ ΖΟΥΖΟΥΝΙΣΤΙΚΕΣ ΣΑΝ ΚΑΙ ΣΕΝΑ!!! ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΗ ΣΗΜΕΡΑ, ΕΙΧΑ ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΠΟΛΥ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΛΕΩ ΣΕ ΛΙΓΟ ΝΑ ΜΙΛΑΩ ΜΕ ΤΟ ΣΩΦΕΡΑΚΙ ΜΟΥ ΝΑ ΦΥΓΩ ΝΑ ΠΑΩ ΓΙΑ ΜΑΣΑ ΚΑΙ ΞΑΠΛΑ...ΑΝ ΔΕΝ ΚΟΙΜΗΘΩ ΣΕΡΙ ΜΕΧΡΙ ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΞΑΝΑΜΠΩ ΓΙΑ ΝΑ ΠΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΤΟ ΒΡΑΔΑΚΙ ΑΛΛΙΩΣ ΚΑ ΠΡΟΕΔΡΑΡΑ ΑΥΡΙΟ ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΤΕΙΣ 9:00 TO ΠΡΩΙ ΕΧΟΥΜΕ ΜΑΘΗΜΑ....!!! ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ Ε??

ΦΙΛΑΚΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΣΑΣ!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

ΩΧ ΜΟΛΙΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΙ ΛΙΓΟ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ...ΤΩΡΑ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΝΑ ΟΔΗΓΗΣΩ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΩ ΣΤΗΝ ΜΑΝΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΜΑΙ ΨΟΦΙΑΑΑΑ!!! ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ.....

ΚΑΛΑ ΜΑΛΛΟΝ ΚΟΙΜΟΣΑΣΤΕ Ή ΞΕΚΟΥΡΑΖΟΣΑΣΤΕ Ή ΤΡΩΤΕ!!! ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΤΕ ΜΑΝΟΥΛΙΤΣΕΣ ΑΝΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΑΦΗΣΩ ΚΑΙ ΓΩ ΑΦΟΥ ΕΙΜΑΙ ΜΟΝΑΧΟΥΛΑ ΜΗΝ ΤΑΛΕΩ ΜΟΝΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΑΚΟΥΩ ΜΟΝΗ ΜΟΥ:wink:;-):wink:

ΓΕΙΑ ΣΑΣ....

Διαφημίσεις

Έι κοριτσόπουλα!!που είστε πάλι???ολες νάνι κάνετε?με ποναει η κοιλίτσα μου....:-( :-( αμα μπείτε μέσα να με αγαπήσετε και να μου μιλήσετε θα σας βγάλω φώτο τα πιτζαμάκια :-)

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

Γειά σου Κική. Γειά σου αρχηγέ! Περαστικά στην κοιλίτσα! Καλά είστε κορίτσια; Εγώ ξάπλωσα απ'τις 6 παρα μέχρι τις 7μιση! Πρώτη φορά κοιμάμαι έτσι το μεσημέρι. Το χρειαζόμουν φαίνεται.

Αντζούλα μας, γλυκια μας ζουζουνίτσα, βάλε μας φωτογραφιούλες να δούμε τις πυτζαμούλες σου σε παρακαλούμε.

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα σε όλατα κορίτσια

Τι κάνετε????? Σήμερα ειχα ανεβεια αθηνα για κάτι εξειδικευμενες εξετάσεις που κάνω για το αιμα μου

.

Ερωτηση: Εχει καμιά διλλημα που να καταλήξει μεταξύ Μητερα και Ιασω ή εχετε όλες καταλήξει ???

Πήγα και Ιασω και Μητέρα για να συγκρινω. Σε ενα απο τα 2 ειναι ο γιατρος οποτε αναμεσα στα 2 ειμαι . Το καλο μετο Μητερα ειναι οτι το οικονομικο ειναι τρικλινο ενω στι Ιασω ειναι 6κλινο Βέβαια υπάρχει μια οικονομική διαφορά υπολογιζώ (κανα 300αρι-400αρι κα μπορει κ λιγο παραπάνω-ποτε δε ξερεις τι σου χρεώνουν εκει ) δηλ το Μητερα λιγο πιο ακριβο. Δεν ξερω που να καταλήξω. Το εξακλινο του Ιασω μου φάνηκε τοσο στενο κ αποπνηκτικο την ωρα επισκεπτηριου που με προβληματισε.

Ανα ρωτιέμαι αν αξιζει για πρωτη φορα λιγα παραπάνω λεφτα να δωσουμε για το Μητερα ή οχι ???

Φιλάκια

Επεξεργάστηκαν by βασ32

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...