Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

καλημέρα σας !

χαίρομαι που περάσατε καλά αυτές τις μέρες,και του χρόνου με τα ζουζουνάκια μας!!!

dim angel να τα χιλιάσετε κοριτσάκι τα χρόνια που είστε μαζί,να είστε πάντα ερωτευμένοι και ευτυχισμένοι και να ζήσετε όλα όσα ονειρεύεστε!!!

Βικάκι εύχομαι να μην είναι τίποτα αυτή η αδυναμία που νιώθεις..

εγώ χθες είχα μια άθλια μέρα με το στομάχι μου,ήμουν σε φάση που ούτε νερό δε μπορούσα να πιώ,έκανε όμως την καρδιά μου πέτρα και έσφιξα τα δόντια για να πιω και να κρατήσω κάτω τα χάπια μου,γιατί δεν έπαιζε να μην τα πάρω και τα κατάφερα,τουλάχιστον για μια ώρα,να τα απορροφήσει ο οργανισμός..τελικά η δύναμη της θέλησης είναι πολύ σπουδαίο πράγμα..σήμερα είμαι καλύτερα,δόξα το Θεούλη.μάλλον καμιά ιωσούλα θα ήταν,είναι η δεύτερη που περνάω στην εγκυμοσύνη,να πάει και να μη γυρίσει.

nikole μου ήθελα να σου πω να βρείς τρόπους να μην αφήνεις κ-α-ν-έ-ν-α-ν να σου χαλαει την οικογενειακή σου ηρεμία,κι όταν λέω οικογενειακή εννοώ εσένα,τον άντρα σου και το παιδάκι σας που έρχεται,κανέναν άλλο.όλοι,μα όλοι οι άλλοι απέξω!ναι,μας χαλάνε τη διάθεση,σίγουρα,αλλά μέχρι εκεί,κλείνουμε την πόρτα του σπιτιού,ηρεμούμε με τον αντρούλη μας και αφήνουμε όλες τις μ@λ@κίες απέξω.τέλος.και σκέψου οτι το παιδάκι σας θα μεγαλώσει σ'ενα τόσο όμορφο και ήρεμο μέρος,με όμορφες εικόνες....

αχ,θέλετε να πούμε πως γνωρίσαμε τους άντρες της ζωής μας????

''εσείς κι εγώ...

όταν έχω εσένα μπορώ να βάψω με ασήμι τη σκουριά

μπορώ να κοιμηθώ με σιγουριά

να πιάσω με τα χέρια μου τους δράκους να σκοτώσω..''

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

μακάρι και μενα να μου έρθουνε όπως τα θέλω και όπως τα σκέφτομαι και ίσως μέχρι τότε να μπορεί η μανουλίτσα μου να μου τον κρατήσει!!! θα δούμε φιλεναδίτσα, έχει ο Θεός και για μας:tongue:

σου το ευχόμαστε ολόψυχα γλυκειά μου!!!!

''εσείς κι εγώ...

Kαλημέρα, μπαμπουσκίτσες!

Διαβάζω τα κατορθώματα σας από το τριήμερο!

Ελπίζω όλες να είστε καλά, περαστικά στις αρρωστούλες, στις μπουκωμένες (σας καταλαβαίνω απόλυτα, το βράδυ που ξαπλώνω το παθαίνω κι εγώ!) και στις ταλαίπωρες με διάφορους πόνους και με αϋπνίες!

Βάλια, τί κάνεις πουλάκι μου; Αίμα δεν ξαναείδες έτσι; Καμιά φορά τυχαίνει να βγει σπυράκι στην περιοχή, το οποίο αν ανοίξει να κάνει τη δουλειά και να σε τρομάξει άδικα...

Νικόλ, εσύ ανέφερες πως λήγει η ασφάλειά σου και θα μπεις στου άντρα σου; Κι εμένα ισχύει ως το τέλος του μήνα. Πρέπει να ρωτήσω για τη διαδικασία και τα χαρτιά που θέλει το ΙΚΑ και να το κάνω αν γίνεται νωρίς, για να μην μείνω καθόλου ανασφάλιστη. Δεν ξέρεις τί γίνεται... Αν μάθω κάτι θα σε ανημερώσω, αν μάθεις εσύ κάτι πες μου. Είναι και το επίδομα τοκετού που θα πάρουν οι σύζυγοι αντί για εμάς, αυτό όμως πότε το κάνουμε; Πολλή γραφειοκρατεία βλέπω και δε μ' αρ'εσει... :( :( :(

Εγώ μια χαρά, δεν μπήκα γιατί είχα γεμάτες μέρες με μαραθώνιους καφέ, φαγητού και βεβαια ύπνο!

Σήμερα θα πάω στη συνάντηση για το θηλασμό της LLL και ανυπομονώ!

γειά σου Ιωάννα μου.....και εμένα τέλος του μήνα λήγει η ασφάλιση....το θέμα είναι πως αν δεν λήξει η προηγούμενη ώστε να πάρεις χαρτί απ την παλιά να το πας στη νέα δεν κάνεις τίποτα!!!!!σε ποιό ταμείο θα μπείς εσύ;όσο για το επίδομα τοκετού πας κάποια χαρτιά,ακόμα δεν ξέρω πια,μετά τη γέννα και πέρνεις το ποσό που κάνει κανένα 3μηνο να βγεί...αυτά έχω ακούσει!!!!αν ακούσω κάτι άλλο θα σου πω!!!

Grya.jpgGryap3.png

Βάλια, τί κάνεις πουλάκι μου; Αίμα δεν ξαναείδες έτσι; Καμιά φορά τυχαίνει να βγει σπυράκι στην περιοχή, το οποίο αν ανοίξει να κάνει τη δουλειά και να σε τρομάξει άδικα...

Ιωάννα μου ευτυχώς δεν ξαναείδα... Ηταν μόνο για μια φορά και πάει...

Qmsgp3.png

ha6zp3.png

μακάρι και μενα να μου έρθουνε όπως τα θέλω και όπως τα σκέφτομαι και ίσως μέχρι τότε να μπορεί η μανουλίτσα μου να μου τον κρατήσει!!! θα δούμε φιλεναδίτσα, έχει ο Θεός και για μας:tongue:

Χριστινάκι σου εύχομαι ολόψυχα να καλυτερέψει ο μπαμπάκας σου!!!!!!

Θα προσεύχομαι κάθε μέρα!!!

Qmsgp3.png

ha6zp3.png

Διαφημίσεις

γειά σου Ιωάννα μου.....και εμένα τέλος του μήνα λήγει η ασφάλιση....το θέμα είναι πως αν δεν λήξει η προηγούμενη ώστε να πάρεις χαρτί απ την παλιά να το πας στη νέα δεν κάνεις τίποτα!!!!!σε ποιό ταμείο θα μπείς εσύ;όσο για το επίδομα τοκετού πας κάποια χαρτιά,ακόμα δεν ξέρω πια,μετά τη γέννα και πέρνεις το ποσό που κάνει κανένα 3μηνο να βγεί...αυτά έχω ακούσει!!!!αν ακούσω κάτι άλλο θα σου πω!!!

Tέλεια!!! Άκου πρέπει να λήξει! Εγώ από άμεσα ασφαλισμένη στο ΙΚΑ θα μπω ως έμμεση στο βιβλιάριο του άντρα μου, πάλι ΙΚΑ... Πρέπει να ρωτήσω μωρέ και δεν θέλω καθόλου να ασχοληθώ... Εσύ από πού θα μπεις πού;

dim_angel, ξεχάστηκα! Χρόνια σας πολλά και ευτυχισμένα! Και πανευτυχείς γονείς! :D

Atlantis, περαστικά σου βρε... Όντως καμιά χαζοίωση θα ήταν...

Χριστίνα, όπως το λες, θα φροντίσει ο Θεός να σας πάνε όλα καλά!

Η κοιλιά μου "κυματίζει"! Μάλλον σας στέλνει χαιρετισμούς! Είμαι πάρα πολύ περίεργη για το τί είναι το εξόγκωμα καθε φορά, αλλά μάλλον δεν υπάρχει τρόπος να ξέρουμε!

Ρε κορίτσια, παώ κάθε τόσο και κοιτάζω τα πράγματα τπυ μπεμπάκου και μου τη δίνει... Σκέτα ρούχα. Πότε θα έρθει να τα "γεμίσει"?! Άντε να περάσει ο καιρός!

jp0Lp3.png 1533345xcnw09g7xt.gifA0Yxp3.png

Γεια κοριτσακια! Σημερα ειναι μερα μπουγαδας για μας. Εχουμε τοσες μπουγαδες που δεν φανταζεστε. Επειδη τα πλυντηρια μας ειναι διπλα απο εκει που γινονται τα εργα, εχουμε πολυ καιρο να βαλουμε μπουγαδες. Ελπιζω να τελειωσουμε σημερα. Ευτυχως εχουμε στεγνωτηριο γιατι δεν θα τα καταφερναμε αλλιως. Εν τω μεταξυ εχουμε συνηθισει που στην Αμερικη το πλυντηριο τελειωνει την πλυση σε 35 λεπτα ενω εδω κανει δυομιση ωρες! Δεν καταλαβαινω γιατι.

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Ιωαννα κι εγω χαζευω την κοιλια μηπως καταλαβω τι ειναι τι, κι επειδη εχω να την δω πανω απο μηνα δεν εχω ιδεα σε τι σταση ειναι. Παντως ειναι πολυ ντροπαλη, οσο την κοιταζω εγω χτυπιεται, με το που λεω σε οποιονδηποτε αλλον να κοιταξει, ακομα κ στον μπαμπα της, σταματαει. Δεν ξερω πως γινεται αυτο.

ZYoVp3.png

60gdp3.png

ε,καλά,αφού δε θέλετε να πούμε τα ''παραμύθια'' μας,ακούστε αυτό:

''εσείς κι εγώ...

Διαφημίσεις

φιλες μου μου λειψατε!!!!!γεια σας κι απο μενα~!!!!ΕΚΑΝΑ ΓΕΝΙΚΗ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ ΣΤΟ ΣΚΟΝΙΣΜΕΝΟ ΜΟΥ ΣΠΙΤΙ ΜΕ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΗΣ ΦΙΛΗΣ ΜΟΥ ΤΗΣ ΝΑΣΙΑΣ Κ ΜΟΛΙΣ ΤΕΛΕΙΩΣΑΜΕ :wink: ΟΥΦ...ΑΥΡΙΟ ΞΕΚΙΝΑΩ ΤΑ ΠΛΥΝΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΜΠΕΜΠΑΣ!!ΤΟ ΠΡΩΙ ΟΝΤΩΣ ΠΗΓΑ ΙΚΑ ΤΗ ΜΑΜΑ ΜΟΥ Κ ΜΕΤΑ ΠΕΙΡΑΙΑ ΝΑ ΒΡΩ ΠΙΤΖΑΜΕΣ ΚΑΙ ΠΗΡΑ ΚΑΤΙ ΠΟΛΥΥΥΥΥ ΩΡΑΙΕΣ!!!ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΒΑΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΔΕΑ!ΘΑ ΦΑΩ ΣΟΥΠΙΤΣΑ Κ ΘΑ ΣΑΣ ΓΡΑΨΩ ΜΕΤΑ ΤΙ ΠΙΤΖΑΜΕΣ ΠΗΡΑ ΝΑ ΤΡΕΛΛΑΘΕΙΤΕ!ΧΑ ΧΑ~! ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΜΑΝΟΥΛΙΝΙΑ??

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

αντε καλως την!λεμε κ εμεις...απο χθες σε ψαχνουμε!!

τωρα ανησυχω για την Βικυ...πως να ειναι???Νικολιτσα που πηγες κ εσυ απο το πρωι???

εγω πατησα ενα ματς με τον αντρα μου, εφαγα τωρα, κ λεω να κοιμηθω!

(αναισθητη ε?)χαχαχα!!!!!

Ιωαννα μου θα πας στην συναντηση σημερα???μονη η με την Θαλεια???

γμτ δυστυχως δεν προλαβαινω γιατι στις 8:30 ειναι ''η κοπη τη πιτα'' :lol:κ ειναι κεντρο....θα μου τα πεις εσυ...καλυτερη δασκαλα εισαι!!!!

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

φιλες μου μου λειψατε!!!!!γεια σας κι απο μενα~!!!!ΕΚΑΝΑ ΓΕΝΙΚΗ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ ΣΤΟ ΣΚΟΝΙΣΜΕΝΟ ΜΟΥ ΣΠΙΤΙ ΜΕ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΗΣ ΦΙΛΗΣ ΜΟΥ ΤΗΣ ΝΑΣΙΑΣ Κ ΜΟΛΙΣ ΤΕΛΕΙΩΣΑΜΕ :wink: ΟΥΦ...ΑΥΡΙΟ ΞΕΚΙΝΑΩ ΤΑ ΠΛΥΝΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΜΠΕΜΠΑΣ!!ΤΟ ΠΡΩΙ ΟΝΤΩΣ ΠΗΓΑ ΙΚΑ ΤΗ ΜΑΜΑ ΜΟΥ Κ ΜΕΤΑ ΠΕΙΡΑΙΑ ΝΑ ΒΡΩ ΠΙΤΖΑΜΕΣ ΚΑΙ ΠΗΡΑ ΚΑΤΙ ΠΟΛΥΥΥΥΥ ΩΡΑΙΕΣ!!!ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΒΑΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΔΕΑ!ΘΑ ΦΑΩ ΣΟΥΠΙΤΣΑ Κ ΘΑ ΣΑΣ ΓΡΑΨΩ ΜΕΤΑ ΤΙ ΠΙΤΖΑΜΕΣ ΠΗΡΑ ΝΑ ΤΡΕΛΛΑΘΕΙΤΕ!ΧΑ ΧΑ~! ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΜΑΝΟΥΛΙΝΙΑ??

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΖΟΥΖΟΥΝΟΠΡΟΕΔΡΕ...ΜΕΓΕΙΑ ΟΙ ΠΙΤΖΑΜΟΥΛΕΣ!!! ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΙΕΥΤΗΡΙΟ ΤΙΣ ΠΗΡΕΣ??? ΠΕΣ ΤΑ ΟΛΑ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ? ΠΟΣΟ ΚΟΣΤΙΣΑΝ?

ΤΙ ΣΟΥΠΙΤΣΑ ΘΑ ΦΤΙΑΞΕΙΣ ΜΗΠΩΣ ΦΤΙΑΞΩ ΚΑΙ ΓΩ ΑΥΡΙΟ?:tongue:

Καλώς την αρχηγό μας! Μας ανησυχησες. Χαιρόμαστε που είσαι καλά. Με γειά τις πυτζαμούλες. Περιμένουμε να δούμε φωτο στο φεϊς. Εμείς μόλις φάγαμε και τώρα αράζουμε λίγο στους υπολογιστές μας. Φιλιά!

ZYoVp3.png

60gdp3.png

ΣΟΥΠΙΤΣΑ ΑΠΛΗ ΜΕ ΛΑΧΑΝΙΚΑΚΙΑ ΕΦΤΙΑΞΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΘΑ ΦΑΩ!ΠΗΓΑ ΣΤΟ ΙΚΑ ΠΑΛΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΤΩΡΑ ΝΑ ΜΟΥ ΓΡΑΨΕΙ ΚΙ ΑΔΕΙΑ ΩΣ 01/03/10 ΠΟΥ ΑΡΧΙΖΕΙ Η ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΟΥ ΠΕ ΟΤΙ ΟΙ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΜΟΥ(ΑΙΜΑΤΟΣ ΚΤΛ) ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΚΙ Η ΚΑΜΠΥΛΗ ΟΡΙΑΚΗ,ΑΠΛΑ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΩ!ΤΩΡΑ ΘΑ ΞΑΝΑΠΑΩ ΣΕ 3 ΒΔΟΜΑΔΕΣ ΚΙ ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΣΤΟ ΙΑΤΡΕΙΟ ΤΟΥ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΗ ΜΠΕΜΠΑ Κ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΠΟΤΕ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ DOPPLER.ΤΟΥ ΛΕΩ ΓΙΑ ΤΗ ΓΑΙΑ ΑΝ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΓΩ ΠΑΩ,ΔΕ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΑΦΟΥ ΘΑ ΣΕΤ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΟΥ ΠΕ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΜΗΤΕΡΑ,ΘΑ ΠΑΣ ΜΕ ΤΗ ΝΑΝΤΙΑ ΜΙΑ ΜΕΡΑ(ΤΗ ΜΑΙΑ) ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΣ..ΕΚΕΙ ,ΘΑ ΣΟΥ "ΓΛΥΦΟΥΝ" ΤΑ ΠΟΔΙΑ(ΑΚΟΥ ΕΚΦΡΑΣΗ ΓΙΑΤΡΟΣ ΠΡΑΓΜΑ!),ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΣΑΝ ΤΡΕΛΛΟΙ ΜΟΥ ΛΕΕΙ.ΛΕΩ ΜΑΚΑΡΙ!ΑΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΚΕΙ ΘΑ ΠΑΩ,ΘΑ ΠΑΩ ΝΑ ΤΟ ΔΩ ΚΙΟΛΑΣ ΜΙΑ ΜΕΡΑ Κ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ Ο,ΤΙ ΘΕΛΩ!!

ΠΙΤΖΑΜΕΣ ΠΗΡΑ ΑΠΟ ΤΟ OYSHO ΠΟΥ ΠΗΡΕ ΚΙ Η ΒΑΛΙΑ!ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΙΕΥΤΗΡΙΟ,ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΜΑΝΟΥΛΙΣΤΙΚΕΣ,ΕΙΝΑΙ ΑΣΤΕΙΕΣ ΚΑΙ ΓΟΥΤΣΟΥΝΙΑΡΙΚΕΣ!ΔΕ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΠΑΡΩ ΚΛΑΣΙΚΕΣ,ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ?ΠΗΡΑ 3-ΝΥΧΤΙΚΑ ΕΙΧΕ ΑΛΛΑ ΔΕ ΜΟΥ ΚΑΝΕ ΚΑΝΕΝΑ-ΚΙ ΕΤΣΙ ΠΗΡΑ ΤΗ ΣΤΡΟΥΜΦΙΤΑ,ΤΟ ΣΝΟΥΠΙ ΚΑΙ ΕΝΑΝ ΑΣΒΟ Ή ΓΑΤΟ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΕΙΝΑΙ!ΘΑ ΤΙΣ ΒΓΑΛΩ ΦΩΤΟ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΝΑ ΤΙΣ ΔΕΙΤΕ,ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΦΑΝΕΛΑΚΙΑ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΟΜΩΣ ΓΙΑΤΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΠΕ ΟΤΙ ΘΑ ΣΚΑΣΩ ΑΠΟ ΤΗ ΖΕΣΤΗ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ!ΟΥΦ ΠΟΛΛΑ ΕΙΠΑ ΚΙ ΕΣΚΑΣΑ!

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...