Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 20 λεπτά , Nima21 είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ!! Χαιρομαι που το ακούω και χαιρομαι που συμφωνούν κατα βαση, γιατι οκ μας τα λενε εκεινοι, αλλα οταν περνας αποτυχιες, αναρωτιέσαι  αν στα λενε για να σου χρυσωσουν το χαπι ή αν οντως τα εννοούν! Και ειναι σημαντικο να το τονιζουμε αυτο για τις βαθμολογιες για να το βλεπουμε και να παιρνουμε ολες καποια ελπίδα.. προσωπικα εμενα μου έδωσαν θαρρος αυτα τα λογια... Και φυσικα ψαχνεις και τα γύρω γυρω  παραλληλα να εισαι καλυμμενη!  

Ναι κορίτσι μου αλήθεια αυτό μ είπαν ,το μόνο που μ είπε είναι ότι προτιμάνε των 5 6 ημερών γιατί βλέπουν καλύτερα κάτι δεν θυμάμαι πως το είπε, επίσης μια φίλη μου πέρσι πέτυχε εγκυμοσύνη με 2ββ βλαστοκυστη και 6.5 ενδομητριο ... όλα είναι ίσως το σωστό timing 

• Λουλούδια 1

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Χριστινακι και εμενα μου εχει σπασει τα νευρα το τικερακι μου:mad::mad::mad:

Καθε μερα μονη μου το αλλαζω!Ποτε θα το παρατησω δεν ξερω ακομα:confused:

Κοριτσάρες δοκιμάστε κανένα άλλο site γιατί εγώ είχα προβλήματα σ'αυτό που προσπαθείτε...το άλλαζα κάθε μέρα

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλησπερα κοριτσακια! Η υπογραφη η δικη μου εχει αυτη την μορφη:

httpΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧ.png

Την εβαλα στο επεξεργασια υπογραφης στο μεγαλο κουτι (σαν να γραφεις μηνυμα), εκανα προεπισκοπηση να βεβαιωθω οτι δουλευει και μετα αποθηκευση και αλλαζει καθε μερα. Αν θελετε δοκιμαστε στην ιδια ιστοσελιδα που πηγα (www.pregnancy-duedate.com), και καντε copy το link που αρχιζει και τελειωνει οπως το δικο μου. Καλη επιτυχια κοριτσια.

Σχετικα με σουτιεν, εγω ειχα πολυ μικρο στηθος εξ'αρχης και μου κανουν ακομα τα σουτιεν μου. Το τζιν μου που ειναι πολυ χαμηλοκαβαλο το φοραω ακομα αλλα οχι για πολυ μαλλον. Τα κανονικα παντελονια δεν μου κουμπωνουν. Με φορμες γυμναστικης την βγαζω μια χαρα αλλα θα ακολουθησω την συμβουλη για κολαν και μακρυες μπλουζες ή φουστανακια. Με βλεπω για Ζαρα αυριο...

Επεξεργάστηκαν by maraki2108

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Κοριτσια, οποια ενδιαφερεται για τα μαθηματα που σας ελεγα, ειναι μια φορα την εβδομαδα. Πηρα μολις τηλ. και η κυρια τωρα σχηματιζει γκρουπακια που θα ξεκινησουν την επομενη εβδομαδα. Εμενα μου εκλεισε ραντεβου την Πεμπτη για να με δει ωστε να κανονισει σε πιο γκρουπ θα με βαλει. Επισης, κανουν και γυμναστικη για εγκυους καθως και εξτρα ψυχολογικη υποστηριξη σε οποια κοπελα το χρειαζεται. Το τηλ. ειναι 210 9319054.

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Διαφημίσεις

καλησπέρα κοριτσάκια μου,εύχομαι να είστε όλες καλά!

vatraxaki συγχαρητήρια για τα αποτελέσματα της β επιπέδου,πάντα τέτοια!

αύριο θα την κάνω κι εγώ και ανυπομονώ!αγχώνομαι λιγάκι και προσεύχομαι όλα να είναι καλά.

το ίδιο εύχομαι και σε όλες όσες την κάνουν αυτή την εβδομάδα και γενικώς!

εγώ δεν έχω πάρει ακόμα ειδικό σουτιέν,είναι στα άμεσα σχεδιά μου,θα ακολουθήσω τις συμβουλές σας,mothercare ή prenatal.αλήθεια,ήθελα να σας ρωτήσω κοριτσάκια μου,έχει καμία άλλη φαγούρα στο στήθος/θηλές?έχω διαβάσει οτι είναι φυσιολογικό,μου συμβαίνει σπάνια,αλλά είναι έντονο!:rolleyes:όσο για ρούχα,μου πήρε δώρο η αδερφούλα μου ένα τέλειο φόρεμα από τα benetton,μαύρο,βαμβακερό,με σούρα κάτω,με έχει βολέψει πολύ και θα το φοράω μέχρι τέλος ελπίζω.αν κάποια ενδιαφέρεται για κάτι τέτοιο ας ρίξει μια ματιά.

βασικά δεν έχω πάει ούτε μια φορά σε κατάστημα βρεφικών και δεν κρατιέμαι άλλο,θέλω να ακούσω αύριο οτι όλα είναι καλά και να πάω σε όλα!δε με νοιάζει να αγοράσω πολλά πράγματα(μου αρκεί ένα φορμάκι),να χαζέψω θέλω,να χαρώ,να το πιστέψω!

πολύ θα με ενδιέφεραν τα μαθήματα αυτά,αλλά δε μένω Αθήνα.θα ρωτήσω το γιατρό την επόμενη φορά που θα πάω που θα μπορούσα να κάνω,γιατί είναι πάρα πολύ χρήσιμα απ'ότι ξέρω από φίλες.οι υπόλοιπες θα κάνετε?

πω,πολλά έγραψα πάλι,sorry..

''εσείς κι εγώ...

όταν έχω εσένα μπορώ να βάψω με ασήμι τη σκουριά

μπορώ να κοιμηθώ με σιγουριά

να πιάσω με τα χέρια μου τους δράκους να σκοτώσω..''

καλησπέρα κοριτσάκια μου,εύχομαι να είστε όλες καλά!

vatraxaki συγχαρητήρια για τα αποτελέσματα της β επιπέδου,πάντα τέτοια!

αύριο θα την κάνω κι εγώ και ανυπομονώ!αγχώνομαι λιγάκι και προσεύχομαι όλα να είναι καλά.

το ίδιο εύχομαι και σε όλες όσες την κάνουν αυτή την εβδομάδα και γενικώς!

εγώ δεν έχω πάρει ακόμα ειδικό σουτιέν,είναι στα άμεσα σχεδιά μου,θα ακολουθήσω τις συμβουλές σας,mothercare ή prenatal.αλήθεια,ήθελα να σας ρωτήσω κοριτσάκια μου,έχει καμία άλλη φαγούρα στο στήθος/θηλές?έχω διαβάσει οτι είναι φυσιολογικό,μου συμβαίνει σπάνια,αλλά είναι έντονο!:rolleyes:όσο για ρούχα,μου πήρε δώρο η αδερφούλα μου ένα τέλειο φόρεμα από τα benetton,μαύρο,βαμβακερό,με σούρα κάτω,με έχει βολέψει πολύ και θα το φοράω μέχρι τέλος ελπίζω.αν κάποια ενδιαφέρεται για κάτι τέτοιο ας ρίξει μια ματιά.

βασικά δεν έχω πάει ούτε μια φορά σε κατάστημα βρεφικών και δεν κρατιέμαι άλλο,θέλω να ακούσω αύριο οτι όλα είναι καλά και να πάω σε όλα!δε με νοιάζει να αγοράσω πολλά πράγματα(μου αρκεί ένα φορμάκι),να χαζέψω θέλω,να χαρώ,να το πιστέψω!

πολύ θα με ενδιέφεραν τα μαθήματα αυτά,αλλά δε μένω Αθήνα.θα ρωτήσω το γιατρό την επόμενη φορά που θα πάω που θα μπορούσα να κάνω,γιατί είναι πάρα πολύ χρήσιμα απ'ότι ξέρω από φίλες.οι υπόλοιπες θα κάνετε?

πω,πολλά έγραψα πάλι,sorry..

Καλή επιτυχία γλυκειά μου.Περιμένουμε νέα σου.Άντε και μετά να πας να πάρεις το κάτιτίς σου.Για τα Χριστούγεννα βρε παιδί μου!!!!!!!!!!!!!

an1cHjB0g410010NDc3MTRkfDQ1MzIwNjkyanBhfG15IGxpdHRsZSBhbmdlbCBpcw.gif

κοριτσια μου ευχομαι σε ολες να εχετε καλα αποτελεσματα απο το β επιπεδου!!!!

οσο για το στηθος καλυτερα να μην σας πω για το δικο μου μεγαλωνει με επικυνδινους ρυθμους!!!!χαχαχα

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Κοριτσια, οποια ενδιαφερεται για τα μαθηματα που σας ελεγα, ειναι μια φορα την εβδομαδα. Πηρα μολις τηλ. και η κυρια τωρα σχηματιζει γκρουπακια που θα ξεκινησουν την επομενη εβδομαδα. Εμενα μου εκλεισε ραντεβου την Πεμπτη για να με δει ωστε να κανονισει σε πιο γκρουπ θα με βαλει. Επισης, κανουν και γυμναστικη για εγκυους καθως και εξτρα ψυχολογικη υποστηριξη σε οποια κοπελα το χρειαζεται. Το τηλ. ειναι 210 9319054.

Καλησπέρα μανούλες!!!!

νεύρα νεύρα πολλά νεύρα με τα γαϊδούρια που έχουν ένα σούργελάμαξο και μας κάνουν την ζωή δύσκολη με την αδιαφορία τους!!!! Την επόμενη φορά δεν θα περιμένω, θα πάρω φόρα με τον κοτσαδόρο και θα κάνω τον προφυλακτήρα τους διαμπερές. Και μετά θα πάρω και το 100 να το σηκώσουν.

Τεσπα

Maraki θα πάρω αύριο τηλ να κλείσω και εγώ ραντεβού!!! Τώρα με το ταπεραμέντο που έχω ίσως με στείλουν στο Δρομοκαϊτειο για κούρα αλλά θα το ρισκάρω.

Κορίτσια κουράστηκα. Στο γραφείο δεν μπορώ να κάθομαι τόσες ώρες διπλωμένη στην καρέκλα, που παρότι είναι ...θρόνος-πολυθρόνα και με το υποπόδιο μαζί είναι αρκετά αναπαυτική, μετά από 2 ωρίτσες αρχίζω καιι υποφέρω. Δεν μπορώ να πλησιάσω στο γραφείο γιατί ακουμπάει στην κοιλιά μου και ενοχλούμαι, φέρνω το πληκτρολόγιο όσο ποιό κοντά γίνεται και τα χαρτιά που διαβάζω όσο πληκτρολογώ τα σφηνώνω όπου βρω , άλλα βλέπω άλλα γράφω, αλλά πληκτρολογώ στην αριθμομηχανή, αλλά υπολογίζω, χέσε μέσα.... Οι μισοί συνάδελφοι είναι γαϊδούρια και σε γράφουν σε ότι και αν πεις , τί να κάνω? Να πάρω καμία αναρρωτική? Έχω ζητήσει λίγες μέρες άδεια από την κανονική του 2009 το υπόλοιπό μου και τις ενέκριναν αλλά μην φανταστείτε τπτ το ιδιαίτερο ίσα να κάνω κάτι δουλίτσες και την Β'επιπέδου.

Σκέφτομαι το οικονομικό, τί θα έπαιρνα από τι ΙΚΑ αμα δήλωνα ασθένεια, δεν με παίρνει για πολλές μαγκιές....

Καθόμουν και διάβαζα διάφορα για τα επιδόματα κλπ που θα πάρουμε άπαξ και ξεκινήσει η άδειά μας. Αλλά από ότι κατάλαβα μία η άλλη θα μας έρθει με επιπλέον το επίδομα μητρότητας με το οποίο και θα πληρωθεί το μαιευτήριο. Ο γιατρός θα πάρει το ...επίδομα χριστουγέννων μου, μην γελάτε καθόλου κορίτσια. Έτσι τα έχω υπολογίσει. Δράμα η κατάσταση...:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

Στα χαζομαμίστικά μου τώρα.... η μπέμπα μου είναι αλλεργική στην δουλειά. Μόλις κάτσω στο γραφείο το πρωί αρχίζει να στριφογυρίζει σαν τρελή για κανένα δύωρο και εγώ την χαϊδεύω με το αριστερό χέρι και με το άλλο δουλεύω..... ουφφφ :D:D:D:D Αλλά είμαι παραγωγικότατη!!!!!!

Αυτά τα ολίγα από μένα για σήμερα.....

Καλή συνέχεια μανούλες!!!!

GaiGp3.png

Βατραχάκι συγχαρητήρια για τα αποτελέσματα. Πάντα τέτοια!!!!

Ιrev, εμένα οταν την έκανα ήμουνα 21+2 και ο μπόμπος 426g.

χεχε φαγανούλης ο δικός σου, ε?

Περιμένω να δω το τικεράκι μου θα αλλάξει μήνα σημερα??

Διαφημίσεις

γεια σας κοριτσια!!!

τι κανετε;εμεις εχθες καναμε β επιπεδου κι ο μπεμπης ειναι μια χαρα ουφ παει κι αυτο!

σχετικα με το εμβολιο ειμαι πολυ μπερδεμενη η γιατρος μου ειναι υπερ του εμβολιασμου κι αν οχι σε μενα τουλαχιστον στα ατομα του περιβαλλον μου δεν ξερω εχω προβληματιστει πολυ μ'αυτο το θεμα!

το εχει κανει καμια σας;

Μπράβο Vatraxaki !!!!!

Πραγματικά χαίρομαι με τα υπέροχα αποτελέσματά σου!!!! Με το καλό γλυκιά μου!!!

GaiGp3.png

Kαλησπερα μανουλες!!!!

απορω πως σας χωρανε τα παντελονια σας!!!εμενα δεν με χωρανε εδω και καιρο!στην μεση δηλαδη δεν κλεινουν οπως το ιδιο και με τα σουτιεν.ειχα αγορασει ενα μεγαλυτερο απο αυτο που φορουσα(οχι εγκυμοσυνης) κ τωρα το κουμπωνω με το ζορι κ δεν θελω να το φοραω!πρεπει να παω να παρω καινουργιο....(οταν πληρωθω κ εγω Irev..):mad:

Tα νεα μου τωρα!πηγα χθες στον γιατρο...θυμαστε που σας ειπα οτι παιζει να ειχε κανει λαθος ο γιατρος στο φυλλο????κ οτι μπορει να μην ειναι αγορακι γιατι ειναι παλαβο κ ολο κουνιεται κ δεν μας τα δειχνει!!!παιζει να ειναι μπεμπουλα!!!!:tongue::tongue:

θα σιγουρευτουμε βεβαια στην β'επιπεδου στις 21/12!

νομιζω οτι παω για μεγαλο υπερηχο πιο αργα απο ολες τις μανουλες εδω!:(

επισης..εχω βαλει 5 κιλα!το παιδι ειναι 300gr κ η πατουσιτσα του ειναι 3,5cm!!!

αυτα μανουλιτσες απο μενα...φιλακια:-P:-P

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

Καλησπέρα μανούλες!!!!

νεύρα νεύρα πολλά νεύρα με τα γαϊδούρια που έχουν ένα σούργελάμαξο και μας κάνουν την ζωή δύσκολη με την αδιαφορία τους!!!! Την επόμενη φορά δεν θα περιμένω, θα πάρω φόρα με τον κοτσαδόρο και θα κάνω τον προφυλακτήρα τους διαμπερές. Και μετά θα πάρω και το 100 να το σηκώσουν.

Τεσπα

Maraki θα πάρω αύριο τηλ να κλείσω και εγώ ραντεβού!!! Τώρα με το ταπεραμέντο που έχω ίσως με στείλουν στο Δρομοκαϊτειο για κούρα αλλά θα το ρισκάρω.

Κορίτσια κουράστηκα. Στο γραφείο δεν μπορώ να κάθομαι τόσες ώρες διπλωμένη στην καρέκλα, που παρότι είναι ...θρόνος-πολυθρόνα και με το υποπόδιο μαζί είναι αρκετά αναπαυτική, μετά από 2 ωρίτσες αρχίζω καιι υποφέρω. Δεν μπορώ να πλησιάσω στο γραφείο γιατί ακουμπάει στην κοιλιά μου και ενοχλούμαι, φέρνω το πληκτρολόγιο όσο ποιό κοντά γίνεται και τα χαρτιά που διαβάζω όσο πληκτρολογώ τα σφηνώνω όπου βρω , άλλα βλέπω άλλα γράφω, αλλά πληκτρολογώ στην αριθμομηχανή, αλλά υπολογίζω, χέσε μέσα.... Οι μισοί συνάδελφοι είναι γαϊδούρια και σε γράφουν σε ότι και αν πεις , τί να κάνω? Να πάρω καμία αναρρωτική? Έχω ζητήσει λίγες μέρες άδεια από την κανονική του 2009 το υπόλοιπό μου και τις ενέκριναν αλλά μην φανταστείτε τπτ το ιδιαίτερο ίσα να κάνω κάτι δουλίτσες και την Β'επιπέδου.

Σκέφτομαι το οικονομικό, τί θα έπαιρνα από τι ΙΚΑ αμα δήλωνα ασθένεια, δεν με παίρνει για πολλές μαγκιές....

Καθόμουν και διάβαζα διάφορα για τα επιδόματα κλπ που θα πάρουμε άπαξ και ξεκινήσει η άδειά μας. Αλλά από ότι κατάλαβα μία η άλλη θα μας έρθει με επιπλέον το επίδομα μητρότητας με το οποίο και θα πληρωθεί το μαιευτήριο. Ο γιατρός θα πάρει το ...επίδομα χριστουγέννων μου, μην γελάτε καθόλου κορίτσια. Έτσι τα έχω υπολογίσει. Δράμα η κατάσταση...:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

Στα χαζομαμίστικά μου τώρα.... η μπέμπα μου είναι αλλεργική στην δουλειά. Μόλις κάτσω στο γραφείο το πρωί αρχίζει να στριφογυρίζει σαν τρελή για κανένα δύωρο και εγώ την χαϊδεύω με το αριστερό χέρι και με το άλλο δουλεύω..... ουφφφ :D:D:D:D Αλλά είμαι παραγωγικότατη!!!!!!

Αυτά τα ολίγα από μένα για σήμερα.....

Καλή συνέχεια μανούλες!!!!

angel Μου κ εγω τα ιδια ειχα με την δουλεια!!πολυ δουλεια , πολυ καρεκλα, πολυ μαλ..ες γυρω μου πολλες κατινες, ώσπου τα πηρα στην κρανα κ πηρα αναρωτικη.τωρα οσον αφορα τα λεφτα του ΙΚΑ ουτε κ εγω ξερω ποσα θα παρω.τα πρωτα χρηματα που πηγα κ πληρωθηκα ηταν 20 ευρω την μερα:(:mad:αντι για τα 40 (περιπου) που παιρνω απο την δουλεια :cool:.

αλλα απ το να σκαω κ να ειμαι σαν τρελη κ να κανω κ κακο στο παιδι μου καλυτερα σπιτι μου!!!

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...