Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημέρα και στις υπόλοιπες μανούλες που ήρθαν.......

Tania χτες το σκεφτόμουν αλλά έχει μουσαφιραίους έλεγα...

Valia σε καλή μεριά κορίτσι!!

Έβαλα θερμόμετρο και δεν πάει πάνω από 36,9 οπότε δεν θα έλεγα ότι είναι ακόμα κάτι. Απλά νιώθω σαν να πέρασε οδοστρωτήρας από πάνω μου αλλά κοιμήθηκα από τις 12 χτες μέχρι σήμερα τις 9 άνευ διαλείμματος. Ίσως να φταίει και ο πολύς ύπνος. Θα αράξω εδώ στον καναπέ να δω αν θα ξανακοιμηθώ. Πάντως έχω μία υπέροχη μικρή ταχυκαρδία και ανατριχιάζω ελαφρώς....

Καλή συνέχεια σε όλες!!!!

GaiGp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Περαστικα Βικάκι. Ελπίζω ναμην είναι τίποτα.

Καλημέρα και στις υπόλοιπες.

Στον γιατρό φοβάμαι να πάω για να μην κολλήσω τίποτα. Είναι παράξενο γιατί είμαι καλά όλη μέρα και μόνο όταν ξαπλώνω βουλώνει η μύτη μου.

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Στον γιατρό φοβάμαι να πάω για να μην κολλήσω τίποτα. Είναι παράξενο γιατί είμαι καλά όλη μέρα και μόνο όταν ξαπλώνω βουλώνει η μύτη μου.

Μαράκι μου, τότε δεν είναι τίποτα αυτό.... Είναι απλά της εγκυμοσύνης. Και εγώ όταν ξαπλώνω βουλώνει η μύτη μου και υποφέρω... Το είχα πει στον γιατρό μου και είχε πει ότι είναι φυσιολογικό γιατί τα αγγεία διογκώνονται!

Qmsgp3.png

ha6zp3.png

ξεκουράσου Βικάκι....κουραση μπορεί να είναι.....

Μαράκι πάρτον ένα τηλέφωνο αν δε θες να πας από 'κει!!!!περισσότερο για να ηρεμίσεις, αν και δεν θα είναι τίποτα!!!!!!;)

Αγγελικούλα που είσαι;;;;;;;;;;;;;

Άννυ ακόμα κοιμάσαι;;;;;

Grya.jpgGryap3.png

Καλημερα μανουλες!!Και καλη σαρακοστη!!!

Εχθες οοοοολη μερα γυρνουσαμε,το μεσημερι πηγαμε σε κατι

φιλους που εχουν μια μπεμπουλα που τωρα θα γινει 40 ημερων και ητανε

τελεια!!!Ηταν παααρα πολυ ησυχη!Ξυπνουσε μονο για να φαει και οταν εκλαιγε ηταν σαν να ακους γατακι να νιαουριζει!!!!!Πολυ ωραια!!Αντε να ειναι

ετσι και τα μπεμπακια μας!!!!!

Καλε η angie μας που ειναι?????

maraki ξαπλωσε και μην σηκωθεις σημερα καθολου για καλο και για κακο!Κουκουλωσου και ας

μην εχεις τιποτα.

Διαφημίσεις

Καλημέρα μανουλίτσες μου και καλή Σαρακοστή να έχουμε...Η Αγγελικούλα μας έχει πάει στο ΙΚα μην ανησυχείτε όταν θα έρθει θα μπει στην παρέα μας...

Βικάκη μου ευχομαι να μην είναι τίποτα...Περαστικούλια!!!

Δημητρούλα μου να τα εκατοστήσετε και πάντα να είστε ευτυχισμένοι!!!

Κοριτσάκια μου εγώ είμαι στο γραφείο προσπάθησα να σας διαβάσω όλες πιστεύω να μην ξέχασα καμιά σελίδα, σε γενικές γραμμές απ ότι είδα είμαστε όλες καλά...!!!

valia μου πως είσαι σήμερα???

Ζουζουνίτσες μου εγω εχθές δεν μπήκα γιατί είχαμε πάει εκδρομούλα. Φύγαμε με τους κουμπάρους μας απο το πρωί για Σχοινιά, πετάξαμε χαρταετό, κάναμε βολτούλα στην Θαλασσίτσα, είμασταν εξοπλισμένοι με τα πάντα γιατί καθίσαμε παραλία, τραπέζι, καρέκλες καλό σπιτικό φαϊ (μακαρονάκι με σουπιές, καλαμαράκια, γαρίδες, γίγαντες, χταποδάκι, λαγάνες, λαχανικά, φρούτα, χαλβάδες, κρασί) ασε να μην συνεχίσω γενικά τα είχαμε όλα, φάγαμε πολύ αλλά το ευχαριστηθήκαμε.....Γυρίσαμε βράδυ και όπως καταλαβαίνεται κάναμε μπανάκι και νάνι!!!

Έυχομαι να περάσατε καλά και σεις όπως και μεις και του χρόνου καλύτερα με τα μπεμπάκια μας!!!

Πάω να εργαστώ λιγουλάκι ακόμα και σας ξανάρχομαι δρυμήτερη!!!:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

Καλημέρα μανουλίτσες μου και καλή Σαρακοστή να έχουμε...Η Αγγελικούλα μας έχει πάει στο ΙΚα μην ανησυχείτε όταν θα έρθει θα μπει στην παρέα μας...

Βικάκη μου ευχομαι να μην είναι τίποτα...Περαστικούλια!!!

Δημητρούλα μου να τα εκατοστήσετε και πάντα να είστε ευτυχισμένοι!!!

Κοριτσάκια μου εγώ είμαι στο γραφείο προσπάθησα να σας διαβάσω όλες πιστεύω να μην ξέχασα καμιά σελίδα, σε γενικές γραμμές απ ότι είδα είμαστε όλες καλά...!!!

valia μου πως είσαι σήμερα???

Ζουζουνίτσες μου εγω εχθές δεν μπήκα γιατί είχαμε πάει εκδρομούλα. Φύγαμε με τους κουμπάρους μας απο το πρωί για Σχοινιά, πετάξαμε χαρταετό, κάναμε βολτούλα στην Θαλασσίτσα, είμασταν εξοπλισμένοι με τα πάντα γιατί καθίσαμε παραλία, τραπέζι, καρέκλες καλό σπιτικό φαϊ (μακαρονάκι με σουπιές, καλαμαράκια, γαρίδες, γίγαντες, χταποδάκι, λαγάνες, λαχανικά, φρούτα, χαλβάδες, κρασί) ασε να μην συνεχίσω γενικά τα είχαμε όλα, φάγαμε πολύ αλλά το ευχαριστηθήκαμε.....Γυρίσαμε βράδυ και όπως καταλαβαίνεται κάναμε μπανάκι και νάνι!!!

Έυχομαι να περάσατε καλά και σεις όπως και μεις και του χρόνου καλύτερα με τα μπεμπάκια μας!!!

Πάω να εργαστώ λιγουλάκι ακόμα και σας ξανάρχομαι δρυμήτερη!!!:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

Χριστίνα μου μια χαρούλα βλέπω περάσατε!!! Αντε και του χρόνου θα έχετε και το μπεμπάκι παρέα να ξαναπάτε!!! Καλά είμαι σήμερα παρόλο που δεν κοιμήθηκα καλά το βράδυ!!! Αλλη μια εβδομάδα δουλειά και μετά ξεκούραση!!! :tongue::tongue::tongue:

Qmsgp3.png

ha6zp3.png

καλημερα ζουζουνομανουλες! καλη σαρακοστη να εχουμε κ με το καλο να ρθουν κ τα μωρακια μας! ελπιζω να περασατε τελεια. εμεις ειχαμε τους γονεις μου εδω για το τριημερο κ μας τα ειχαν ολα ετοιμα κ απο φαγητο κ τις δουλειες του σπιτιου. :)

τελικα τα καταφερα να χασω το 1 απο τα 2 κιλα που μου ειπε ο γιατρος μεσα σε 1 εβδομαδα! το μονο που εκανα ηταν να κοψω τα γλυκα κ τσουπ παει το κιλακι:tongue:

εσεις αισθανεστε περισσοτερο κουρασμενες οσο περναει ο καιρος? νοιωθω πως θελω να κοιμαμαι περισσοτερες ωρες κ ο υπνος μου επισης ειναι πιο βαρυς. τι να πω. μαλλον επειδη το μωρο μεγαλωνει πιο γρηγορα μου παιρνει ολη μου την ενεργεια.

a%3E

pHNqp3.png9S1np2.png

Χριστίνα μου μια χαρούλα βλέπω περάσατε!!! Αντε και του χρόνου θα έχετε και το μπεμπάκι παρέα να ξαναπάτε!!! Καλά είμαι σήμερα παρόλο που δεν κοιμήθηκα καλά το βράδυ!!! Αλλη μια εβδομάδα δουλειά και μετά ξεκούραση!!! :tongue::tongue::tongue:

Ζουζούνα μου και γω κανονικά την επόμενη βδομάδα θα έβγαινα σε άδεια αλλά κρατάω ακόμα η μάνα...όλα για τον μπέμπη μας, να μπορέσουμε να τον ξεπετάξουμε λίγο για να δούμε που θα τον παρκάρουμε μετά το μπεμπουλίνι μας...!!!:lol::lol::lol::lol:

Διαφημίσεις

πως το είπα το παρκάρω το παιδί ε??? αλλά τι να κάνω δεν παίζει να μην δουλέψω μετά οπότε πρέπει κάπου να πάει ο μπεμπάκος μας....!!!:(

Εγώ κανονικά είμαι σε άδεια από τις 9/2 αλλά καθόμαι για να προσθέσω αυτές τις μέρες μετά... ;)

Και σκέφτομαι αν το κ@λ@κρατος δεν αλλάξει κάτι να πάρω και την 6μηνη του ΟΑΕΔ... Αλλιώς καλά να είναι η μαμάκα μου θα τον κρατήσει εκείνη τον αγόραρο...

Qmsgp3.png

ha6zp3.png

Kαλημέρα, μπαμπουσκίτσες!

Διαβάζω τα κατορθώματα σας από το τριήμερο!

Ελπίζω όλες να είστε καλά, περαστικά στις αρρωστούλες, στις μπουκωμένες (σας καταλαβαίνω απόλυτα, το βράδυ που ξαπλώνω το παθαίνω κι εγώ!) και στις ταλαίπωρες με διάφορους πόνους και με αϋπνίες!

Βάλια, τί κάνεις πουλάκι μου; Αίμα δεν ξαναείδες έτσι; Καμιά φορά τυχαίνει να βγει σπυράκι στην περιοχή, το οποίο αν ανοίξει να κάνει τη δουλειά και να σε τρομάξει άδικα...

Νικόλ, εσύ ανέφερες πως λήγει η ασφάλειά σου και θα μπεις στου άντρα σου; Κι εμένα ισχύει ως το τέλος του μήνα. Πρέπει να ρωτήσω για τη διαδικασία και τα χαρτιά που θέλει το ΙΚΑ και να το κάνω αν γίνεται νωρίς, για να μην μείνω καθόλου ανασφάλιστη. Δεν ξέρεις τί γίνεται... Αν μάθω κάτι θα σε ανημερώσω, αν μάθεις εσύ κάτι πες μου. Είναι και το επίδομα τοκετού που θα πάρουν οι σύζυγοι αντί για εμάς, αυτό όμως πότε το κάνουμε; Πολλή γραφειοκρατεία βλέπω και δε μ' αρ'εσει... :( :( :(

Εγώ μια χαρά, δεν μπήκα γιατί είχα γεμάτες μέρες με μαραθώνιους καφέ, φαγητού και βεβαια ύπνο!

Σήμερα θα πάω στη συνάντηση για το θηλασμό της LLL και ανυπομονώ!

jp0Lp3.png 1533345xcnw09g7xt.gifA0Yxp3.png

Καλημερα μανουλινια!!!!

εδω ειμαι κ εγω!πεταχτηκα παλι απο το κρεβατι στις 10 απο τους πονους στα ποδια κ ντυθηκα κατευθειαν κ βγηκα να περπατησω....!!!!δεν παλευεται αυτος ο πονος!

πηγα κ σουπερ κ μαναβη, πηρα κ ενα πιεσομετρο που μου ειπε ο γιατρος να μετριεμαι πρωι κ βραδυ...κ να μαι....(φυγαν παλι ποσα λεφτα!!!!):mad:

τωρα λεω να κανω καμια μακαροναδα να φαμε..το βραδυ παλι σε ταβερνα θα παμε γιατι εχουν τη κοπη τη πιτα η δουλεια του αντρα μου!

παω να σας διαβασω....

η Αντζυ εμφανιστηκε????

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

Εγώ κανονικά είμαι σε άδεια από τις 9/2 αλλά καθόμαι για να προσθέσω αυτές τις μέρες μετά... ;)

Και σκέφτομαι αν το κ@λ@κρατος δεν αλλάξει κάτι να πάρω και την 6μηνη του ΟΑΕΔ... Αλλιώς καλά να είναι η μαμάκα μου θα τον κρατήσει εκείνη τον αγόραρο...

μακάρι και μενα να μου έρθουνε όπως τα θέλω και όπως τα σκέφτομαι και ίσως μέχρι τότε να μπορεί η μανουλίτσα μου να μου τον κρατήσει!!! θα δούμε φιλεναδίτσα, έχει ο Θεός και για μας:tongue:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...