Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

μανουλινια παω κ εγω για υπνο!κουραστικα σημερα με ολο αυτο το ξεφαντωμα!χαχαχαχα!!!!ξεφαντωμα μου φανηκε η ταβερνα κ ο καφες μετα απο τοσο καιρο!:tongue::tongue:

η προεδρος σημερα τι απεγινε???????????λετε να σαβουρωνει ακομη???

αντε φιλακια στις κοιλιτσες!!!!!!!!:P:p

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Δεν μας ζαλίζεις, ίσα ίσα....

Πολλά πολλά φιλάκια στην κοιλίτσα Μανούλα-Νικολίτσα!!!!!!!!!!!!!!

YO!

Σαν τραγουδι ραπ το εκανες!χαχαχα

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

Διαφημίσεις

έκανα μια ώρα τουλάχιστον να σας διαβάσω και διαπίστωσα ότι καμίαδεν με έψαξε , δεν αναρωτήθηκε αν επέζησα απο την κουνιάδα και τις φίλες της!!! Θα βάλω τα κλάματα:( χιχιχι:P

Και τελικά επέζησα, αφού δεν τις είδα και πολύ, όλη τη νύχτα γυρνούσαν και μέχρι το μεσημέρι κοιμόντουσαν, τους αφήσαμε ένα ζευγάρι κλειδιά και με τον αντρούλη μου ακολουθήσαμε το δικό μας πρόγραμμα με φίλους. Πολύ φαγητό και σήμερα το στομάχι μου δεν το νοιώθω και πολύ καλά, απο αύριο μπαίνουμε και πάλι στους ρυθμούς μας!

όσο για χτες ανήκω κια εγώ στην κατηγορία αυτών που δεν λάβαμε τίποτα, αλλά με το ζόρι δεν γίνονται αυτά. Γιορτάσαμε τη μέρα κάνοντας ζουζουνιές...;)

Το πρωί πάω να τελειώσω την απονεύρωση και το απόγευμα να δω την μπεμπούλα μου!!! Πρέπει να συμμαζέψω και το σπίτι γιατί με τόσα άτομα γίνεται ο κακός χαμός.

Δήμητρα να ζήσετε!!! Πάντα να είστε αγαπημένοι κια ευτυχισμένοι!!!!

Αννυ περαστικά για τη γιαγιά σου!!

Ααα όσο για τις φωτογραφίες απο τη συνάντηση έχω να πω ότι είστε όλες κούκλες!!!

5Kiep3.png

hAk2p3.png

Πολύ νωρίς αποσυρθήκατε όλες απόψε και αρκετές δεν εμφανίστηκαν καθόλου (όπως και η αρχηγός μας). Ελπίζω να είστε όλες καλα, να περάσατε υπέροχα και να έχετε ένα όμορφο βράδυ. Καληνύχτα.

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Καλημέρα!!!! Και πάλι ένα μεγάλο ευχαριστώ για τις ευχές σας!

Σηκώθηκα νωρίς για να πάω πριν από τη δουλεια στο ΙΚΑ να μου γράψουν τη άδεια. Θα σας πω νέα το απόγευμα.

Φιλάκια!

X4pTp3.png

Καλημερα κι απο μενα μανουλιτσες! Ελπιζω να κοιμηθηκατε καλα.

Εγω ακομα προσπαθω να καταλαβω αν ειμαι πραγματι κρυωμενη ή απλως η μυτη μου βουλωνει λογω εγκυμοσυνης. Ειναι πολυς καιρος για να'ναι κρυωμα νομιζω. Σκεφτομουν επισης οτι θα μπορουσε να'ναι κσποια αλλεργια στη σκονη ή στα οικοδομικα υλικα. Ποιος ξερει...

ZYoVp3.png

60gdp3.png

καλημέρα μανούλες

Μαράκι καλημέρα, ότι μπήκα να γράψω ότι ξύπνησα και είμαι σαν χαμένη, ζαλίζομαι και γενικά νιώθω περίεργα και δεν μπορώ να καταλάβω το γιατί. Πάω να πάρω ένα θερμόμετρο να δω αν είμαι αρπαγμένη ή φταίει κάτι άλλο...

Εσύ γιατί δεν πας σε έναν παθολόγο να σε ακροαστεί?

GaiGp3.png

Διαφημίσεις

καλημέρα μανουλίνια.....Μαράκι πήγαινε σε κανένα παθολόγο να το δείς....Βίκυ δεν έχεις πυρετό έτσι;καλό κουράγιο dim_angel με το ΙΚΑ,taniabell μην γκρινιάζεις καλέέέέέ...όλες σας σκεφτήκαμε....;)

Grya.jpgGryap3.png

Ωχ Βικακι, ελπιζω να μην αρρωστησες κι εσυ. Ολος ο κοσμος αρρωστος ειναι κοριτσια. Να προσεχετε πολυ. Ενας φιλος μας που επαθε την νεα γριπη κ πηγε στον γιατρο, μας ειπε πως δεν υπαρχει αλλη γριπη αυτη τη στιγμη που να κυκλοφορει. Αρα οποιος εχει γριπη, δηλ πυρετο κτλ ειναι αυτη που δεν πρεπει να κολλησουμε. Πολυ προσοχη λοιπον.

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Καλημέρα πεταλουδίστες μανούλες!!! Τι κάνετε;;; Εγώ πήγα στο ΙΚΑ και πήρα το επίδομα τοκετου!!! Πάει και αυτό!

Δημητρούλα να είσαστε πάντα ευτυχισμένοι, να ζήσετε και με το καλό το μωράκι σας!!! Εύχομαι να ξεμπερδέψεις εύκολα κι εσύ με το ΙΚΑ!!!

Βικάκι, περαστικά σου! Ελπίζω να μην είναι κάτι...

Qmsgp3.png

ha6zp3.png

Καλημέρα γλυκιές μανούλες!

Εγώ πριν λίγο ξύπνησα αφου όλη τη νυχτα με ταλαιπωρούσε το στομάχι μου και ακόμη δεν είμαι καλά γι αυτό και ακύρωσα το ραντεβού δτον οδοντίατρο. Πρέπει όμως οπωσδήποτε να πάω στην τράπεζα, ελπίζω να με λυπηθούν και να μην με ταλαιπωρήσουν πολύ.

Βικάκι έχεις πυρετό? Ελπίζω όχι ,καλέ τι μας έπιασε όλες?

Βάλια μου σε καλή μεριά τα χρήματα, αντε να τελειώνεις και με την δουλειά σιγα σιγά

Μαράκι δίκιο έχει Βίκυ, γιαί δεν πας σε έναν γιατρό να δεις τι γίνετε!

5Kiep3.png

hAk2p3.png

Τάνια μου εύχομαι κι εσύ να μην έχεις τίποτα... Καθίστε σπίτι τσούπρες και μην πάτε πουθενά!!!

Ασε τα λεφτάκια θα μείνουν στην άκρη για να χρησιμοποιηθούν για το μαιευτήριο!!!

Μανούλες κι εγώ το βράδυ δεν κοιμήθηκα... κουνιόταν και ο μπέμπης συνέχεια...

Qmsgp3.png

ha6zp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...