Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , MK2012 είπε:

Πάντα ξέρεις να με ηρεμείς εσύ ! Σε ευχαριστώ πολύ.Νομίζω όχι μόνο εμένα εδώ μέσα. 
      Είμαι κ εγώ σπασικλακι αλλά δεν έχω το γνωστικό background να το υποστηρίξω κ εκνευρίζομαι γιατι μπορεί να μου ξεφύγει κάτι. Όντως είναι διαφορετική διαδικασία κ με αγχώνει που πάω λίγο στα τυφλά τώρα, έτσι νιώθω. Συνήθως 9η μέρα έκανα ήδη ovitrelle κ τώρα πάω για υπέρηχο 😂

Γλυκιά μου εσύ! ❤️ ❤️ ❤️ 
      Όπως με στηρίζεται έτσι θέλω να είμαι κι εγώ εδώ για όλες σας ❤️ είστε πραγματικά emotional support group και αν και δεν σας ξέρω, νιώθω πως όλες είστε δικά μου άτομα! Θέλω όλες να τα καταφέρεται και πιστεύω πολύ σε όλες σας. Όπως έμαθα από το φόρουμ, όσο προσπαθείς θα πετύχεις, θέλει δύναμη και πολύ υπομονή. 

Μην νομίζεις κι εγώ που έχω το background κρασάρω συχνά στο γιατρό μου και πάω με σημειώσεις και κάθε φορά γελάει που με βλέπει. Αυτό όμως που ξέρω σαν εμπειρία είναι πως δεν έχασε κανείς με το να ρωτάει, δεν θα σου πει κανένας γιατί κάνεις ερωτήσεις. Είναι ένας τρόπος να νιώσεις πιο ασφαλείς και να ηρεμήσεις. Ε κι αν κάτι σου ξεφύγει εδώ είμαστε όλο και κάποια από μας θα το έχει ρωτήσει πριν από εσένα 😄

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

πραγματικά να πάνε όλα καλά δεν νομίζω πως αντέχω να το ξαναπεράσω....δεν ξέρω αν φταίει οτι έπεσε και ο γάμος στη μέση αλλά δεν υπήρξε κατανόηση από τους κοντινούς οι οποίοι μάλλον πόλεμο νεύρων μου έχουν κάνει!!!!!:-(

Μάλλον παραήταν κοντά σας. Εμείς είμαστε μόνοι στην Αθήνα και δεν επιτρέπουμε πολλά πολλά. Μακρυα κι αγαπημένοι. Βλεπόμαστε που και που μιλάμε όμως κάθε 2η - 3η μέρα. Χαλαρά.

Είναι ξεκάθαρο ότι ο καθένας έχει το σπιτικό του.

Τώρα αν το πρόβλημα υπάρχει και μες στο ζευγάρι εκέι είναι πιο δύσκολα τα πράγματα...

X4pTp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

όσο για το κλάμα και το μπινελίκι δε συζητάω!!!!!!το πρώτο 3μηνο έκλαιγα κάθε μέρα!!!!!:(ετοιμάζομαι για καταθλιψάρα;;;;;;;δε θα το αντέξω!!!!!

Ελα! Ολα καλά θα πάνε!

X4pTp3.png

Μάλλον παραήταν κοντά σας. Εμείς είμαστε μόνοι στην Αθήνα και δεν επιτρέπουμε πολλά πολλά. Μακρυα κι αγαπημένοι. Βλεπόμαστε που και που μιλάμε όμως κάθε 2η - 3η μέρα. Χαλαρά.

Είναι ξεκάθαρο ότι ο καθένας έχει το σπιτικό του.

Τώρα αν το πρόβλημα υπάρχει και μες στο ζευγάρι εκέι είναι πιο δύσκολα τα πράγματα...

ο Χρήστος είναι ήσυχος και καταλαβαίνει......αλλά μάλλον ήταν κακή ιδέα να φύγουμε από Αθήνα:-( πολύ κακή θα έλεγα!!!!!!!!

Grya.jpgGryap3.png

ε οχι κ καταθλιψη!μην ακουω χαζα!τωρα που θα ρθει το μωρο, θα ασχολεισαι μονο με αυτο κ δεν θα σε νοιαζει κανενας.αστους να λενε!οπως λεω κ εγω οποιος δεν μας κανει ωξω απο την παραγκα!οικογενεια ειναι αυτοι που μενουν μεσα οταν κλεινει η πορτα!

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

Διαφημίσεις

Αφού είστε καλά, το ζευγάρι, όλα θα πάνε καλά.

Σας αφήνω γιατί μόλις ήρθε ο καλός μου. Εχουμε ακόμα μισή ώρα να γιορτάσουμε την επέτειό μας.

Καληνύχτα!

καλό βράδυ και πάντα ευτυχισμένοι,όπως τώρα:wink:φιλιά

Grya.jpgGryap3.png

Σας αφήνω γιατί μόλις ήρθε ο καλός μου. Εχουμε ακόμα μισή ώρα να γιορτάσουμε την επέτειό μας.

Καληνύχτα!

να περασετε τελεια κοριτσι μου!!!!!αντε αντε!!!!καληνυχτα;););)

pSC1p2.png

ε οχι κ καταθλιψη!μην ακουω χαζα!τωρα που θα ρθει το μωρο, θα ασχολεισαι μονο με αυτο κ δεν θα σε νοιαζει κανενας.αστους να λενε!οπως λεω κ εγω οποιος δεν μας κανει ωξω απο την παραγκα!οικογενεια ειναι αυτοι που μενουν μεσα οταν κλεινει η πορτα!

μακάρι να γίνει έτσι....δυστηχώς υπάρχει ένα θέμα και μας κάνει όλους ανάκατα!!!!!!που δε θα έπρεπε με τίποτα αλλά τι να πείς!!!!!όταν μπερδευεις την βούρτσα με την .....άστα να πάνε!!!!

Grya.jpgGryap3.png

Καληνύχτα!

Να ζήσετε κοριτσάρα!!!

Και να ευχαριστηθείτε όλη την ζωή σας, όπως το επόμενο μισάωρο, κάθε μέρα γιορτή για την οικογένειά σας!!!

GaiGp3.png

μακάρι να γίνει έτσι....δυστηχώς υπάρχει ένα θέμα και μας κάνει όλους ανάκατα!!!!!!που δε θα έπρεπε με τίποτα αλλά τι να πείς!!!!!όταν μπερδευεις την βούρτσα με την .....άστα να πάνε!!!!

Το βόλεϋ με το τρόλεϋ, το βολάν με το κολάν κοκ.....

Η κάθε μία αν ρωτήσεις ξεχωριστά, έχει την πληγή της.

Το σημαντικό είναι, το πάθημα να μας έχει γίνει μάθημα....και τώρα που θα πρέπει να διδάξουμε την ζωή σε έναν νέο άνθρωπο, να του δώσουμε τα σωστά σήματα

GaiGp3.png

Διαφημίσεις

μη σας ζαλίζω με τα δικά μου......λέω να πάω για ύπνο!!!!καληνύχτα μανούλες....τα λεμε το πρωί...φιλάκια στις κοιλίτσες;)

σου στειλα πμ!

Βικακυ σωστα τα λες!τωρα να δουμε τι κανουμε που εχουμε να διδαξουμε σε καποιον κατι!πλεον δεν ειμαστε εμεις κ ο κωλος μας!

pSC1p2.png

Το βόλεϋ με το τρόλεϋ, το βολάν με το κολάν κοκ.....

Η κάθε μία αν ρωτήσεις ξεχωριστά, έχει την πληγή της.

Το σημαντικό είναι, το πάθημα να μας έχει γίνει μάθημα....και τώρα που θα πρέπει να διδάξουμε την ζωή σε έναν νέο άνθρωπο, να του δώσουμε τα σωστά σήματα

το άσχημο είναι να μην ασχολείσαι με κανέναν και να σου τα κάνουν τσουρέκια,ξέρεις τα γεμιστά με σοκολάτα!!!!!και να σου πηδάνε από το παράθυρο τις καλύτερες στιγμές σου!!!!τελος πάντων......

Grya.jpgGryap3.png

Καλησπέρα κοριτσάκια. Επέστρεψα κι εγώ. Εϊχαμε διακοπη ρεύματος για 3 ώρες και ήρθε η μαμά μου σπίτι. Όταν ήρθε το ρεύμα είδαμε ταινιούλα και τώρα τελείωσε. Σας διάβασα όλες-όχι οτι τα θυμάμαι όλα. Δημητρούλα να τα εκατοστήσετε. Πάντα γεροί, αγαπημένοι κι ευτυχισμένοι και με το καλό να δεχτείτε το μωράκι σας.

Εγώ ακόμα συναχωμένη. Όλη μέρα είμαι καλά αλλά το βράδυ βουλώνει τόσο η μύτη μου που αναπνέω μόνο απ'το στόμα και δυσκολεύομαι πολύ. Έχω αρχίσει να σκέφτομαι μήπως δεν είναι κρύωμα και είναι αυτό το ηλίθιο συμπτωμα της εγκυμοσύνης που είχε πάθει και μια φίλη μου. Αν συνεχιστεί ακόμα θα μιλήσω στην γιατρο μου μηπως μπορω να πάρω καποιο αποφρακτικο γιατι στην φίλη μου είχαν δώσει.

Χαίρομαι που όλες περασατε όμορφα σήμερα.

ZYoVp3.png

60gdp3.png

μη σας ζαλίζω με τα δικά μου......λέω να πάω για ύπνο!!!!καληνύχτα μανούλες....τα λεμε το πρωί...φιλάκια στις κοιλίτσες;)

Δεν μας ζαλίζεις, ίσα ίσα....

Πολλά πολλά φιλάκια στην κοιλίτσα Μανούλα-Νικολίτσα!!!!!!!!!!!!!!

GaiGp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...