Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , MK2012 είπε:

Πάντα ξέρεις να με ηρεμείς εσύ ! Σε ευχαριστώ πολύ.Νομίζω όχι μόνο εμένα εδώ μέσα. 
      Είμαι κ εγώ σπασικλακι αλλά δεν έχω το γνωστικό background να το υποστηρίξω κ εκνευρίζομαι γιατι μπορεί να μου ξεφύγει κάτι. Όντως είναι διαφορετική διαδικασία κ με αγχώνει που πάω λίγο στα τυφλά τώρα, έτσι νιώθω. Συνήθως 9η μέρα έκανα ήδη ovitrelle κ τώρα πάω για υπέρηχο 😂

Γλυκιά μου εσύ! ❤️ ❤️ ❤️ 
      Όπως με στηρίζεται έτσι θέλω να είμαι κι εγώ εδώ για όλες σας ❤️ είστε πραγματικά emotional support group και αν και δεν σας ξέρω, νιώθω πως όλες είστε δικά μου άτομα! Θέλω όλες να τα καταφέρεται και πιστεύω πολύ σε όλες σας. Όπως έμαθα από το φόρουμ, όσο προσπαθείς θα πετύχεις, θέλει δύναμη και πολύ υπομονή. 

Μην νομίζεις κι εγώ που έχω το background κρασάρω συχνά στο γιατρό μου και πάω με σημειώσεις και κάθε φορά γελάει που με βλέπει. Αυτό όμως που ξέρω σαν εμπειρία είναι πως δεν έχασε κανείς με το να ρωτάει, δεν θα σου πει κανένας γιατί κάνεις ερωτήσεις. Είναι ένας τρόπος να νιώσεις πιο ασφαλείς και να ηρεμήσεις. Ε κι αν κάτι σου ξεφύγει εδώ είμαστε όλο και κάποια από μας θα το έχει ρωτήσει πριν από εσένα 😄

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Διαφημίσεις

να ρωτήσω και πως είδατε την περίοδο της εγκυμοσύνης;εγώ έχω πιεστεί πολύ ψυχολογικά....πολλές φορές ένοιωσα οτι δεν αντέχω....και που δεν είχα πρόβλημα γενικά!!!!!εσείς;;;:rolleyes:

Grya.jpgGryap3.png

Να μην επεκταθώ, είναι δύσκολα στην εγκυμοσύνη..... Μόνο μία έγκυος σε καταλαβαίνει, όλοι οι υπόλοιποι στην καλύτερη των περιπτώσεων όπως το ταίρι μας , απλά κάνουν υπομονή....

GaiGp3.png

Να μην επεκταθώ, είναι δύσκολα στην εγκυμοσύνη..... Μόνο μία έγκυος σε καταλαβαίνει, όλοι οι υπόλοιποι στην καλύτερη των περιπτώσεων όπως το ταίρι μας , απλά κάνουν υπομονή....

είναι δύσκολα από ψυχολογικής απόψεως;δυστηχώς είχα πολύ έντονα ξεσπάσματα κάποιες φορές....και μετά ένοιωθα τύψεις για την μπέμπα....τι μου φταίει και αυτή;;;αλλά δεν υπάρχει κατανόηση......

Grya.jpgGryap3.png

Διαφημίσεις

να ρωτήσω και πως είδατε την περίοδο της εγκυμοσύνης;εγώ έχω πιεστεί πολύ ψυχολογικά....πολλές φορές ένοιωσα οτι δεν αντέχω....και που δεν είχα πρόβλημα γενικά!!!!!εσείς;;;:rolleyes:

Γενικά η ψυχολογία είναι πολύ εύθραστη. Εμένα το κλάμα ήταν και είναι στο τσεπάκι. Πολύ φορτισμένη! Αλλά αξίζει τον κόπο και θα το ξανακάνω σίγουρα.

Αν δεν είχα και τη κατανόηση του άντρα μου βέβαισ δεν ξέρω αν θα άντεχα. Τόσους μηνες μια φορά τσακωθήκαμε σοβαρά. Τις υπόλοιπες μπορεί να τα έπαιρνα αλλά έκανε υπομονή και τελικά ευτυχώς γιατί υπερέβαλα.

Υπομονή. Λιγότερο από 2 μήνες μας έχουν μείνει!

X4pTp3.png

συμφωνω οτι ειναι δυσκολα...αυτες οι ορμονες κανουν παρτυ κ ως συνηθως ειναι κακιες!

γενικοτερα ομως..αν το δεις απο μια αλλη οπτικη , αν βεβαια δεν εχεις προβληματα υγειας, ειναι μια πολυ ξεχωριστη περιοδος στην ζωη σου...εγω κιολας απο τον Νοεμβριο αρχισα να παιρνω αδειες κ ετσι δεν ειχα τα ζορια και την τρελα της δουλειας και προσπαθησα να απολαυσω αυτο που μου συμβαινει!

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

Γενικά η ψυχολογία είναι πολύ εύθραστη. Εμένα το κλάμα ήταν και είναι στο τσεπάκι. Πολύ φορτισμένη! Αλλά αξίζει τον κόπο και θα το ξανακάνω σίγουρα.

Αν δεν είχα και τη κατανόηση του άντρα μου βέβαισ δεν ξέρω αν θα άντεχα. Τόσους μηνες μια φορά τσακωθήκαμε σοβαρά. Τις υπόλοιπες μπορεί να τα έπαιρνα αλλά έκανε υπομονή και τελικά ευτυχώς γιατί υπερέβαλα.

Υπομονή. Λιγότερο από 2 μήνες μας έχουν μείνει!

οντως το κλαμα κ το μπινελικι στη τσεπη...κ εγω ευτυχως που εχω υπομονετικο ανθρωπο διπλα μου αλλιως..αστα....

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

πραγματικά να πάνε όλα καλά δεν νομίζω πως αντέχω να το ξαναπεράσω....δεν ξέρω αν φταίει οτι έπεσε και ο γάμος στη μέση αλλά δεν υπήρξε κατανόηση από τους κοντινούς οι οποίοι μάλλον πόλεμο νεύρων μου έχουν κάνει!!!!!:-(

Grya.jpgGryap3.png

οντως το κλαμα κ το μπινελικι στη τσεπη...κ εγω ευτυχως που εχω υπομονετικο ανθρωπο διπλα μου αλλιως..αστα....

όσο για το κλάμα και το μπινελίκι δε συζητάω!!!!!!το πρώτο 3μηνο έκλαιγα κάθε μέρα!!!!!:(ετοιμάζομαι για καταθλιψάρα;;;;;;;δε θα το αντέξω!!!!!

Grya.jpgGryap3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...