Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , MK2012 είπε:

Πάντα ξέρεις να με ηρεμείς εσύ ! Σε ευχαριστώ πολύ.Νομίζω όχι μόνο εμένα εδώ μέσα. 
      Είμαι κ εγώ σπασικλακι αλλά δεν έχω το γνωστικό background να το υποστηρίξω κ εκνευρίζομαι γιατι μπορεί να μου ξεφύγει κάτι. Όντως είναι διαφορετική διαδικασία κ με αγχώνει που πάω λίγο στα τυφλά τώρα, έτσι νιώθω. Συνήθως 9η μέρα έκανα ήδη ovitrelle κ τώρα πάω για υπέρηχο 😂

Γλυκιά μου εσύ! ❤️ ❤️ ❤️ 
      Όπως με στηρίζεται έτσι θέλω να είμαι κι εγώ εδώ για όλες σας ❤️ είστε πραγματικά emotional support group και αν και δεν σας ξέρω, νιώθω πως όλες είστε δικά μου άτομα! Θέλω όλες να τα καταφέρεται και πιστεύω πολύ σε όλες σας. Όπως έμαθα από το φόρουμ, όσο προσπαθείς θα πετύχεις, θέλει δύναμη και πολύ υπομονή. 

Μην νομίζεις κι εγώ που έχω το background κρασάρω συχνά στο γιατρό μου και πάω με σημειώσεις και κάθε φορά γελάει που με βλέπει. Αυτό όμως που ξέρω σαν εμπειρία είναι πως δεν έχασε κανείς με το να ρωτάει, δεν θα σου πει κανένας γιατί κάνεις ερωτήσεις. Είναι ένας τρόπος να νιώσεις πιο ασφαλείς και να ηρεμήσεις. Ε κι αν κάτι σου ξεφύγει εδώ είμαστε όλο και κάποια από μας θα το έχει ρωτήσει πριν από εσένα 😄

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

ωχ!δεν θυμαμαι!για ποιο επιδομα θα παμε στην Εθνικη τωρα?

αν εχεις λογαριασμο στα βαζουν στον λογαριασμο?γιατι κ με της ανεργιας ειχα λογαριασμο αλλα πληρωναν με επιταγες....

Για το πρώτο επίδομα κυοφορίας του ΙΚΑ , αν το ποσό είναι πάνω από 900 ευρώ σου δίνει ο ταμείας του ΙΚΑ επιταγή ημέρας από εθνική και πας και εισπράττεις από την Εθνική.

Οπότε αφού θα πάμε ούτως ή άλλως , όσες δεν έχουμε λογαριασμό στην Εθνική ας ανοίξουμε έναν εκείνη την μέρα για να δώσουμε το ΙΒΑΝ στον ΟΑΕΔ για να μας βάζουν στο λογαριασμό τα χρήματα για το εξάμηνο

GaiGp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Βρήκα τον πίνακα ΚΑΤΩΤΑΤΩΝ ΟΡΙΩΝ ΜΙΣΘΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ

(ΕΘΝΙΚΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΛΛΟΓΙΚΗΣ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ)

ΑΠΟ 1/1/2008 - 31/12/2009 :

http://www.ika.gr/gr/infopages/ergo/pososta.cfm#o2

ειμαι πολυ μπουφος με αυτα...δεν καταλαβαινω...:(:confused:

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

μανούλες εσείς κάτι θα πάρετε.....εγώ δεν εργάζομαι εδώ και 2 χρόνια,οπότε θα πάρω το ......μακρυτερο!!!!!!λήγει και το ικα μου και πρέπει να γραφτώ στην ασφάλιση του Χρήστου....ξέρει κάποια αν δικαιούται άδεια τοκετού;είναι δημόσιος!

Grya.jpgGryap3.png

Για το πρώτο επίδομα κυοφορίας του ΙΚΑ , αν το ποσό είναι πάνω από 900 ευρώ σου δίνει ο ταμείας του ΙΚΑ επιταγή ημέρας από εθνική και πας και εισπράττεις από την Εθνική.

Οπότε αφού θα πάμε ούτως ή άλλως , όσες δεν έχουμε λογαριασμό στην Εθνική ας ανοίξουμε έναν εκείνη την μέρα για να δώσουμε το ΙΒΑΝ στον ΟΑΕΔ για να μας βάζουν στο λογαριασμό τα χρήματα για το εξάμηνο

μαλιστα...ευχαριστω Βικακυ για τις πληροφοριες!

για το μειωμενο λεει οτι ειναι κατα μια ωρα για 30 μηνες ή κατα 2 ωρες για ενα χρονο + 1 ωρα για 6μηνες.καλα ειναι νομιζω..

οσο για την δουλεια μου δεν ειναι κ διπλα..οταν πηγαινω κανω κανα τεταρτο με το αυτοκινητο οταν γυρναω κανω κανενα μισαωρο το πολυ! (μην ρωτησεις πως γινεται αυτο!η Θεσσαλονικη εχει 3 δρομους!)

οπως κ να χει φτανεις νωριτερα σπιτι σου!

pSC1p2.png

Διαφημίσεις

μανούλες εσείς κάτι θα πάρετε.....εγώ δεν εργάζομαι εδώ και 2 χρόνια,οπότε θα πάρω το ......μακρυτερο!!!!!!λήγει και το ικα μου και πρέπει να γραφτώ στην ασφάλιση του Χρήστου....ξέρει κάποια αν δικαιούται άδεια τοκετού;είναι δημόσιος!

εχω την εντυπωση οτι εφ οσον δεν κανει η χρηση η μητερα κατι δικαιουνται οι αντρες!

pSC1p2.png

μαλιστα...ευχαριστω Βικακυ για τις πληροφοριες!

για το μειωμενο λεει οτι ειναι κατα μια ωρα για 30 μηνες ή κατα 2 ωρες για ενα χρονο + 1 ωρα για 6μηνες.καλα ειναι νομιζω..

οσο για την δουλεια μου δεν ειναι κ διπλα..οταν πηγαινω κανω κανα τεταρτο με το αυτοκινητο οταν γυρναω κανω κανενα μισαωρο το πολυ! (μην ρωτησεις πως γινεται αυτο!η Θεσσαλονικη εχει 3 δρομους!)

οπως κ να χει φτανεις νωριτερα σπιτι σου!

Μια χαρά δλδ.... σε ένα τεταρτάκι είσαι σούπερ, και αν αναλογιστείς ότι φεύγοντας νωρίτερα αποφεύγεις την ώρα αιχμής ακόμα καλύτερα!!!

Σχετικά με το ποσό αμοιβής από τον ΟΑΕΔ και σύμφωνα με το πινάκιο που μας έστειλε η Δήμητρα, χονδρικά το επίδομα εφόσον θα λογίζεται με τα δεδομένα από 01/05/09 θα πρέπει να είναι μετά τις κρατήσεις κάπου 705 ευρώ για φέτος.

GaiGp3.png

εχω την εντυπωση οτι εφ οσον δεν κανει η χρηση η μητερα κατι δικαιουνται οι αντρες!

Νικόλ στο parents βρήκα αυτό το thread:

icon1.gifΕπιδομα τοκετου δημοσιου σε εμμεσα ασφαλισμενους

X4pTp3.png

Μια χαρά δλδ.... σε ένα τεταρτάκι είσαι σούπερ, και αν αναλογιστείς ότι φεύγοντας νωρίτερα αποφεύγεις την ώρα αιχμής ακόμα καλύτερα!!!

Σχετικά με το ποσό αμοιβής από τον ΟΑΕΔ και σύμφωνα με το πινάκιο που μας έστειλε η Δήμητρα, χονδρικά το επίδομα εφόσον θα λογίζεται με τα δεδομένα από 01/05/09 θα πρέπει να είναι μετά τις κρατήσεις κάπου 705 ευρώ για φέτος.

κρατησεις????ποσες ειναι πια αυτες????

ο Οαεδ πληρωνει κ αυτος τα Σου Κου οπως το ΙΚΑ?

pSC1p2.png

Και επειδή είναι και συντάξιμο αυτό το διάστημα αφαιρούμε και τις δικές μας εισφορές κάπου 6% άρα 665 στο υπόλοιπο. Δεν πρόσεξα στον πίνακα πριν αν έχει αφαιρεθεί το παραπάνω, γι'αυτό το λέω με επιφύλαξη.

GaiGp3.png

Διαφημίσεις

κρατησεις????ποσες ειναι πια αυτες????

ο Οαεδ πληρωνει κ αυτος τα Σου Κου οπως το ΙΚΑ?

Από τον μισθό που σου δίνει η συλλογική σύμβαση εργασίας, αφαιρείς το 13% περίπου που είναι οι εργοδοτικές εισφορές προς ΙΚΑ-ΤΕΑΜ (στην προκειμένη περίπτωση του εξαμήνου μητρότητας, τον ρόλο του "εργοδότη" τον παίζει ο ΟΑΕΔ έναντι του ΙΚΑ). Από το υπόλοιπο ποσό, αυτόματα σου παρακρατούν και ένα 6% που είναι οι δικές σου εισφορές (τσαμπουκάς χαράτσι...) και το αποδίδουν και αυτό στο ταμείο σου...

Τα σου-κου δεν ξέρω πώς και αν τα πληρώνει...

GaiGp3.png

Εμενα ρε σεις μου ειχε πει μια κοπελα που πηρε φετος οτι ειναι γυρω στα 700 κατι..θα την ρωτησω κ θα σας πω..

επισης κατι ακομη...κατι γινεται με την ασφαλεια του ΙΚΑ.αυξησαν τις μερες ασφαλισης (νομιζω 80) για να εχουμε ιατρικη καλυψη.

κ ετσι δεν ξερω αν θα εχουμε ασφαλεια του χρονου...

pSC1p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...